zotya975 Elküldve Április18, 2011 Elküldve Április18, 2011 Sziasztok! Problémám melegedésssel kapcsolatos. Mostanában azt vettem észre, hogy sokat megy a ventillátor. A hőmérő városban állandóan a 95-96fok környékén tanyázik. Kb 1 hónappal ezelőtt autópályás menetben simán haladtam 150-160-as óraállással, amikor is egyszer csak 140-nél nem akart tovább gyorsulni, a hőmérő ekkor is megindult, 98-at mutatott. Visszalassítottam, az autó ment tovább, a motor hőmérséklete is normálisa lett, de 130-nál. A hűtőrendzert átmostuk, termosztátot megnéztük, és az új Wahlert nem tettük bele, mert az még lobogó vízben is csak vagy 3 mm-re nyitott ki, míg a régi vagy 1 centire. Olajat kicseréltük. A napokban autópályán 120 km/órával jöttem, kb 15 fok volt kinn, és a műszer 92-93 fokon tanyázott, kipróbáltam, fölgyosítottam óra szerint 150-re (kb 135km/óra), persze mindezt Németországban. Ekkor néhány perc után elkezdett emelkedni a vízhőmérsékletem, kb 97-98 foknál lelassítottam a normál 120-ra és szépen visszaállt a normál vízhő 92-93 fokra. Korábban ez a tempó meg sem kottyant neki. "Dinamikában" nem észleltem változást. Az elmúlt években ezeket a tempókat simán tartotta, de 140-nél gyorsabban nem jártam vele. Mostanában autópályán 120-al járok, meg városozok, így a fogyasztásom 7,4 l körül van 100km-en. Mi lehet a melegedés oka? Télen a motor nehezen akart bemelegedni.nem hiszem, hogy a termosztát kevéssé nyitna ki,de még ez is lehet. Amit még elmondanék, hogy néhány éve használom csak én az autót, jelenleg ha lehet hinni az órának 182e km van benne. 4 alkalommal volt vezérléshiba (hogy akkor hogy lett kijavítva, az erősen kérdéses), legutóbb már én csináltattam meg, akkor a szelepek, himbák, szelepszárszimmeringek is lettek cserélve.(előző cserék alkalmával a vezérlésnek nem tudom milyen elmei lettek kicserélve, én kompletten cseréltem). Azóta 1 liter olajat fogyaszt ezren, bár van egy kis dízeles kerregés, szóval nem tudom, hogy a szelepszár szimmeringek mennyire lettek kicserélve. A 4 gyertyából 1 fehér, 3 barnás. Én azért megnézném az új termosztáttal, mert hőmérő nélkül nehéz meghatározni a nyitást, én is megnéztem a két rosszat, a lábosban nyitottak -zártak a kocsiban meg nem.
Sekler Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 Sziasztok A honap elejen vettem egy Opel Astra F CC-t 1,4 16v x14xe motorral ellatva. Egy hete amikor elinditom egy halk kopogo, ketyego hangot lehet hallani a motortol. Harom, negy kilometer utan elhallgat es amig meleg a motor tobbet nem is lehet hallani. Meg tudna nekem valaki irni, hogy mitol lehet ez a jelenseg? Ugyancsak eszrevettem, hogy uresben felporgetem egy darabig marad azon a fordulaton aztan kezd csokkenni a fordulat. Ezt vezetes kozben is erzem, a motorfek is egy kisse keson jon. Normalis ez? Sokszor amikor fel akarok kapcsolni felfut meg a fordulat 200-300 fordulatot. Elore is koszonom a valaszaitokat.
pszilaj Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 Sziasztok A honap elejen vettem egy Opel Astra F CC-t 1,4 16v x14xe motorral ellatva. Egy hete amikor elinditom egy halk kopogo, ketyego hangot lehet hallani a motortol. Harom, negy kilometer utan elhallgat es amig meleg a motor tobbet nem is lehet hallani. Meg tudna nekem valaki irni, hogy mitol lehet ez a jelenseg? Ugyancsak eszrevettem, hogy uresben felporgetem egy darabig marad azon a fordulaton aztan kezd csokkenni a fordulat. Ezt vezetes kozben is erzem, a motorfek is egy kisse keson jon. Normalis ez? Sokszor amikor fel akarok kapcsolni felfut meg a fordulat 200-300 fordulatot. Elore is koszonom a valaszaitokat. Mikor volt cserélve az olaj benne? Mert a régi, fáradt olajtól is lehet, hogy az egyik hidrotőke koporászik... A motorfék és a fordulatszám kérdéshez csak annyit tudok mondani, hogy az enyém is hasonlóan viselkedik...mióta nálam van...(lassan már 7 éve) B)
Sekler Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 Mikor volt cserélve az olaj benne? Mert a régi, fáradt olajtól is lehet, hogy az egyik hidrotőke koporászik... A motorfék és a fordulatszám kérdéshez csak annyit tudok mondani, hogy az enyém is hasonlóan viselkedik...mióta nálam van...(lassan már 7 éve) B) Koszi a valaszt. Az autokereskedo azt mondta, hogy jo meg az olaj benne, de erre mar en is gondoltam, hogy jo lenne kicserelni. Akkor legalabb nyugodt leszek avval kapcsolatban is. A motorfékkel kapcsolatban akkor csak annyi a dolgom, hogy megszokjam. :D Amugy nagyon jol megy a kicsike, igaz a regi automhoz kepest (Oltcit Club 11 RM) jol is kell menjen. :)
Sekler Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 Mikor volt cserélve az olaj benne? Mert a régi, fáradt olajtól is lehet, hogy az egyik hidrotőke koporászik... A motorfék és a fordulatszám kérdéshez csak annyit tudok mondani, hogy az enyém is hasonlóan viselkedik...mióta nálam van...(lassan már 7 éve) B) Megkerdezhetem, hogy te milyen olajat szoktal hasznalni?
Dark_Errant Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 Koszi a valaszt. Az autokereskedo azt mondta, hogy jo meg az olaj benne, de erre mar en is gondoltam, hogy jo lenne kicserelni. Akkor legalabb nyugodt leszek avval kapcsolatban is. A motorfékkel kapcsolatban akkor csak annyi a dolgom, hogy megszokjam. B) Amugy nagyon jol megy a kicsike, igaz a regi automhoz kepest (Oltcit Club 11 RM) jol is kell menjen. :D Ez a baj. Ritkán szabad hinni nekik. Nekik az a lényeg hogy eladják. Nem tudom költöttél-e ár rá, de olaj, légszűrő, vezérlés csere nem árt neki
pszilaj Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 Megkerdezhetem, hogy te milyen olajat szoktal hasznalni? Most éppen ELF Competition 10W40 van benne. B) De a Metabond Speed 10W40 is jó volt, csak most nem tudtam szerezni. :D
pszilaj Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 Sziasztok A honap elejen vettem egy Opel Astra F CC-t 1,4 16v x14xe motorral ellatva. Egy hete amikor elinditom egy halk kopogo, ketyego hangot lehet hallani a motortol. Harom, negy kilometer utan elhallgat es amig meleg a motor tobbet nem is lehet hallani. Meg tudna nekem valaki irni, hogy mitol lehet ez a jelenseg? Ugyancsak eszrevettem, hogy uresben felporgetem egy darabig marad azon a fordulaton aztan kezd csokkenni a fordulat. Ezt vezetes kozben is erzem, a motorfek is egy kisse keson jon. Normalis ez? Sokszor amikor fel akarok kapcsolni felfut meg a fordulat 200-300 fordulatot. Elore is koszonom a valaszaitokat. Még egy tanács! Az EGR szelepet érdemes lezárni! ;-) Igaz hogy fog érte dobálni motorhibajelző sárga lámpát, de jobb megelőzni a bajt... B) Az "AGR szelep lezárás" topikban tudhatsz meg erről többet! :D
Bazsi19 Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 Sziasztok! Van 1 F Astra m 95 ös évjárat 1.6 16 szelepes.Ma arra lettem figyelmes ,hogy 1 henger nem akar menni haza értem kiszedtem a gyertyákat ,megtakarítottam ,visszatettem és továbbra sem jár rendesen a motor.Engine lámpa folyamatosan világít,indításkor elalszik pármásodperc múlva felvillan és nem alszik el.Nem tudom mi lehet a gond ! B) Alapjárat 900 as mint eddig amíg rendesen ment, viszont szívatónál csak 1000 ig megy fel ami eddig 1500 volt.Volt már valakinek ilyen problémája? :) Köszi a segítséget! :D .
pszilaj Elküldve Április19, 2011 Elküldve Április19, 2011 Sziasztok! Van 1 F Astra m 95 ös évjárat 1.6 16 szelepes.Ma arra lettem figyelmes ,hogy 1 henger nem akar menni haza értem kiszedtem a gyertyákat ,megtakarítottam ,visszatettem és továbbra sem jár rendesen a motor.Engine lámpa folyamatosan világít,indításkor elalszik pármásodperc múlva felvillan és nem alszik el.Nem tudom mi lehet a gond ! B) Alapjárat 900 as mint eddig amíg rendesen ment, viszont szívatónál csak 1000 ig megy fel ami eddig 1500 volt.Volt már valakinek ilyen problémája? :( Köszi a segítséget! :D . Ki kellene villogtatni a hibakódot és többet fogsz megtudni a hibáról... :)
Bazsi19 Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 Ki kellene villogtatni a hibakódot és többet fogsz megtudni a hibáról... :) Értem. B) Csak az a baj, hogy még sosem villogtattam ki és nem merek hozzányúlni mert ha elszáll a computer vége mindennek. :D
Dáwid Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 Értem. B) Csak az a baj, hogy még sosem villogtattam ki és nem merek hozzányúlni mert ha elszáll a computer vége mindennek. :) Addig viszont semmi nincs. Elmondja az autó hogy mi a baja, csak meg kell kérdezni tőle. Ha mindent leírás szerint csinálsz, akkor nem lesz baj. Ha mégis parázol tőle, akkor szervizben egy közepes összegért kiolvassák neked :D
wzsolt_1.6_16V Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 Ugyancsak eszrevettem, hogy uresben felporgetem egy darabig marad azon a fordulaton aztan kezd csokkenni a fordulat. Ezt vezetes kozben is erzem, a motorfek is egy kisse keson jon. Normalis ez? Sokszor amikor fel akarok kapcsolni felfut meg a fordulat 200-300 fordulatot. Elore is koszonom a valaszaitokat. Nem ez nem normális. Az a normális ha gurul az auto akkor nem engedi rögtön vissza 900 körüli alapjáratra hanem tartja 1100-1200 körül pár másodpercig. Az viszont, hogy leveszed a gázról a lábad és felpörög, vagy magas fordulaton tartja az semmiképpen sem normális. (persze hacsak nem előbb nyomod ki a kulpungot minthogy leveszed a lábad a gázról) Én megnézném első körben a gázbowdent, hogy nem szorul-e valahol, ezután az alapjárati motor takarítását javasolnám és végül fals levegő után kutakodnék a motor körül. (belső levegő keringető, fékszervó rendesen működi?)
pupák Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 Sziasztok! Egy kis segítséget, ötleteket szeretnék kérni... 1992-es F Astrám van (C14SE motorszámmal, hengerenkénti befecskendezéssel). A problémám a következő: gyakorlatilag egyik pillanatról a másikra a motor erőtlenné vált (kissé olyan érzésem volt, mintha nem menne egy henger), 1500-1700-as fordulatszámig alig húz, rángat, illetve azóta kissé nehezebben is indul. Továbbá alapjárati fordulatszáma ingadozik, gyakran majdnem leáll a motor. A jelenség viszont indítás utáni hideg motornál nem észlelhető (automata szívató hatása miatt?). Egyébként motorellenőrző lámpa vagy bármi egyéb kütyü nem jelez hibát. A gyertyákat kicseréltem, az alapjárati motor kitisztításra került. Mi lehet a probléma? Ja igen és kb. az egész jelenség kezdete óta (nem hiszem, hogy pont egyszerre, vagy legalábbis nem észleltem azonnal) a fordulatszámmérőm is vacakol: működget, de akadozik, darabos a mozgása. Lehet összefüggés a kettő között? Csak azért gondoltam erre, mert korábban a sebességmérő hibájakor a motor gázvisszavételkor leállt. Az ötleteket előre is köszönöm!
ptomi82 Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 Sziasztok! Egy kis segítséget, ötleteket szeretnék kérni... 1992-es F Astrám van (C14SE motorszámmal, hengerenkénti befecskendezéssel). A problémám a következő: gyakorlatilag egyik pillanatról a másikra a motor erőtlenné vált (kissé olyan érzésem volt, mintha nem menne egy henger), 1500-1700-as fordulatszámig alig húz, rángat, illetve azóta kissé nehezebben is indul. Továbbá alapjárati fordulatszáma ingadozik, gyakran majdnem leáll a motor. A jelenség viszont indítás utáni hideg motornál nem észlelhető (automata szívató hatása miatt?). Egyébként motorellenőrző lámpa vagy bármi egyéb kütyü nem jelez hibát. A gyertyákat kicseréltem, az alapjárati motor kitisztításra került. Mi lehet a probléma? Ja igen és kb. az egész jelenség kezdete óta (nem hiszem, hogy pont egyszerre, vagy legalábbis nem észleltem azonnal) a fordulatszámmérőm is vacakol: működget, de akadozik, darabos a mozgása. Lehet összefüggés a kettő között? Csak azért gondoltam erre, mert korábban a sebességmérő hibájakor a motor gázvisszavételkor leállt. Az ötleteket előre is köszönöm! Lehet, hogy fordulatszám jeladó?
ptomi82 Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 Sziasztok! Felújítás miatt fél évet allt az autóm, majd most, kb. 3 hete, a fényezés előtt kiszedtem a motor kábelkötegét, a szívócsövet a fojtószelepig, valamint az injektorokat, ill. elég kevés benya volt benne. Most összeraktam, de a következőket produkálja: - hidegen beindul simán, de egyenetlenül, rángatózva jár, mintha 3 hengerezne - ha kicsit bemelegszik, gázadásra fulladozik (hirtelen gázra le is áll), valamint, ha leállítom, nem indul újra Van régről egy másik légtömegmérőm, betettem, azzal meg kb 2000-ről indul az alapjárat, és folyamatosan emelkedik, kb. 10mp alatt már 3500-nál jár. Efölé nem mentem, mindig leállítottam. De ezzel legalább mindig beindul. Ami végre lett hajtva: - Fojtószelep ház kipucolva - falsot nem szív - vízhőfok jeladó kimérve, melegítve, OK - injektorok nem csöpögnek (fél év után is meg volt a nyomás az injektorhídban) - gyertyakábelek kimérve, OK (egyébként is kb. másfél évesek) - gyertyák újak - elosztó kipucolva (kb 1 éves) - benzint vettem bele, 5 litert Addig sikerült eljutni, hogy valamiért nagyon sok benzint kap (új gyertya kormos, nedves, benzinszagú füst, valamint összesen kb. 40 perc járatás alatt elfogyott az 5 liter benya). Valakinek van valami ötlete? Köszi
FPepe Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 Sziasztok! Felújítás miatt fél évet allt az autóm, majd most, kb. 3 hete, a fényezés előtt kiszedtem a motor kábelkötegét, a szívócsövet a fojtószelepig, valamint az injektorokat, ill. elég kevés benya volt benne. Most összeraktam, de a következőket produkálja: - hidegen beindul simán, de egyenetlenül, rángatózva jár, mintha 3 hengerezne - ha kicsit bemelegszik, gázadásra fulladozik (hirtelen gázra le is áll), valamint, ha leállítom, nem indul újra Van régről egy másik légtömegmérőm, betettem, azzal meg kb 2000-ről indul az alapjárat, és folyamatosan emelkedik, kb. 10mp alatt már 3500-nál jár. Efölé nem mentem, mindig leállítottam. De ezzel legalább mindig beindul. Ami végre lett hajtva: - Fojtószelep ház kipucolva - falsot nem szív - vízhőfok jeladó kimérve, melegítve, OK - injektorok nem csöpögnek (fél év után is meg volt a nyomás az injektorhídban) - gyertyakábelek kimérve, OK (egyébként is kb. másfél évesek) - gyertyák újak - elosztó kipucolva (kb 1 éves) - benzint vettem bele, 5 litert Addig sikerült eljutni, hogy valamiért nagyon sok benzint kap (új gyertya kormos, nedves, benzinszagú füst, valamint összesen kb. 40 perc járatás alatt elfogyott az 5 liter benya). Valakinek van valami ötlete? Köszi Lambda vissza lett dugva?
ptomi82 Elküldve Április20, 2011 Elküldve Április20, 2011 Lambda vissza lett dugva? Vissza, ráadásul gyári új az is. B) Persze hibakód nincs.
Sekler Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Mikor volt cserélve az olaj benne? Mert a régi, fáradt olajtól is lehet, hogy az egyik hidrotőke koporászik... A motorfék és a fordulatszám kérdéshez csak annyit tudok mondani, hogy az enyém is hasonlóan viselkedik...mióta nálam van...(lassan már 7 éve) B) Koszi szepen a segitseget. A kereskedo hazudott. A kopogas megszunt olajcsere utan. :D Most gyujtok vezerlescserere. A szervizkonyv szerint 131000-ben volt cserelve es most 177000-ben van. Egy masik kerdesem az, hogy amikor inditok, jobbfelol egy ideig eg az ABS es a biztonsagi ov lampa es aztan kialszik. Meg kell a kialvast varnom vagy mar azelott indithatom a motort?
spicceshorgasz Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Helló! Érdemes nyárra levenni a kipufogó leömlő és a légszűrőház közötti csövet?
Dáwid Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Helló! Érdemes nyárra levenni a kipufogó leömlő és a légszűrőház közötti csövet? Ezek már nem azok az autók, amiken téli-nyári átépítést kell csinálni B) Ha nincs vele gond, ne foglalkozz vele :D
Dark_Errant Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Helló! Érdemes nyárra levenni a kipufogó leömlő és a légszűrőház közötti csövet? Sztem hagyhatod. Sőt ha leveszed, lehet el is hagyod B) ott biztonságban van, meg így gyorsabban éri el a motor az üzemi hőmérsékletet.
pszilaj Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Koszi szepen a segitseget. A kereskedo hazudott. A kopogas megszunt olajcsere utan. B) Most gyujtok vezerlescserere. A szervizkonyv szerint 131000-ben volt cserelve es most 177000-ben van. Egy masik kerdesem az, hogy amikor inditok, jobbfelol egy ideig eg az ABS es a biztonsagi ov lampa es aztan kialszik. Meg kell a kialvast varnom vagy mar azelott indithatom a motort? Sztem rögtön indíthatod...:D
yankee Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Szasztok. Tippeket várnék, hogy miért csinállja a következőt a vasam. Akármikor hideg meleg motorral 1hetes állás után bármikor beindítom semmi gond 900az alapjárat nem 3hengerezik nem rángat nem remeg semmi. elindulásnál sincs semmi menetközben sem. A következőt csinállja megyek a szitibe lámpánál megálok beteszem üresbe és az alapjárat lemegy 500-600környékire. De az a poén, hogy ilyenkor sem ráz vagy remeg. HA kicsit megrúgom a gázt akkor felpörög de vissza esik 600ra kb. 4-5mp után magától felpörgeti és akkor meg marad 900normálisan utánna minden hibáttlan. Mi a bánat lehet vele eddig nem csinállt ilyet...
Dáwid Elküldve Április21, 2011 Elküldve Április21, 2011 Szasztok. Tippeket várnék, hogy miért csinállja a következőt a vasam. Akármikor hideg meleg motorral 1hetes állás után bármikor beindítom semmi gond 900az alapjárat nem 3hengerezik nem rángat nem remeg semmi. elindulásnál sincs semmi menetközben sem. A következőt csinállja megyek a szitibe lámpánál megálok beteszem üresbe és az alapjárat lemegy 500-600környékire. De az a poén, hogy ilyenkor sem ráz vagy remeg. HA kicsit megrúgom a gázt akkor felpörög de vissza esik 600ra kb. 4-5mp után magától felpörgeti és akkor meg marad 900normálisan utánna minden hibáttlan. Mi a bánat lehet vele eddig nem csinállt ilyet... Alapjárati? B)
Recommended Posts