Tiu Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 Most már nekem sincs bajom vele. :D Persze, akié TURBO... :D Nekem nem is volt. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 Az uj se-m azert jobban tetszik. Igaz vegig kellett szivni azt a par hetet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 Befejeznétek a dicsekvést???? <_< vannak akik még gyári nz-t hajtanak... <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 Csak a mazochisták. :) :P :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 Az uj se-m azert jobban tetszik. Igaz vegig kellett szivni azt a par hetet. :D Összeállt végre a gé? Nemcsak fizikailag, hanem papíron is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 Összeállt végre a gé? Nemcsak fizikailag, hanem papíron is? Jah, mar vagy 3-4hete uzemel. Csak ugye mar nem jarsz erre motorral... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 Na holnapután megyek. Úgyis motorozni akartam. :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November20, 2013 Megoszt Elküldve November20, 2013 :D ne lázadj Zotya, nekem még tiltásom sincs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November20, 2013 Megoszt Elküldve November20, 2013 :D ne lázadj Zotya, nekem még tiltásom sincs :lol: Ez az egy vigasztal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November20, 2013 Megoszt Elküldve November20, 2013 Ez az egy vigasztal. :D Örülök, hogy jobb kedved lett. :D :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hegeduszsolt Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 Üdv mindenkinek.A kérdésem hogy elkövetkezett a termosztátom cseréje (x14nz),és a kérdésem hogy mi a menete?Le kel szerelnem a vezérlést vagy sem,mert sehol sem találom,így első ránézésre.A másik meg hogy tud valaki egy linket küldeni letölthető szerelési könyvről?Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 Üdv mindenkinek.A kérdésem hogy elkövetkezett a termosztátom cseréje (x14nz),és a kérdésem hogy mi a menete?Le kel szerelnem a vezérlést vagy sem,mert sehol sem találom,így első ránézésre.A másik meg hogy tud valaki egy linket küldeni letölthető szerelési könyvről?Előre is köszönöm. Hi! Igen, a vezérlés mögött található, úgyhogy célszerű egybekötni a két dolog cseréjét, ha a közeljövőben esedékes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sakál Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 Halihó! Van egy 1.7 td 68 lovas gépem. Az önínditóm reggelente mikor indítanám a szekeret és mikor már elkapná elkezd szalajtani. A behúzot kicseréltem újra szóval az nem lehet a ludas.Szerintetek mi lehet a gond? Olvastam valami olyat is hogy van valami nagyobb strapabírobb önínditó ezekhez a gépezetekhez? Erről tud valaki valamit?Esetleg tapasztalat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ToRi Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 Sziasztok. C20XE-t tervezek az autómba (Daewoo Nexia). A C20NE egy az egyben belemegy. A kérdésem az lenne, hogy az XE és az NE csereszabatos-e? Megegyeznek-e a motortartó bakok? Üdv.: Ricsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 Sziasztok. C20XE-t tervezek az autómba (Daewoo Nexia). A C20NE egy az egyben belemegy. A kérdésem az lenne, hogy az XE és az NE csereszabatos-e? Megegyeznek-e a motortartó bakok? Üdv.: Ricsi Igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
ToRi Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 Igen Nagyon jó :) Még egy kérdés. Ez most a váltóra irányul. A C20NE-t össze lehet rakni a Nexia váltóval. A váltó felőli része megegyezik az NE-nek és az XE-nek? Tehát a Nexia váltó felrakható-e az XE-re? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 Ha most benne van az ne, akkor a valto felmegy, de a lendkerekkel lehet jatszani kell.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ToRi Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 Ha most benne van az ne, akkor a valto felmegy, de a lendkerekkel lehet jatszani kell.. Köszönöm a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ToRi Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 Amúgy ki melyik motort tartja jobbnak? Mennyire megbízhatóak? Amit kinéztem XE-t 180 ezer van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
trubi80 Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 Sziasztok!Egy olyan problémám lenne(hátha vki már találkozott vele),hogy van egy F Astrám 1.6 16V Echotech motros (X16XEL),és kb már 3éve szenvedünk vele hogy időnként(egyre sűrűbben) 3ezret pörög,akár alapjáraton és ilyenkor gázadás nélkül megy az auto!Ha valamit kicserélünk 1-2 hónapig megjavul!Bár ha hideg motornál mig rajta van a szivato hozzáérek a gázpedálhoz egyből felpörög egész addig amig kicsit fel nem melegszik,olyankor leállitom,ujrainditom és tök jo lesz egész addig amíg le nem kell állitanom,utánna rögtön megbolondul és egyfolytában pörög egész addig mig teljesen vissza nem hül a motor!Végignéztük már az összes vákumcsövet a motortérben minden jó,az összes szenzor minden ki lett mérve minden jó,voltam opel szervizben,minden jol működik!Már cseréltünk:Hőgomba,alapjárati motor,gázpedál potméter(3szor),egr szelep ledugózva!Válaszotokat előre is KÖSZÖNÖM!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 Halihó! Van egy 1.7 td 68 lovas gépem. Az önínditóm reggelente mikor indítanám a szekeret és mikor már elkapná elkezd szalajtani. A behúzot kicseréltem újra szóval az nem lehet a ludas.Szerintetek mi lehet a gond? Olvastam valami olyat is hogy van valami nagyobb strapabírobb önínditó ezekhez a gépezetekhez? Erről tud valaki valamit?Esetleg tapasztalat? Szerintem nincs más hozzá, és egyszerűbb venni egy bontottat mint ezt szerelgetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ToRi Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 Ezt néztem ki: http://racing-bazar.hu/alkatresz/komplett_motor/c20xe_kompletten Vélemények? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 Ezt néztem ki: http://racing-bazar.hu/alkatresz/komplett_motor/c20xe_kompletten Vélemények? Nem néz ki sz*rul, bár egyetlen képről úgysem lehet megmondani milyen állapotú. Amúgy meg az NE vs. XE egy örök vita. :) Mindenki azt dícséri, ami neki van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 Ezt néztem ki:http://racing-bazar.hu/alkatresz/komplett_motor/c20xe_komplettenVélemények?Semmi sem derül ki. Próbálhatót keresnék a helyedben, főleg ismeretlen embertől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 Nem néz ki sz*rul, bár egyetlen képről úgysem lehet megmondani milyen állapotú. Amúgy meg az NE vs. XE egy örök vita. :) Mindenki azt dícséri, ami neki van... AZ ne vs. xe hogy lehet vita tárgya? Az XE egy erős valami, amit leginkább tuningra használnak,az NE meg a papás motor, lemegy a föld hátáról, de azért elég meggyőzően mozog. Szóval arra gondolok hogy a két motornak tök különböző a felhasználási területe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts