zotya975 Elküldve Október7, 2013 Megoszt Elküldve Október7, 2013 Nem. A bölcsőnél van megemelve, lehet hogy azért.Sajnos se aknám, se csápos emelőm,se rámpám. Én is csak rámpára szoktam állni...de igazából nem hiszem hogy baj ha a bölcsőnél emeled attól még nem mozdul lefele a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dekor Elküldve Október7, 2013 Megoszt Elküldve Október7, 2013 Én is csak rámpára szoktam állni...de igazából nem hiszem hogy baj ha a bölcsőnél emeled attól még nem mozdul lefele a motor. Próbáltam pajszerrel emelni a motoron, de úgy sem jött ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
HummeRC Elküldve Október7, 2013 Megoszt Elküldve Október7, 2013 Nekem a kipufogóban akadt, de volt pár centi hely és ki lehetett forgatni úgy, hogy meg sem volt emelve az autó. Valószínűleg megint le kell majd vennem, mert megint engedi az olajat. Legutóbb másfél éve volt lent, amikor olajteknő tömítést cseréltünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október7, 2013 Megoszt Elküldve Október7, 2013 Ha a bölcsőnél van emelve, az hajolhatott annyit, hogy nem engedi ki a kartert. De nem teljesen értem miért ott van. Van 4 gyári emelési pont az autón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dekor Elküldve Október7, 2013 Megoszt Elküldve Október7, 2013 Nekem a kipufogóban akadt, de volt pár centi hely és ki lehetett forgatni úgy, hogy meg sem volt emelve az autó. Valószínűleg megint le kell majd vennem, mert megint engedi az olajat. Legutóbb másfél éve volt lent, amikor olajteknő tömítést cseréltünk. Már a kipufogót is levettem, még egy klíma cső van előtte egy kicsit, de nem attól nem fér, tulajdonképpen az olajcsőbe akad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október7, 2013 Megoszt Elküldve Október7, 2013 Ha a bölcsőnél van emelve, az hajolhatott annyit, hogy nem engedi ki a kartert. De nem teljesen értem miért ott van. Van 4 gyári emelési pont az autón. Hát szerintem ha a bölcső hajolt akkor az már úgy is marad... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október7, 2013 Megoszt Elküldve Október7, 2013 Nem olyan masszív az. A múltkor mikor leesett a verda az emelőről, és egy vascsövet a bölcső alá tolva emeltem fel, azért látszott rajta hogy nem annyira értékeli a dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Iminyo17 Elküldve Október7, 2013 Megoszt Elküldve Október7, 2013 Sziasztok koszonom szepen a gyors valaszotokat csak es boxsanat hogy most valaszolok de a munka sajna elfoglal. Akkor gondolom az oktanszam allito ugy valtoztatja amelyik oldalra forditom ergo a ketszelso csatin lehet kulonbseget merni mivel 3 labu. Sajna ezen nem ugy nezki mintha volt volna valaha is valami szam de akkor meregetunk. Azt honnan tudom meg h a 91 es 95 mekkora az ellen allasa? Illetve a gyujtasnak a gyari erteke? Meg egy olyan kerdesem lenne hogy ha sikerul beloni fogyi teren nenyit valtozna ha valtozik? Most varosba 7-8 kozott eszik attol fug menyi a dugo es menyire nyonom palyan pedig 6. Szerintem ez egesz jó es eleg jol szedi is a labait az oregaszony. Sziasztok, Mostanra sikerült beállítani rendesen. Oktánszám váltott átforgattam úgy javúlt valamivel a helyzet de ha tele tankoltam csörgött. Kapott egy kicsi utó gyujtást és most tökéletesen megy 95-ösel is és úgyan úgy huz mint előtte. Köszönöm szépen a segitséget. üdv.: Iminyo Link to comment Megosztás: More sharing options...
csjanos46 Elküldve Október8, 2013 Megoszt Elküldve Október8, 2013 T. Opelosok. Valaki tapasztalt-e olyan jelenséget hogy egy bizonyos fordulatszám elérése környékén pl. nálam ötödikben 95nél kezdi és 105nél abbahaggya ,ez 2500-as fordulatszám környékén van. Ugyanezt negyedikben is eljátsza 2500-as fordulatszám környékén.Kipufogó hangra gyanakszom, mert a kipufogóm belselxe a hátsó dobban üres.Volt-e valakinek hasonló jelensége? Válaszotokat elöre is köszönöm. Astra F X14NZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október8, 2013 Megoszt Elküldve Október8, 2013 T. Opelosok. Valaki tapasztalt-e olyan jelenséget hogy egy bizonyos fordulatszám elérése környékén pl. nálam ötödikben 95nél kezdi és 105nél abbahaggya ,ez 2500-as fordulatszám környékén van. Ugyanezt negyedikben is eljátsza 2500-as fordulatszám környékén.Kipufogó hangra gyanakszom, mert a kipufogóm belselxe a hátsó dobban üres.Volt-e valakinek hasonló jelensége? Válaszotokat elöre is köszönöm. Astra F X14NZ De mit? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október8, 2013 Megoszt Elküldve Október8, 2013 De mit? :blink: hát "olyan" jelenséget... Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október8, 2013 Megoszt Elküldve Október8, 2013 Sztem vmi berezonál 2500 körül, az a baja. Csak így a billentyűzet előtt ülve úgysem találjuk ki, hogy mi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Október8, 2013 Megoszt Elküldve Október8, 2013 Ez nálam is van, a kipufogó hangosabban szól ezen a fordulatszámtartományon, 2500 és 3000 közt erőteljesebb a hangja főleg egy paragi dobbal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október8, 2013 Megoszt Elküldve Október8, 2013 Sose tudjuk meg B+ de én addig nem fekszem le! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október8, 2013 Megoszt Elküldve Október8, 2013 Nekem csinálja, de frankón! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október8, 2013 Megoszt Elküldve Október8, 2013 Nekem csinálja, de frankón! Leömlő hővédő pajzs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október8, 2013 Megoszt Elküldve Október8, 2013 Nekem csinálja, de frankón! Beleszól az ECU. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október8, 2013 Megoszt Elküldve Október8, 2013 dehülyékvagytok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október8, 2013 Megoszt Elküldve Október8, 2013 Nekem csinálja, de frankón! Na jó, de a tied kifúj. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október8, 2013 Megoszt Elküldve Október8, 2013 Sziasztok, Mostanra sikerült beállítani rendesen. Oktánszám váltott átforgattam úgy javúlt valamivel a helyzet de ha tele tankoltam csörgött. Kapott egy kicsi utó gyujtást és most tökéletesen megy 95-ösel is és úgyan úgy huz mint előtte. Köszönöm szépen a segitséget. üdv.: Iminyo Most olvasom a panaszodat és csak annyit tennék hozzá, hogy ha kihúzod a dugót akkor automatikusan 95-re áll be. Legalább is nálam ez a helyzet, mivel a 95-ös irányban nem ad kontaktust. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hidra Elküldve Október9, 2013 Megoszt Elküldve Október9, 2013 Ha minden igaz, akkor a kopogás szenzor valahol a generátor és a szívócsonk alatt/körül van. Köszi, bár még most sem tudom mere lehet elég szük arrafelé a hely. Esetleg tudtok valahol képet róla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október9, 2013 Megoszt Elküldve Október9, 2013 Nekem csinálja, de frankón! Nekem belever a karterba! NÉGY!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október9, 2013 Megoszt Elküldve Október9, 2013 Nekem belever a karterba! NÉGY!!! Kipróbáltam, de aztán rájöttem hogy 2300 körül elváltok, úgyhogy sose tudom meg. :cry: :ninja: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október9, 2013 Megoszt Elküldve Október9, 2013 Kipróbáltam, de aztán rájöttem hogy 2300 körül elváltok, úgyhogy sose tudom meg. :cry: :ninja: És akkor 95-105 között mész? Az fontoSCH Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atchen Elküldve Október9, 2013 Megoszt Elküldve Október9, 2013 Sziasztok! Visszaolvastam majdnem az összes oldalt... több kérdésem is lenne :D 1. Volt róla szó, hogy az x14nz motornál le kell e venni a vezérlést termosztát cserénél vagy nem? Mindenképp le kell? 2. x14nz 8 szelep, központi injektort valóban le lehet cserélni hengerenkéntire? Ha igen hogyan? 3. egyszerűen nem találok 3 éve ehhez a motorhoz 4 leömlőt, pedig tudom, hogy van, ötlet? 4. vettem műbizonylatos paragi hátsó dobot, szép meg minden, de egy kicsit lyukas gyárinak komolyabb hangja van.... Ezzel mit lehet kezdeni? Most hirtelen ennyi, és bocsi a sok kérdésért!!! Kérlek aki tud válaszoljon, akár itt, akár : s.attila@t-online.hu , vagy adom a számom priviben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts