Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

Nekem a kipufogóban akadt, de volt pár centi hely és ki lehetett forgatni úgy, hogy meg sem volt emelve az autó. Valószínűleg megint le kell majd vennem, mert megint engedi az olajat. Legutóbb másfél éve volt lent, amikor olajteknő tömítést cseréltünk.

Megosztás:

Nekem a kipufogóban akadt, de volt pár centi hely és ki lehetett forgatni úgy, hogy meg sem volt emelve az autó. Valószínűleg megint le kell majd vennem, mert megint engedi az olajat. Legutóbb másfél éve volt lent, amikor olajteknő tömítést cseréltünk.

Már a kipufogót is levettem, még egy klíma cső van előtte egy kicsit, de nem attól nem fér, tulajdonképpen az olajcsőbe akad.

Megosztás:

Sziasztok koszonom szepen a gyors valaszotokat csak es boxsanat hogy most valaszolok de a munka sajna elfoglal. Akkor gondolom az oktanszam allito ugy valtoztatja amelyik oldalra forditom ergo a ketszelso csatin lehet kulonbseget merni mivel 3 labu. Sajna ezen nem ugy nezki mintha volt volna valaha is valami szam de akkor meregetunk. Azt honnan tudom meg h a 91 es 95 mekkora az ellen allasa? Illetve a gyujtasnak a gyari erteke? Meg egy olyan kerdesem lenne hogy ha sikerul beloni fogyi teren nenyit valtozna ha valtozik? Most varosba 7-8 kozott eszik attol fug menyi a dugo es menyire nyonom palyan pedig 6. Szerintem ez egesz jó es eleg jol szedi is a labait az oregaszony.

Sziasztok,

Mostanra sikerült beállítani rendesen. Oktánszám váltott átforgattam úgy javúlt valamivel a helyzet de ha tele tankoltam csörgött. Kapott egy kicsi utó gyujtást és most tökéletesen megy 95-ösel is és úgyan úgy huz mint előtte. Köszönöm szépen a segitséget.

üdv.: Iminyo

Megosztás:

T. Opelosok.

Valaki tapasztalt-e olyan jelenséget hogy egy bizonyos fordulatszám elérése környékén

pl. nálam ötödikben 95nél kezdi és 105nél abbahaggya ,ez 2500-as fordulatszám környékén van.

Ugyanezt negyedikben is eljátsza 2500-as fordulatszám környékén.Kipufogó hangra gyanakszom,

mert a kipufogóm belselxe a hátsó dobban üres.Volt-e valakinek hasonló jelensége?

Válaszotokat elöre is köszönöm. Astra F X14NZ

Megosztás:

T. Opelosok.

Valaki tapasztalt-e olyan jelenséget hogy egy bizonyos fordulatszám elérése környékén

pl. nálam ötödikben 95nél kezdi és 105nél abbahaggya ,ez 2500-as fordulatszám környékén van.

Ugyanezt negyedikben is eljátsza 2500-as fordulatszám környékén.Kipufogó hangra gyanakszom,

mert a kipufogóm belselxe a hátsó dobban üres.Volt-e valakinek hasonló jelensége?

Válaszotokat elöre is köszönöm. Astra F X14NZ

De mit? :blink:

Megosztás:

Sziasztok,

Mostanra sikerült beállítani rendesen. Oktánszám váltott átforgattam úgy javúlt valamivel a helyzet de ha tele tankoltam csörgött. Kapott egy kicsi utó gyujtást és most tökéletesen megy 95-ösel is és úgyan úgy huz mint előtte. Köszönöm szépen a segitséget.

üdv.: Iminyo

Most olvasom a panaszodat és csak annyit tennék hozzá, hogy ha kihúzod a dugót akkor automatikusan 95-re áll be. Legalább is nálam ez a helyzet, mivel a 95-ös irányban nem ad kontaktust.

Megosztás:

Sziasztok!

Visszaolvastam majdnem az összes oldalt...

több kérdésem is lenne :D

1. Volt róla szó, hogy az x14nz motornál le kell e venni a vezérlést termosztát cserénél vagy nem? Mindenképp le kell?

2. x14nz 8 szelep, központi injektort valóban le lehet cserélni hengerenkéntire? Ha igen hogyan?

3. egyszerűen nem találok 3 éve ehhez a motorhoz 4 leömlőt, pedig tudom, hogy van, ötlet?

4. vettem műbizonylatos paragi hátsó dobot, szép meg minden, de egy kicsit lyukas gyárinak komolyabb hangja van.... Ezzel mit lehet kezdeni?

Most hirtelen ennyi, és bocsi a sok kérdésért!!!

Kérlek aki tud válaszoljon, akár itt, akár : s.attila@t-online.hu , vagy adom a számom priviben.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.