knight Elküldve Április19, 2004 Megoszt Elküldve Április19, 2004 Szvsz lehet, hiszen minél jobb szikrát kell adnia a gyertyának, ahhoz minél jobb kábel kell. Végsebességnél pedig a helyzet kiéleződik, és százszor jobban érzed a gyenge kábeleket... Lehet kábelt tesztelni valahogy házilag? Hát, hogy mit lehet érezni azt nem tudom, de egy kábelt tesztelni úgy tudsz, hogy megméred az ellenállását. Csak azt nem is olyan egyszerű pontosan, mivel jó műszer kell hozzá. Egy rozsdás, szakadt, szutyok kábel nyilván rosszul vezet. Az is nagyon fontos, hogy a szigetelése jó legyen, nehogy átüssön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Április23, 2004 Megoszt Elküldve Április23, 2004 Én is jártam már úgy, hogy az egyik kábelen "kiszökött" a szikra a motorblokhoz. Ezt viszont egyszerűen ki lehet figyelni egy jó sötét helyen éjszaka. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Április23, 2004 Megoszt Elküldve Április23, 2004 Jut is eszembe :idea: , opel16v! ígértél képeket és leírást a kartergázvisszavezetés kikötéséről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 Egen... :) De még nincs megcsinálva... Csak egy darabka cső hiányzik hozzá, majd túrok jövő héten egyet a Kurgyis Gabinál, aztán megcsinálom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 Informáljatok már légyszives, hogy hogy is van ez a direktszűrővel a c20xe moci esetében. :wink: Azt hallottam, hogy nem szereti az elektronika, vagy valami!! Otthon hever egy d.szűrő és csak arra vár, hogy bekössem. Másik kérdésem, hogy honnan szerezhetek, csak összekötőcsövet, mert a toronymerevítő miatt a gyári cső rövidnek bizonyul. Köszi! ÜDv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 Informáljatok már légyszives, hogy hogy is van ez a direktszűrővel a c20xe moci esetében. :wink: Azt hallottam, hogy nem szereti az elektronika, vagy valami!!Renzso regélt valami ilyesmiről asszem. Másik kérdésem, hogy honnan szerezhetek, csak összekötőcsövet, mert a toronymerevítő miatt a gyári cső rövidnek bizonyul. Őőőő mire is gondolsz pontossan ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 Hát egész pontosan a direktszűrőt szeretném bekötni vele! Üdv.: Atommanó :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 Hát egész pontosan a direktszűrőt szeretném bekötni vele! Ilyen megoldásra gondoltál ? Mármit direktszűrő és a légtömegmérő között ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 Azaz! Bocsi ha nem voltam elég érthető! Erre gondoltam! Honnan szerváljak ilyet??? Üdv.: Atommanó :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 Erre gondoltam! Honnan szerváljak ilyet??? Asszem rezonátor cső a neve. Ha ismét hüyeséget írtam, akkor egy hozzáértő majd kijavít :wink: Hát mondjuk megkérdezhetnéd Sonique-ot, mert ez az ő kocsijának a motortere, de szerintem Dudás mester is tud neked ilyet gyártani. Amúgy milyen márkájú szűrőt vettél ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 Meg nem mondom! Nem akarok hülyeséget mondani! :roll: A Puntomban volt de onnan kiszedtem mert nem szerette. :) Pedig szép kis szívóhangot produkált. Kb. mennyiért csinálnak ilyet (rezonátorcső) -->szerintem is így hívják! Köszi4 Üdv.: Atommanó :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 Kb. mennyiért csinálnak ilyet (rezonátorcső) Szerintem egy írd le neki egy mailben - dudasdob@axelero.hu -, hogy mire lenne szükséged. Különben én is mostanában nézelődöm a témakörben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április25, 2004 Megoszt Elküldve Április25, 2004 Én ilyen rezonátorcsőnek nevezett cuccost utoljára autosunban vettem a hungárián 1500ért azt hiszem :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Április26, 2004 Megoszt Elküldve Április26, 2004 Egen... :) De még nincs megcsinálva... Csak egy darabka cső hiányzik hozzá, majd túrok jövő héten egyet a Kurgyis Gabinál, aztán megcsinálom. :) Észben tartom! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április26, 2004 Megoszt Elküldve Április26, 2004 Mélykék az nem Future motortere :idea: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április26, 2004 Megoszt Elküldve Április26, 2004 Mélykék az nem Future motortere :idea: :?: De, de abszolút igazad van ! Köszi, hogy figyelmeztettél :wink: Kicsit eltévedtem a sok GSI között, bocs az érítettektől :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április26, 2004 Megoszt Elküldve Április26, 2004 1500-ér? Az komolytalan... Miből volt, műanyagból? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Április27, 2004 Megoszt Elküldve Április27, 2004 De, de abszolút igazad van ! Köszi, hogy figyelmeztettél :wink: Kicsit eltévedtem a sok GSI között, bocs az érítettektől :roll: Meg is lepödtem .. mikor és ki alakitotta át az automat :)) már azon tanakodtam magamban hogy megnezem már hatha igy néz mér ki :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április27, 2004 Megoszt Elküldve Április27, 2004 1500-ér? Az komolytalan... Miből volt, műanyagból? :) Miért lenne komolytalan Gábor? Most egy fémdarabról beszélünk, nemde :idea: :?: ami változó átmérőjű és kb. 30 max 40cm hosszú, akkor inkább menjek el magnumtuningba és vegyem meg 10000ért :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április27, 2004 Megoszt Elküldve Április27, 2004 Ne is említsd a magnumot. :) De egy ######a polírozott alucső nem ennyibe kerül. :) Főleg ha típusra van alakítva (pl. a képen nem éppen a legmegfelelőbb a kialakítás, a Hernád Tomi Astrájában kellene megnézni, az tényleg megfelelő a célnak. :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április27, 2004 Megoszt Elküldve Április27, 2004 a Hernád Tomi Astrájában kellene megnézni, az tényleg megfelelő a célnak. :) ) És kép van róla valahol? Engem érdekelne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április27, 2004 Megoszt Elküldve Április27, 2004 Asszem a 2002-es esztergomi nagytalin készült kép a motorteréről! kep.tar.hu/eszttali Ismered a Tomi Astráját, nem? (sötét GSi, nagyon szép, Los Diablos felirattal) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április28, 2004 Megoszt Elküldve Április28, 2004 (sötét GSi, nagyon szép, Los Diablos felirattal) Ezen el lehetne vitatkozni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április28, 2004 Megoszt Elküldve Április28, 2004 Ezen el lehetne vitatkozni :wink: Ezekszerint az övé áll ott mindig a sztmihályin a kútnál :?: de mié nincs orra már pár hónapja :roll: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április28, 2004 Megoszt Elküldve Április28, 2004 Ezekszerint az övé áll ott mindig a sztmihályin a kútnál :?: de mié nincs orra már pár hónapja :roll: :?: ahogy láttam reggel neked sem volt hütűmaszkod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts