petiii Elküldve Április12, 2013 Megoszt Elküldve Április12, 2013 Hello! Kicseréltem a lambdaszondát és örömmel szolgált hogy a fogyasztás már nem 10 liter környékén van és nem világít a check engine sem. Most viszont más dolgot vettem észre azt hogy darabosan jár. Remeg is a kocsi meg a kipufogónál is hallom hogy puffog. Valamelyik henger kihagyna? mit nézzek át? gyertyát? gyertyakábelt? kpiuf ha összeomlik fojthatja igy hogy puffogjon?és gyertyakábelt mérjem multiméterrel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április12, 2013 Megoszt Elküldve Április12, 2013 Gyertya, gyertyakábel, elosztó, ilyesmi. 3 hengerezik? Mert akkor lehetne gyertyakábeleket lehúzgálni sorban Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve Április12, 2013 Megoszt Elküldve Április12, 2013 Gyertya, gyertyakábel, elosztó, ilyesmi. 3 hengerezik? Mert akkor lehetne gyertyakábeleket lehúzgálni sorban Jolvan lehuzgálom sorban és ha nem változik akkor meglátom melyik nem okés. de baja ugye nem lesz hogy csak ugy lehúzom a pipát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április12, 2013 Megoszt Elküldve Április12, 2013 dises c20xenél, ha tekerek a rotoron akkor állítja a lambdajelet a megtehető útvonalhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április12, 2013 Megoszt Elküldve Április12, 2013 Jolvan lehuzgálom sorban és ha nem változik akkor meglátom melyik nem okés. de baja ugye nem lesz hogy csak ugy lehúzom a pipát? Én nem huzigálnám! Ha nincs a szikra útja normális szikraközön levezetve, könnyen áthúzhat ott ahol nem kellene, pl a trafóban... Aztán az mehet a kukába! Inkább álló motornál venném le a pipát és letestelném a kábelt, vagy egy használaton kívüli gyertyát dugnék a pipába amit a testre tartanék és úgy indítanám a motort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április12, 2013 Megoszt Elküldve Április12, 2013 Hát nem tudom, én simán lehúzgáltam :) De hiszek neked Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 dises c20xenél, ha tekerek a rotoron akkor állítja a lambdajelet a megtehető útvonalhoz? Ez függ attól, hogy épp autópályán mész vagy városban, esetleg főúton. Egyébként tekerj 45 fokot a kétvezetékes hőjeladón és akkor 3 fokkal eltolja az utógyújtást. Viszont az index villogás sebessége nem fog változni ez esetben. Én nem huzigálnám! Ha nincs a szikra útja normális szikraközön levezetve, könnyen áthúzhat ott ahol nem kellene, pl a trafóban... Aztán az mehet a kukába! Inkább álló motornál venném le a pipát és letestelném a kábelt, vagy egy használaton kívüli gyertyát dugnék a pipába amit a testre tartanék és úgy indítanám a motort. Nem fog áthúzni, normális esetben. Annyit meg kibír a dolog, ha nincs rajta egy pipa. Ha már belül áthúz a trafó (DIS-es), akkor az már rég rossz és általában már meg is döglött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 dises c20xenél, ha tekerek a rotoron akkor állítja a lambdajelet a megtehető útvonalhoz? Ez most beugratós kérdés? :icon9: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 Ez most beugratós kérdés? :icon9: Nem az. Biztos van róla fényképed is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 Ez most beugratós kérdés? :icon9: Abszolút nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 Rárúgok a gázra 4000nél, és ugrik egy nagyot az autó? Ez mitől lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 A legjobb feltöltési hastásfoknál (VE) jelentkező 200Nm-től. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 Rárúgok a gázra 4000nél, és ugrik egy nagyot az autó? Ez mitől lehet? Lehet venni magánhangzót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 Nem megy az autóm. Mi lehet a baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 Nem megy az autóm. Mi lehet a baj? Jólvan-jólvan nem kell rájátszani. <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 Nem megy az autóm. Mi lehet a baj? Beleer a kerek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 Nem megy az autóm. Mi lehet a baj? Valószínűleg az immobilizer gátolja az ac pumpa önkioldását, emiatt a központizár nem tudja beindítani a motort, ezáltal az index fars levegőt szív és a dugattyúvisszahúzórugó eltörött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 Beleer a kerek :D Ki mondta neked azt a hazugságot?! :D Am már van időpontom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 Valószínűleg az immobilizer gátolja az ac pumpa önkioldását, emiatt a központizár nem tudja beindítani a motort, ezáltal az index fars levegőt szív és a dugattyúvisszahúzórugó eltörött. Ilyen összetett lenne a probléma? :rolleyes: :icon13: :icon6: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peeti183 Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 Sziasztok! C14NZ-hez 1 éve vettem egy komplett szervót mindennel együtt, aztán a végén rájöttem hogy a feszítőgörgőnek nincs felfogatási helye a blokkon <_< szóval arra gondoltam hogy azt kihagyom, veszek egy rövidebb szíjat (130-as kellene bár foggalmam sincs honnan szerzek majd na mindegy...) és befeszítem a generátorral.... ez elég nagy hülyeség vagy kivitelezhető??? Csak mert a régi kormánymű, koppanik egy marha nagyot kitekeréskor, cserére szorul és a szervós pont helyben van :smartass: ha 10ből 1 ember azt mondja hogy oké, akkor már neki is állok, de így nem merek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peeti183 Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 Ez lemaradt: Vagy arra is gondoltam mivel most ékszíj van fent (generátor-főtengely) lecserélni a szervo szivattyúét is ékszijas tárcsára ami nem tudom hogy lehetséges-e..??? :D ékszíjból legalább kapok méretre.... Köszi Petya Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 Ha a hosszbordás szíjad van (bár írtad a feszítőt, tehát akkor az) annál a generátor fix, nem mozdítható sehova. AMennyire én megnéztem nem megy fel rá sima ékszíjas tárcsa. Viszont a régi rendszerek ékszíjasak voltak. AMit most bontok c20ne vectra, abban is egy külön szíj van a szervónak a főtengely szíjtárcsa meg dupla. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peeti183 Elküldve Április13, 2013 Megoszt Elküldve Április13, 2013 Most ékszíj van bennt, de ahogy irtam a szervo ugye hosszbordás, tudom hogy akkor a generátor fix, de mivel nem tudom feltenni a görgőt ezért gondoltam rá hosz esetleg feszíthetné a generátor egy rövidebb szíjjal....erre lennék kiváncsi hogy ez így oké-e vagy bele se kezdjek ?? Ha a hosszbordás szíjad van (bár írtad a feszítőt, tehát akkor az) annál a generátor fix, nem mozdítható sehova. AMennyire én megnéztem nem megy fel rá sima ékszíjas tárcsa. Viszont a régi rendszerek ékszíjasak voltak. AMit most bontok c20ne vectra, abban is egy külön szíj van a szervónak a főtengely szíjtárcsa meg dupla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április14, 2013 Megoszt Elküldve Április14, 2013 Most ékszíj van bennt, de ahogy irtam a szervo ugye hosszbordás, tudom hogy akkor a generátor fix, de mivel nem tudom feltenni a görgőt ezért gondoltam rá hosz esetleg feszíthetné a generátor egy rövidebb szíjjal....erre lennék kiváncsi hogy ez így oké-e vagy bele se kezdjek ?? Az a baj ezzel, hogy akkor a generátort iszonyat erővel kell megfeszíteni, hogy a szíj rendesen tapadjon, mivel a szervószivattyú nem kevés terhelést ad a motornak, így a szíjnak is. Ezért van egy bazi erős feszítő, amit még 13-as csillagvillás + 1 méteres 1 colos csővel is jókora erő kifejtésével lehet ellenfeszíteni. A generátorhoz meg akkor kell egy jobb 8.8-as csavar és anya is, mert őrült módon meg kell húzni, ha pl egy két colos csővel megfeszítetted. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április14, 2013 Megoszt Elküldve Április14, 2013 Az a baj ezzel, hogy akkor a generátort iszonyat erővel kell megfeszíteni, hogy a szíj rendesen tapadjon, mivel a szervószivattyú nem kevés terhelést ad a motornak, így a szíjnak is. Ezért van egy bazi erős feszítő, amit még 13-as csillagvillás + 1 méteres 1 colos csővel is jókora erő kifejtésével lehet ellenfeszíteni. A generátorhoz meg akkor kell egy jobb 8.8-as csavar és anya is, mert őrült módon meg kell húzni, ha pl egy két colos csővel megfeszítetted. :) Ez érdekes, mert volt olyan régebbi hosszbordás rendszer, aminél nem volt feszítőgörgő, facelift előtti 1.4-es és 1.6-os rendszereknél használták, és 4-bordás szíja volt. Viszont ott meg a szivattyú ment abba a kivágásba a vezérműszíjburkolatban, ahol a cartársnak a feszítő lenne, úgyhogy ezt a fajtát se tudná felrakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts