Dáwid Elküldve Február13, 2013 Megoszt Elküldve Február13, 2013 Ha nincs ECU, akkor lambda sincs, vágom vazze :D Én úgy tudtam, hogy a szívó autókban nincs injektor, sem ECU, és azért szívó :D és nem befecsis :D Nembaj, van még pár év a suliból... :D a szívó, nem a befecsire vonatkozik, akkor egy alap lada is feltöltött lenne, mert van benne AC. :) ha csiga, vagy kompresszor lóg benne, majd akkor nem szívó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Danek497 Elküldve Február13, 2013 Megoszt Elküldve Február13, 2013 Értem, az h szívó, az azt jelenti, h a dugattyú szívó hatására kerül a levegő a hengerbe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február13, 2013 Megoszt Elküldve Február13, 2013 Értem, az h szívó, az azt jelenti, h a dugattyú szívó hatására kerül a levegő a hengerbe :) Keverék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Déwid cvc Elküldve Február13, 2013 Megoszt Elküldve Február13, 2013 1.6 si-nek sima 1.6 8v az alapja?? csak a hengerfej más?Vagy a motor is? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február13, 2013 Megoszt Elküldve Február13, 2013 1.6 si-nek sima 1.6 8v az alapja?? csak a hengerfej más?Vagy a motor is? köszi A hf nyilván más. A blokk ugyanaz, de a dugattyúk másmilyenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február13, 2013 Megoszt Elküldve Február13, 2013 Furcsa hangja van a korzámnak. Ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február13, 2013 Megoszt Elküldve Február13, 2013 Elkented neki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Déwid cvc Elküldve Február13, 2013 Megoszt Elküldve Február13, 2013 A hf nyilván más. A blokk ugyanaz, de a dugattyúk másmilyenek. köszönöm,erre voltam kiváncsi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február13, 2013 Megoszt Elküldve Február13, 2013 Furcsa hangja van a korzámnak. Ötlet? Növesztett még 3 hengert. :D Ebben X16SZR van nem? Alapjárati motor? TPS poti csati? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oponel Elküldve Február14, 2013 Megoszt Elküldve Február14, 2013 Furcsa hangja van a korzámnak. Ötlet? Mind ha nem menne mind a 4 henger!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Február14, 2013 Megoszt Elküldve Február14, 2013 Növesztett még 3 hengert. :D Ebben X16SZR van nem? Alapjárati motor? TPS poti csati? Corsába 1.6 motor?Max. a Gsi-be,de az is hengerenkénti inj.sztem. Amúgy nem megy túl sok henger :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február14, 2013 Megoszt Elküldve Február14, 2013 Corsába 1.6 motor?Max. a Gsi-be,de az is hengerenkénti inj.sztem. Amúgy nem megy túl sok henger :icon1: Ki mondta, hogy gyárilag van benne? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Február14, 2013 Megoszt Elküldve Február14, 2013 Ki mondta, hogy gyárilag van benne? :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
viktorvill Elküldve Február14, 2013 Megoszt Elküldve Február14, 2013 Üdv! Vettem az 1.6-os benzines astra f kombimhoz 4db GM gyertyát 2 pólusút és azt szeretném kérdezni ezen kell gyertya hézagot állítani vagy valamit, vagy csak fogom és teszem egyből a motorba ? Esetleg ha kell hézagot állítani akkor mi a mérete a hézagnak ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Február14, 2013 Megoszt Elküldve Február14, 2013 Üdv! Vettem az 1.6-os benzines astra f kombimhoz 4db GM gyertyát 2 pólusút és azt szeretném kérdezni ezen kell gyertya hézagot állítani vagy valamit, vagy csak fogom és teszem egyből a motorba ? Esetleg ha kell hézagot állítani akkor mi a mérete a hézagnak ? Hivatalosan nem kell állítani, mert új kapod, hogy be van állítva, leellenőrizni azért érdemes, biztos ami biztos. Most hézagot nem tudok mondani, mert nincs fent az autodata. Majd egy lelkes kolléga megmondja. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február15, 2013 Megoszt Elküldve Február15, 2013 Corsába 1.6 motor?Max. a Gsi-be,de az is hengerenkénti inj.sztem. Amúgy nem megy túl sok henger :icon1: Ez x12sz 45LE. Viszont ha pörgetem,akkor nem megy annyira rosszul szerintem,mármint 45LE-höz képest így három hengerrel sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február15, 2013 Megoszt Elküldve Február15, 2013 És melyik kezeddel fogtad a kormányt 150-nél??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február15, 2013 Megoszt Elküldve Február15, 2013 Üdv! Vettem az 1.6-os benzines astra f kombimhoz 4db GM gyertyát 2 pólusút és azt szeretném kérdezni ezen kell gyertya hézagot állítani vagy valamit, vagy csak fogom és teszem egyből a motorba ? Esetleg ha kell hézagot állítani akkor mi a mérete a hézagnak ? 0,7 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február15, 2013 Megoszt Elküldve Február15, 2013 0,7 jard, láb, mérföl, km, cm, mm, mikrom, nano??? Amúgy érdemes belerakni a 2 pólusút? azt hallottam, hogy nem tartósabb az élettartama semmivel sem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február15, 2013 Megoszt Elküldve Február15, 2013 jard, láb, mérföl, km, cm, mm, mikrom, nano??? Amúgy érdemes belerakni a 2 pólusút? azt hallottam, hogy nem tartósabb az élettartama semmivel sem.. DIS-nél kell a kétpólus, mert az 1 pólust hamar kinyírja, és nem is megy tőle. Opel szerint kétpólusú kell a DIS-hez, 1 pólusú elég a rotoroshoz. Ami egyébként logikus, mert a DIS körülbelül dupla annyi gyújtófeszültséget ad le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február15, 2013 Megoszt Elküldve Február15, 2013 DIS-nél kell a kétpólus, mert az 1 pólust hamar kinyírja, és nem is megy tőle. Opel szerint kétpólusú kell a DIS-hez, 1 pólusú elég a rotoroshoz. Ami egyébként logikus, mert a DIS körülbelül dupla annyi gyújtófeszültséget ad le. És a 2 pólus mitől jobb? Mitől több?? mert ahova behúz a szikra az ugyan ugy mind a kettőnél egy pontba megy, és sosem a vége ég el hanem ahova behúz! Nekem mindig is 1 polus volt, DIS-es motorban, ha most én azt kicserélem 2 esre akkor mit fogok tapasztalni?mind abban a percben, mind abban a héten és mind abban a fél évben?? Azért kérdem mert Gyertya csere elött állok épp.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Február15, 2013 Megoszt Elküldve Február15, 2013 jard, láb, mérföl, km, cm, mm, mikrom, nano??? Amúgy érdemes belerakni a 2 pólusút? azt hallottam, hogy nem tartósabb az élettartama semmivel sem.. hektómérföld.......ez a lame kérdést Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február15, 2013 Megoszt Elküldve Február15, 2013 jard, láb, mérföl, km, cm, mm, mikrom, nano??? Amúgy érdemes belerakni a 2 pólusút? azt hallottam, hogy nem tartósabb az élettartama semmivel sem.. Akinek valaha volt bármilyen benzinmotoros járgánya azt tudja hogy a gyertyahézagot miliméterben szokás megadni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február15, 2013 Megoszt Elküldve Február15, 2013 Akinek valaha volt bármilyen benzinmotoros járgánya azt tudja hogy a gyertyahézagot miliméterben szokás megadni. Én tudom, volt benne részem, inkább azoknak szolt a kérdés akiknek még nem. csak nekem olyan hiánosnak tűnt....jólvanna máma ilyen izé vok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február15, 2013 Megoszt Elküldve Február15, 2013 Agy###### happened. Jó hogy leírtam, elmagyaráztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts