vastyan Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 Koszos alapjárati motor gyanús, nézd meg hátha kokszos! És azt merre találom? Mert kitisztítom én csak nem tudom hol van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 És azt merre találom? Mert kitisztítom én csak nem tudom hol van... Ez majd segít: http://opelmuhely.com/leiras-reszletei/14/alapjarati_motor_karbantartas Fojtószelepház elején találod egyébként, kis fekete motor, 2 torx csavar tartja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 Ez majd segít: http://opelmuhely.co...or_karbantartas Fojtószelepház elején találod egyébként, kis fekete motor, 2 torx csavar tartja. Hát az x16xel es astrána fékszervódob alatt van a folytószelepház azt levenni meg kitakarítani profiknak 1,5 óra amatőröknek fél nap minimum.ha már az a része szét lesz szedve egr kitakarít és ledugóz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vastyan Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 Ez majd segít: http://opelmuhely.co...or_karbantartas Fojtószelepház elején találod egyébként, kis fekete motor, 2 torx csavar tartja. 1.6 16V motoros a verda, szerintem nem ilyen van benne.A régi astrámban volt ilyen, azt meg is csináltam.Ebben EGR szelep van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vastyan Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 Hát az x16xel es astrána fékszervódob alatt van a folytószelepház azt levenni meg kitakarítani profiknak 1,5 óra amatőröknek fél nap minimum.ha már az a része szét lesz szedve egr kitakarít és ledugóz. Az a baj, hogy most vettem a verdát, és még egyelőre keresem ezeket az alkatrészeket.Esetleg nem tudtok fotókat eszközölni a hollétükről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 Az más, motorkódot nem láttam, ez csak a C-s motorokra vonatkozik jelenleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január24, 2013 Megoszt Elküldve Január24, 2013 Én nem reklámoznám azt az ótvar sz*r oldalt amit opel műhelynek titulálnak. Mocskos tolvaj innen szedi a leírásokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Január25, 2013 Megoszt Elküldve Január25, 2013 ja akkor "azokra" gondolt zotya múltkor mikor mondta, hogy nem csinál több leírást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január25, 2013 Megoszt Elküldve Január25, 2013 ja akkor "azokra" gondolt zotya múltkor mikor mondta, hogy nem csinál több leírást? többen ezekre gondoltak, ezért volt egy ideig a GyIK is elérhetetlen, próbáltak valamit kitalálni, az ellen hogy más szervizoldalt csináljon az itteniek munkájából, de nem igazán sikerült semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Január25, 2013 Megoszt Elküldve Január25, 2013 Én nem reklámoznám azt az ótvar sz*r oldalt amit opel műhelynek titulálnak. Mocskos tolvaj innen szedi a leírásokat. Most ezzel megint mi a gondotok, nem volt kikötve a leírásokhoz, hogy el kell kérni őket, a forrás és a készítő mindenhol meg lett jelölve. Innentől kezdve nincs miről beszélni. Egyébként is ami itt folyik sokszor, hogy valaki kérdez teljes amatőrként, és leugatják, hogy még ezt sem tudja... Senki sem autószerelőként született, elméletileg ez az oldal is többek között a segítségnyújtás miatt jött létre, de ha valaki egy kicsit is pontatlanul vagy túl sokat kérdez már megy az ingyen szerviz meg a hasonló értelmetlen szövegek. Észre kéne venni a dolgokat és nem kritizálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január25, 2013 Megoszt Elküldve Január25, 2013 Most ezzel megint mi a gondotok, nem volt kikötve a leírásokhoz, hogy el kell kérni őket, a forrás és a készítő mindenhol meg lett jelölve. Innentől kezdve nincs miről beszélni. Egyébként is ami itt folyik sokszor, hogy valaki kérdez teljes amatőrként, és leugatják, hogy még ezt sem tudja... Senki sem autószerelőként született, elméletileg ez az oldal is többek között a segítségnyújtás miatt jött létre, de ha valaki egy kicsit is pontatlanul vagy túl sokat kérdez már megy az ingyen szerviz meg a hasonló értelmetlen szövegek. Észre kéne venni a dolgokat és nem kritizálni... Eleve meg kellett volna kérdezni a készítőt, hogy engedélyezi-e. Természetesen nem engedtem volna és a szerzői jogok engem illetnek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Január25, 2013 Megoszt Elküldve Január25, 2013 Eleve meg kellett volna kérdezni a készítőt, hogy engedélyezi-e. Természetesen nem engedtem volna és a szerzői jogok engem illetnek. :) Azt nem értem, miért fáj az neked, ha többen látják a leírásodat, több embernek segítesz vele. Ha nem akarod, ne oszd meg, ha megosztod, szabd meg a feltételeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január25, 2013 Megoszt Elküldve Január25, 2013 Azt nem értem, miért fáj az neked, ha többen látják a leírásodat, több embernek segítesz vele. Ha nem akarod, ne oszd meg, ha megosztod, szabd meg a feltételeket. Mert nem más oldalra készítettem a leírásaimat, hanem IDE. A feltételek alapból meg vannak szabva, etikettnek és netikettnek hívják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Január25, 2013 Megoszt Elküldve Január25, 2013 Mert nem más oldalra készítettem a leírásaimat, hanem IDE. A feltételek alapból meg vannak szabva, etikettnek és netikettnek hívják. Részemről lezártam a témát, nem fogok vitatkozni, nem erről szól ez az egész... Egyébként pedig nem kellene más munkáját ócsárolni, én sem tettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január25, 2013 Megoszt Elküldve Január25, 2013 Részemről lezártam a témát, nem fogok vitatkozni, nem erről szól ez az egész... Egyébként pedig nem kellene más munkáját ócsárolni, én sem tettem. Nem itt kéne DE: engem nem zavar ha valaki úgymond "ellopja" a leírásomat az viszont érdekes,hogy a nem klubtag nem fér hozzá a sajátjához. Ha jól tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január25, 2013 Megoszt Elküldve Január25, 2013 Nem itt kéne DE: engem nem zavar ha valaki úgymond "ellopja" a leírásomat az viszont érdekes,hogy a nem klubtag nem fér hozzá a sajátjához. Ha jól tudom. Klubtag sem. Csak modi szerkesztheti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január25, 2013 Megoszt Elküldve Január25, 2013 Klubtag sem. Csak modi szerkesztheti. Úgy értem hogy nem látja, vagy igen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vastyan Elküldve Január25, 2013 Megoszt Elküldve Január25, 2013 a '96-os x16xel-be van board comp? Lehet bele kombinált kijelzőt rakni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 a '96-os x16xel-be van board comp? Lehet bele kombinált kijelzőt rakni? Ha jól tudom mindegyikbe lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DTJE Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Csak egy gyors kérdés, ha megengeditek. A fűtésem nem 100-as és bizonyos fordulatnál hallom, hogy gurgulázik a kocsi fűtés/hűtés rendszere. A víz szintje nem csökkent az elmúlt 5e km alatt. Egyik ismerősöm azt mondta, hogy a hengerfej tömítés kezdi megadni magát. Ez lehetséges??? ui.: A vízcsövek nem kemények. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Csak egy gyors kérdés, ha megengeditek. A fűtésem nem 100-as és bizonyos fordulatnál hallom, hogy gurgulázik a kocsi fűtés/hűtés rendszere. A víz szintje nem csökkent az elmúlt 5e km alatt. Egyik ismerősöm azt mondta, hogy a hengerfej tömítés kezdi megadni magát. Ez lehetséges??? ui.: A vízcsövek nem kemények. Ha a csöveket nem fújja, a víz nem olajos, az olaj sem vizes, és nem füstöl, akkor nem valószínű. A fűtés többindentöl lehet gyenge. Ha döglött a termosztát, koszos a radiátor, szétakadt a fűtés állítás zsalujának a rudazata, mind tud ilyet okozni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 a gurgulazas, meg benn maradt levego miatt van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Ha a csöveket nem fújja, a víz nem olajos, az olaj sem vizes, és nem füstöl, akkor nem valószínű. A fűtés többindentöl lehet gyenge. Ha döglött a termosztát, koszos a radiátor, szétakadt a fűtés állítás zsalujának a rudazata, mind tud ilyet okozni. ;) Nem a hőfokkal van baja hanem hogy "csobog a víz" a rendszerben... (Én már nem is merem a hf tömítést felhozni), de valamiért levegős a rendszer... Nekem ezt 1700-2000 es fordulat között csinálta (hengerfejtömítés miatt) Nem lehet hogy mostanában egyszer megforraltad a vizet?és szar a szuszogód?...attól is lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Nem a hőfokkal van baja hanem hogy "csobog a víz" a rendszerben... (Én már nem is merem a hf tömítést felhozni), de valamiért levegős a rendszer... Nekem ezt 1700-2000 es fordulat között csinálta (hengerfejtömítés miatt) Nem lehet hogy mostanában egyszer megforraltad a vizet?és szar a szuszogód?...attól is lehet Nekem 2000 és 2500 között adja elő, de nem hiszem, hogy hengerfejtömítés miatt, inkább dugulás lehet benne. Az év folyamán valamikor csinálok egy trisós öblítést a fűtőradiátorban. Morpheus: a kocsid színkódja nem 272 véletlenül? Vagy metálfényezésed van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január26, 2013 Megoszt Elküldve Január26, 2013 Nekem 2000 és 2500 között adja elő, de nem hiszem, hogy hengerfejtömítés miatt, inkább dugulás lehet benne. Az év folyamán valamikor csinálok egy trisós öblítést a fűtőradiátorban. Morpheus: a kocsid színkódja nem 272 véletlenül? Vagy metálfényezésed van? Hátőő, de! de utána van még az hogy 051 ! amúgy nem metál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts