Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

Hello. multkor már volt ilyen problémám de akkor megoldotuk. opel astra f 1.4 8v. szemböl nézve jobb oldali henger nem megy.akkor a sok levegö okozta de most megint nem megy az a henger! valaki tudna segiteni S.O.S. ben h mitévö legyek?? :D köszönöm

Sok levegő???? Ezt nem értem.

Megosztás:

Szép estét mindenkinek.

Egy kis segítséget kérnék.

F Astrámon azt vettem észre,hogy eltűnik a víz a kiegyenlítő tartályból. Sajnos nem folyik sehol,mert csak menet közben van ez.

A nívópálcát kivéve láttam, hogy hogy szürkés,és habos. Valószínűleg belefolyik a motorba a víz.

A kérdésem az az lenne, hogy ezt megoldja-e egy hengerfej tömítés csere,vagy ezen már nem lehet így segíteni?

A tanácsokat előre is köszönöm.

Megosztás:

Szép estét mindenkinek.

Egy kis segítséget kérnék.

F Astrámon azt vettem észre,hogy eltűnik a víz a kiegyenlítő tartályból. Sajnos nem folyik sehol,mert csak menet közben van ez.

A nívópálcát kivéve láttam, hogy hogy szürkés,és habos. Valószínűleg belefolyik a motorba a víz.

A kérdésem az az lenne, hogy ezt megoldja-e egy hengerfej tömítés csere,vagy ezen már nem lehet így segíteni?

A tanácsokat előre is köszönöm.

Ezt kívülről a jóisten se mondja meg neked... Le kell venni a fejet, és megnézni. Ha a tömítés szét van hullva, akkor lehet hogy szerencséd van, de a fejet akkor is meg kéne nézetni nyomáspróbán. Ott megmondják hogy egy tömítéscsere segíteni fog -e.

Megosztás:

Mivel motorkódot nem sikerült megtudni, így lehet hogy mondjuk hengerenkénti injektoros, akkor meg simán lehet, hogy az egyikbe beszorult egy kemping bicikli, vagy egy csirkecsont és oda nem ad levet. :D

c14nz a motorkod.központi befecsis. multkor 1 vákumcsö okozta azt a bajt h nem ment 1 henger.megcsináltam és láss csodát beindult a henger.De most megint csinálja! és most a vákumcsö nemlehet a ludas. lehuzom a gyertya pipát és semmi,de szikra van! traktor hangja van szegénykémnek:(

Megosztás:

c14nz. 1 vákumcsö okozta akkor a bajt! tul sok levegöt kapott és ezért nem indult be a henger! de most ott a vákumcsönél nincs baj mint anno,de viszont megint csak 3 henger megy

Egy szívó motornál nincs olyan, hogy sok levegőt kap, csak kevés benzint. :) Illetve lehet rossz az a henger, így annyi kompresszió van benne, mint mackósajtban a brummogás.

Megosztás:

c14nz. 1 vákumcsö okozta akkor a bajt! tul sok levegöt kapott és ezért nem indult be a henger! de most ott a vákumcsönél nincs baj mint anno,de viszont megint csak 3 henger megy

Vedd le a fékszervó csövét és dugózd le ha megjavul akkor vagy szervódob lyukas vagy a két kicsi vákumcső van kiszakadva.az egyik a tankszellőztetőhöz megy a másik a fűtészsaluhoz ,a fűtésé szokott a pollenszűrőnél elporladni.

Megosztás:

Vedd le a fékszervó csövét és dugózd le ha megjavul akkor vagy szervódob lyukas vagy a két kicsi vákumcső van kiszakadva.az egyik a tankszellőztetőhöz megy a másik a fűtészsaluhoz ,a fűtésé szokott a pollenszűrőnél elporladni.

már korábban megtörtént ez a ledugozás! meg is javult,beindult a henger. de most megint nem megy a henger:S

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.