daykiller Elküldve Augusztus15, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2012 Már hogy a viharba ne lenne. Az enyémben is van, és bátyám x16sz-jében is. Csak a kopogásszenzorosakban nincs. Enyémben sincs, de van kopogásszenzor. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Augusztus16, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2012 2x ment bocsi! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Augusztus16, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2012 Enyémben sincs, de van kopogásszenzor. :D Enyémbe van és fogalmam sincs mi az a kopogásszenzor! :lol: (Helyesbítek utánna olvastam!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Déwid cvc Elküldve Augusztus16, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2012 sziasztok.Van egy 92-es,1.4 8v 3 ajtos astrám. olyan probléma lépett fel h nem megy az eggyik henger. és nemtudom milehet a problem. valaki tudna ötletet vagy megoldást adni? elöre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus16, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2012 sziasztok.Van egy 92-es,1.4 8v 3 ajtos astrám. olyan probléma lépett fel h nem megy az eggyik henger. és nemtudom milehet a problem. valaki tudna ötletet vagy megoldást adni? elöre is köszi Hi! Először is tisztázni kéne, hogy szikra vagy mechanikai probléma áll-e fenn. Csavard ki a gyertyát abból a hengerből (apropó, az megvan, hogy melyik nem megy?) és ellenőrizd, jó-e, nem törött, olajkokszos-e. Próba másik gyertyával, esetleg szikrapróba: gyertyát a pipába dugni, a gyertya fém házát a motorblokkhoz érinteni, valaki indítózik (az esetleges áramütésért nem vállalok felelősséget!), Te pedig megfigyeled, van-e szikra a gyertya elektródái között. Ha nincs, gyertyakábel, gyújtáselosztó ellenőriz. Ha van, akkor valami mechanikai gond lehet abban a hengerben, mivel központi injektorosként ugyanúgy kapja mindegyik henger az üzemanyagot. "Kompressziómérővel" ellenőrizni, hogy mennyit tudnak még a hengerek, mennyire egyformák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus17, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2012 sziasztok.Van egy 92-es,1.4 8v 3 ajtos astrám. olyan probléma lépett fel h nem megy az eggyik henger. és nemtudom milehet a problem. valaki tudna ötletet vagy megoldást adni? elöre is köszi ha az 1es(vagy 4es, ezt sose tudom), szóval az nem megy amelyik a gy.elosztó felől van, akkor néz meg a vákuumcsöveket, nekem azért akadott az a henger mert túl sok luftot szívott be a törött(repedt) csövön Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Augusztus17, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2012 Sziasztok, átruccantam kicsit ide egy kérdés erejéig. Egy kollegának van egy 94-es Y17DTI -s járgánya. Egy hónapon belül másodjára cseréltek benne izzítógyertyát, mert állítólag folyamatosan izzít a gép és szétnyílnak a gyertyák (nehezen is indul hidegen). Tapasztaltatok már ilyet, hogy orvosolható a dolog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus17, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2012 Sziasztok, átruccantam kicsit ide egy kérdés erejéig. Egy kollegának van egy 94-es Y17DTI -s járgánya. Egy hónapon belül másodjára cseréltek benne izzítógyertyát, mert állítólag folyamatosan izzít a gép és szétnyílnak a gyertyák (nehezen is indul hidegen). Tapasztaltatok már ilyet, hogy orvosolható a dolog? Hallottam már egy ismerősömtől olyat (igaz, az egy Isuzu A corsa volt) hogy az izzítórelé besült, és folyamatosan izzított. Én első körben arra néznék rá :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Augusztus17, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2012 Sziasztok! Olyan problémám volna hogy /astra 1.4 x14nz 99évj/ jöttem a pályán és kb olyan 130-140 között kétszer felvillant a motor check lámpa és utána elaludt majd pár kilométer után megint felvillant és megint elaludt, majd lejöttem a pályáról és 90-es majd 70es tempóval jöttem akkor nem csinálta, kérdés mitől lehet ez? és van még egy kérdésem hogy ugyebár van a biztosíték doboz a kormány alatt és ott kéne lenni a annak a két kis foglalatnak ahova bele kell tenni a vezeték amivel kilehet villogtatni a motor chekket, na nekem ebből az alsó hiányzik a felső az meg van, kérdés ez normális így és ha igen akkor hova dugjam, hol érintsem össze a pólusokat hogy kitudjam villogtatni a kódot.. Bocsi ha hosszúra sikerült:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Augusztus17, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2012 Hallottam már egy ismerősömtől olyat (igaz, az egy Isuzu A corsa volt) hogy az izzítórelé besült, és folyamatosan izzított. Én első körben arra néznék rá :rolleyes: A relére én is gondoltam, akkor meglessük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2012 Sziasztok! Olyan problémám volna hogy /astra 1.4 x14nz 99évj/ jöttem a pályán és kb olyan 130-140 között kétszer felvillant a motor check lámpa és utána elaludt majd pár kilométer után megint felvillant és megint elaludt, majd lejöttem a pályáról és 90-es majd 70es tempóval jöttem akkor nem csinálta, kérdés mitől lehet ez? és van még egy kérdésem hogy ugyebár van a biztosíték doboz a kormány alatt és ott kéne lenni a annak a két kis foglalatnak ahova bele kell tenni a vezeték amivel kilehet villogtatni a motor chekket, na nekem ebből az alsó hiányzik a felső az meg van, kérdés ez normális így és ha igen akkor hova dugjam, hol érintsem össze a pólusokat hogy kitudjam villogtatni a kódot.. Bocsi ha hosszúra sikerült:( Ha 10- es csati van benne: A másiknál az 5-6-ot kell zárni majd gyujtást adni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Augusztus18, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2012 köszi igy már menni fog csak egy hiba kód táblázatra volna szükségem ilyet tudtok nekem be linkelni? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Augusztus18, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2012 http://www.topbuzz.c...fault_codes.htm Keresd ki a motor kódodat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Augusztus18, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2012 http://www.topbuzz.c...fault_codes.htm köszi na meg is van a lambda szonda a bűnös kérdés hogyan lehet törölni a hibát manuálisan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2012 köszi na meg is van a lambda szonda a bűnös kérdés hogyan lehet törölni a hibát manuálisan? Sehogy ,az X-edik (talán 10, vagy 20) hibamentes indítás után törlődik a kód autómatikusan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Augusztus18, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2012 Vedd le az akku sarut vagy 10 percre próba cseresznye! Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Augusztus18, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2012 Vedd le az akku sarut vagy 10 percre próba cseresznye! ok köszi kipróbálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus18, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2012 Vedd le az akku sarut vagy 10 percre próba cseresznye! ok köszi kipróbálom. Az nem fog menni, mivel 99-es a gépjármű. Régebbieknél még jó volt ez a megoldás. Egyébként felesleges törölni a hibakódot, mert úgyis újra megjelenik, amíg ki nem cseréled az alkatrészt és a 20. hibamentes indítás és leállítás után törli úgyis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2012 Délelőtti program hidrotőkecsere egy c16nz-n: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Augusztus19, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2012 Tisztelt Urak! Kedvenc autóm 2 napja nem hajlandó 4 hengerrel működni.Péteken még hazahozott Sárvárról de 2-szer kigyulladt a check lámpa és 2 henger megált de pár másodperc múlva elindult ma azonban az 1es és 4 henger megállt és kész.Gyertyák GM 2 pólusu 7 ezer km van benne,a motor X16SZR 121 ezer km és G Astra 99-es évjáratú,mi lehet a probléma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus19, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2012 Tisztelt Urak! Kedvenc autóm 2 napja nem hajlandó 4 hengerrel működni.Péteken még hazahozott Sárvárról de 2-szer kigyulladt a check lámpa és 2 henger megált de pár másodperc múlva elindult ma azonban az 1es és 4 henger megállt és kész.Gyertyák GM 2 pólusu 7 ezer km van benne,a motor X16SZR 121 ezer km és G Astra 99-es évjáratú,mi lehet a probléma? Ezen nem kettesével adja a szikrát a trafó? Mert akkor az halódik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelesjocco Elküldve Augusztus19, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2012 Ezen nem kettesével adja a szikrát a trafó? Mert akkor az halódik.... De trafó hiba lessz!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imi89 Elküldve Augusztus19, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2012 Sziasztok. A múltkor már írtam a narancssárga hibajelző lámpa kigyulladása miatt. Most ott tartunk h valószínű benzin nyomással lesz a probléma. Érdeklődnék h normál esetben mennyinek kellene a nyomásnak lennie? Jah és valami visszatérő ágon is lennie kellene nyomásnak? 97-es opel 1.6-os motorral X16szr......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelesjocco Elküldve Augusztus19, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2012 Sziasztok. A múltkor már írtam a narancssárga hibajelző lámpa kigyulladása miatt. Most ott tartunk h valószínű benzin nyomással lesz a probléma. Érdeklődnék h normál esetben mennyinek kellene a nyomásnak lennie? Jah és valami visszatérő ágon is lennie kellene nyomásnak? 97-es opel 1.6-os motorral X16szr......... 0.76 ha minden igaz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imi89 Elküldve Augusztus19, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2012 Üdv. Nekem 0,7 és a lámpa kigyulladása után 0,6 Akkor ez sem tűnik extra nagy bajnak :( Akkor megint nem tudjuk mi a fene lehet. gyakorlatilag már teljesen fel van újítva a kocsi :( és nem vagyunk előrébb............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts