daykiller Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Asszem facelift után nincs ablak. Ja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gagavectra Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 ÜDv!C14se f astrába szeretnék c20ne blokkot befaragni valakinek van valami hozzáfűznivalója(hülyeségeken kívül)?Tapasztalat?Mire figyeljek?Mit szedjek össze hozzá,stb.Egy donor astrát akarok szerezni és abból átpakolni ami kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 ÜDv!C14se f astrába szeretnék c20ne blokkot befaragni valakinek van valami hozzáfűznivalója(hülyeségeken kívül)?Tapasztalat?Mire figyeljek?Mit szedjek össze hozzá,stb.Egy donor astrát akarok szerezni és abból átpakolni ami kell. Ha nem a Hungaroringre készíted, akkor felejtsd el! Link to comment Megosztás: More sharing options...
alisejk Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Sziasztok! DIS kockás gyújtáselosztónál, ha a motorvezérlő felől visszamérem az ellenállást, akkor a 4 láb között milyen ellenállásokat kell kapnom ha minden rendben van? Vagy ebben valami más elektronika va, és nem lehet ilyen egyszerűen ellenőrizni? Köszi, Alex Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Sziasztok! DIS kockás gyújtáselosztónál, ha a motorvezérlő felől visszamérem az ellenállást, akkor a 4 láb között milyen ellenállásokat kell kapnom ha minden rendben van? Vagy ebben valami más elektronika va, és nem lehet ilyen egyszerűen ellenőrizni? Köszi, Alex Szerintem nem sokat érsz el vele. Maximum szakadást lehetne mérni a motorvezérlő és a DIS között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 A nyúlvány felöli borítást kell leszedni,aztán alatta lesz a nyelestengely,ami ki lehet húzni,aztán alul az ablakon kijön a kuplungszerkezet. De a váltót mindenképpen le kell szedni,mert a lendkerék így is-úgy is útban van., Mekkora holtjátéka van a főtengelyednek oldalirányban? Mert ha túl nagy,akkor a szimmeringcsere..... Éppen egy picit koppanhat,mm törtrészét. Akna nélkül meg úgy látom majdnem egyszerűbb kiemelni a motort a váltó mellől mint a váltót leengedni , lehet még a bölcsőt is le kell venni. Nem vettem észre kottyanást. A kocsi összerakva az olaj nincs bent hagyom száradni a pasztát és a mociháztető nincs fent az kétemberes majd holnap a feleségemmel felrakjuk. HA elindul kijárok vele megfordulok betolatok és bontom a másik végét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti3000 Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Segitséget szeretnék kérni. Van egy opel astra f 1.6 C16NZ autóm,váltakozik az alapjárat és rángat. Kivillogtattam a hibát ezekvoltak benne: Lambdaszonda nincxs feszültség változás, folytószelep potenciométer feszültség tul alacsony Lambdaszonda befuvásjel keverék tul sűrű. Cseréltem folytószelep jeladót,alapjárati motort,gyertyákat,ahiba még mindig megvan. Tudna nekem valaki segiteni? Előlre is köszönöm. Megoldódott a problémám,lezártam az EGR szelepet az nem hozott teljes sikert de sokat javult az autó azután kicseréltem a lamdaszondát és az autó hibátlan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Megoldódott a problémám,lezártam az EGR szelepet az nem hozott teljes sikert de sokat javult az autó azután kicseréltem a lamdaszondát és az autó hibátlan. Akkor öröm és bódogság. Jár a motor, visszaraktuk a mociháztetőt, próbakör aztán szétszedem a másik végét de az már egy másik topic. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Akna nélkül meg úgy látom majdnem egyszerűbb kiemelni a motort a váltó mellől mint a váltót leengedni , lehet még a bölcsőt is le kell venni. Nem vettem észre kottyanást. A kocsi összerakva az olaj nincs bent hagyom száradni a pasztát és a mociháztető nincs fent az kétemberes majd holnap a feleségemmel felrakjuk. HA elindul kijárok vele megfordulok betolatok és bontom a másik végét. Jaja, akna nélkül egyszerűbb ha kiveszi az ember a motort, pláne hogy ha leveszi az ember a váltót, akkor féltengely ki, akkor kijön az olaj, na meg ahhoz a futóművet is meg kell bontani. A mocitetőt én egyedül szoktam feltenni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Jaja, akna nélkül egyszerűbb ha kiveszi az ember a motort, pláne hogy ha leveszi az ember a váltót, akkor féltengely ki, akkor kijön az olaj, na meg ahhoz a futóművet is meg kell bontani. A mocitetőt én egyedül szoktam feltenni. :) Én is erre gondoltam a váltó inkább maradjon a helyén...egyedül? Ügyes vagy én meg sem próbáltam, itthon volt az asszony végülis közös autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 ÜDv!C14se f astrába szeretnék c20ne blokkot befaragni valakinek van valami hozzáfűznivalója(hülyeségeken kívül)?Tapasztalat?Mire figyeljek?Mit szedjek össze hozzá,stb.Egy donor astrát akarok szerezni és abból átpakolni ami kell. DarkErrant kollégát keresd fel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 DarkErrant kollégát keresd fel ;) Ha donor autot veszel akkor egyszeru... :) Motortartó bak csavarok ki, bölcső csavarok, gólyaláb ki. Mindkét autónál!! És karosszéria csere! :D Utána jöhet a motorkábelköteg csere. Amit ezen kivül kell cserélni, az az AC pumpa, és a hűtő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Ha donor autot veszel akkor egyszeru... :) Motortartó bak csavarok ki, bölcső csavarok, gólyaláb ki. Mindkét autónál!! És karosszéria csere! :D Utána jöhet a motorkábelköteg csere. Amit ezen kivül kell cserélni, az az AC pumpa, és a hűtő. Fék Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Fék Az megy a bölcsővel, meg a gólyalábbal Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Az megy a bölcsővel, meg a gólyalábbal Meg aztán későn jövők csak a hiradó után.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balahu Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Meg aztán későn jövők csak a hiradó után.. :D Nem kell segítség? Héten itthon vagyok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Nem kell segítség? Héten itthon vagyok. :) Kösz már bent van minden...ebéd után ellépek előműszakira aztán majd kiderül mi van még.Ha kell segítség csörgök.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balahu Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Kösz már bent van minden...ebéd után ellépek előműszakira aztán majd kiderül mi van még.Ha kell segítség csörgök.. Oks ( egyébként a jobb tükrömben nem fűthetőlapos volt a lap :( így hiába volt áram a vezetékben :), vettem egy fűthetőt , azóta ######a, ennyit a racing bazárról....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanya82 Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Asszem facelift után nincs ablak. Helló! Tudnál esetleg képet mutatni/linkelni arról, hogy pontosan mit jelent ez az ablakos váltó? Én úgy sejtem, hogy nekem az van, de nem vagyok benne biztos. Köszönöm előre is. Üdv.: Sanya Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Az megy a bölcsővel, meg a gólyalábbal Végülis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F 96-azieos 1.4i 16v Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 sziasztok: hála nem a vízpumpánál ereszetett most hanem a termosztátnál a tömítés!! de olyan kérdésem lenne hogy ha letekerem a kiegyelitő kupakját kiengedem a levegőt és akkor viszza jön a víz ennek igy kel lennie meg a csővek is akkor ugye puhábbak lesznek de ez így jó amugy? nem kell azt tekergetni ugy kel hagyni nem?:D:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Végülis. Naügye :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Oks ( egyébként a jobb tükrömben nem fűthetőlapos volt a lap :( így hiába volt áram a vezetékben :), vettem egy fűthetőt , azóta ######a, ennyit a racing bazárról....) Hát sajna van ilyen ugye a használt alkatrész mindíg lutri..Na megjelentek az első cseppek sejtettem hogy nem lesz 100%-os az eredmény. <_< Helló! Tudnál esetleg képet mutatni/linkelni arról, hogy pontosan mit jelent ez az ablakos váltó? Én úgy sejtem, hogy nekem az van, de nem vagyok benne biztos. Köszönöm előre is. Üdv.: Sanya Itt le van véve a fedőlemez az ablakról amúgy egy fekete ívelt lemezt keress. Itt látszik a kuplungtárcsa mögötte a szerkezet alatta jobbra meg kilátsz az ablakon. sziasztok: hála nem a vízpumpánál ereszetett most hanem a termosztátnál a tömítés!! de olyan kérdésem lenne hogy ha letekerem a kiegyelitő kupakját kiengedem a levegőt és akkor viszza jön a víz ennek igy kel lennie meg a csővek is akkor ugye puhábbak lesznek de ez így jó amugy? nem kell azt tekergetni ugy kel hagyni nem? :D :) Hát igazából ha már hideg motorról beszélünk akkor nem szabad semerre sem jönni a víznek , meleg motornál meg ne tekergesd a sapit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F 96-azieos 1.4i 16v Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Hát sajna van ilyen ugye a használt alkatrész mindíg lutri..Na megjelentek az első cseppek sejtettem hogy nem lesz 100%-os az eredmény. <_< Itt le van véve a fedőlemez az ablakról amúgy egy fekete ívelt lemezt keress. Itt látszik a kuplungtárcsa mögötte a szerkezet alatta jobbra meg kilátsz az ablakon. Hát igazából ha már hideg motorról beszélünk akkor nem szabad semerre sem jönni a víznek , meleg motornál meg ne tekergesd a sapit. Értem oksa köszi akkor minden jó!! így!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Értem oksa köszi akkor minden jó!! így!! Nincs mit. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts