atis c14se Elküldve Február20, 2012 Megoszt Elküldve Február20, 2012 Sziasztok! Nemrég jöttem haza, és egyszer csak a szelepek elkezdtek kopogni írtózatosan. Kb. 1 km-re a hazaérkezésem előtt. Még óvatosan hazajöttem, leállítottam a motort, kb. 10 másodperc múlva visszaindítottam, és a szelepkopogás ugyan úgy megvolt. A motor járt szépen egyenletesen. Leállítottam, és kb 2 perc múlva újraindítottam, és semmi különös hangja nem volt a szelepeknek. Mitől lehetett ez a szelep kopogás? Olajszint rendbe van. És kb 3000km lehet az olajba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Február20, 2012 Megoszt Elküldve Február20, 2012 Rendben és utána olajjal fel kell tölteni valamennyire vagy majd magától megy az? Majd magától. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Február20, 2012 Megoszt Elküldve Február20, 2012 Majd magától. Gondolom olajcsere is lesz. Az első indtásnál mindenképp győződj meg az olajsnyomás meglétéről. Én gyertyapipák nélkül indítózom elsőnek, lámpa kialszik, akkor oké. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tavekk Elküldve Február20, 2012 Megoszt Elküldve Február20, 2012 Heló mindenki! Nagy problémám adódott. :( A jelenség az hogy hidegen a motor szépen jár, mihelyst melegszik egy-két percet kigyullad az olajlámpa és elkezd csörögni. Megnéztem az olajat elég benzines szaga volt, most cseréltem le az olajat pár perce, de semmi változás nem történt. Ugyanaz a jelenség mint olajcsere előtt. Olajteknőn semmi sérülés a hűtővíz nem olajos(sztem nem hengerfejes). Tudna valaki segíteni esetleg valakinek volt ehhez hasonló hibajelensége? Link to comment Megosztás: More sharing options...
oli0226 Elküldve Február20, 2012 Megoszt Elküldve Február20, 2012 Hali!Olyan problémával fordulok felétek,hogy van egy 95-ös 1,4-es 8 szelepes motorral szerelt gépem.Előtört belőle a felbőg az alapjárat szitu,pár perc alapjáraton 45-ös hibakód(lambda szonda/befúvásjel-keverék túl sűrű)....Vettem egy lambdaszondát,mondván majd jó lesz....valamelyest segített,de nem lett tökéletes....magas volt mindig az alapjáratom,de már nem akad annyira fenn.Eldöntöttük,kitisztítjuk az injektort,az alapjárati motrot és rá kellett jönnünk,hogy az alapjárati motorom nem áll be egy bizonyos szintre,hanem folyamatosan állítja magát(vagy mit csinál :D,bocs egy laikus vok :D).Át tettük haverom opeljába ott ez a hibája az alapjárati motornak nem jelentkezett....kizártuk,hogy az alapjárati motor lenne rossz.Valakinek valami ötlet,hogy mi lehet ennek a jelenségnek az okozója?A segítséget előre is köszönöm.Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február20, 2012 Megoszt Elküldve Február20, 2012 Hali!Olyan problémával fordulok felétek,hogy van egy 95-ös 1,4-es 8 szelepes motorral szerelt gépem.Előtört belőle a felbőg az alapjárat szitu,pár perc alapjáraton 45-ös hibakód(lambda szonda/befúvásjel-keverék túl sűrű)....Vettem egy lambdaszondát,mondván majd jó lesz....valamelyest segített,de nem lett tökéletes....magas volt mindig az alapjáratom,de már nem akad annyira fenn.Eldöntöttük,kitisztítjuk az injektort,az alapjárati motrot és rá kellett jönnünk,hogy az alapjárati motorom nem áll be egy bizonyos szintre,hanem folyamatosan állítja magát(vagy mit csinál :D,bocs egy laikus vok :D).Át tettük haverom opeljába ott ez a hibája az alapjárati motornak nem jelentkezett....kizártuk,hogy az alapjárati motor lenne rossz.Valakinek valami ötlet,hogy mi lehet ennek a jelenségnek az okozója?A segítséget előre is köszönöm.Üdv! A túl sűrű keverék hiba lehet az injektortól is, ha szivárog, és túl sok benzin kerül a motorba emiatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február20, 2012 Megoszt Elküldve Február20, 2012 Gondolom olajcsere is lesz. Az első indtásnál mindenképp győződj meg az olajsnyomás meglétéről. Én gyertyapipák nélkül indítózom elsőnek, lámpa kialszik, akkor oké. A gyertyakábeleket remélem letesteled erre az időre! Mert ha nem, könnyen kipurcanthatod a trafódat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február20, 2012 Megoszt Elküldve Február20, 2012 Heló mindenki! Nagy problémám adódott. :( A jelenség az hogy hidegen a motor szépen jár, mihelyst melegszik egy-két percet kigyullad az olajlámpa és elkezd csörögni. Megnéztem az olajat elég benzines szaga volt, most cseréltem le az olajat pár perce, de semmi változás nem történt. Ugyanaz a jelenség mint olajcsere előtt. Olajteknőn semmi sérülés a hűtővíz nem olajos(sztem nem hengerfejes). Tudna valaki segíteni esetleg valakinek volt ehhez hasonló hibajelensége? Csak jelenség szintjén tudok hozzászólni, lehet, hogy az olajnyomás szabályzószelep akadt fel, szorult meg, vagy került egy kis szennyeződés a golyó alá, ezért megy el az olajnyomás ahogy melegszik az olaj. Tisztítás segíthet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tavekk Elküldve Február20, 2012 Megoszt Elküldve Február20, 2012 És azt hol találom meg? hogyan takaríthatom ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Február20, 2012 Megoszt Elküldve Február20, 2012 Üdv. Kis segítséget kérnék. Két napja rángat a kocsi és nem tudom miért! Ráfogtam a vizes benzinre de most máshol tankoltam és most is csinálta! Egyébként megy szépen, indul stb. csak néha (30km alat 3x) csinálta hogy beszagatott! Visszagondolva mindig 2000 fordulat alatt csinálta! A másik hogy a fordulat ha kidobom üresbe nem mindig esik vissza alapjáratra (fennmarad kb. 1200-on)! A kettőnek lehet köze egymáshoz? Valaki tud ebbe segíteni? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Február20, 2012 Megoszt Elküldve Február20, 2012 Üdv. Kis segítséget kérnék. Két napja rángat a kocsi és nem tudom miért! Ráfogtam a vizes benzinre de most máshol tankoltam és most is csinálta! Egyébként megy szépen, indul stb. csak néha (30km alat 3x) csinálta hogy beszagatott! Visszagondolva mindig 2000 fordulat alatt csinálta! A másik hogy a fordulat ha kidobom üresbe nem mindig esik vissza alapjáratra (fennmarad kb. 1200-on)! A kettőnek lehet köze egymáshoz? Valaki tud ebbe segíteni? Köszi Nekem két dolog miatt volt alacsony fordulaton rángatás. Az egyik a holtpont jeladó miatt. Az koszolódott el, megtisztítottam és a rángatás eltünt. A másik pedig a levegő szűrő miatt volt, csere megoldotta. Kb. 3 hónapos lehetett a levegő szűrő, ami miatt rángatott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Február20, 2012 Megoszt Elküldve Február20, 2012 Nekem két dolog miatt volt alacsony fordulaton rángatás. Az egyik a holtpont jeladó miatt. Az koszolódott el, megtisztítottam és a rángatás eltünt. A másik pedig a levegő szűrő miatt volt, csere megoldotta. Kb. 3 hónapos lehetett a levegő szűrő, ami miatt rángatott. Köszi! c14nz nél hol találom ezt a jeladót? Egyépként nekem 1 éves a szűrőm, cserére érett az olajjal együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Február20, 2012 Megoszt Elküldve Február20, 2012 A gyertyakábeleket remélem letesteled erre az időre! Mert ha nem, könnyen kipurcanthatod a trafódat. Természetes! Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Február20, 2012 Megoszt Elküldve Február20, 2012 Köszi! c14nz nél hol találom ezt a jeladót? Egyépként nekem 1 éves a szűrőm, cserére érett az olajjal együtt. Nem tudom hogy neked hol lehet. Nekem a főtengely szíjtárcsánál van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Február20, 2012 Megoszt Elküldve Február20, 2012 Nem tudom hogy neked hol lehet. Nekem a főtengely szíjtárcsánál van. Köszi! Rálesek valamikor hátha egy pucolástól megjavúlna! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsemlevonal Elküldve Február20, 2012 Megoszt Elküldve Február20, 2012 Egy olyan kérdésem van 1,6 motornak menyi a normális vizhömérséklete?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február20, 2012 Megoszt Elküldve Február20, 2012 Egy olyan kérdésem van 1,6 motornak menyi a normális vizhömérséklete?: 88-95 között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsemlevonal Elküldve Február20, 2012 Megoszt Elküldve Február20, 2012 88-95 között. oké köszönöm nekem isuzu van az 92nél szokot lenni most haveromét használom az 95 áll Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peeti183 Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Sziasztok! Egy utolsó kérdésem lenne. Beállítottam a vezérműszíjat a jel fölé picivel, de kis járatás után visszament a görgőnél a jel alá 1mm-rel. Rá szabad állítani? Gondolom a szíj nem nyúlhat sokat, pontosan a jel közepére kell állítani?? A szer.kézikönyvben ez nincs leírva :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Sziasztok! Egy utolsó kérdésem lenne. Beállítottam a vezérműszíjat a jel fölé picivel, de kis járatás után visszament a görgőnél a jel alá 1mm-rel. Rá szabad állítani? Gondolom a szíj nem nyúlhat sokat, pontosan a jel közepére kell állítani?? A szer.kézikönyvben ez nincs leírva :( Szerintem maradhat, de majd a többiek kijavítanak, ha mégse. A feszítő görgő jelet úgy nézd meg, hogy a főtengely és a vezérmű tengely legyen jelölésen, mint amikor felraktad a szíjat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Sziasztok! Egy utolsó kérdésem lenne. Beállítottam a vezérműszíjat a jel fölé picivel, de kis járatás után visszament a görgőnél a jel alá 1mm-rel. Rá szabad állítani? Gondolom a szíj nem nyúlhat sokat, pontosan a jel közepére kell állítani?? A szer.kézikönyvben ez nincs leírva :( Valamennyit nyúlik az új szíj beszerelés után, ez természetes. Sztem nézz rá párezer km múlva, ha még nem koppan ki végállásba a feszítő, nem kell bántani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 És azt hol találom meg? hogyan takaríthatom ki? Az olajnyomás szabályzó szelep az olajszivattyú házon szokott lenni. Találtam egy képet róla, amin a nyomásszabályzó a nagy hatlapfejű csavar alatt kellene, hogy legyen. Ha nincs igazam, akkor az okosabbak kijavítanak. Takarítás úgy történik, hogy a csavar kicsavarása után a rugó és a golyó kijön és lehet takarítani. (Féktisztító spray kiváló) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Sziasztok! c18nz "92 évj" milyen márkájú vezérműszíjat nézek melyek amelyek a legjobbak és amiket tuttira érdemes elkerülni...elöre is kösszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Sziasztok! c18nz "92 évj" milyen márkájú vezérműszíjat nézek melyek amelyek a legjobbak és amiket tuttira érdemes elkerülni...elöre is kösszi A Gates szíjra esküsznek itt sokan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 A Gates szíjra esküsznek itt sokan... Én is már kétszer cseréltem erre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts