kknl Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Megtaláltam a torpanás okát : laza volt az ékszijtárcsa a főtengelyen , kiszoposodott a retesze és odébb adta a jelet.... Elég bal###### megoldás az opeléktól . Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbika74 Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Gyertyakábelek? :rolleyes: (vagy ez is már az az egybeöntött gyökérség? :huh: ) Azt is megnézték és jó! Most vettem észre,hogy az oljbeöntő kupakon van egy kis fehér folyadék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Azt is megnézték és jó! Most vettem észre,hogy az oljbeöntő kupakon van egy kis fehér folyadék. Ha városban használod, és nem mész nagy távolságokat, akkor az normális is lehet :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbika74 Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Ha városban használod, és nem mész nagy távolságokat, akkor az normális is lehet :rolleyes: Városban használom, csak néha megyek hosszabb 30-40km-ert úgy hetente 1-szer és utánna semmi probléma egy-két napig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Városban használom, csak néha megyek hosszabb 30-40km-ert úgy hetente 1-szer és utánna semmi probléma egy-két napig. Cseréld ki az olajbeöntő kupakot újra előtte jól töröld ki ha rosszul zár az is lehet baj. Nekem megoldotta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoca25 Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Ha a bádog jó állapotban van, akkor reménykedhetsz. :huh: Hát azon is van mit javítgatni. :rolleyes: Főleg a tank meg az ívénél.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Hozáértők véleményét kérném! Ezen a képen lévő EPC-részletből én azt látom, hogy a főtengely számok megegyeznek az 1.4-es mocikban. Ezek szerint ugyanolyan főtengely van mindegyikben? http://kepfeltoltes.hu/120115/EPC_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Sőt az összes 1.6-osban a karburátorostól a 16 szelepes XEL-ig ugyanaz, mint az 1.4ben. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Sőt az összes 1.6-osban a karburátorostól a 16 szelepes XEL-ig ugyanaz, mint az 1.4ben. :rolleyes: Ugyan olyan a különböző erejű motorokhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Ugyan olyan a különböző erejű motorokhoz? Yep. Alaposan utánanéztem, mert volt nekem is tavaly problémám a főtengellyel. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Yep. Alaposan utánanéztem, mert volt nekem is tavaly problémám a főtengellyel. :huh: ...és azt hogyan csinálják, hogy az 1,4-es lökete 73,4 mm az 1,6-os pedig 81,5 mm ? :rolleyes: Nem egyformák azok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 ...és azt hogyan csinálják, hogy az 1,4-es lökete 73,4 mm az 1,6-os pedig 81,5 mm ? :rolleyes: Nem egyformák azok. :lol: Szerintem úgy értette, hogy az összes 1.6-osé egyforma, hasonlatosan az összes 1.4-esé is egyforma... :huh: Nekem ez lenne a jó hír, bár J0hnny azt írta, hogy az X14XE motorokat kétfélével szerelték. De nem árulta el, hogy miben tér el a kettő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Nekem ez lenne a jó hír, bár J0hnny azt írta, hogy az X14XE motorokat kétfélével szerelték. De nem árulta el, hogy miben tér el a kettő. Nem találtam meg azóta sem az infót, de ha nem felejtem el utánajárok. Valaki EPC-ben megnézhetné... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 ...és azt hogyan csinálják, hogy az 1,4-es lökete 73,4 mm az 1,6-os pedig 81,5 mm ? :rolleyes: Nem egyformák azok. :lol: EPC szerint igen. :huh: De aztán lehet keverem az 1.6-tal. Abban biztos vagyok, hogy az összes 1.6-os típusnak ugyanaz a főtengelye. Legyen az C16NZ vagy X16XEL. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 EPC szerint igen. :rolleyes: Akkor nem értem, de tudom, hogy nekem ezért kellett másik blokkot keresnem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Akkor nem értem, de tudom, hogy nekem ezért kellett másik blokkot keresnem. Felrakom az EPC-t és utánajárok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Én ezt találtam az EPC-ben: De nem nagyon tudom értelmezni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Az EPC Corsa-B/Tigra típushoz ezeket hozza: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Nekem is ezeket dobja. Corsa B/Tigránál van egy másik GM számú főtengely is. Astrát viszont csak egy főtengellyel gyártották, de mindegyiknek ugyanaz a helyettesítése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Nekem is ezeket dobja. Corsa B/Tigránál van egy másik GM számú főtengely is. Astrát viszont csak egy főtengellyel gyártották, de mindegyiknek ugyanaz a helyettesítése. Nem értem az opeléket... Anno mikor gondom volt a főtengelyszíjtárcsával, sikerült vennem egyet, de az tigráról volt és megkergült tőle a motor... :rolleyes: Aztán összehasonlítottam őket és kiderült, hogy 3 lyuk hiányzott az "újból". Azt belefúrtam, ahogy a régin volt és onnantól kezdve simán megy... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mdani Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a termosztátház alján észrevettem hogy enyhén szivárod a fagyálló. Szerintetek a tömítés lehet a ludas? Ugyanakkor ezen a részen olyan mintha enyhén az olaj is csöpögne. Ha valakinek van valami ötlete akkor kérem szóljön Előre is köszi (1.6 16V, X16XEL) Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Nem értem az opeléket... Anno mikor gondom volt a főtengelyszíjtárcsával, sikerült vennem egyet, de az tigráról volt és megkergült tőle a motor... :rolleyes: Aztán összehasonlítottam őket és kiderült, hogy 3 lyuk hiányzott az "újból". Azt belefúrtam, ahogy a régin volt és onnantól kezdve simán megy... :huh: És melyik oldalán volt a 3 "lyuk? A legtöbbször a furatokkal egyensúlyozzák ki a forgó alkatrészeket. Sok különbség nincs a gyári főtengelyek között, ha a méretei egyeznek, mármint löket, csapátmérők, osztás akkor használható bármelyik. Van néhány olyan blokk aminek belül van a főtengely jeladó tárcsája, mint pl c20xe és z18xe, azokat nem olyan jó helyettesíteni másikkal aminek nincs tárcsája, de az sem megoldhatatlan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 azokat nem olyan jó helyettesíteni másikkal aminek nincs tárcsája, de az sem megoldhatatlan. Főleg ha egyedi gyújtást pakolsz rá... :rolleyes: Nekem is ezeket dobja. Corsa B/Tigránál van egy másik GM számú főtengely is. Astrát viszont csak egy főtengellyel gyártották, de mindegyiknek ugyanaz a helyettesítése. Akkor csak jól emlékeztem... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 És melyik oldalán volt a 3 "lyuk? A legtöbbször a furatokkal egyensúlyozzák ki a forgó alkatrészeket. Sok különbség nincs a gyári főtengelyek között, ha a méretei egyeznek, mármint löket, csapátmérők, osztás akkor használható bármelyik. Van néhány olyan blokk aminek belül van a főtengely jeladó tárcsája, mint pl c20xe és z18xe, azokat nem olyan jó helyettesíteni másikkal aminek nincs tárcsája, de az sem megoldhatatlan. Erről van szó. Ez a régi tárcsa. A másikon nem volt az a 3 lyuk. Addig nem ment rendesen a motor, amíg bele nem fúrtam. :rolleyes: 40ezret nekem megért az a 3 lyuk... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Na most akkor én hülye vagyok TomTech! Az a 3 lyuk nem a súlyozás miatt van benne? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Na most akkor én hülye vagyok TomTech! Az a 3 lyuk nem a súlyozás miatt van benne? :rolleyes: Nem tudom. Csak tapasztalat. Felraktuk rá a lyuknélkülit és hiába nyomtuk meg a gázt, nem akart felpörögni...csak hörgött... Belefúrtam és rögtön jó lett... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts