samtron77 Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Én ránéznék/rámérnék a folytószelep potméterre is. Ha kopott akkor az is csinálhat ilyeneket. Üdv. Tudnál értékeket írni?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Amúgy valaki nem tuda segíteni abban hogy hogy lehetne ebből a motorból valamit kicsikarni(+ Le vagy +nm). Jah és ha igen akkor az legális is legyen:D. Autócsere :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Amúgy valaki nem tuda segíteni abban hogy hogy lehetne ebből a motorból valamit kicsikarni(+ Le vagy +nm). Jah és ha igen akkor az legális is legyen:D. Gyakorlatilag ilyen helyből nincs. Mivel teljesítményadót fizetsz, ha az autó erősebb lesz (olcsó egyszerű tuning amúgy sincs) már adócsalsz, tehát már nem legális :rolleyes: De a c14nz nem egy ideális tuning alap, nem arra van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tavekk Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Autócsere :rolleyes: Gondoltam már rá én is csak az a baj hogy még a banké a gép jövő májusig :huh: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tavekk Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Gyakorlatilag ilyen helyből nincs. Mivel teljesítményadót fizetsz, ha az autó erősebb lesz (olcsó egyszerű tuning amúgy sincs) már adócsalsz, tehát már nem legális :rolleyes: De a c14nz nem egy ideális tuning alap, nem arra van. Tudom hogy nem arra van, de az a gondom vele hogy nem megy és még nem is eszik keveset sem. Pedig mostanában már tényleg "papósan" vezetem, de valahogy így is bőven 8 felet van vegyes használat mellett. Próbálok rajta minden hibalehetőséget keresni hátha lejjebb tudom vinni, de semmi komoly hibáját nem látom. Kivillogtattam a hibakódokat de csak a 12-est nyomja a végtelenségig szval nem tárolt el hibát sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Tudom hogy nem arra van, de az a gondom vele hogy nem megy és még nem is eszik keveset sem. Pedig mostanában már tényleg "papósan" vezetem, de valahogy így is bőven 8 felet van vegyes használat mellett. Próbálok rajta minden hibalehetőséget keresni hátha lejjebb tudom vinni, de semmi komoly hibáját nem látom. Kivillogtattam a hibakódokat de csak a 12-est nyomja a végtelenségig szval nem tárolt el hibát sem. Helló 1 kis csiptuning ,katalizátor ki ,sport szűrő 60-as rendszer alá és kész .ez sem legális de valami változás érezhető DE nemlesz 100 ló .ez csak egyszerű sufni tuning . Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Helló 1 kis csiptuning ,katalizátor ki ,sport szűrő 60-as rendszer alá és kész .ez sem legális de valami változás érezhető DE nemlesz 100 ló .ez csak egyszerű sufni tuning . Központi injektorra nagyon kell a csip, meg a direktszűrő, de főleg a 60as rendszer.... :rolleyes: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Központi injektorra nagyon kell a csip, meg a direktszűrő, de főleg a 60as rendszer.... :rolleyes: :huh: A csip megváltoztatja a alap elő gyújtási értéket ezáltal változik a többi is a levegő be áram lását meg segíti a sport szűrő a gázok ki vezetését meg 60 -as rendszer . Ez minden tyuning alapja nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 A csip megváltoztatja a alap elő gyújtási értéket ezáltal változik a többi is a levegő be áram lását meg segíti a sport szűrő a gázok ki vezetését meg 60 -as rendszer . Ez minden tyuning alapja nem ? Hát hogyne. De itt egy olyan motorról beszélünk, ahol 4hengerre 1injektor hugyozza az üzemanyagot, tehát nem valami pontos. Mondhatjuk úgy is, hogy felesleges vele foglalkozni. Több levegő, több benzin, nagyobb bumm...hát persze, de ez a konstrukció nem erre van kitalálva. 60as meg bőven nagy ekkora motorhoz. 50es és akkor elég, de az is felesleges, mert ha mindent megcsinálsz amiket felsoroltál, akkor lesz a papíron 60lóerőből(gyakorlatban mondjuk 48) 62(50)...ha épp nem fordítva sül el, és még ront is a fergeteges póveren... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Hát hogyne. De itt egy olyan motorról beszélünk, ahol 4hengerre 1injektor hugyozza az üzemanyagot, tehát nem valami pontos. Mondhatjuk úgy is, hogy felesleges vele foglalkozni. Több levegő, több benzin, nagyobb bumm...hát persze, de ez a konstrukció nem erre van kitalálva. 60as meg bőven nagy ekkora motorhoz. 50es és akkor elég, de az is felesleges, mert ha mindent megcsinálsz amiket felsoroltál, akkor lesz a papíron 60lóerőből(gyakorlatban mondjuk 48) 62(50)...ha épp nem fordítva sül el, és még ront is a fergeteges póveren... :rolleyes: Hát nem tudom . De annó a bokorugrató gsin így segítettünk hogy dinamikusabb legyen és első verseny 58- ból 10 ik lettünk . Ebből felindulva a sajátomon is lett némi változtatás és nem csalódtam .Persze hozzá teszem nem 100 ló de dinamikusabb .De lámpától lámpáig 1.6 nem bírt otthagyni pedig tudjuk az nem 62 ló .Tehát akkor csak van valamennyi jótékony hatása a beavatkozásnak . Mondjuk nekem csak a szűrő került pénzbe a többi nem . Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Hát nem tudom . De annó a bokorugrató gsin így segítettünk hogy dinamikusabb legyen és első verseny 58- ból 10 ik lettünk . Ebből felindulva a sajátomon is lett némi változtatás és nem csalódtam .Persze hozzá teszem nem 100 ló de dinamikusabb .De lámpától lámpáig 1.6 nem bírt otthagyni pedig tudjuk az nem 62 ló .Tehát akkor csak van valamennyi jótékony hatása a beavatkozásnak . Mondjuk nekem csak a szűrő került pénzbe a többi nem . Melyik gsi központi befecsis??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Hát nem tudom . De annó a bokorugrató gsin így segítettünk hogy dinamikusabb legyen és első verseny 58- ból 10 ik lettünk . Ebből felindulva a sajátomon is lett némi változtatás és nem csalódtam .Persze hozzá teszem nem 100 ló de dinamikusabb .De lámpától lámpáig 1.6 nem bírt otthagyni pedig tudjuk az nem 62 ló .Tehát akkor csak van valamennyi jótékony hatása a beavatkozásnak . Mondjuk nekem csak a szűrő került pénzbe a többi nem . A 60-as rendszerrel nagyon jól fogsz járni...kipufogószelepek is szeretni fogják. :rolleyes: :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Melyik gsi központi befecsis??? Most meg fogtál mert már nem emlékszem de azt hiszem igen de holnapra meg tudom a havertól . Azért nem emlékszem mert már vagy 2 éve nincs meg . Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 A 60-as rendszerrel nagyon jól fogsz járni...kipufogószelepek is szeretni fogják. :rolleyes: :huh: :lol: :lol: Nem tudom de valami hasonlót próbáltálmá szerkeszteni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Nem tudom de valami hasonlót próbáltálmá szerkeszteni ? Nem próbáltam még. Én a gyári kipufogórendszert preferálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Melyik gsi központi befecsis??? A nyócszelepes. Attól ugyanis, hogy szám szerint a C20NE motorban 4 injektor van, a párhuzamos vezérlés miatt nem sokkal jobb, mintha 1 lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 A nyócszelepes. Attól ugyanis, hogy szám szerint a C20NE motorban 4 injektor van, a párhuzamos vezérlés miatt nem sokkal jobb, mintha 1 lenne... Jó, de attól még hengerenkéntis. Közelebb van a szelephez a befecskendező, stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Jó, de attól még hengerenkéntis. Közelebb van a szelephez a befecskendező, stb... Ez igaz, de semmivel se erősebb, mintha 1 injektor spriccelne benne, kb. pont annyival erősebb az NZ motoroknál, amennyivel a hengerűrtartalma nagyobb :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Ez igaz, de semmivel se erősebb, mintha 1 injektor spriccelne benne, kb. pont annyival erősebb az NZ motoroknál, amennyivel a hengerűrtartalma nagyobb :rolleyes: c18nz vs 18e :huh: pont ugyan ott van igaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 c18nz vs 18e :huh: pont ugyan ott van igaz? A 18e nem karbis? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Bár inkább leírom, hogy a c14nz a legjobb tuning alap, és akkor mindenki boldog lesz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 A 18e nem karbis? :rolleyes: Nem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Bár inkább leírom, hogy a c14nz a legjobb tuning alap, és akkor mindenki boldog lesz. :huh: Azért ne vicceljük el a dolgot. Valóban, ezek a motorok nem tuningra valók. Én egyelőre elégedett vagyok ezzel, mert amire nekem kell, arra tökéletes: olcsón, kevés karbantartás igénnyel elvisz A-ból B-be, megbízhatóan. Szívem szerint C20NE motoros kocsit vennék, de sajna nem abban az országban élünk, ahol az átlagember engedhet a vágyainak :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Nem a legjobb tunnig alap az igaz de az volt a téma , hogy lehet - e ki csikarni belőle némi + lovat .Hogy megéri - e vagy nem azt mindenki döntse el maga . Csináltatja vagy maga csinálja mindenki saját belátása alapján cselekedjen . :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Nem a legjobb tunnig alap az igaz de az volt a téma , hogy lehet - e ki csikarni belőle némi + lovat .Hogy megéri - e vagy nem azt mindenki döntse el maga . Csináltatja vagy maga csinálja mindenki saját belátása alapján cselekedjen . :rolleyes: Persze mindenki saját belátása szerint dönt, itt csak próbálnak a többiek tanácsot adni, hogy mit hogyan csinálj, illetve mit ne csinálj. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts