csgy2 Elküldve Január4, 2012 Elküldve Január4, 2012 Köszönöm a hasznos hozzászólást! Az eladó pontosan nem tudja a motor kódot, mert nem ért hozzá. Eredetileg C14NZ-t, vagy C14SE-t keresek, de pillanatnyilag ezt a bontásra váró 1994-es osztrák eredetű 1,6-ost találtam. Azért kérdeztem mennyit fogyaszthat ténylegesen, nem papíron! Adatot meg csak ennyit tudtam meg egyelőre. Amúgy meg C12NZ motort cserélnék le Corsa B-ben. A C12NZ-m a 7 litert simán megeszi! Kb 10 km országút, 11 km városi főút, naponta 2x, és csak 45le (új korában, nem 17 évesen). Nem vagánykodni akarok a többlet lóerővel, hanem biztonságosan előzni azokat, akik 50-el mennek ott is ahol 90-el is lehetne! Gyuri
yankee Elküldve Január4, 2012 Elküldve Január4, 2012 Yankee! A te kocsid át van alakítva se-re? Nincs miért lenne?
Kgeri Elküldve Január4, 2012 Elküldve Január4, 2012 Csak gondoltam hogy te is vágytál egy kis többletlóerőre.( Nem versenyautóra) :lol:
yankee Elküldve Január4, 2012 Elküldve Január4, 2012 Csak gondoltam hogy te is vágytál egy kis többletlóerőre.( Nem versenyautóra) :lol: Vágyni vágyok, de az SI-sétésnek nem sok értelme van. A 60lóból sosem lesz 82 ha sugár hajtóművet raksz rá akkor max. :D Inkább gyűjtök pénzt meg várok 2-3évet aztán kap egy c20xe-t. Fölösleges addig tákolgatni... Legalább is én így látom..
kknl Elküldve Január4, 2012 Elküldve Január4, 2012 Tapasztalatból mondom, hogy ezeknek a számoknak nem sok köze van a valósághoz, de még a gyári adatokhoz sem. Nekem az x16szr 7,5-öt produkált mikor megvettem de utána 6-al elvoltam lement 5,6-ra is most a téli 7,5 -úgy hogy érzem rajta hogy torpan Egyébként elégé vegyessen használom város : országut : 1-1 A ethanol mindig felvitte 6,4-ről 7,6-ra amikor probálkoztam vele.....
Dark_Errant Elküldve Január4, 2012 Elküldve Január4, 2012 Vágyni vágyok, de az SI-sétésnek nem sok értelme van. A 60lóból sosem lesz 82 ha sugár hajtóművet raksz rá akkor max. :lol: Inkább gyűjtök pénzt meg várok 2-3évet aztán kap egy c20xe-t. Fölösleges addig tákolgatni... Legalább is én így látom.. Elég az NE :D
pszilaj Elküldve Január4, 2012 Elküldve Január4, 2012 Nekem egyszer sikerült gyári adatot kicsikarni az enyémből. De akkor csak országút volt és a mutató sosem érte el a 90-et...na akkor egy tank benzinnel 800 km-t tudtam autózni. Tankoláskor 48 liter ment bele...
kknl Elküldve Január4, 2012 Elküldve Január4, 2012 Egy ismerösöm amikor hazajön a németországból ithon még tud sokfelé menni a tank benyával , de ha itt tölti fel akkor még vissza sem ér :lol:
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január5, 2012 Elküldve Január5, 2012 Az eladó pontosan nem tudja a motor kódot, mert nem ért hozzá. Mit kell ahoz érteni, hogy kinyitja a forgalmit és elolvassa a motorszám első pár karakterét.
Felkiáltójel Elküldve Január5, 2012 Elküldve Január5, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=playe...p;v=b5Wyhit1a5I kicsit oda szúr az Astra...: )))
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január5, 2012 Elküldve Január5, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=playe...p;v=b5Wyhit1a5I kicsit oda szúr az Astra...: ))) hát ez sem széria :lol: na meg van ott egy kis kékes füstpamacs mikor odalép :D Minden esetre szép teljesítmény így otthagyni egy motort meg a 245km/h sem semmi :devlish:
Kgeri Elküldve Január6, 2012 Elküldve Január6, 2012 Vágyni vágyok, de az SI-sétésnek nem sok értelme van. A 60lóból sosem lesz 82 ha sugár hajtóművet raksz rá akkor max. :lol: Inkább gyűjtök pénzt meg várok 2-3évet aztán kap egy c20xe-t. Fölösleges addig tákolgatni... Legalább is én így látom.. Ezt én is így látom. Az enyémbe már bele van hekkelve egy klíma, úgyhogy a legkevésbé sem hiányzik még egy kis forrasztgatás. Motorcserébe is csak úgy akarok belemászni, hogyha nem kell tákolgatni.
spzoli Elküldve Január6, 2012 Elküldve Január6, 2012 Miért hiszi mindenki, hogy egy motorcsere tákolással jár? :lol:
VZoli Elküldve Január6, 2012 Elküldve Január6, 2012 Miért hiszi mindenki, hogy egy motorcsere tákolással jár? :lol: Talan mert még nem csinálták. :D
Dáwid Elküldve Január6, 2012 Elküldve Január6, 2012 Miért hiszi mindenki, hogy egy motorcsere tákolással jár? :D Mert csak az a jó amit gyárban tettek bele, és csak 13-as felnivel, mert nagyobbal meghalsz :devlish: (vagy ami motorcserével eddig találkoztak, az olyan is volt, és még nem tudja, hogy ki lehet azt cserélni normálisan is :lol:)
gagavectra Elküldve Január6, 2012 Elküldve Január6, 2012 Hali!Most vettem egy 14se motoros f astrát.Ebben van egr szelep?Katalizátor nincs alatta az tuti de első ránézésre egr-t se látok bár én a vákumos-hoz vagyok szokva azt kerestem.
Kgeri Elküldve Január6, 2012 Elküldve Január6, 2012 Miért hiszi mindenki, hogy egy motorcsere tákolással jár? :lol: Te cseréltél már motort más motorkódúra? Én egy x14nz-t szeretnék x14xe-re cserélni. Van valakinek infója róla (buktatók, képek, stb.)?
yankee Elküldve Január6, 2012 Elküldve Január6, 2012 Te cseréltél már motort más motorkódúra? Én egy x14nz-t szeretnék x14xe-re cserélni. Van valakinek infója róla (buktatók, képek, stb.)? Az x14xe egy nagy buktató az egész motor. :lol: De tedd csak be majd rá jössz :D Hogy jobb lenne a c14nz. :devlish:
astrabandi Elküldve Január6, 2012 Elküldve Január6, 2012 Sziasztok 1 szerény vélemény . Az XE 16 szelep az NZ 8 szelep dupla hiba lehetőség ,marha nagy költség mert ugye nem csak a motor kell hanem az öszes salang .És az a30 ló ekkora költséget szerintem nem ér meg inkább akkor 1 alap 2.0 -ás C20-ne . :lol:
Kgeri Elküldve Január6, 2012 Elküldve Január6, 2012 Az x14xe egy nagy buktató az egész motor. :lol: De tedd csak be majd rá jössz :D Hogy jobb lenne a c14nz. :devlish: Miért? Mi a gond vele? Azért gondoltam erre, mert van a családban egy, ami egész jó. Amellett ha jól tudom akkor a váltót és a féltengelyeket sem kell bántani. Az x14nz-vel a bajom csak az, hogy a motor gyengesége miatt kényes helyzetbe kerülök előzéskor, viszont ehhez sokat fogyaszt. Az autó végsebessége nekem 158 km/h (az enyém sedan). Ha megy a klíma az meg már egyenesen botrányos teljesítmény. Annak idején azért vettem meg mert volt benne 33000 km. Tulajdonképpen szeretem is mert jól kiszolgál csak lehetne egy kicsit több a kraft. :devlish: Most 134000 van benne és semmi baja.
pszilaj Elküldve Január6, 2012 Elküldve Január6, 2012 Miért? Mi a gond vele? Azért gondoltam erre, mert van a családban egy, ami egész jó. Amellett ha jól tudom akkor a váltót és a féltengelyeket sem kell bántani. Az x14nz-vel a bajom csak az, hogy a motor gyengesége miatt kényes helyzetbe kerülök előzéskor, viszont ehhez sokat fogyaszt. Az autó végsebessége nekem 158 km/h (az enyém sedan). Ha megy a klíma az meg már egyenesen botrányos teljesítmény. Annak idején azért vettem meg mert volt benne 33000 km. Tulajdonképpen szeretem is mert jól kiszolgál csak lehetne egy kicsit több a kraft. :D Most 134000 van benne és semmi baja. Már volt róla szó, hogy egy átalakítás X14SE-re talán jobb dolog lenne...ott is nyernél kb 20 lovat és a motorszám sem változna... :lol:
Kgeri Elküldve Január6, 2012 Elküldve Január6, 2012 Már volt róla szó, hogy egy átalakítás X14SE-re talán jobb dolog lenne...ott is nyernél kb 20 lovat és a motorszám sem változna... :lol: Ismersz olyat akinek van ilyen átalakított kocsija?
FPepe Elküldve Január6, 2012 Elküldve Január6, 2012 Hali!Most vettem egy 14se motoros f astrát.Ebben van egr szelep?Katalizátor nincs alatta az tuti de első ránézésre egr-t se látok bár én a vákumos-hoz vagyok szokva azt kerestem. Hi! Nincs benne EGR szelep, ne keresd. A katalizátort az előző tulaj vette ki? Műszakin keresni fogják.
Dark_Errant Elküldve Január6, 2012 Elküldve Január6, 2012 Ismersz olyat akinek van ilyen átalakított kocsija? Itt van vhol 2 a fórumon.. Viszont, ha megakarod tartani a motorszámot... akkor kérdezz utána annak, hogy... Felfúratod 1,6ra a blokkot, 1,6 SE dugókat bele, majd egy SE hengerfejet ráteszel. Elvileg 100paci Viszont ha tényleg erőt szeretne rakni kicsi szeretett autócskádba, akkor NE, vagy 20XE... ( személy szerint NE parti vagyok :lol: )
Recommended Posts