zotya975 Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Sziasztok! Óriási segítségre lenne szükségem. Most újítottuk fel egy szerelő haver segítségével az Astra motorom(C14NZ). Amikből újat tettünk be: -dugattyú gyűrűk -hajtókarcsapágyak -kipuff-szívosor-hengerfej-szelepfedél-olajdekni tömítés -hidrotőkék -új hengerfej csavarok -vezérműszíj,feszítő,vízpumpa Összeraktuk a motort, beállítottuk a vezérlést, mindent úgy tettünk vissza ahogy az volt előtte elvileg. Eredmény: Nehezen indul, még melegen is. Most nagyon csúnyán jár a motor. Rángat alapjáraton, és menet közben is elég erősen néha, füstölget is kicsit, feketén asszem. de nem kéken. És ami a legdurvább leállításnál, miután eltekertem a kulcsot, még be-be robban nagy rángatással, fordul még 4-et 5-öt a motor, és utána áll le. Egyéb észrevételem: alapjáraton ha oldalról melökdösöm a verdát akkor az befolyásolja az alapjáratot, és vissza-vissza csökken egy egy lökés hatására. Nem tudom mi lehet a baj. Sárga tengeralatjáró nem volt? Hibakód nincs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
djcaracas Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Sárga tengeralatjáró nem volt? Hibakód nincs? Hazafeléjövet kivillant a sárga lámpa de aztán el is aludt. Nemtudok hibakódot sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Sziasztok! Óriási segítségre lenne szükségem. Most újítottuk fel egy szerelő haver segítségével az Astra motorom(C14NZ). ... Nem tudom mi lehet a baj. A vezérlést nézzétek meg még 1x, és a gyújtás alapbeállítást. :D Adj neki egy kis előgyújtást (ellenkező irányba fordítva az elosztót, mint amerre forog a motor), és mindjárt jobb lesz, de akkor is be kell majd állítani rendesen. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
djcaracas Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 A vezérlést nézzétek meg még 1x, és a gyújtás alapbeállítást. :D Adj neki egy kis előgyújtást (ellenkező irányba fordítva az elosztót, mint amerre forog a motor), és mindjárt jobb lesz, de akkor is be kell majd állítani rendesen. :P A vezérlést megnéztük 2X is. kipróbáltuk az előgyújtást is. A tűzfalon van a szívócső-nyomásérzékelő. Abból jön ki egy tömlő. Ha az nem jó helyre van véletlenül becsatlakoztatva akkor az képes befolyásolni az alapjáratot, meg ezt a rángatózást? Az a szívosoron hátul nálam a két csatlakozó kötül a felülsőre van rádugva. az alsó az meg előre megy a szelepfedélre csatlakoztatva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 A vezérlést megnéztük 2X is. kipróbáltuk az előgyújtást is. A tűzfalon van a szívócső-nyomásérzékelő. Abból jön ki egy tömlő. Ha az nem jó helyre van véletlenül becsatlakoztatva akkor az képes befolyásolni az alapjáratot, meg ezt a rángatózást? Az a szívosoron hátul nálam a két csatlakozó kötül a felülsőre van rádugva. az alsó az meg előre megy a szelepfedélre csatlakoztatva. C14NZ-n nincs szívócső nyomás érzékelő az az ufó a tűzfalon a tankszelőztetésért felel. Befolyásolhatja az alapjáratot ha keveredés van a vákumcsöveknél, de nem ilyen durva mértékben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 C14NZ-n nincs szívócső nyomás érzékelő az az ufó a tűzfalon a tankszelőztetésért felel. Befolyásolhatja az alapjáratot ha keveredés van a vákumcsöveknél, de nem ilyen durva mértékben. Dehogy nincs, úgy hívják, MAP-szenzor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Dehogy nincs, úgy hívják, MAP-szenzor :P Tényleg, az a ződ hasáb..... :D De szerintem az sem játszik bele ilyen drasztikusan a motor működésébe.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
djcaracas Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Tényleg, az a ződ hasáb..... :P De szerintem az sem játszik bele ilyen drasztikusan a motor működésébe.... "A MAP szenzor a motor szívócsövében levő depresszió mérésére szolgál. A működése nagyban befolyásolja a motor működését. A számítógép ennek segítségével befolyásolja a gyújtás és a befecskendezés egyes paramétereit. Ha hibás a motor, gyorsításkor, ill. motorfék üzemmódban rángathat, túlfogyaszt, alapjárati problémák merülhetnek fel, stb. Ha tényleg ez a hiba, akkor érdemes cserélni. " A Totalcar oldaláról copy-ztam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 "A MAP szenzor a motor szívócsövében levő depresszió mérésére szolgál. A működése nagyban befolyásolja a motor működését. A számítógép ennek segítségével befolyásolja a gyújtás és a befecskendezés egyes paramétereit. Ha hibás a motor, gyorsításkor, ill. motorfék üzemmódban rángathat, túlfogyaszt, alapjárati problémák merülhetnek fel, stb. Ha tényleg ez a hiba, akkor érdemes cserélni. " A Totalcar oldaláról copy-ztam :P Hmmm..hmmm... felveszem a lehetséges hibalistára, kösz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 "A MAP szenzor a motor szívócsövében levő depresszió mérésére szolgál. A működése nagyban befolyásolja a motor működését. A számítógép ennek segítségével befolyásolja a gyújtás és a befecskendezés egyes paramétereit. Ha hibás a motor, gyorsításkor, ill. motorfék üzemmódban rángathat, túlfogyaszt, alapjárati problémák merülhetnek fel, stb. Ha tényleg ez a hiba, akkor érdemes cserélni. " A Totalcar oldaláról copy-ztam :D És ugyanezt okozhatja a tulajnak is. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ph0enx Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Hello mindenkinek! Lenne egy 10 mill. ft.-os kerdesem. Az en Astram egy x16sz szeriaju motorral rendelkezo jargany 1994-bol. Egy kicsit bolond a lelkem hidegben. Az a problemaja, hogy ha lehul rendesen a levego akkor megall a motor ha benyomom a kuplungot, megjegyzem, hogy ha meg az automata sokkolo mukodik akkor semmi gaz, de ha befejezi a munkajat akkor all elo ez az abszolut kellemetlen efektus. Mit szoltok mi lehet ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóland Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Sziasztok A napokban vásároltam egy C20XE motorkódú 1994-es GSI-kocsit ;) Lenne pár problémám az újdonsült gépállattal. Mi szerint. Hidegen ingadozik az alapjárat, gáz kis pöccintésére elejti a fordulatot kellően, egy darabig beáll a jó alapjárat, majd újra kezdi. Kuplungot benyomva nyikorgó hangra vagyok figyelmes, sejtésem szerint kinyomó csapágy, persze aztán a hozzáértő jobban tudná. Váltója pedig érdekes. Rudazatra tippelnék, mert a sebességbe behelyezve a váltókart mozgatni lehet előre hátra. Egyébként veszi az összeset szépen, csak nem olyan szolíd mint öreganyám G astrájának a váltója ;) Egy két gyári elem az évek során elveszett a gépről, mint az első lökhárító alján lévő gyári toldat, másik pedig a hátsó lökhárító jobb oldalán lévő alsó rész. Szeretnék pár tanácsot kapni, mire kell ezeknél az autóknál odafigyelni, mi z ami sűrű probléma az adott típuson belül, legyen az bármilyen probléma. Válaszotokat köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fitty Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Sziasztok. Szükségem lenne egy kis segítségre. c20ne morornál a következő a hiba jelenség. Alapjárat 800-as fordulat /stabil nem ingadozik/hirtelen gázadásra befullad majd felpörög. próbáltam kiszűrni a dolgot, új benzinszűrő,gyertyák. elosztó kitakarítva. benzin szivattyúra gyanakodtam ezért beépítettem egy benzinnyomás mérőt és a következő a jelenség. a nyomás ingadozik 2,2-kb3 bar ig.Mintha 8 mutató lenne a nyomásmérőben./ majdnem olyan mintha érzékelné az injektorok nyitását vagy nem tom. Ha a nyomásszabályzóról lehúzom a vákumcsövet akkor beáll stabilan 3bar-ra. Ja és még egy kérdés a motor leállítása után meg kell tartania a nyomást? van amikor egy darabig tartja és lassan engedi el de van amikor 10mp alatt. Találkoztatok már ilyennel? vagy ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Helló! Elkészültem az X14NZ motor átalakításával SE-re. Ha valakit érdekel komolyabban a folyamat, vagy bármi részlet írjon, szívesen szolgálok információval! Annyit mindenesetre mondok, hogy a motor lényegesen erősebb lett, padon még nem lett mérve, de lesz. Idő adatokat tudok mondani. X14NZ Sedan 1150kg összsúllyal, 2 fővel 0 - 100km/h 15,8mp, ez négy eredményből számított átlag. 400m 22,6mp ugyancsak négy eredményből. X14SE Sedan azonos súllyal 2 fővel 0 - 100km/h 13,3mp, átlag 400m 20,8mp átlag. Az autó még így sem egy izomkolosszus, viszont az 1.4-es motorkategóriában jóval elfogadhatóbb teljesítménnyel szolgál Központi injectoros társánál. Lehetőség is több van benne, pl. 98-as benzin tankolásának lehetősége, illetve chip-elésnél is jobb értékekkel, és több funkcióval szolgál. Összegezve, a motor ettől nem kap szárnyakat, nem fog csúcsidőket menni Écsen a ringen stb. Viszont közúti használatban jobb autózási élményt, magabiztosabb indulásokat, biztonságosabb előzést stb. ad. És 5 személlyel sem akar megfulladni. Én nem bántam meg hogy nekiálltam, elégedett vagyok most az 1.4es motorral. Aki erős gépet akar annak mindenképp az erős autó vételt ajánlom, esetleg a motorcserét. Ez az akció nekem 82.300 Ft-ba került, ez persze sok mindentől függ nekem pl. a faluban van az autóbontó. És ebben a 82.300Ft-ban nekem még benne van 2l váltóolaj, 1 dekni tömítés, 1 leeresztő csavar, 1 pollenszűrő is, és ezek nem tartoznak az átalakításhoz. Ha érdekel valami írjatok. Ákos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rob Roy Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Üdv. Hűtőfolyadékot szeretnék cserélni a kocsiban. Nyáron öntöttem hozzá vizet is, és nem is tudom mikor volt a teljes rendszer lecserélve így most az egész folyadékot lecserélném. Magam csinálnám meg otthon, léci írja le valaki a lépéseket. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Üdv. Hűtőfolyadékot szeretnék cserélni a kocsiban. Nyáron öntöttem hozzá vizet is, és nem is tudom mikor volt a teljes rendszer lecserélve így most az egész folyadékot lecserélném. Magam csinálnám meg otthon, léci írja le valaki a lépéseket. Köszönöm. Leereszted a hűtőfolyadékot (a legalsó gumicsőnél ajánlott) teszel alá egy "akármit",, hogy ne a földre folyjon,mert az nem környezetbarát, majd visszateszed a helyére a csövet, és felöntöd szintig fagyállóval - fent a kiegyenlítő tartálynál. ;) Nem egy nagy ördöngősség! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Leereszted a hűtőfolyadékot (a legalsó gumicsőnél ajánlott) teszel alá egy "akármit",, hogy ne a földre folyjon,mert az nem környezetbarát, majd visszateszed a helyére a csövet, és felöntöd szintig fagyállóval - fent a kiegyenlítő tartálynál. ;) Nem egy nagy ördöngősség! ;) Légteleniteni a hőgombánál....!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rob Roy Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Ez a légtelenítés mit jelent? Hogy csináljam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Ez a légtelenítés mit jelent? Hogy csináljam? A termosztátház tetején a vizpumpa fölött , egy vezeték megy rá . Ahogy töltöd a kiegyenlitőtartályt ezt meglazitod és annyi levegőt egedsz ki rajta amig tisztán csak folyadék távozok mellette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
palcsifej Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Van egy hatalmas problémám... Hétfőn ellenőriztem a motortérben szinte mindent, afféle heti ellenőrzés gyanánt minden okés. Ma reggel melóba be, onnan délután haza. Az út kb. 6-7 km. Délután 4-kor kocsit lerak, és most előbb akartam volna menni vele, de kocsi nem indul. Ellenőrzök szinte mindent, majd megnézem a hűtővizet, és egy deka víz nincs benne...se a csövekben, se a tartályban. A legrosszabbra gondolok, bár bízok benne, hogy nem állt be a motor...Valami ötlet? Holnap megnézem, lehet lyukas valamelyik cső...bár már a legrosszabbra készülök... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Van egy hatalmas problémám... Hétfőn ellenőriztem a motortérben szinte mindent, afféle heti ellenőrzés gyanánt minden okés. Ma reggel melóba be, onnan délután haza. Az út kb. 6-7 km. Délután 4-kor kocsit lerak, és most előbb akartam volna menni vele, de kocsi nem indul. Ellenőrzök szinte mindent, majd megnézem a hűtővizet, és egy deka víz nincs benne...se a csövekben, se a tartályban. A legrosszabbra gondolok, bár bízok benne, hogy nem állt be a motor...Valami ötlet? Holnap megnézem, lehet lyukas valamelyik cső...bár már a legrosszabbra készülök... Forgatta a motort az önindító? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Van egy hatalmas problémám... Hétfőn ellenőriztem a motortérben szinte mindent, afféle heti ellenőrzés gyanánt minden okés. Ma reggel melóba be, onnan délután haza. Az út kb. 6-7 km. Délután 4-kor kocsit lerak, és most előbb akartam volna menni vele, de kocsi nem indul. Ellenőrzök szinte mindent, majd megnézem a hűtővizet, és egy deka víz nincs benne...se a csövekben, se a tartályban. A legrosszabbra gondolok, bár bízok benne, hogy nem állt be a motor...Valami ötlet? Holnap megnézem, lehet lyukas valamelyik cső...bár már a legrosszabbra készülök... Át sem fordul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Van egy hatalmas problémám... ... Ha elélvezett a vízpumpa, akkor is kifolyik a víz mindenhonnan, mert az a legalacsonyabb pont a víztérben. Ha közben beállt a pumpa és a mostani indításkor vitte a vezérműszíjat, akkor lehet ilyen. Tényleg kellene tudni átfordul-e a motor, mert addig csak ijesztgetni tudunk. ;) ;) Nincs víz az autó alatt? Érdekes ha nincs, mert akkor melegednie kellett volna víz nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
palcsifej Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Ugye amikor még próbáltam indítani, akkor néha-néha megtekerte, tehát akkor elvileg nem szorulhatott be teljesen...ebben bízok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
palcsifej Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Ha elélvezett a vízpumpa, akkor is kifolyik a víz mindenhonnan, mert az a legalacsonyabb pont a víztérben. Ha közben beállt a pumpa és a mostani indításkor vitte a vezérműszíjat, akkor lehet ilyen. Tényleg kellene tudni átfordul-e a motor, mert addig csak ijesztgetni tudunk. ;) ;) Nincs víz az autó alatt? Érdekes ha nincs, mert akkor melegednie kellett volna víz nélkül. Víz reggel sem volt alatta, és most sem...igazából szinte vizes volt majdnem minden a motortérben, ergó nem tudom azt sem megnézni, hogy honnan ereszt vagy ömlik a víz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts