epk947 Elküldve Szeptember15, 2011 Elküldve Szeptember15, 2011 Van, de szerintem a HF-aluszínben szép, kár elrontani. Főleg az öntöttvas! :lol: :lol: :D
Dáwid Elküldve Szeptember15, 2011 Elküldve Szeptember15, 2011 Na és SE+csiptuning? :lol: Annyiból tesz bele egy NE-t :D :lol:
daykiller Elküldve Szeptember16, 2011 Elküldve Szeptember16, 2011 Na és SE+csiptuning? :lol: Jajmár, nem értesz hozzá. 12SZ-ből többet lehet kihozni, mint egy 14NZ-ből. :lol:
astrásgyerek Elküldve Szeptember16, 2011 Elküldve Szeptember16, 2011 SE-sítés, kipakolás, erősebb vásárlás. Jajmár, nem értesz hozzá. 12SZ-ből többet lehet kihozni, mint egy 14NZ-ből. ;) :lol: :lol: És még ígyis ráverne 100m-on 200-at. :D :D
Apipi Elküldve Szeptember18, 2011 Elküldve Szeptember18, 2011 Sziasztok! Olyankor mi van ,amikor állok a lámpánál kicsit huzamosabb ideig ,elinduláskor elégé füstöl a kocsi. Mi lehet? Szelepszár szimering, gyűrű, vagy esetleg mindkettő? Talán lassan nagy felújítást kellene csinálni? :lol:
FPepe Elküldve Szeptember18, 2011 Elküldve Szeptember18, 2011 Sziasztok! Olyankor mi van ,amikor állok a lámpánál kicsit huzamosabb ideig ,elinduláskor elégé füstöl a kocsi. Mi lehet? Szelepszár szimering, gyűrű, vagy esetleg mindkettő? Talán lassan nagy felújítást kellene csinálni? :lol: Én erre tippelnék, elvileg a hengerfej levétele nélkül is cserélhetők.
Apipi Elküldve Szeptember18, 2011 Elküldve Szeptember18, 2011 Én erre tippelnék, elvileg a hengerfej levétele nélkül is cserélhetők. Én is erre gondoltam,de reméltem megerősít még benne valaki. :lol: Már csak 16 szimering kell, és egy jó szerelő. :lol:
Szasza5 Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni, az Opel-m x14xe motorral szerelt, automataváltós Astra Caravan 96-s. Legutóbb pesten voltam 500km-ren körülbelül kettő liter motor olaj szépen elfogyott a motorból, itthon, másnap vettem csak észre kicsi hangja volt, felöntöttem, elhallgatott. (3500ford/p – 120-130km/h-val jöttem haza 11liter evett 100km-n, korábban 100km/h-val 9liter körül, 110km/h-val 10liter körül evett) Megvétel óta 7000km-t mentem vele, jelenleg 162 200km-van benne. Azt szeretném, megtudni, ezzel a motorral, mit érdemes csinálni, mert kellene vezérműszíjat meg amit vele, együtt kell cserélni (a szerelőm mondta) ? Motorfelújításra nekem azt mondták 300-400ezer, ez igaz lehet? Itt azt olvastam, gyűrűzni + szimering cserék + jó szerelő ez mennyi lehet? Mennyire javul a motor? Én meg arra gondoltam, veszek egy x14xe motorkódú motort 100ezer alatt, de annak eredete bizonytalan. Nem vagyok nagy autószaki, de szeretnék most ezzel a dologgal képben lenni. :lol: Köszi, Szabi
invictus Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni, az Opel-m x14xe motorral szerelt, automataváltós Astra Caravan 96-s. Legutóbb pesten voltam 500km-ren körülbelül kettő liter motor olaj szépen elfogyott a motorból, itthon, másnap vettem csak észre kicsi hangja volt, felöntöttem, elhallgatott. (3500ford/p – 120-130km/h-val jöttem haza 11liter evett 100km-n, korábban 100km/h-val 9liter körül, 110km/h-val 10liter körül evett) Megvétel óta 7000km-t mentem vele, jelenleg 162 200km-van benne. Azt szeretném, megtudni, ezzel a motorral, mit érdemes csinálni, mert kellene vezérműszíjat meg amit vele, együtt kell cserélni (a szerelőm mondta) ? Motorfelújításra nekem azt mondták 300-400ezer, ez igaz lehet? Itt azt olvastam, gyűrűzni + szimering cserék + jó szerelő ez mennyi lehet? Mennyire javul a motor? Én meg arra gondoltam, veszek egy x14xe motorkódú motort 100ezer alatt, de annak eredete bizonytalan. Nem vagyok nagy autószaki, de szeretnék most ezzel a dologgal képben lenni. :lol: Köszi, Szabi Ha nagyon sok olajat eszik, akkor az már kopottas. Viszont a gyűrűzéssel leginkább csak palástolod a problémát. Persze valameddig azzal is jó lesz, de nem olyan tartós, mint egy rendes generál.
FPepe Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni, az Opel-m x14xe motorral szerelt, automataváltós Astra Caravan 96-s. Legutóbb pesten voltam 500km-ren körülbelül kettő liter motor olaj szépen elfogyott a motorból, itthon, másnap vettem csak észre kicsi hangja volt, felöntöttem, elhallgatott. (3500ford/p – 120-130km/h-val jöttem haza 11liter evett 100km-n, korábban 100km/h-val 9liter körül, 110km/h-val 10liter körül evett) Megvétel óta 7000km-t mentem vele, jelenleg 162 200km-van benne. Azt szeretném, megtudni, ezzel a motorral, mit érdemes csinálni, mert kellene vezérműszíjat meg amit vele, együtt kell cserélni (a szerelőm mondta) ? Motorfelújításra nekem azt mondták 300-400ezer, ez igaz lehet? Itt azt olvastam, gyűrűzni + szimering cserék + jó szerelő ez mennyi lehet? Mennyire javul a motor? Én meg arra gondoltam, veszek egy x14xe motorkódú motort 100ezer alatt, de annak eredete bizonytalan. Nem vagyok nagy autószaki, de szeretnék most ezzel a dologgal képben lenni. :lol: Köszi, Szabi Azt kéne kideríteni, hová lett az olaj? Ekkora olajfogyás már látható füstöt generálna, kivéve ha nem a motor ette meg, hanem elfolyt mondjuk egy rossz szimmeringnél, olajteknő-tömítésnél. Felújítással kapcsolatban: én először a szelepszár-szimmeringeket cseréltetném, azt ügyesebb szakik megoldják a hengerfej levétele nélkül is. Ha nem folyik sehol az olaj, és ez sem oldja meg az olajfogyást, akkor lehet generálon gondolkodni.
Szasza5 Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 Azt kéne kideríteni, hová lett az olaj? Ekkora olajfogyás már látható füstöt generálna, kivéve ha nem a motor ette meg, hanem elfolyt mondjuk egy rossz szimmeringnél, olajteknő-tömítésnél. Felújítással kapcsolatban: én először a szelepszár-szimmeringeket cseréltetném, azt ügyesebb szakik megoldják a hengerfej levétele nélkül is. Ha nem folyik sehol az olaj, és ez sem oldja meg az olajfogyást, akkor lehet generálon gondolkodni. 600km-rel ezelőtt volt szerelőmnél, akkor rendben volt az olaj mennyisége! Átnézettem az út előtt (Nagykanizsa-Budapest). Reggelente, nyáron melegben is, fehér színű szokott lenni a kipufogó, mint télen a leheletet úgy látni. 130-nál nem néztem. Amúgy kipufogóhoz rakom a tenyerem pár centire, fél perc alatt tiszta kormos lesz a kezem + párás, nem tudom ez jó-e? EGR.t olvastam nem rég, nekem is gyenge a motor, és gázadásnál kicsit gondolkodik, mire gyorsítani kezd. Lehet az EGR-t is, ki kellene pucolni? Holládi partnál M7-s, 110ről 80-ra lelassul a tütűm, hiába nyomom gázt, nem gyorsul, ha erősebben megnyomom, akkor visszavált 3-ba motor pörög 4000-t de csak 100ig gyorsul fel, majd vált 4be és lassul megint. Ja, a motor check lámpa sokszor jelez, de miért, azt nem tudom, hogy lehet kiolvasni a hiba kódot? Bár menet közben, 3000 fordulat mellet is simán kivillan, de mi lehet az oka, nem tudom, lehetséges, hogy a hűtőventillátor kapcsol be? Nekem csak az a furcsa, ez a motor erősebb, mint az előző suzukim, az 1.3-s 8szelepes motor ugyan úgy autómata váltós volt, hozzá képest, ez a x14xe motor igen lomha.
hakapeszimaki Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 600km-rel ezelőtt volt szerelőmnél, akkor rendben volt az olaj mennyisége! Átnézettem az út előtt (Nagykanizsa-Budapest). Reggelente, nyáron melegben is, fehér színű szokott lenni a kipufogó, mint télen a leheletet úgy látni. 130-nál nem néztem. Amúgy kipufogóhoz rakom a tenyerem pár centire, fél perc alatt tiszta kormos lesz a kezem + párás, nem tudom ez jó-e? EGR.t olvastam nem rég, nekem is gyenge a motor, és gázadásnál kicsit gondolkodik, mire gyorsítani kezd. Lehet az EGR-t is, ki kellene pucolni? Holládi partnál M7-s, 110ről 80-ra lelassul a tütűm, hiába nyomom gázt, nem gyorsul, ha erősebben megnyomom, akkor visszavált 3-ba motor pörög 4000-t de csak 100ig gyorsul fel, majd vált 4be és lassul megint. Ja, a motor check lámpa sokszor jelez, de miért, azt nem tudom, hogy lehet kiolvasni a hiba kódot? Bár menet közben, 3000 fordulat mellet is simán kivillan, de mi lehet az oka, nem tudom, lehetséges, hogy a hűtőventillátor kapcsol be? Nekem csak az a furcsa, ez a motor erősebb, mint az előző suzukim, az 1.3-s 8szelepes motor ugyan úgy autómata váltós volt, hozzá képest, ez a x14xe motor igen lomha. A fekete korom a "tökéletesen" elégett olajra utal. Szóval a gyűrűk mentén kapja az olajat. Felső tömítetlenség esetén kék füst van. A check meg az elkormolódó egr miatt gyullad ki. A motorod is ezért gyenge egyrészt,mert a felakadt egr egyfolytában eteti az olajfüstös gázt a motoroddal,ami magyarázza a magas fogyasztást is a tökéletlen égés miatt. Teljes generálnak hf felújítás, gyűrűk, fúrás (ha kell), csapágysor cserének bele kell férnie 150-180eft ba.
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 600km-rel ezelőtt volt szerelőmnél, akkor rendben volt az olaj mennyisége! Átnézettem az út előtt (Nagykanizsa-Budapest). Reggelente, nyáron melegben is, fehér színű szokott lenni a kipufogó, mint télen a leheletet úgy látni. 130-nál nem néztem. Amúgy kipufogóhoz rakom a tenyerem pár centire, fél perc alatt tiszta kormos lesz a kezem + párás, nem tudom ez jó-e? EGR.t olvastam nem rég, nekem is gyenge a motor, és gázadásnál kicsit gondolkodik, mire gyorsítani kezd. Lehet az EGR-t is, ki kellene pucolni? Holládi partnál M7-s, 110ről 80-ra lelassul a tütűm, hiába nyomom gázt, nem gyorsul, ha erősebben megnyomom, akkor visszavált 3-ba motor pörög 4000-t de csak 100ig gyorsul fel, majd vált 4be és lassul megint. Ja, a motor check lámpa sokszor jelez, de miért, azt nem tudom, hogy lehet kiolvasni a hiba kódot? Bár menet közben, 3000 fordulat mellet is simán kivillan, de mi lehet az oka, nem tudom, lehetséges, hogy a hűtőventillátor kapcsol be? Nekem csak az a furcsa, ez a motor erősebb, mint az előző suzukim, az 1.3-s 8szelepes motor ugyan úgy autómata váltós volt, hozzá képest, ez a x14xe motor igen lomha. Nem az x14xe lomhább hanem az autó súlya sokkal több mint egy suzukinak. Persze a LE/kg arány roszabb, na meg az x-es motorok 3ezres fordulat alatt híresen lusták. A motor hibalámpa pedig nem hiába világít! Olvasd ki a hibakódot mindenképpen: Íme egy leírás hozzá: http://www.topbuzz.co.uk/info/fault_codes/fault_codes.htm
Szasza5 Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 Nem az x14xe lomhább hanem az autó súlya sokkal több mint egy suzukinak. Persze a LE/kg arány roszabb, na meg az x-es motorok 3ezres fordulat alatt híresen lusták. A motor hibalámpa pedig nem hiába világít! Olvasd ki a hibakódot mindenképpen: Íme egy leírás hozzá: http://www.topbuzz.co.uk/info/fault_codes/fault_codes.htm Köszi! Meg is néztem, ez mit jelent, milyen hibakód? Nem tudom hová tenni?! :lol: 0130 Heated Exhaust Gas Oxygen (HEGO) sensor (=lambdaszonda?)
invictus Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 Köszi! Meg is néztem, ez mit jelent, milyen hibakód? Nem tudom hová tenni?! :lol: 0130 Heated Exhaust Gas Oxygen (HEGO) sensor (=lambdaszonda?) Igen, ez a lambdaszonda hiba. Habár az inkább a fogyasztásba és a károsanyag-kibocsátásba játszik bele, az olajfogyáshoz nem nagyon van köze.
FPepe Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 Igen, ez a lambdaszonda hiba. Habár az inkább a fogyasztásba és a károsanyag-kibocsátásba játszik bele, az olajfogyáshoz nem nagyon van köze. Ahhoz nincs, viszont említette, hogy gyenge is a kocsi, arra viszont már hatással lehet, ha emiatt vészüzemmódban megy a motor. Szasza: Lambdaszondából csakis a gyárit érdemes megvenni, bármennyivel drágább is az utángyáriaknál!
Szasza5 Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 Ahhoz nincs, viszont említette, hogy gyenge is a kocsi, arra viszont már hatással lehet, ha emiatt vészüzemmódban megy a motor. Szasza: Lambdaszondából csakis a gyárit érdemes megvenni, bármennyivel drágább is az utángyáriaknál! Mennyibe kerül ez a lambdaszonda? Ezt, nem lehet kipucolni?
invictus Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 Mennyibe kerül ez a lambdaszonda? Ezt, nem lehet kipucolni? Ez nem az a pucolós téma. :lol: SZONDA Szerintem ő volna az, de szóljatok, ha tévedek.
pszilaj Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 Ez nem az a pucolós téma. :lol: SZONDA Szerintem ő volna az, de szóljatok, ha tévedek. Nem ő, mert ezekben még egyvezetékes lambda szonda van. :lol: Inkább EZ... Én is ezen a honlapon vettem, és a második lett jó. Az elsőt gariban kicserélték, mert 3 hónapot bírt. Most egy denso van benne, ami már 5 vagy 6 hónapos, de eddig hibátlanul működik. A legtutibb, ha a csergőben vesz az ember teljesen gyárit. Ott nincs rizikó. Illetve nagyon pici!
invictus Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 Nem ő, mert ezekben még egyvezetékes lambda szonda van. :lol: Inkább EZ... Én is ezen a honlapon vettem, és a második lett jó. Az elsőt gariban kicserélték, mert 3 hónapot bírt. Most egy denso van benne, ami már 5 vagy 6 hónapos, de eddig hibátlanul működik. A legtutibb, ha a csergőben vesz az ember teljesen gyárit. Ott nincs rizikó. Illetve nagyon pici! Én is náluk vettem egyvezetékest, 6 ropiért és azóta is tökjó. :lol:
koqxdió Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 Sziasztok! Indításkor felpörög, gázadáskor rángat a moci és az alapjárat megállás után fel-le ingadozik 1000-1500 között ((( Alapjárati szabályozó lecserélve(gyári beszállítóira), összes vákuumcső cserélve, EGR tisztítva és itt el is fogyott a tudományom (((((((( Segítségetek előre is köszönöm!
epk947 Elküldve Szeptember19, 2011 Elküldve Szeptember19, 2011 http://kepfeltoltes.hu/110919/20110919634_...ltoltes.hu_.jpg Csörgő dugók rulez. Mit akartál mutatni azon kívül, hogy a gyűrűhézagon át lehet köpni?
zotya975 Elküldve Szeptember20, 2011 Elküldve Szeptember20, 2011 Sziasztok! Indításkor felpörög, gázadáskor rángat a moci és az alapjárat megállás után fel-le ingadozik 1000-1500 között ((( Alapjárati szabályozó lecserélve(gyári beszállítóira), összes vákuumcső cserélve, EGR tisztítva és itt el is fogyott a tudományom (((((((( Segítségetek előre is köszönöm! Hibakód nincs?
hakapeszimaki Elküldve Szeptember20, 2011 Elküldve Szeptember20, 2011 Mit akartál mutatni azon kívül, hogy a gyűrűhézagon át lehet köpni? Azon kívül semmit. Az összes dugó lötyög az összes hengerben. Megforralták,aztán összeugrottak a gyűrűk. Új gyűrűkkel jó a zárhézag. Hordósra nincs kopva a hengerfal. Szóval új gyűrűk, főtengely-siklócsapágyak aztán csak jó lesz. :lol:
Recommended Posts