zotya975 Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 hmm, 25-ért akarják adni a hengerfejet. az sok érte szerintetek? Nem, én is annyiért vettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 hmm, 25-ért akarják adni a hengerfejet. az sok érte szerintetek? Attól függ, hogyan nézzük! Ha tudsz venni motort 40ért, akkor sok, ha nem akarsz ennyit költeni, akkor nem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Vezérműtengely is kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Vezérműtengely is kell. Valaki azt mondta az egyforma. Hiszen a HF-is csak a szívónyílásokban tér el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 hmm, 25-ért akarják adni a hengerfejet. az sok érte szerintetek? Én anno a komplett szettet vettem ennyiért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 hmm, 25-ért akarják adni a hengerfejet. az sok érte szerintetek? Komplett C14SE motort adtam el 40ért váltóval és minden cuccával együtt. :lol: Szóval rohadt drága szerintem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 Én anno a komplett szettet vettem ennyiért. Felmentek az árak. :P :lol: :D Komplett C14SE motort adtam el 40ért váltóval és minden cuccával együtt. :D Szóval rohadt drága szerintem. ;) Szerintem is sok. A benzines motorok azért jóval olcsóbbak a dízeleknél. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 Komplett C14SE motort adtam el 40ért váltóval és minden cuccával együtt. :lol: Szóval rohadt drága szerintem. :lol: Azért így nem lehet számolni, hogy ha komplett motort veszel 40-ért akkor a hengerfejért sok a 25. Autót is veszel 4 millióért, de ha alkatrészenként veszed meg akkor sokkal többe kerül. Amúgy a 25 szerintem is sok érte. 20 ezerért szerintem korrekt lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 Azért így nem lehet számolni, hogy ha komplett motort veszel 40-ért akkor a hengerfejért sok a 25. Autót is veszel 4 millióért, de ha alkatrészenként veszed meg akkor sokkal többe kerül. Amúgy a 25 szerintem is sok érte. 20 ezerért szerintem korrekt lenne. Főleg, hogy érdemes egy kis gépi munkát csinálni rajta...pölö síkolás...és ha már ki van véve, akkor esetleg szelepszártömítés csere, esetleg kis szelepcsiszolás... szóval 20ezer... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Főleg, hogy érdemes egy kis gépi munkát csinálni rajta...pölö síkolás...és ha már ki van véve, akkor esetleg szelepszártömítés csere, esetleg kis szelepcsiszolás... szóval 20ezer... :lol: Ma megyek, meglátjuk mit tudok kihozni belőle. Amit hozzátett az ember, az az hogy nagyon jó állapotú, hátul törött autóból vették ki, és azt mondja kb 20.000km van benne. Ez mondjuk sz.tem blöff. Attól függetlenül tényleg jól nézett ki. Mind1 ma kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Ma megyek, meglátjuk mit tudok kihozni belőle. Amit hozzátett az ember, az az hogy nagyon jó állapotú, hátul törött autóból vették ki, és azt mondja kb 20.000km van benne. Ez mondjuk sz.tem blöff. Attól függetlenül tényleg jól nézett ki. Mind1 ma kiderül. Egy kis motormosás csodákra képes. :D a 20eKm meg kamu, mondjuk ennyi biztos hogy van benne. De valljuk meg őszintén: mit veszünk manapság 20.000 Ft-ért? Még egy jó telefont sem... :lol: Amúgy meg akinek nincs pénze 50.eFt-ot kiadni, az örül a 20eFt-os "tuningnak" is :lol: Sok szerencsét!! ;) De ha úgy látod, hogy xar az árú, akkor inkább ne vedd meg, inkább még keresgess kicsit, felújítani sokkal többe lesz, mint egy komplett moci. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Heló! A kérdésem az lenne hogy a kuplungtárcsát hogy lehet megállapítani hogy milyen állapotba van (kell e cserélni vagy nem)? 40000Km ment az autó csere óta! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Heló! A kérdésem az lenne hogy a kuplungtárcsát hogy lehet megállapítani hogy milyen állapotba van (kell e cserélni vagy nem)? 40000Km ment az autó csere óta! Köszi Ha csak 40ekm-t ment akkor egyszerűen: még nem kopott :lol: Na de komolyra fordítva a szót: Mi a konkrét probléma? Csúszik? Nem old? Nehéz váltani? Ha minden cserélve lett szerkezet, tárcsa, kinyomócsapágy és jól be van állítva a bowden akkor kizártnak tartom, hogy ennyi km után tönkremenjen. (Persze el tudom képzelni ha valaki minden indulásnál nagy gáz és csúsztatott kuplung 100méteren át stb) Az enyém 150ekm és még a gyári pedig pesten használom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Mennyire szabad a hengerfejet megtakarítani? Illetve a külseje festhető? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Ha csak 40ekm-t ment akkor egyszerűen: még nem kopott :lol: Na de komolyra fordítva a szót: Mi a konkrét probléma? Csúszik? Nem old? Nehéz váltani? Ha minden cserélve lett szerkezet, tárcsa, kinyomócsapágy és jól be van állítva a bowden akkor kizártnak tartom, hogy ennyi km után tönkremenjen. (Persze el tudom képzelni ha valaki minden indulásnál nagy gáz és csúsztatott kuplung 100méteren át stb) Az enyém 150ekm és még a gyári pedig pesten használom. Nincs probléma a kuplungal, nem csúszik, könnyű váltani szépen dolgozik csak ma reggel a párom ment el az autóval és ahogy indulásnál csúsztatta a kuplungot alapjáraton fémes hangot halottan egy kis ideig! Innen gondoltam hogy talán a tárcsa már a szegecseknél lenne de nem mert hazaért és egy kicsit megerőszakoltam a kuplungot (kézifék, fordulat kuplung rá) de semmi hang! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Nincs probléma a kuplungal, nem csúszik, könnyű váltani szépen dolgozik csak ma reggel a párom ment el az autóval és ahogy indulásnál csúsztatta a kuplungot alapjáraton fémes hangot halottan egy kis ideig! Innen gondoltam hogy talán a tárcsa már a szegecseknél lenne de nem mert hazaért és egy kicsit megerőszakoltam a kuplungot (kézifék, fordulat kuplung rá) de semmi hang! Lehet inkább a kipuffnál rezonált valami vagy a berozsdált féktárcsa stb. Ez elég sok minden lehet. No para :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Mennyire szabad a hengerfejet megtakarítani? Illetve a külseje festhető? Bármennyire csak hidegen csináld, úgy értem ne forró motornál. Nekem a sima snassz konyhai zsíroldó vált be a legjobban, fémtisztára leszedte a trutyit. Festéssel szerintem kár foglalkozni, elég nagy hőt kap. Nincs probléma a kuplungal, nem csúszik, könnyű váltani szépen dolgozik csak ma reggel a párom ment el az autóval és ahogy indulásnál csúsztatta a kuplungot alapjáraton fémes hangot halottan egy kis ideig! Innen gondoltam hogy talán a tárcsa már a szegecseknél lenne de nem mert hazaért és egy kicsit megerőszakoltam a kuplungot (kézifék, fordulat kuplung rá) de semmi hang! Ha ablakos a váltód ott rá tudsz nézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zozi91 Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Sziasztok....lenne egy olyan kérdésem,h egy f-es astrám van a 60-LE,és h mit lehetne bele rakni vagy kicserélni h jobban mennyen???Jah és a chip tunning mennyit dobna ráá megérii-e???elöre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Sziasztok....lenne egy olyan kérdésem,h egy f-es astrám van a 60-LE,és h mit lehetne bele rakni vagy kicserélni h jobban mennyen???Jah és a chip tunning mennyit dobna ráá megérii-e???elöre is köszönöm Mire akarod használni az autót, hogy kevesled a 60 lóerőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Sziasztok....lenne egy olyan kérdésem,h egy f-es astrám van a 60-LE,és h mit lehetne bele rakni vagy kicserélni h jobban mennyen???Jah és a chip tunning mennyit dobna ráá megérii-e???elöre is köszönöm SE-sítés, kipakolás, erősebb vásárlás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Bármennyire csak hidegen csináld, úgy értem ne forró motornál. Nekem a sima snassz konyhai zsíroldó vált be a legjobban, fémtisztára leszedte a trutyit. Festéssel szerintem kár foglalkozni, elég nagy hőt kap. Van ám hőálló festék is. Sziasztok....lenne egy olyan kérdésem,h egy f-es astrám van a 60-LE,és h mit lehetne bele rakni vagy kicserélni h jobban mennyen???Jah és a chip tunning mennyit dobna ráá megérii-e???elöre is köszönöm Kérdés mennyi pénzt szánsz rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Van ám hőálló festék is. Van, de szerintem a HF-aluszínben szép, kár elrontani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Sziasztok....lenne egy olyan kérdésem,h egy f-es astrám van a 60-LE,és h mit lehetne bele rakni vagy kicserélni h jobban mennyen???Jah és a chip tunning mennyit dobna ráá megérii-e???elöre is köszönöm Ki kell cserélni a hátulján a feliratot "1.2"-re és mindjárt jobban fog menni... az egyketteshez képest! :lol: Jó, bocsi a tréfáért! Egy csiptuninggal kapsz 10% erőnövekedést és ekkor nagyon optimista vagyok...60-ból lesz kb 66 lóerő... szerinted mit fogsz érezni??? SE-szettet rá és lesz nyolcvan lovad, de ez kb 100ban lesz, ha nem tudod magad megszerelni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Ki kell cserélni a hátulján a feliratot "1.2"-re és mindjárt jobban fog menni... az egyketteshez képest! :lol: Jó, bocsi a tréfáért! Egy csiptuninggal kapsz 10% erőnövekedést és ekkor nagyon optimista vagyok...60-ból lesz kb 66 lóerő... szerinted mit fogsz érezni??? SE-szettet rá és lesz nyolcvan lovad, de ez kb 100ban lesz, ha nem tudod magad megszerelni... Nekem sikerült gyárilag 45lóból csinálni 56-ot. Padon mérve. De nz-ből tényleg kb. csak 66lovat lehet csinálni. SZ-ből sikerült ez a mutatvány 38eft befektetéssel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Nekem sikerült gyárilag 45lóból csinálni 56-ot. Padon mérve. De nz-ből tényleg kb. csak 66lovat lehet csinálni. SZ-ből sikerült ez a mutatvány 38eft befektetéssel. Na és SE+csiptuning? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts