Radó Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy menet közben fűtő ventilátort bekapcsolva benzin szagot nyom be az utastérbe...mitől lehet ez szerintetek? X16XEL 1.6 16V f astra válaszotokat előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy menet közben fűtő ventilátort bekapcsolva benzin szagot nyom be az utastérbe...mitől lehet ez szerintetek? X16XEL 1.6 16V f astra válaszotokat előre is köszönöm. Vagy valahol szivárgás van, benzincső-csőbilincs van meglazulva, esetleg cső repedt, vagy a tankszellőztetéssel vannak gondok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelvectrac Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 A lambdaszonda is cserélve lett gyári újra? Üdv! Megoldódott a probléma, az AC volt a hibás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Üdv! Végig futottam a GYÍK-ot meg googlet- meg eztazt de nem találtam információt az egyik astra típusról. 2.0i 16v 136 LE, Sima sedan F astra. tehát nem GSI. Mondanátok nekem erről valamit? Fogyasztás , teljesítmény, megbízhatóság. Olvastam hogy az ecotec motorok hajlamosak az olajfogyasztásra. Ez egyáltalán ecotec? A szüleimnek van egy 1994 es ( 93as gyártású) F astra. 4 éves kora óta a tulajdonukban van, én kb 5 éve használom. 250.000 KM van benne. 1.4-es 8 szelepes,hengerenkénti injektoros 82 lóerős. Én ezzel a teljesítménnyel meg vagyok elégedve, meg úgy az egész autóval. A tankbeöntő mellé még fiatal korában került egy műanyag lemez és le lett alvázvédőzve, így rozsdának nyoma sincs. Nagyon megbízható gépnek tartom, de gondolom nektek ezt nem kell bemutatni. Mindezeket csak azért írtam, mert én venném magamnak a 2.0i-t ( persze ha jókat mondtok róla) és ha valaki ismeri össze hasonlíthatná a kettőt. Tudom nem könnyű , csak mivel nekem ehhez az 1.4-hez van viszonyítási alapom , arra lennék kíváncsi mit várjak a másiktól. Na meg az is megtetszett benne hogy a mostani az fapados a 2.0 pedig, szervós, klímás, elektromos ablak(e-h) , légzsákos 97-es évjárat. Várok mindenféle információt a gépről! Köszi előre is, bocsi ha kicsit hosszúra sikeredett. Itt egy pár kép a mostani 1.4 ről: http://href.hu/x/fe3l http://href.hu/x/fe3m http://href.hu/x/fe3n Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Üdv! Végig futottam a GYÍK-ot meg googlet- meg eztazt de nem találtam információt az egyik astra típusról. 2.0i 16v 136 LE, Sima sedan F astra. tehát nem GSI. ... a 2.0 pedig, szervós, klímás, elektromos ablak(e-h) , légzsákos 97-es évjárat. Várok mindenféle információt a gépről! Köszi előre is, bocsi ha kicsit hosszúra sikeredett. 97-ben még csináltak ilyeneket F-be? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...v_136le-3905237 ez lenne az Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanya82 Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Üdv! Végig futottam a GYÍK-ot meg googlet- meg eztazt de nem találtam információt az egyik astra típusról. 2.0i 16v 136 LE, Sima sedan F astra. tehát nem GSI. Mondanátok nekem erről valamit? Fogyasztás , teljesítmény, megbízhatóság. Olvastam hogy az ecotec motorok hajlamosak az olajfogyasztásra. Ez egyáltalán ecotec? A szüleimnek van egy 1994 es ( 93as gyártású) F astra. 4 éves kora óta a tulajdonukban van, én kb 5 éve használom. 250.000 KM van benne. 1.4-es 8 szelepes,hengerenkénti injektoros 82 lóerős. Én ezzel a teljesítménnyel meg vagyok elégedve, meg úgy az egész autóval. A tankbeöntő mellé még fiatal korában került egy műanyag lemez és le lett alvázvédőzve, így rozsdának nyoma sincs. Nagyon megbízható gépnek tartom, de gondolom nektek ezt nem kell bemutatni. Mindezeket csak azért írtam, mert én venném magamnak a 2.0i-t ( persze ha jókat mondtok róla) és ha valaki ismeri össze hasonlíthatná a kettőt. Tudom nem könnyű , csak mivel nekem ehhez az 1.4-hez van viszonyítási alapom , arra lennék kíváncsi mit várjak a másiktól. Na meg az is megtetszett benne hogy a mostani az fapados a 2.0 pedig, szervós, klímás, elektromos ablak(e-h) , légzsákos 97-es évjárat. Várok mindenféle információt a gépről! Köszi előre is, bocsi ha kicsit hosszúra sikeredett. Itt egy pár kép a mostani 1.4 ről: http://href.hu/x/fe3l http://href.hu/x/fe3m http://href.hu/x/fe3n Szia! Nekem ilyenem van caravanba. Jaja, ez ecotec. Igaz még csak 4 hónapja van meg, azóta kb 2000-2500 km ment bele nálam. Panaszra semmi okom. Mikor megvettük kicseréltük a szokásos dolgokat (olaj, olajszűrő, levegőszűrő, benzinszűrő, pollenszűrő; a vezérműszíj, terelő-feszítő görgő és vízpumpa jövő 7végén fog lecserélődni.) Nálam a fogyasztás úgy, hogy főleg városon kívül használom 8.5l körül mozog. Autópályán folyamatos 130-al előzésnél max 140-el evett 7.2 lityit. Az enyém 96-os ugyanolyan felszereltséggel amit Te is kinéztél. Rozsda ügyben jól nézd át, mert én elég tüzetesen átnéztem, de azóta találtam már olyan hibákat amit nem vettem észre megvételkor, vagy nem tűnt olyan vészesnek. Ilyenek a hátsó lökös alatt és a csomi ajtón fedeződtek fel napjainkban. Az olaj fogyásról annyit, hogy mi Castrol Magnatec 10w40 -et raktunk bele, hát azt ne tedd:). Kicsit később olvastam én is a fórumon, hogy abból szépen csipeget, nekem olyan 5dl-t evett eddig (a 2000-2500km alatt), úgy hogy télleg nem hajtom, 3000nél már váltok, persze csak, mert még nincs kicserélve a vezérmű szíj és barátai. Az erőről nemtom mit írhatnék, megy rendesen. Szóval nekem eddig nincs rossz tapasztalatom. Ha valami még eszembe jut írok. Üdv! Sanya Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...v_136le-3905237 ez lenne az Ha jól emlékszem ez az autó fossá volt törve! Legalábbis volt egy ilyen zöld sedan, ilyen belsővel, amibe x20xev került...Persze ettől még megnézheted, de szerintem akkor is ez volt, mert nem túl gyakori kombináció. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Ha jól emlékszem ez az autó fossá volt törve! Legalábbis volt egy ilyen zöld sedan, ilyen belsővel, amibe x20xev került...Persze ettől még megnézheted, de szerintem akkor is ez volt, mert nem túl gyakori kombináció. Ez király.. volt egy másik amit felhívtam, 300 ezerért. az is rommá volt törve... Ez ni: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...i_gl_se-4768669 Pedig az tetszene benne hogy hátha kicsit jobban lépne mint az 1.4... Mondjuk erről is kérdezgettem autószerelőket, hogy mi van akkor ha össze van törve?! Ha a futómű rendben van, akkor lehet hogy engem nem is zavarna, úgysem 10 évre tervezek vele, csak egy 400 ezer forintos autó nem új. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Szia! Nekem ilyenem van caravanba. Jaja, ez ecotec. Igaz még csak 4 hónapja van meg, azóta kb 2000-2500 km ment bele nálam. Panaszra semmi okom. Mikor megvettük kicseréltük a szokásos dolgokat (olaj, olajszűrő, levegőszűrő, benzinszűrő, pollenszűrő; a vezérműszíj, terelő-feszítő görgő és vízpumpa jövő 7végén fog lecserélődni.) Nálam a fogyasztás úgy, hogy főleg városon kívül használom 8.5l körül mozog. Autópályán folyamatos 130-al előzésnél max 140-el evett 7.2 lityit. Az enyém 96-os ugyanolyan felszereltséggel amit Te is kinéztél. Rozsda ügyben jól nézd át, mert én elég tüzetesen átnéztem, de azóta találtam már olyan hibákat amit nem vettem észre megvételkor, vagy nem tűnt olyan vészesnek. Ilyenek a hátsó lökös alatt és a csomi ajtón fedeződtek fel napjainkban. Az olaj fogyásról annyit, hogy mi Castrol Magnatec 10w40 -et raktunk bele, hát azt ne tedd:). Kicsit később olvastam én is a fórumon, hogy abból szépen csipeget, nekem olyan 5dl-t evett eddig (a 2000-2500km alatt), úgy hogy télleg nem hajtom, 3000nél már váltok, persze csak, mert még nincs kicserélve a vezérmű szíj és barátai. Az erőről nemtom mit írhatnék, megy rendesen. Szóval nekem eddig nincs rossz tapasztalatom. Ha valami még eszembe jut írok. Üdv! Sanya Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Ez király.. volt egy másik amit felhívtam, 300 ezerért. az is rommá volt törve... Ez ni: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...i_gl_se-4768669 Pedig az tetszene benne hogy hátha kicsit jobban lépne mint az 1.4... Mondjuk erről is kérdezgettem autószerelőket, hogy mi van akkor ha össze van törve?! Ha a futómű rendben van, akkor lehet hogy engem nem is zavarna, úgysem 10 évre tervezek vele, csak egy 400 ezer forintos autó nem új. De ez a sedan nagyon ropi volt. Asszem az aoszlop is hajlott. Lehet hogy a cimborámnak van róla képe, majd megkérdezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Inkább ezt vedd meg, ennek nem az eleje volt nagyon törött, hanem az oldala nem stimmel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Inkább ezt vedd meg, ennek nem az eleje volt nagyon törött, hanem az oldala nem stimmel. :D Ja látom még az ajtók is más színűek :D AUTOMATA- nemkell !! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Ja látom még az ajtók is más színűek :D AUTOMATA- nemkell !! :D A zöld is automata volt, csak raktak bele egy f20at. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 A zöld is automata volt, csak raktak bele egy f20at. :D hát akkor ez a gép nem lesz nyerő számomra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 A zöld is automata volt, csak raktak bele egy f20at. :D Akkor marad ez: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._nagyon-4805371 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Akkor marad ez: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._nagyon-4805371 :D Elég konkrét elképzeléseid vannak. 1.4-től 2.0-ig bármi, csak sedan legyen :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Elég konkrét elképzeléseid vannak. 1.4-től 2.0-ig bármi, csak sedan legyen :D :D Olyan elképzeléseim vannak hogy: Kizárólag sedan. Ha már4-500e között akkor miért ne legyen szervós, klímás elektromos ablakos. Mert van sok ilyen is. rozsda NO minimum a 82 lóerős motor 60as kizárva. Lehetőleg valami szép színe legyen, és ne legyen le lakva. Van néhány ilyen tehát szerintem megéri keresni, és nem megvenni a legelső szétrohadt fapados 500ezres hulladékot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Sziasztok! X16XEL motort keresek kompletten, akár lelakott, de kipróbálható autóval együtt. Akinek van és megválna tőle, írjon privát üzenetet! Thx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Inkább ezt vedd meg, ennek nem az eleje volt nagyon törött, hanem az oldala nem stimmel. :D Ráadásul a fékbetétek is cserések, vagy kiherélték a kopásjelzőt Van néhány színe.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanya82 Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Ráadásul a fékbetétek is cserések, vagy kiherélték a kopásjelzőt Van néhány színe.... :D A Computer meg Bremsbelag-ot ír. Tehát tutti cserélni kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 hali! volna egy problémám, kicseréltem a vezérlést, és egy kicsit visítós hangja lett, valami kicsit vinnyog, ez azért van mert új a feszítő is meg a vízpumpa is, vagy a szíj lett túl feszes? előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 hali! volna egy problémám, kicseréltem a vezérlést, és egy kicsit visítós hangja lett, valami kicsit vinnyog, ez azért van mert új a feszítő is meg a vízpumpa is, vagy a szíj lett túl feszes? előre is köszi! Lehet hogy szíj feszes nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Olyan elképzeléseim vannak hogy: Kizárólag sedan. Ha már4-500e között akkor miért ne legyen szervós, klímás elektromos ablakos. Mert van sok ilyen is. rozsda NO minimum a 82 lóerős motor 60as kizárva. Lehetőleg valami szép színe legyen, és ne legyen le lakva. Van néhány ilyen tehát szerintem megéri keresni, és nem megvenni a legelső szétrohadt fapados 500ezres hulladékot. Jó is,szép is, szedán is, fullos is, erős is, 4-500-ért odaadják. Ezekből az opciókból kettőt választhatsz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Jó is,szép is, szedán is, fullos is, 4-500-ért odaadják. Ezekből az opciókból kettőt választhatsz. :D Ja és persze egy 94-98-as kocsin rozsdásodás sincs. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts