Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

Az se rosz. De most egyenlőre nem. De kösz. XD

Az a baj veletek, hogy kicsit hypohonderek vagytok, ezek nem mai gépek, nem azt mondom, hogy várjuk meg amíg szétesik, de minden kis apróságal, ha egyéb gondot nem okoz nem kell foglalkozni.... B) Az volt a legjobb amikor valaki azzal jött a fórumra, hogy amikor leállítja a kocsit hallja, hogy locsog a benzin a tankban. :D

Megosztás:

Az a baj veletek, hogy kicsit hypohonderek vagytok, ezek nem mai gépek, nem azt mondom, hogy várjuk meg amíg szétesik, de minden kis apróságal, ha egyéb gondot nem okoz nem kell foglalkozni.... B) Az volt a legjobb amikor valaki azzal jött a fórumra, hogy amikor leállítja a kocsit hallja, hogy locsog a benzin a tankban. :D

Én is hallom, mert a szutyok utángyári tank nincs lemezelve. De majd szerzek másikat :)

Megosztás:

1. Az enyém 2002es tehát MAI. :)

2. Idegesít ha baszakszik. :(

3. Idegesítő, hogy eddig nem csinálta most miért?. :)

4. 5

Megosztás:

1. Az enyém 2002es tehát MAI. B)

2. Idegesít ha baszakszik. :D

3. Idegesítő, hogy eddig nem csinálta most miért?. :)

4. 5

Oké, akkor cseréljél alapjárat mocit, a koszolódáson kívül az is okozhat alapjárat ingadozást ha kikopott, és kotyog a tengelye. :( Most így jobb? De csak gyárit vegyél! :)

Megosztás:

Szevasztok!

Olyan kérdésem lenne itt a szakikhoz, hogy hogy gyárilag van-e tűzkarika a porlasztócsúcs alatt a szívó 1.7D (motorkód: 17DR) 1994-es Astrámba?

Csak azért kérdezem, mert már többször kiszedtem a csúcsokat és nem találtam a tűzkarikát. adagolóstól megkérdeztem azt mondta, hogy ezeknek beépített tűzkarikájuk van és nem kell bele külön venni. viszont nézegettem a gépkönyvet és ott határozottan mutatja, hogy van benne. Kérem valaki homályosítson már fel hogy akkor hogy is van ez?

Na meg azt is elárulhatnátok, hogy tulajdonképp minek az oda?

Köszi

Megosztás:

Szevasztok!

Olyan kérdésem lenne itt a szakikhoz, hogy hogy gyárilag van-e tűzkarika a porlasztócsúcs alatt a szívó 1.7D (motorkód: 17DR) 1994-es Astrámba?

Csak azért kérdezem, mert már többször kiszedtem a csúcsokat és nem találtam a tűzkarikát. adagolóstól megkérdeztem azt mondta, hogy ezeknek beépített tűzkarikájuk van és nem kell bele külön venni. viszont nézegettem a gépkönyvet és ott határozottan mutatja, hogy van benne. Kérem valaki homályosítson már fel hogy akkor hogy is van ez?

Köszi

Elvileg kéne bele, 17x21x0.5mm, ha jól rémlik.

Megosztás:

Szevasztok!

Köszi

Igen, van.

Minden kiszedéskor érdemes kicserélni.

Létezik ilyen is, de nem ennél a motornál.

A porlasztó(csúcs) alatt lévő "tűzkarika" másik neve: hővédő gyűrű (ebből kiderül a funkciója is). A hőelvezetésen kívül még readásul tömít is.

Megosztás:

és az nagy gáz, ha nincs benne? Tulajdonképpen mi célt szolgál?

Egészen biztos, hogy nincs benne? Mert sokszor előfordul, hogy ott van, de belegyógyul a hf-be és jól bekormolódik (nehéz észrevenni). Többek között ezért is érdemes cserélni mindig.

Megosztás:

Egészen biztos, hogy nincs benne? Mert sokszor előfordul, hogy ott van, de belegyógyul a hf-be és jól bekormolódik (nehéz észrevenni). Többek között ezért is érdemes cserélni mindig.

igen egészen biztos csak a csúcs van benne... Szinte havonta ki kell szednem a csúcsokat, mert vastagon áll rajta a koksz. Persze az is közrejátszik, hogy étolajat kap a kicsike de szerintem emiatt nem kéne ennyire kokszolódnia a csúcsnak. Kipróbálom majd tűzkarikával is hátha megoldódik a probléma

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.