Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Hello!!!

Nekem olyan kérdésem lenne,hogy mikor levettem a hátsó dobot,akkor víz volt benne az mitőllehet?

Vagy az természetes,hogy van benne víz?

Elküldve
Hello!!!

Nekem olyan kérdésem lenne,hogy mikor levettem a hátsó dobot,akkor víz volt benne az mitőllehet?

Természetes dolog a víz a hátsó kipufogó dobban.

Elküldve
Hello!!!

A katalizátor üzemszerű működésének és a hidegnek a következménye.

Elküldve
AS (ahogy sikerül) szabvány

De tényleg nem tudja valaki? Mert új tömítésnél is nyomja ki az olajat és nem akarom megszakítani...

Egyrészt érdemes pasztát is alkalmazni hozzá, másrészt nem szabad szétnyomni a tömítést, mert akkor semmit se ér.

Elküldve
Egyrészt érdemes pasztát is alkalmazni hozzá, másrészt nem szabad szétnyomni a tömítést, mert akkor semmit se ér.

Pasztát sajnos nem kaptam hozzá, így anélkül lett felrakva anno.

Az elején teljesen jó volt (egy éve kb), csak egy kicsit elkezdett szivárogni.

Veszek pasztát meg egy új tömítést és megcsinálom rendesen.

A mostani tömítés egyébként nincs szétnyomva.

Nem fél menettel szakadás előttig húztam a csavarokat :D

Elküldve
Pasztát sajnos nem kaptam hozzá, így anélkül lett felrakva anno.

Az elején teljesen jó volt (egy éve kb), csak egy kicsit elkezdett szivárogni.

Veszek pasztát meg egy új tömítést és megcsinálom rendesen.

A mostani tömítés egyébként nincs szétnyomva.

Nem fél menettel szakadás előttig húztam a csavarokat :D

Nincs rajta a tömítés csomagolásán? A HF-tömítésén rajta volt.

Elküldve
Sima fóliába volt csak csomagolva.

A parafát bámilyen nyomatékkal húzod le mindig szivárogni fog az olaj ha nem kened be tömítővel . Hát sajna ez van én már minden árfekvésűt ki próbáltam de mindegyiknél ugyan az volt . Tőmitőnélkűl nem megy .

Elküldve

Sziasztok,

96-os X18XE astránál ingadozik az alapjáratom, néha indítás után (melegen) le is áll. Az alapjárati motort kell megpucolni, vagy más (is) lehet a gond? Ezt hol találom egészen pontosan ?

Előre is köszi!

• Like 1
Elküldve
A parafát bámilyen nyomatékkal húzod le mindig szivárogni fog az olaj ha nem kened be tömítővel . Hát sajna ez van én már minden árfekvésűt ki próbáltam de mindegyiknél ugyan az volt . Tőmitőnélkűl nem megy .

Nekem is szivárog, többet nem veszek parafát, tök úgy néz ki mintha magán az anyagon jönne átt az olaj. :D

Sziasztok,

96-os X18XE astránál ingadozik az alapjáratom, néha indítás után (melegen) le is áll. Az alapjárati motort kell megpucolni, vagy más (is) lehet a gond? Ezt hol találom egészen pontosan ?

Előre is köszi!

Valahogy így néz ki. Nem tudom hol lehet, valahol a szívóoldalon keresd ...

Elküldve
Nekem is szivárog, többet nem veszek parafát, tök úgy néz ki mintha magán az anyagon jönne átt az olaj. :D

Valahogy így néz ki. Nem tudom hol lehet, valahol a szívóoldalon keresd ...

Köszönöm.

Elküldve
Mi más? :D A benzinben sem az anyagár a sok :D

Átépítési engedély, meg újra műszakiztatás, meg a forgalmi? Egyéb más?

Amugy mennyit adhatnak egy hibátlan X14NZ-ért? :lol:

Elküldve

Amúgy én úgy értettem a kérdést, hogy mivel F astrát gyártottak még ezzel a motorral, ezért a bakok, stb, jó-e hozzá.

Pláne most jut eszembe, a váltóval mi a helyzet? Úgyemlékszem hogy a 100.000-ben nincs benne a váltó.

Tehát szétbuherálás nélkül belerakható-e.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.