vip Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Öra szerint. Évjárat? 1998 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 1998 13 éves. Én 3 év alatt tettem bele 100 ezret. Persze nem ez az átlag, de abban a motorban is lehet már a duplája. Vidd el egy motordiagnosztikára. Sajnos lehet hogy már a felujitás közelébe ért. Bár ne legyen igazam, de nagyon benne van a pakliban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vip Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 13 éves. Én e év alatt tettem bele 100 ezret. Persze nem ez az átlag, de abban a motorban is lehet már a duplája. Vidd el egy motordiagnosztikára. Sajnos lehet hogy már a felujitás közelébe ért. Bár ne legyen igazam, de nagyon benne van a pakliban. 12-es kompresszió mind a négyben!!!Hengerfejly felújítva!!!Új gyári gyertyák,labda,vízhőfok,kopogásjeladó,olaj és társai,benzinszűrő,vezérműszíj komplett!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 12-es kompresszió mind a négyben!!!Hengerfejly felújítva!!!Új gyári gyertyák,labda,vízhőfok,kopogásjeladó,olaj és társai,benzinszűrő,vezérműszíj komplett!! Akkor passz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vip Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Akkor passz. Ja map és az összes vákumcső is cserélve lett!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Üdv! MEgmértem ma 60 lovas astrámban, hogy mennyit tud az AC pumpa. Lehúztam a nyomócsövet a karbiról és rátettem a nyomásmérőt. Többször ráadva a gujtást is max. 1,5 Bar lett az eredmény. Szóval ez a szivattyú maximális, nem redukált nyomása. Szépen meg is tartotta gyújtás levételekor, szal működik az AC-ba integrált visszacsapó szelep. Kérdezném én, ez megfelelő érték? (mostanában kicsit nehezen indul a verda, 6-ot 7-et is teker míg beröffen, de aztán no problem, bár lehet az aksim szar, mert nem vmi fürge) Illetve nem tudja valaki mennyinek kell lennyi a kompressziónak hengerenként? (bárban) Köszi Van benne visszacsapó szelep? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 12-es kompresszió mind a négyben!!!Hengerfejly felújítva!!!Új gyári gyertyák,labda,vízhőfok,kopogásjeladó,olaj és társai,benzinszűrő,vezérműszíj komplett!! Lambda is gyári? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 12-es kompresszió mind a négyben!!!Hengerfejly felújítva!!!Új gyári gyertyák,labda,vízhőfok,kopogásjeladó,olaj és társai,benzinszűrő,vezérműszíj komplett!! AGR lefalazva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiri01 Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Sziasztok! Kösz mindenkinek a segítséget. Valószínűleg ellenőrzöm, és ha nem látok rendellenes dolgot belehajtok még 2 évet . Ezzel a tempóval, és ezzel a benzinárakkal kb 35 e km lesz benne. Sztem ez még az öregedés mellett is minimális km mennyiség. Annál is inkább mert hasonló szíjakat új autóknál sokkal tovább engednek használni. Kösz mégegyszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 13 éves. Én 3 év alatt tettem bele 100 ezret. Persze nem ez az átlag, de abban a motorban is lehet már a duplája. Vidd el egy motordiagnosztikára. Sajnos lehet hogy már a felujitás közelébe ért. Bár ne legyen igazam, de nagyon benne van a pakliban. Én meg kevesebb mint egy év alatt. Attól még vannak keveset futott autók is, csak ritka <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szepnorbee Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Van benne visszacsapó szelep? <_< Ahm. Csak nem cserélhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Helló!Van egy kis problémám!!!1.6 16v motor van a vasba!Másfél éve vettem de..... egy hónapig volt jó!!!Azóta szívás!!!Mostani jelensége hogy alapról nem megy!!!De nagyon nem!!!Sőt!!!Motorféknél rángat!A legjobb hogy már sok szervízben voltam de semmi!!!!Tanács ötlet valami jó lenne!!!! Co-ja jó? Nincsen valamelyik gumi elöregedve? értem ezalatt ezt: http://www.dogrukaucuk.com/intranet/upl/products/img_226.jpg ha falsot szív, akkor megzavarhatja az érzékelőket, és más arányt fog használni, mint amit kellene. Lehet még a fékrásegítőnél is hasonló fals levegő szívás. Nézzétek körbe! Egy CO mérést mindenképpen megnéznék, meg 1 motorvezérlő hiba kód olvasást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Sziasztok! Kösz mindenkinek a segítséget. Valószínűleg ellenőrzöm, és ha nem látok rendellenes dolgot belehajtok még 2 évet . Ezzel a tempóval, és ezzel a benzinárakkal kb 35 e km lesz benne. Sztem ez még az öregedés mellett is minimális km mennyiség. Annál is inkább mert hasonló szíjakat új autóknál sokkal tovább engednek használni. Kösz mégegyszer. Így van, hasonló (de nem ugyan ilyen). Azok erősített kivitelű szíjak. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Sziasztok! A képen nyíllal jelöltem azt a csövet amit cserélni/venni akarok! Tudtok segíteni abban hogy hol találok? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Sziasztok! A képen nyíllal jelöltem azt a csövet amit cserélni/venni akarok! Tudtok segíteni abban hogy hol találok? Köszi Melyik képen? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Melyik képen? <_< Valamiért nem sikerült felrakni a képet, mindegy! A cső amiről beszélek, nem tudom mi a neve de a leömlő burkolatából megy a levegőszűrő házba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Valamiért nem sikerült felrakni a képet, mindegy! A cső amiről beszélek, nem tudom mi a neve de a leömlő burkolatából megy a levegőszűrő házba! Szóval az a cső, amin a kipuff által felmelegített levegő megy a légszűrőházba. Bontóban nézted már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Szóval az a cső, amin a kipuff által felmelegített levegő megy a légszűrőházba. Bontóban nézted már? Igen! Csak rosszabb állapotúakat találtam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Igen! Csak rosszabb állapotúakat találtam! Újonnan nem olcsó, 6000Ft körül van a régebbiekhez, a Classicokhoz meg 27000Ft körül lehet. A régebbi cikkszáma: 58 36 724, a Classic-é: 58 36 781. Érdeklődj a Csergőben (link a lap alján), de megkérdezheted autósoltokban méret és hőállóság alapján tudnak-e valami hasonlót. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Újonnan nem olcsó, 6000Ft körül van a régebbiekhez, a Classicokhoz meg 27000Ft körül lehet. A régebbi cikkszáma: 58 36 724, a Classic-é: 58 36 781. Érdeklődj a Csergőben (link a lap alján), de megkérdezheted autósoltokban méret és hőállóság alapján tudnak-e valami hasonlót. 6000????? Gondoltam 1-2e Ft körül van! Hát akkor nem lesz benne! Kösz az infót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoca25 Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Most cseréltem le a gyujtókábelokat a régiek már el volt okszidálva. Az vettem észtr mint ha erősebb lenne,meg a motorfék is nagyobb benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Ahm. Csak nem cserélhető. Akkor ez csak a X-esekben lehet mert az enyémben nincs. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
vip Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Lambda is gyári? Az is gyári!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vip Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 AGR lefalazva? Azt nem falaztam még!!Az igazat megvalva ha megy megy falazás nélkül is!!!(elvileg) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vip Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Co-ja jó? Nincsen valamelyik gumi elöregedve? értem ezalatt ezt: http://www.dogrukaucuk.com/intranet/upl/products/img_226.jpg ha falsot szív, akkor megzavarhatja az érzékelőket, és más arányt fog használni, mint amit kellene. Lehet még a fékrásegítőnél is hasonló fals levegő szívás. Nézzétek körbe! Egy CO mérést mindenképpen megnéznék, meg 1 motorvezérlő hiba kód olvasást. Szívótorok frissen "ragasztva",guminak nincs baja!Erre már gondoltam!!Fékrásegítőnél nincs baj!!!!Hát a CO???Az bizti hogy szar márcsak a kipufogóbol kiindulva!!!Szar ügy de hófehér belül!!!!!!!!Motorvezérlő volt olvasva de semmi!!!!! ?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts