zotya975 Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Túl sok benzint kap! A c18nz központi befecskendezésű, nem kaphat túl sok benzint csak egy henger a négy közül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoca25 Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Sokat jársz vele rövidtávokat, és keveset van üzemmelegen. Akkor nincs semmi gond vele?? Ha melegebb lessz az idő az eltünik belőle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Akkor nincs semmi gond vele?? Ha melegebb lessz az idő az eltünik belőle? Ja, meg ha meleg a motor, kicsit hajtsd meg olyan 3500-4000-s fordulaton (pl. ne válts fel 5-be), ettől még kicsit felélednek az öszvérek és jobban fognak húzni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoca25 Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Ja, meg ha meleg a motor, kicsit hajtsd meg olyan 3500-4000-s fordulaton (pl. ne válts fel 5-be), ettől még kicsit felélednek az öszvérek és jobban fognak húzni. :lol: Oké majd megpróbélom,bár nincs benne fordulatmérő 93-as de lehet azt érezni nagyabból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Oké majd megpróbélom,bár nincs benne fordulatmérő 93-as de lehet azt érezni nagyabból. Sebaj, ha már mleg a motor rendesen (ugye 90-et mutat a hőfokjelző), akkor nyugodtan húzasd ki, kicsit hagyd mindegyik sebességben tovább pörögni- 100 körül már kb. 3000-et forog (persze 4-ben). Én is ezt csináltam hétvégén, akkor 2x 60km volt így. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Sebaj, ha már mleg a motor rendesen (ugye 90-et mutat a hőfokjelző), akkor nyugodtan húzasd ki, kicsit hagyd mindegyik sebességben tovább pörögni- 100 körül már kb. 3000-et forog (persze 4-ben). Én is ezt csináltam hétvégén, akkor 2x 60km volt így. :D Csak 3ezret forog 4.ben 100-nál? Azt hittem jóval több. Meleg idő lesz lehet megjátszom én is mert már 5.be szoktam váltani 70-80körül! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Csak 3ezret forog 4.ben 100-nál? Azt hittem jóval több. Meleg idő lesz lehet megjátszom én is mert már 5.be szoktam váltani 70-80körül! <_< Najó, akkor olyan 3500-at kábé, most így hirtelen nem ugrik be... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Najó, akkor olyan 3500-at kábé, most így hirtelen nem ugrik be... <_< A lényeges kérdésem hogy akkor meddig húzassam 4.ben hogy felébredjen? :D Meg főleg ne csesszem szét a motort! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 A lényeges kérdésem hogy akkor meddig húzassam 4.ben hogy felébredjen? :D Meg főleg ne csesszem szét a motort! <_< Miért csesznéd szét a motort? Ha autópályzol 5.-ben is 3500 fölé megy ha mész 130-at. Ergó normál üzem. Ha már sok a fordulat úgy is letilt és észreveszed :D Neincs mostanában autópályás utad valahova? Az a legegyszerűbb mert akkor nem feleslegesen pörgeted hanem haladsz is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Miért csesznéd szét a motort? Ha autópályzol 5.-ben is 3500 fölé megy ha mész 130-at. Ergó normál üzem. Ha már sok a fordulat úgy is letilt és észreveszed :D Neincs mostanában autópályás utad valahova? Az a legegyszerűbb mert akkor nem feleslegesen pörgeted hanem haladsz is. Áhh nincs, olyan tempóval haladnék felénk akkor meg a motornak lehet jót tenne, de a futóműnek nem használna az biztos.van kb egy 10km-es szakasz ahol meg meglehetne húzatni csak gondoltam nehogy bemérjenek mert akkor meg attól para! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Áhh nincs, olyan tempóval haladnék felénk akkor meg a motornak lehet jót tenne, de a futóműnek nem használna az biztos.van kb egy 10km-es szakasz ahol meg meglehetne húzatni csak gondoltam nehogy bemérjenek mert akkor meg attól para! <_< Nem kell 5-ösben kiforgatni addig :D Vannak ettől kisebb fokozatok is azon a váltón :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoca25 Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Én meg már megijedtem h valam baja van a gépnek. De szerintem akkor kezte ezt a trutyitást,mikor bejöttek a hidegek. Mert ekőtte nem volt ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Hát akkor az enyém nagyon trutyis lehet már vagy fel éve nem volt 3 ezer fölött ,mindig 2500 már váltok. Főúton meg 3ezernel már majdnem 130, és ott 2500 szoktam közlekedni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Hát akkor az enyém nagyon trutyis lehet már vagy fel éve nem volt 3 ezer fölött ,mindig 2500 már váltok. Főúton meg 3ezernel már majdnem 130, és ott 2500 szoktam közlekedni. :D Nem a használt fordulatszámtól függ, hanem a hidegüzemtől. Attól hogy nem pörgeted, még bemelegszik <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoca25 Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Tálen mindig járatom pár percig mielőtt elindulnék vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Tálen mindig járatom pár percig mielőtt elindulnék vele. Az az üzemmelegtől elég messze van <_< Ha Júniusban is ilyen lesz, majd akkor ráérsz aggódni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoca25 Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 :D Az az üzemmelegtől elég messze van <_< Ha Júniusban is ilyen lesz, majd akkor ráérsz aggódni :D Hát remélem akkorra már nem lessz olyan Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 A lényeges kérdésem hogy akkor meddig húzassam 4.ben hogy felébredjen? :D Meg főleg ne csesszem szét a motort! <_< Én is válaszolhatok? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Én is válaszolhatok? :D Arra gondol a kedves fiatalember hogy "rii-di-di-di-di...." Válaszolhatsz, nem kell megfogadni a tanácsot. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Arra gondol a kedves fiatalember hogy "rii-di-di-di-di...." Válaszolhatsz, nem kell megfogadni a tanácsot. <_< Afene.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ASTRA G X16XEL Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Sziasztok ismerősöm F je nem indul,indításnál csak kattan 1 nagyot és semmi nem történik,akku jó,1.4 8v Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Sziasztok ismerősöm F je nem indul,indításnál csak kattan 1 nagyot és semmi nem történik,akku jó,1.4 8v Ezek szerint az önindító nem is teker? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ASTRA G X16XEL Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Szia nem teker,csak kattan 1 nagyot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Szia nem teker,csak kattan 1 nagyot. Kopogtatni próbáltátok már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Szia nem teker,csak kattan 1 nagyot. Ba... kocogtassátok meg egy kicsit, majd próbáljátok meg- ha ígysem megy, akkor önindító le, kitakarít, majd mehet vissza. Rosszabb esetben, vagy ha még nem lett felújítva, érdemes kicselél/tet/ni a kopóalkatrészeket, ha már 1x le lesz véve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts