zotya975 Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Nem magasztalom. Itt a különbség. Gondolom direkt van kikönnyítve.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Gondolom direkt van kikönnyítve.... Igen. Ha esetleg szakad a szíj, nem görbülnek a szelepek. Egyszerűbb kicserélni pár törött himbát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Akkor nagyon nincs kirepedezve... De még hogy. :lol: Autószerelőm is mindig mondogatja, hogy nagyon cserélni kéne már.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Nekem van olyan hőmérő műszerem, ami 110 fokos órában volt, és a 100 fokos gombával nem jót mutatott. B) Odaadhatom, mert van már két félig jó fordmérős órám, ill. most már egy jó (mivel elromlott a tankszint műszere, kellett egy másik is), viszont ez a műszer nekem nem lesz jó, még tartaléknak sem. :D ÁÁÁÁÁÁÁÁ ma voltam Kaposváron. :D Miért nem olvastam ezt tegnap? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Amúgy odafele nem volt fűtésem. :D Visszafele meg 2-en simán 21 fokot csinált. B) Műszakira szét lesz borítva az egész. Nem szívat tovább.:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 ÁÁÁÁÁÁÁÁ ma voltam Kaposváron. B) Miért nem olvastam ezt tegnap? :lol: Az kellemetlen. :D Azért ha erre jársz legközelebb, írj. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Holnaptól a Balaton felé megyek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Helló! Valaki legyen szíves mondja meg nekem, hogy X14NZ-nél hol találom a termosztátot. Problémám a következő: -Sokat fogyaszt, - A vízhőfok mutatóm meg sem moccan, csak állóhelyzetben járó motornál, de ha elindulok lelapul pöcökig. Szerelő tippelt nekem a termosztátra, de ha valaki tud egyebet, szivesen meghallgatom. :lol: Ha van kép a termosztát helyéről, az sem baj. Kösziiii. Del. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Helló! Valaki legyen szíves mondja meg nekem, hogy X14NZ-nél hol találom a termosztátot. Problémám a következő: -Sokat fogyaszt, - A vízhőfok mutatóm meg sem moccan, csak állóhelyzetben járó motornál, de ha elindulok lelapul pöcökig. Szerelő tippelt nekem a termosztátra, de ha valaki tud egyebet, szivesen meghallgatom. :lol: Ha van kép a termosztát helyéről, az sem baj. Kösziiii. Del. Hát ez tuti termsztát hiba. A rossz hít viszont hogy nálad (ha jól tudom) a motor oldalán a vezérlés alatt/mögött van. Szóval nem kis meló cserlni, de megéri mert nagyon nem tesz jót a hidegen járatás sem a motor élettartamának sem a pénztárcádnak (túlfogyasztás) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Ha van kép a termosztát helyéről, az sem baj. Annak a cső végén! :lol: Katt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti468 Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Helló! Valaki legyen szíves mondja meg nekem, hogy X14NZ-nél hol találom a termosztátot. Problémám a következő: -Sokat fogyaszt, - A vízhőfok mutatóm meg sem moccan, csak állóhelyzetben járó motornál, de ha elindulok lelapul pöcökig. Szerelő tippelt nekem a termosztátra, de ha valaki tud egyebet, szivesen meghallgatom. :lol: Ha van kép a termosztát helyéről, az sem baj. Kösziiii. Del. http://pics.coldline.hu/pics/152621-20110110-HUpMsy.jpg Nem rég cseréltem én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbertoBaggio Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Helló! Valaki legyen szíves mondja meg nekem, hogy X14NZ-nél hol találom a termosztátot. Problémám a következő: -Sokat fogyaszt, - A vízhőfok mutatóm meg sem moccan, csak állóhelyzetben járó motornál, de ha elindulok lelapul pöcökig. Szerelő tippelt nekem a termosztátra, de ha valaki tud egyebet, szivesen meghallgatom. :lol: Ha van kép a termosztát helyéről, az sem baj. Kösziiii. Del. Üdv! Úgy úgy! Termosztát lesz, nekem is ugyanez volt a hiba egész nyáron meg sem moccant menet közben a mutató. Tél előtt még a szerelő szólt hogy azt ki kellene cserélni, mert nem egészséges hogy mindig nyitva van a termosztát. Azonban otthon ezt én meg sem próbáltam, ugyanis tényleg szét kell kapni a vezérlést. Legalábbis nekem ezt mondta. Most hogy ki lett cserélve, így 10 perc után (még télen is) a mutató 92-93 fok körül áll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wolfy26 Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 hello! segitséget kérnék. olyan kérdésem van hogy nekem a motor állandóan a hideg levegöt szivja, nincs meleg levegö bevezetés a légszüröbe, közvetlenül a menetszelet kapja. ilyenkor télen ha minusz fokos levegöt sziv be ahhoz elméletileg több benya kell, ezért többet eszik a kocsi mintha nyár lenne és 20-30 fokos levegöt szivna be? ez megtudja emelni a fogyit kb 1L-el? (ezt ugy értem hogy most 90-100as egyenletes tempónál kb 1l-el többet eszik mint amikor nyáron mentem 90-100al). müszaki állapota elvileg megfelelö a motornak, kompressziók jók, gyertyák jók, lambda jó, vizhöfok jelado jó, a moci nem rángat,dadog, megy rendesen, csak több lett a fogyim kb 1l-el pedig ugyanugy nyomom országuton mint nyáron (senki ne értsen félre, nem a sok-sok hidegüzem és városi gyorsitások miatt van többlet fogyim, hanem üzemmeleg mocinál országúton) köszi a hozzászólásokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbertoBaggio Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 hello! segitséget kérnék. olyan kérdésem van hogy nekem a motor állandóan a hideg levegöt szivja, nincs meleg levegö bevezetés a légszüröbe, közvetlenül a menetszelet kapja. ilyenkor télen ha minusz fokos levegöt sziv be ahhoz elméletileg több benya kell, ezért többet eszik a kocsi mintha nyár lenne és 20-30 fokos levegöt szivna be? ez megtudja emelni a fogyit kb 1L-el? (ezt ugy értem hogy most 90-100as egyenletes tempónál kb 1l-el többet eszik mint amikor nyáron mentem 90-100al). müszaki állapota elvileg megfelelö a motornak, kompressziók jók, gyertyák jók, lambda jó, vizhöfok jelado jó, a moci nem rángat,dadog, megy rendesen, csak több lett a fogyim kb 1l-el pedig ugyanugy nyomom országuton mint nyáron (senki ne értsen félre, nem a sok-sok hidegüzem és városi gyorsitások miatt van többlet fogyim, hanem üzemmeleg mocinál országúton) köszi a hozzászólásokat! Az enyém 7,63-at fogyasztott most nemrégen mértem. Nyáron viszont 6,5-6,7 körül kajál abszolút vegyes használatban. (ebben van országút, Bp, Kecskemét, M0 sorolás 1-es 2-es fokozattal) Tehát szerintem lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bazsi19 Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Hello lenne 1 kérdésem . :D Mitöl lehet ez a kattogó hang? köszi a válaszokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Enyém is kb fél literrel többet eszik gázból, nézd meg azt a csövet amit feljebb linkkeltem a legalsó cső van keresztbe eléggé porszívó gégecsőnek kinéző. Szerintem az nyomatja a meleget a kipufogó felöl. Bár majd mondják ha netán rosszúl gondolom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbertoBaggio Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Hello lenne 1 kérdésem . :D Mitöl lehet ez a kattogó hang? köszi a válaszokat :lol: Wow... ez engem is érdekelne... generátor? Üzem-melegen is csinálja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bazsi19 Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Wow... ez engem is érdekelne... generátor? Üzem-melegen is csinálja? azelött értem haza mielött videóztam kb 95 fokos volt a viz de sztem nemaz nem generátor , sztem a motorba vmi de nemtom a nevét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Kérdeznék, a képen látható kör és négyzetre hogy mik azok? És akép Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Kérdeznék, a képen látható kör és négyzetre hogy mik azok? És akép MAP szenzor, tankszellőztető szelep. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 MAP szenzor, tankszellőztető szelep. MAP szenzorom van eladó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 MAP szenzorom van eladó :D Kösz, nem kell. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 hello! segitséget kérnék. olyan kérdésem van hogy nekem a motor állandóan a hideg levegöt szivja, nincs meleg levegö bevezetés a légszüröbe, közvetlenül a menetszelet kapja. ilyenkor télen ha minusz fokos levegöt sziv be ahhoz elméletileg több benya kell, ezért többet eszik a kocsi mintha nyár lenne és 20-30 fokos levegöt szivna be? ez megtudja emelni a fogyit kb 1L-el? (ezt ugy értem hogy most 90-100as egyenletes tempónál kb 1l-el többet eszik mint amikor nyáron mentem 90-100al). müszaki állapota elvileg megfelelö a motornak, kompressziók jók, gyertyák jók, lambda jó, vizhöfok jelado jó, a moci nem rángat,dadog, megy rendesen, csak több lett a fogyim kb 1l-el pedig ugyanugy nyomom országuton mint nyáron (senki ne értsen félre, nem a sok-sok hidegüzem és városi gyorsitások miatt van többlet fogyim, hanem üzemmeleg mocinál országúton) köszi a hozzászólásokat! Ahogy írtad, a hidegtől simán lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Hello lenne 1 kérdésem . :D Mitöl lehet ez a kattogó hang? köszi a válaszokat :lol: Nem tudom, hogy a motorod hidrotőkés-e, de nekem így elsőre szelephangnak hallatszik. A szelephézagot ellenőrizni kéne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 MAP szenzorom van eladó :D Nem hiba miatt érdekes, de ha már itt járunk érdekelne hogyan lehet megállapítani hogy helyesen működik-e vagy sem. Mert a gyik alapján lehetséges, csak nem véli egyszerűnek és szervízbe küldene de mégis? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts