Tiv. Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Nekem sem. :) De nekem bödön sincs. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 De nekem bödön sincs. :D :D A te bajod! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 A te bajod! :D Nem. A te bajod, hogy neked szükséged van rá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Nem. A te bajod, hogy neked szükséged van rá. :) De nekem nem is fogja azt mondani a szerviz, hogy folytószelepház takarítás tizenötezer. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 De nekem nem is fogja azt mondani a szerviz, hogy folytószelepház takarítás tizenötezer. :D Hidd el, nekem se. :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Hidd el, nekem se. :) :D :D :D Na mennyé szépen átt a helyedre a tarktor topicba! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Na mennyé szépen átt a helyedre a tarktor topicba! :) Te meg tanulj meg írni. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Nem kő. A sok rövidtáv miatt lehet ilyen. Két dolgot csinálhatsz: első, hogy raksz be "bödönt", ami megszűri a kartergázt. Néha kitakarítod a kartercsöveket és az pillangószelepházat. :) Mondjuk ha nagyon sok a kartergáz, akkor az nem jó. Nekem is trutyis az olajbetöltőnél, de semmi kartergáz nincs szinte. A "bödön"-t mire érted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 A "bödön"-t mire érted? Kartergázszűrő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Hát nem tudom, ha dugós lenne, akkor alapjáraton is kopognia kellene nem? Mert ez a felvétel közvetlen a motor mellett készült, és kevés gázzal hidegen. Mert ha melegszik csendesebb a dolog, illetve alapjáraton, illetve ha folyamatos tempóval megy az ember alig lehet hallani hogy a motor jár nem hogy csörög:S Bödönt van értelme annak betenni aki főként hosszú utakon jár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Hát nem tudom, ha dugós lenne, akkor alapjáraton is kopognia kellene nem? Mert ez a felvétel közvetlen a motor mellett készült, és kevés gázzal hidegen. Mert ha melegszik csendesebb a dolog, illetve alapjáraton, illetve ha folyamatos tempóval megy az ember alig lehet hallani hogy a motor jár nem hogy csörög:S Bödönt van értelme annak betenni aki főként hosszú utakon jár? Azt a szelephézag állítást én megnézném még egyszer. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Hát nem tudom, ha dugós lenne, akkor alapjáraton is kopognia kellene nem? Mert ez a felvétel közvetlen a motor mellett készült, és kevés gázzal hidegen. Mert ha melegszik csendesebb a dolog, illetve alapjáraton, illetve ha folyamatos tempóval megy az ember alig lehet hallani hogy a motor jár nem hogy csörög:S Bödönt van értelme annak betenni aki főként hosszú utakon jár? Szerintem mindíg van értelem, és többet nem kell folytószelepházat takarítani. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 J Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 J :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Fojtásból és nem folyóból lett a neve a holminak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 http://meccanoshop.hu/spd/4110016120/Folyt..._tisztito_spray Csak egy a sok közül. El se hinnéd a gugli mennyi folytószelepet talál. (annak ellenére hogy nem létezik) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 http://meccanoshop.hu/spd/4110016120/Folyt..._tisztito_spray Csak egy a sok közül. El se hinnéd a gugli mennyi folytószelepet talál. (annak ellenére hogy nem létezik) Arról nem a gúgli tehet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 :) Ne röhögj B+ menj, és nézd meg miért késik a pesti gyors! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Ne röhögj B+ menj, és nézd meg miért késik a pesti gyors! :D Itthon is meg tudom nézni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Ne röhögj B+ menj, és nézd meg miért késik a pesti gyors! :) Hova utazol? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Már többször írtátok, hogy a Dis-es gyújtású motoroknál egyszerre 2 hengernél van szikra. Valaki le tudná írni, hogy ezt mi indokolja vagy miért jó? Pusztán kíváncsi vagyok. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Már többször írtátok, hogy a Dis-es gyújtású motoroknál egyszerre 2 hengernél van szikra. Valaki le tudná írni, hogy ezt mi indokolja vagy miért jó? Pusztán kíváncsi vagyok. Köszi. Szerintem egyszerűen azért mert így egyszerűbb , olcsóbb volt elkészíteni, mintha 4 hengerhez külön-külön adná a szikrát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Szerintem egyszerűen azért mert így egyszerűbb , olcsóbb volt elkészíteni, mintha 4 hengerhez külön-külön adná a szikrát. Ne má, hogy csak ennyi... :) Ráadásul 2x olyan gyorsan eszi a gyertyát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Ne má, hogy csak ennyi... :) Ráadásul 2x olyan gyorsan eszi a gyertyát? Szerinted? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Szerinted? :D Nekem úgy logikus, hogy az 1-4 ill. 2-3 hengerekre ad egyszerre szikrát. (amennyiben a gyújtássorrend 1-3-4-2) De egyszerre csak az egyik van gyújtás ütemben, vagyis a másik feleslegesen kap szikrát (kipufogás végén) :D . És ugye a szikrázás is "koptatja" a gyertyát. Vagy hogy van? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts