semseyp Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 opel16v! Köszi a tippeket, az olaj cserén már túl vagyok. 10W40-es Total olajat használok, remélem jó. Előtte 10W40-es Valvoline-t használtam amit mindig akciósan vettem a Tesco-ban, de ahogy végig olvastam a fórumot, nem sok jót mondtatok az ilyen "szupermárketes" olajokról! Szerintem sem rossz a C16NZ, de egyébként is minden Opel Király, főleg az ASTRA! :lol: :lol: :lol: Bár sajnos most csúnya hangokat hallat magából a drága alapjáraton. Olyan mintha valami elszabadult volna benne... :) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 Total sem sokkal jobb. :) Miért nem gyárit használsz? Az elég jó minőségű és olcsó is! Szerintem azt az "elszabadult" dolgot mindenképpen nézesd meg egy szerelővel, mielőtt cserés lesz a motor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacikiru Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 Osztom a többiek véleményét nem véletlenül vannak gyári anyagok :wink: Ami az elszabadulást illeti ne várd meg hogy a ménes szét szaladjon mert drágább lehet össze szedni,ha beviszed 1 opel szervízbe 4200 huf-ért átvizsgálják ennyit biztos megér :wink: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 Total sem sokkal jobb. :lol: Miért nem gyárit használsz? Az elég jó minőségű és olcsó is! Szerintem azt az "elszabadult" dolgot mindenképpen nézesd meg egy szerelővel, mielőtt cserés lesz a motor... Jelenleg azért Total-t használok, mert az egyik barátom egy Peugeot szervízben dolgozik, és ott a gyári olaj, az a Total. 10W40-est raknak pl. a 307-esekbe is gyárilag, és én kapom az olajat :) . Másrészt hidrotőke baja is van a mocimnak, kb 10 percig diesel effektet hallat, és állítólag a jobbminőségű olajjal még zajosabb lenne. Majd hidrotőke csere után lehet, hogy kipróbálom az 5W40-es Opelt. Nézte már szerelő mikor még csak kicsit zörgöt, de most már nagyon zörög. De nem tudtak rá mit mondani. Csak azzal etettek, hogy mivel most lett vezérműszíly és feszítőgörgő cserélve, így feszül a bütyköstengely. Viszont mostmár erőteljesen a vízpumpa irányából jön a zaj. Remélem csak az a baja, és nem pedig valami komolyabb, de igyekszem a baj kiküszöbölésével! Sajnos a miskolci szervizekkel nem sok jó tapasztalatom van, eddig még sose tudtak 100%-os megoldást javasolni számomra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 [ Jelenleg azért Total-t használok, mert az egyik barátom egy Peugeot szervízben... not comment :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 Semseyp! A hidrotőke a rossz olajtól mehet tönkre. Az Opel 10W40 félszinti olaj egy nagyon jó megoldás a hidrotőkék egészségének megőrzésére. :) Persze most már szinte mindegy... Vízpumpa 80-120E km-t szokott elmenni Opelekben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 Jelenleg 166e km van a kocsiban (óra szerint). Szerintetek érdemes olajcsere előtt (ha olajtípust váltok) átmosni a motort motormosó adalékkal? Mindenki mást mond, hallottam olyat, hogy ajánlott, és hallottam olyat, hogy nem jó, mert a leválló olajsarat nem lehet teljesen eltávolítani a blokból, és eldugíthat ezt-azt. :?: Egyébként én úgy gondolom, hogy majd igyekszem megfogadni a tanácsaitokat, hiszen ezért is regisztráltam magam ebbe a fórumba, így minden építő választ előre is köszönök! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 Semseyp! Nekem most került ki a verdából 180000km-el a moci, ecotec 1.6, két éve folyamatosan versenyeztem vele. Ebben a mociban csakis Castrol RS 10W60-at használtam, soha nem is volt semmi baja. A hidrotőkék is szépen zenéltek mindmáig, semmi bajuk. Egyébként kétszer is át volt mosva ezzel az olajmosó adalékkal, és Én is arra számítottam, hogy sok olajsár lesz a karterban, de nem volt. Szóval szerintem nyugodtan használhatod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 Sziasztok!! Tudtok esetleg egy jó szervízt ahol megnéznék hogy miért indul ilyen szarul melegen a szekerem?????? Ma már volt hogy majdnem fél percig inditóztam (persze nem folyamatosan!!), és csak utána indult be a masina!! :) Ha tudtok valamit, please help!!!! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 Future! Hívd fel Kurgyis Gabit, lehet hogy telefonban is tud néhány hasznos ötletet mondani: 20/5887530 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 Future! Hívd fel Kurgyis Gabit, lehet hogy telefonban is tud néhány hasznos ötletet mondani: 20/5887530 Köszi!! Akkor holnap rácsörgök!! Hivatkozzak esetleg rátok vagy csak úgy szimplán mondjam hogy GSI-s vagyok???(MOTE tag-nak még nemmondhatom magam :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 Hivatkozz rám, akkor máris haver leszel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 Hivatkozz rám, akkor máris haver leszel. :lol: :) :lol: :D Ok, köszi!!! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tourist Elküldve Március22, 2004 Megoszt Elküldve Március22, 2004 Köszi a tippeket, az olaj cserén már túl vagyok. 10W40-es Total olajat használok, remélem jó. Előtte 10W40-es Valvoline-t használtam amit mindig akciósan vettem a Tesco-ban, de ahogy végig olvastam a fórumot, nem sok jót mondtatok az ilyen "szupermárketes" olajokról! Azért nem olyan rossz az a Valvoline.. :) Már egy jó ideje 5W50 SynPowert használok X14XE-be és csak jó tapasztalataim vannak vele. Csökkentett csereperiódusokkal sikerült a mocit teljesen "kitakarítani", nem mintha addig is olajsár keringett volna benne :wink: Az olaj intenzív tisztító-lebegtető hatása miatt az olajbeöntő sapkát levéve nem látni semmilyen lerakódást, kormot. Ja, és a hydrok is szeretik :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 Mar latom: legtomegmerot ES lambdaszondat kell majd cserelnem, JQA nekije. :lol: :D :lol: :evil: :evil: :) Sxp, hol szerzed a 2 legtomegmerot? Mailba is johet, ha tudsz barmit... 3843626westel900.net .... Kosz Hat a légtömegméröt havertol kapom kölcsön ... és ez 2 masik c20xe motorhoz valo .. szal meg venni nem tom csak azt tartom magamnal amelyik jo .... ö neki meg jo az enyém mert muxik jol csak nem szaguldozik vele az ember annyira :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 Hi Még mindíg megvan a csattogós gondom. Hidegen megy mint a marha (C16NZ) aztám bemelegszik és nem igazán húz és amikor indulok engedem a kuplungot akkor valami csattanást hallok a motortérból,de naem csak mikor indulok hanem pl megyek 80-al gázról elveszem a lábam,majd odalépek akkor is csattan.Illetve ha autópályán megyek tartós 120-130al akkor kigyullad a sárga lámpa.Mi a fene lehet ez. Gyertya osztófedél rotor csere megvolt. Lamdaszonda? PLZ help me már kurvára idegesít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 16DA! Neked is tudom ajánlani Kurgyis Gabit. Száma feljebb... Ő elég kitartóan szokta keresni a hibák valódi okát, mellesleg neki is ilyen motorja van a lótifuti autójában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 Üdv mindenkinek!!! Tudjátok, indítási gondokkal küszködök!!! Most vettem bele új vízhőfok jeladót, annyi változott hogy a műszerfalon lévő hőfok jelző 80-ról felment az ideális 90fokos üzemi hőmérsékletre! Ezen kivül talán semmi nem változott,olyan 3-4 indítózás még mindig kell neki és mire beindul a kocsi környékén tömény benzinszag terjeng, ugyhogy még mindig rengeteg benyát kap valamiért!!!! :) Ötletek??? Ja, 1ébként ez a vizhőfok jeladó csak inditásnál ad jelet a computernek vagy menet közben is traktálja?? Ebből csak azt akarom kihozni, hogy van-e valami hatással az autó menettulajdonságaira?? (én mint tudatlan arra gondolok mivel hogy eddig azt jelezte hogy 80fok ezért akkor valamivel több benyát nyomot a gépnek, nemúgy mint most mikor 90fokot jelez a kütyű!) Remélem azért nem röhögtök ki, de hát még igazából nem értek mindenhez!! :wink: Érdemes szerintetek elmenni egy szervízbe ahol Tech1-es műszerrel kiolvassák a computerből hogy mi a gondja??? Vagy ilyen tuningolt autóknál az már úgyse ír semmi használható infót?? Opel16V!! Ha a 7en nem tudom megoldani ezt a dolgot akko majd hívom a haverodat!! (akit ajánlottál, Kurgyis Gabit! :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 Future! Két hőmérséklet jeladó van egymás mellett!!! Az egyik a műszerfalon levő műszernek ad jelet (egyvezetékes), a másik pedig a motorvezérlőnek (kétvezetékes). Melyiket cserélted? Mert ha a műszerét (gondolom mert az jó lett), akkor a motorvezérlés még mindig kaphat rossz infót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 Future! Két hőmérséklet jeladó van egymás mellett!!! Az egyik a műszerfalon levő műszernek ad jelet (egyvezetékes), a másik pedig a motorvezérlőnek (kétvezetékes). Melyiket cserélted? Mert ha a műszerét (gondolom mert az jó lett), akkor a motorvezérlés még mindig kaphat rossz infót! Én a kocka csatisat cseréltem! Feket fejüt! (mert ha jól tudom van belőle kék is!!!) A mellette lévőhőz hozzá se nyúltam , csak egy kicsit megpucolgattam!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március24, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Március24, 2004 Future na azért lett jó a hőfokod mert megpucoltad! A másik(Fekete csatis az adja computernek a jelet) Viszont megnézetném a computert mert ugye chip-es az autód nem é az fosott be? Mert azt írtad, hogy nagyon büdös. Lehet, hogy sok benzint ad neki a chip. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 Future na azért lett jó a hőfokod mert megpucoltad! A másik(Fekete csatis az adja computernek a jelet) Viszont megnézetném a computert mert ugye chip-es az autód nem é az fosott be? Mert azt írtad, hogy nagyon büdös. Lehet, hogy sok benzint ad neki a chip. Igenis Opel-guruk!!! Már ma intézkedtem is, és ha minden igaz a héten még megnézik a szekeret Tech1 vagy mi a bánat műszerrel!! Remélem tudnak majd mondani valamit!! :) 1ébként, (persze ez csak tudatlanok halvány társalgása közepette), azon is gondolkoztunk hogy esetleg lehet-e a lambdaszonda-e a bűnös?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 Future! Akkor jót cseréltél. :) Lambdaszonda nem hiszem hogy bűnös, mert nagy mértékű benyapluszt nem jelenthet, meg a motorkontroll lámpa is jelezné. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 Future! Akkor jót cseréltél. :) Lambdaszonda nem hiszem hogy bűnös, mert nagy mértékű benyapluszt nem jelenthet, meg a motorkontroll lámpa is jelezné. Tudod nekem mi a gáz??? Hogy a chip miatt nekem állandóan ég az a pilács!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 Ja, és még valami mondtak most éppen nekem!! Nem Opel-es az illető,de neki pont ugyanilyen baja volt az autójával és neki a légtömegmérő szart be!!! Ez lehet esetleg??? :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts