Hjoe Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Ha találtál gumit azért szólj már, mi 4et küldtünk vissza, mert nem x16szr hez való volt hiába hozta a programjuk. <_< Miért hol vetted őket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Miért hol vetted őket? unix bardi meteor bol volt érdeklődve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Vezérműszíjat kellene cserélnem az autóban. Egy hozzáértő haver azt mondta, hogy görgőkkel és vízpumpável együtt kellene cserélni, mert állítólag a szerelők is csak így vállalnak rá garanciát. Nézegettem az árakat, és ezt így kompletten nem úsznám meg 30e alatt. Sajna most nincs erre ekkora fedezet. Nem lehetne valahogy spórolni a költségeken? Mit lehet kihagyni a cseréből esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Vezérműszíjat kellene cserélnem az autóban. Egy hozzáértő haver azt mondta, hogy görgőkkel és vízpumpável együtt kellene cserélni, mert állítólag a szerelők is csak így vállalnak rá garanciát. Nézegettem az árakat, és ezt így kompletten nem úsznám meg 30e alatt. Sajna most nincs erre ekkora fedezet. Nem lehetne valahogy spórolni a költségeken? Mit lehet kihagyni a cseréből esetleg? Ha valamit muszáj, akkor inkább a vízpumpát <_< Ha a szíj szakad, akkor nagyonnagyonbajok vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Vezérműszíjat kellene cserélnem az autóban. Egy hozzáértő haver azt mondta, hogy görgőkkel és vízpumpável együtt kellene cserélni, mert állítólag a szerelők is csak így vállalnak rá garanciát. Nézegettem az árakat, és ezt így kompletten nem úsznám meg 30e alatt. Sajna most nincs erre ekkora fedezet. Nem lehetne valahogy spórolni a költségeken? Mit lehet kihagyni a cseréből esetleg? Lehet spórolni a vízpumpával de nem érdemes. Ha most kihagyod a pumpa cserét jó esélyed van hogy nem bír ki egy csereperiódust akkor meg lehet 60 helyett csak 40-et mész el vele és cserélheted. Aztán akkor lehet gondolkodni hogy a maradék 20ekm-re vissza tedd-e a régi szíjat vagy akkor már mindent. Most azon az egy tank benzin árán nem kéne spórolni és kockáztatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Lehet spórolni a vízpumpával de nem érdemes. Ha most kihagyod a pumpa cserét jó esélyed van hogy nem bír ki egy csereperiódust akkor meg lehet 60 helyett csak 40-et mész el vele és cserélheted. Aztán akkor lehet gondolkodni hogy a maradék 20ekm-re vissza tedd-e a régi szíjat vagy akkor már mindent. Most azon az egy tank benzin árán nem kéne spórolni és kockáztatni. Köszönöm az érvelésedet, sikerült meggyőznöd. megrendeltem a cuccot vízpumpával együtt. Holnap föladják, hétfőre megkapom, remélem jövő hétre találok embert, aki beszereli, és a mostani cucc is kibírja addig. Egyébként panaszom nincs rá, csak ismerősök javaslatára cserélem ki. Ha valamelyik xaraxik (szíj, görgők, vízpumpa???) annak van előjele vagy egyszer csak menetközben váratlanul elcsattan a szíj és vége az életnek??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Vezérműszíjat kellene cserélnem az autóban. Egy hozzáértő haver azt mondta, hogy görgőkkel és vízpumpável együtt kellene cserélni, mert állítólag a szerelők is csak így vállalnak rá garanciát. Nézegettem az árakat, és ezt így kompletten nem úsznám meg 30e alatt. Sajna most nincs erre ekkora fedezet. Nem lehetne valahogy spórolni a költségeken? Mit lehet kihagyni a cseréből esetleg? Helyileg hol vagy ? 40% kedvezményem van a Unixba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Helyileg hol vagy ? 40% kedvezményem van a Unixba... Helyileg Jászberény. Kicsit alkudoztam a Delparts-nál így 29e -ért ideadja a szettet, és nem számol futárköltséget. Mondjuk a 40%-od elgondolkodtató... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Köszönöm az érvelésedet, sikerült meggyőznöd. megrendeltem a cuccot vízpumpával együtt. Holnap föladják, hétfőre megkapom, remélem jövő hétre találok embert, aki beszereli, és a mostani cucc is kibírja addig. Egyébként panaszom nincs rá, csak ismerősök javaslatára cserélem ki. Ha valamelyik xaraxik (szíj, görgők, vízpumpa???) annak van előjele vagy egyszer csak menetközben váratlanul elcsattan a szíj és vége az életnek??? A vízpumpának, meg a görgőknek általában szokott lenni némi csapágyhangja halálozás előtt. Ha szíj... az meg csá. Majd ha menet közben felvilannak a visszajelzők, és megáll a gépezet, akkor van az hogy Ne indíts rá :wacko: Bár akkor már jó eséllyel összekócolódtak a dolgok a gépben, úgyhogy akkor mehetsz motort venni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 A vízpumpának, meg a görgőknek általában szokott lenni némi csapágyhangja halálozás előtt. Ha szíj... az meg csá. Majd ha menet közben felvilannak a visszajelzők, és megáll a gépezet, akkor van az hogy Ne indíts rá :( Bár akkor már jó eséllyel összekócolódtak a dolgok a gépben, úgyhogy akkor mehetsz motort venni <_< Most már megrendeltem a cuccot, jövő héten bele is rakatom, addig csak kibírja. Viszont így a kinézett harcsázó botom megint nem lesz megvéve ebben a hónapban :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Most már megrendeltem a cuccot, jövő héten bele is rakatom, addig csak kibírja. Viszont így a kinézett harcsázó botom megint nem lesz megvéve ebben a hónapban <_< Viszont nem gyalog kell elmenni megvenni, a jövőhónapban :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Most már megrendeltem a cuccot, jövő héten bele is rakatom, addig csak kibírja. Viszont így a kinézett harcsázó botom megint nem lesz megvéve ebben a hónapban <_< Én is ezt gondoltam pénteken, és vasárnap elszakadt. :( De nem volt vészes a javítás: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Az 17DR-nél a vízpumpa benn van a vezérlésnél??? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Az 17DR-nél a vízpumpa benn van a vezérlésnél??? <_< Igen, mint az összes benzinesnél is, csak az Isuzunál nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Az 17DR-nél a vízpumpa benn van a vezérlésnél??? <_< Csak Te különcködsz :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Mennyi a benzinnyomásod???? Nem tudom, sosem mértem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltifiu Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Köszi az infókat srácok.Megoldódott a gejzír probléma.Hűtősapka csere és új bilincsek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bb-16v Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Sziasztok! A következő problémám lenne: hidegindításkor dadogó, remegő motor, és néhány másodpercig csak 3 henger megy(X16XEL). Gyertyák cserélve, kb 12ezret mentek (Bosch). Az előzményeket olvasgatva nem tudom eldönteni mihez kezdjek vele. Injektor tisztítás? EGR? Gyertya? Akinek van tapasztalata légyszi írjon, ne húzzák le a bőrt egészen rólam a szerelők. Köszi előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Sziasztok! A következő problémám lenne: hidegindításkor dadogó, remegő motor, és néhány másodpercig csak 3 henger megy(X16XEL). Gyertyák cserélve, kb 12ezret mentek (Bosch). Az előzményeket olvasgatva nem tudom eldönteni mihez kezdjek vele. Injektor tisztítás? EGR? Gyertya? Akinek van tapasztalata légyszi írjon, ne húzzák le a bőrt egészen rólam a szerelők. Köszi előre is Lehet még gyertyakábel vagy rosszabb esetben valamelyik injektor halódik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bb-16v Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Na így egy éjszaka olvasgatás után arra jutottam, hogy a problémám teljesen megegyezik az 1042-es és az 1046os oldalon biviel által leírtakkal: - inditáskor 2-3hengerrel indul, dadog amig az alapjárat be nem áll (ma még egyet "lőtt" is) - gázadásra lassan reagál, de aztán beindul és megy mint az állat - kevés gázra, ill stabil gázpedálra 1500 körül 2, 3 és 4-esben is iszonyatosan rángat, szinte már szégyen. viszont ha elveszem a gázt, vagy többet adok minden rendbejön (ez már szinte 2 éves probléma, csak eddig tűrtem) Szivesen értenék a szóból én, ne essek biviel hibájába, s mindenkit lefárasszak; elmennék én az emlegetett WeSzi Autószervíz Kft-hez ha nem 600, hanem bár 150km-re lenne tőlem (bár elkeseredésemben akár meg is dupláznám). Errefele a szerelők pl csak hallomásból ismerik az EGR-t, a lezárásról még rémálmaik sincsenek. "Ha nem ez akko az, úgyis régi volt már" alapon kicseréltetnek mindent az autón, újra. Szóval a biviel-sztori végét nem találom, mit kezzek? Gyertyacsere megvolt, reggel lesz szűrőcsere + ijektortisztitó. Ha kell, mi legyen a következő lépés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Sziasztok! Hidegen az alapjárat alacsony kb 1100, érezni a kocsi mintha nem lenne elég neki be is remeg. Adok neki egy kis gázt és akkor fentebb megy 1 picit és mar nem remeg, majd mikor bemelegszik beáll 1000-el alá. Szerintetek? Nektek mennyi szokott lenni hidegen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Sziasztok! Hidegen az alapjárat alacsony kb 1100, érezni a kocsi mintha nem lenne elég neki be is remeg. Adok neki egy kis gázt és akkor fentebb megy 1 picit és mar nem remeg, majd mikor bemelegszik beáll 1000-el alá. Szerintetek? Nektek mennyi szokott lenni hidegen? 900-950 körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 900-950 körül. Hidegen nekem is 1100körül van, aztán beáll normálra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 900-950 körül. Nekem ennyi melegen. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Nekem melegen 860-at, hidegen kerek 1000-ret mértek a vizsgabázison hónap elején. De egyikensem akar kiugrani a helyéről a moci. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts