Dáwid Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Mostmár a külső hőmérsékletet sem mutatja. ^_^ A vízhőfokjeladó nem csinálhat ilyen galibát? A külső hőmérséklet teljesen külön cucc. A hőmérő dirketben a TID-re megy. Lehet hogy lecsúszott a csatija, esetleg elhagytad a hőmérőt, vagy csak KH-s a TID csatlakozója, vagy panelje. A hőmérőnek amúgy az első lökös bal alsó részén kéne lennie. Nézzél rá, mert nem nehéz elhagyni :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imi68 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 A külső hőmérséklet teljesen külön cucc. A hőmérő dirketben a TID-re megy. Lehet hogy lecsúszott a csatija, esetleg elhagytad a hőmérőt, vagy csak KH-s a TID csatlakozója, vagy panelje. A hőmérőnek amúgy az első lökös bal alsó részén kéne lennie. Nézzél rá, mert nem nehéz elhagyni :P :D A hőmérő megvan , a helyén van. Akkor megadta magát az is. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 A hőmérő megvan , a helyén van. Akkor megadta magát az is. :D Jól sejtem, hogy valamelyik nap meglátogatsz ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
imi68 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Jól sejtem, hogy valamelyik nap meglátogatsz ^_^ Szia. Esetleg van hőméröd is? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Szia. Esetleg van hőméröd is? :D Enyémből átcserélhetjük egy próba erejéig ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
imi68 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Enyémből átcserélhetjük egy próba erejéig :D Oké. Holnap délután valamikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bujdi1 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 x14xe motorban ha szelepszár szimeringet akarok cserélni akkor le kell szedni a hengerfejet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 x14xe motorban ha szelepszár szimeringet akarok cserélni akkor le kell szedni a hengerfejet? Szerény véleményem szerint nem, de nem egyszerű móka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Sziasztok! Talán nem ide való kérdés?! Szivargyujtó csatlakozót F astrába tudok valahol venni, vagy csak bontóba? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Sziasztok! Talán nem ide való kérdés?! Szivargyujtó csatlakozót F astrába tudok valahol venni, vagy csak bontóba? Köszi Ha a környéken jársz akkor szólj, nekem van egy pluszban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 sziasztok ezeket a problémákat okozhatja a rosz MAP szenzor? Javasoltam, hogy nézd meg: :D 06.18. 18:56 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ballage83 Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Sziasztok! Fastra c16nz 92-esnél hány ezer km a vezérműszíj csere periódus?! köszi ballage Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Az ablakmosó tartály mellett van, 1 műanyag borítás alatt. a műanyagot leveszed és meg is van. (ha 1ről beszlünk) 1 cső jön ki belőle, a motor fele. Remélem jót mondtam Helló! Tűzfalon van, bal oldalt, megy rá egy vákumcső, meg egy elektromos csatlakozó (talán zöld), 3 vezetékkel. Ja, és kb így néz ki: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._173434895.html :D Üdv szerk: Corsán meg C12NZ-nél inkább jobb oldalt van, vagy középfele és két csavar fogja a tűzfalhoz. Köszi, megnézem mindenképpen! Egyébként tényleg szebben jár a motor a 2 pólusú gyertyákkal, kevésbé rezonál, mint az 1 pólusúval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Sziasztok! Fastra c16nz 92-esnél hány ezer km a vezérműszíj csere periódus?! köszi ballage Én úgy tudom, hogy 60 ezrenként vagy 4 évente ajánlott a cseréje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szotyi Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Én úgy tudom, hogy 60 ezrenként vagy 4 évente ajánlott a cseréje. Helló. Én az enyémben 40000-ként cserélem. Az a biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ballage83 Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Helló. Én az enyémben 40000-ként cserélem. Az a biztos. Köszi akkor lassan aktuális lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Helló. Én az enyémben 40000-ként cserélem. Az a biztos. Fölösleges. Jó minőségű cuccot kell venni és 60 ezrenként cserélni. Minden második cserénél meg vízpumpa és társai csere. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Helló. Én az enyémben 40000-ként cserélem. Az a biztos. Fölösleges. Jó minőségű cuccot kell venni és 60 ezrenként cserélni. Minden második cserénél meg vízpumpa és társai csere. :D Úgy biza. ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Fölösleges. Jó minőségű cuccot kell venni és 60 ezrenként cserélni. Minden második cserénél meg vízpumpa és társai csere. :D Úgy biza. ^_^ ;) Feszítőt is, ugye? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Feszítőt is, ugye? :D A feszítőt, a megvezető görgőt minden cserénél a szíjjal együtt. Csak a vízpumpára érvényes a 120 ezer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Tönkre tesz valamit, ha a hűtőbe deszt víz van fagyálló helyett? A céges Fiestába kimondottan tiltják, mert a fagyálló ken bizonyos részeket. Itt is ilyen szigorú a helyzet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Tönkre tesz valamit, ha a hűtőbe deszt víz van fagyálló helyett? A céges Fiestába kimondottan tiltják, mert a fagyálló ken bizonyos részeket. Itt is ilyen szigorú a helyzet? Azám. A fagyálló keni a vízpumpát, plusz megóvja a gumicsöveket a gyors szétmálástól porladástól, a hűtőt a rozsdásodástól. Legalább egy liternyi fagyállót önts bele a rendszerbe. Kiegyenlítő fedelét leveszed, kiszívsz egy liter deszt vizet, és pótolod fagyállóval. Télre meg ne felejtsd el beméretni, és pótolni a maradék fagyállót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Tönkre tesz valamit, ha a hűtőbe deszt víz van fagyálló helyett? A céges Fiestába kimondottan tiltják, mert a fagyálló ken bizonyos részeket. Itt is ilyen szigorú a helyzet? Hát a hűtőbe itt nem fagyálló csordogál? Ugyanúgy fagyálló jár bele mint bármely másik autóba, az viszont igaz jobb desztvízzel hígítani a fagyállót mert nem vízkövesedik. És az is tévedés, hogy sokan csakis fagyállót töltenek az autóba, nem vegyítik. Az a büdös életbe nem fog rendesn hűteni vagy melegedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Hát a hűtőbe itt nem fagyálló csordogál? Ugyanúgy fagyálló jár bele mint bármely másik autóba, az viszont igaz jobb desztvízzel hígítani a fagyállót mert nem vízkövesedik. És az is tévedés, hogy sokan csakis fagyállót töltenek az autóba, nem vegyítik. Az a büdös életbe nem fog rendesn hűteni vagy melegedni. Ha jól rémlik mi felesben higítottuk. Gyárilag 60fokos volt így lett kábé 30. Meg sem mérettem a télre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Ha jól rémlik mi felesben higítottuk. Gyárilag 60fokos volt így lett kábé 30. Meg sem mérettem a télre. Én is 72-est kaptam egy volános pasastól.Hígítva öntöttem bele,mee nem pazarolok :D De töményet én sem szoktam tenni bele.Ha meg fogy valahogy,akkor csakis keverék anyaggal pótoltam.Negyed órát kell rá szánni,de nincs vele gond. A hígítással pár éve megjártam.Addig-addig töltöttem utána a vizet,hogy egy hirtelen -16 fokos éjjel sz.rrá fagyott minden....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts