symontemplar Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 sziasztok kérdésem szerintetek miért van az hogy 5-10 km után pörög a motor az astrámban mondjuk ez nem téli jelenség inkább ez már régebbi pl nyáron is mondhanti 1 tank=325 km
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 sziasztok kérdésem szerintetek miért van az hogy 5-10 km után pörög a motor az astrámban mondjuk ez nem téli jelenség inkább ez már régebbi pl nyáron is mondhanti 1 tank=325 km úgy érted megemelkedik a fordulat? van fordulatmérőd? mennyit mutat ilyenkor?
symontemplar Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 úgy érted megemelkedik a fordulat? van fordulatmérőd? mennyit mutat ilyenkor? nincsen ezért nem tudok fsz-ról írni ezért gondolok az agr kiiktatására hogy ez segíthet vagy nem nem tudom
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 nincsen ezért nem tudok fsz-ról írni ezért gondolok az agr kiiktatására hogy ez segíthet vagy nem nem tudom 1 tank=325 km az azt jelenit: 15 L/100Km :lol: ez simán a duplája, sőt több a normálisnak, nem csak EGR gondod van ott szerintem (sajnos :lol:) ) Milyen motorkódu autód van? mennyi km? milyen évjárat? caravan?
symontemplar Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 1 tank=325 km az azt jelenit: 15 L/100Km :lol: ez simán a duplája, sőt több a normálisnak, nem csak EGR gondod van ott szerintem (sajnos :lol:) ) Milyen motorkódu autód van? mennyi km? milyen évjárat? caravan? 92 c16nz 3 ajtós 140000km
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 nincsen ezért nem tudok fsz-ról írni ezért gondolok az agr kiiktatására hogy ez segíthet vagy nem nem tudom Alapjárati motor? :lol:
webshark Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 sziasztok kérdésem szerintetek miért van az hogy 5-10 km után pörög a motor az astrámban mondjuk ez nem téli jelenség inkább ez már régebbi pl nyáron is mondhanti 1 tank=325 km hogyan gondolod/érted azt, hogy pörög, ha üresben mész, kikuplungolsz... akkor pörög, bőg fel? Vagy egyéb esetben is van gond vele? Mennyit mész vele a fridzsiderben? Azért kérdem mert én most igen sok rövid vezetéssel is olyan 8,6 literre hoztam a formát....(és közben volt több üresben járatás, bőgetés ....főleg az egy hónap nem használat után!)
symontemplar Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 1 tank=325 km az azt jelenit: 15 L/100Km :lol: ez simán a duplája, sőt több a normálisnak, nem csak EGR gondod van ott szerintem (sajnos :lol:) ) Milyen motorkódu autód van? mennyi km? milyen évjárat? caravan? megoldás?
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 megoldás? passzolok... még a hideg tél sem magyarázat ilyen fogyira (főleg, hogy nyáron is ennyi volt neked) Injektorral nem lehet gond? :lol: Valaki benzines segítsen neki!!
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Szerintem ez inkább lamdba gond lesz,a felvillanás is amiatt van,de ezt a fogyasztás topikban,mert irgum burgum lesz. :lol:
symontemplar Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 hogyan gondolod/érted azt, hogy pörög, ha üresben mész, kikuplungolsz... akkor pörög, bőg fel? Vagy egyéb esetben is van gond vele? Mennyit mész vele a fridzsiderben? Azért kérdem mert én most igen sok rövid vezetéssel is olyan 8,6 literre hoztam a formát....(és közben volt több üresben járatás, bőgetés ....főleg az egy hónap nem használat után!) nem bőg csak pörög olyan mintha nehezen akarni fel melegedni és úgy gondolom hogy a fogyasztást beszéljük a fogyasztás topikban :lol:
alcsaba Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 valaki árulja el nekem, hogy mi okozhatja, hogy tiszta olajos a hűtővizem. Mikor ma letekertem a tartály kupakját majdnem elájultam. kb 1cm vastagon áll benne a fekete olaj. Novemberben cseréltem rajta hengerfejtömítést. Mind a 3 hengernél gátrepedéses, de bemérettem egy szakival aki azt mondta, hogy bőven elmegy még vele. Meg, ha annyira átrepedne a gát akkor az lenne, hogy forralja a vizet meg összedolgozik a két szelep. Ott nem tud belemenni az olaj a hűtővízbe.... Valaki homályosítson már fel kérem!
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 valaki árulja el nekem, hogy mi okozhatja, hogy tiszta olajos a hűtővizem. Mikor ma letekertem a tartály kupakját majdnem elájultam. kb 1cm vastagon áll benne a fekete olaj. Novemberben cseréltem rajta hengerfejtömítést. Mind a 3 hengernél gátrepedéses, de bemérettem egy szakival aki azt mondta, hogy bőven elmegy még vele. Meg, ha annyira átrepedne a gát akkor az lenne, hogy forralja a vizet meg összedolgozik a két szelep. Ott nem tud belemenni az olaj a hűtővízbe.... Valaki homályosítson már fel kérem! Egyértelműen összedolgozik a vízkörrel az olajos részleg... Gátrepedéses, és elmegy még bőven??? :lol: :lol:
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 nem bőg csak pörög olyan mintha nehezen akarni fel melegedni és úgy gondolom hogy a fogyasztást beszéljük a fogyasztás topikban :lol: Mondtam,hogy lamdaszonda probléma lesz,de kivillogtatás után többet fogsz tudni. Ez inkább a motor topikba való!
Tiv. Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Gátrepedéses, és elmegy még bőven??? :lol: :lol: Na igen, és három hengernél.Hmm. Komoly szerelőő. :(
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Gátrepedéses, és elmegy még bőven??? :lol: :lol: Jó szerelő lehet az ilyen! :(
zotya975 Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Na igen, és három hengernél.Hmm. Komoly szerelőő. :lol: Lehet hogy csak tömítés , vagy nem? :lol: Végülis nem hazudott a szerelő, egy darabig még biztos elmegy. :(
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Lehet hogy csak tömítés , vagy nem? :lol: Végülis nem hazudott a szerelő, egy darabig még biztos elmegy. :lol: :lol: :( :D Akár még hazáig is :D :D :D (2 liter olajjal, és egy fél tartálynyi vízzel)
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Lehet hogy csak tömítés , vagy nem? :lol: Végülis nem hazudott a szerelő, egy darabig még biztos elmegy. :( Ha tényleg gátas,akkor vagy hegeszteti/nyomáspróba vagy kuka.Egy kilómétert sem megy úgy. Szal az ilyen szerelő...@#&>@>đĐ[nyát! :lol:
symontemplar Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 oké megnéztem kibogarásztam és kijött a 13 -as kód ami Lambda szonda – nincs feszültségváltozás ilyenkor mi a helyzet lövésem nincsen mert még azt sem tudom hogy hol van
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 oké megnéztem kibogarásztam és kijött a 13 -as kód ami Lambda szonda – nincs feszültségváltozás ilyenkor mi a helyzet lövésem nincsen mert még azt sem tudom hogy hol van Nem ezt pofázom már régóta? Csere! Vagy gyári vagy Bosch!Mást ne! Vétel helye autósbolt!
Tiv. Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Nem ezt pofázom már régóta? Csere! Vagy gyári vagy Bosch!Mást ne! Vétel helye autósbolt! Elhelyezése, kipuffogócső. :lol:
Dark_Errant Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 milyen eszkozzel es modon lehet az "kibogaraszni"?
symontemplar Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 Nem ezt pofázom már régóta? Csere! Vagy gyári vagy Bosch!Mást ne! Vétel helye autósbolt!gondolom a kipufogótoroknál található a Lambda szonda
zotya975 Elküldve Február13, 2010 Elküldve Február13, 2010 gondolom a kipufogótoroknál található a Lambda szonda Lemaradtam róla milyen a motorod, de általában a leömlő után a kipufcsőben van.
Recommended Posts