symontemplar Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 sziasztok kérdésem szerintetek miért van az hogy 5-10 km után pörög a motor az astrámban mondjuk ez nem téli jelenség inkább ez már régebbi pl nyáron is mondhanti 1 tank=325 km Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 sziasztok kérdésem szerintetek miért van az hogy 5-10 km után pörög a motor az astrámban mondjuk ez nem téli jelenség inkább ez már régebbi pl nyáron is mondhanti 1 tank=325 km úgy érted megemelkedik a fordulat? van fordulatmérőd? mennyit mutat ilyenkor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
symontemplar Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 úgy érted megemelkedik a fordulat? van fordulatmérőd? mennyit mutat ilyenkor? nincsen ezért nem tudok fsz-ról írni ezért gondolok az agr kiiktatására hogy ez segíthet vagy nem nem tudom Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 nincsen ezért nem tudok fsz-ról írni ezért gondolok az agr kiiktatására hogy ez segíthet vagy nem nem tudom 1 tank=325 km az azt jelenit: 15 L/100Km :lol: ez simán a duplája, sőt több a normálisnak, nem csak EGR gondod van ott szerintem (sajnos :lol:) ) Milyen motorkódu autód van? mennyi km? milyen évjárat? caravan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
symontemplar Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 1 tank=325 km az azt jelenit: 15 L/100Km :lol: ez simán a duplája, sőt több a normálisnak, nem csak EGR gondod van ott szerintem (sajnos :lol:) ) Milyen motorkódu autód van? mennyi km? milyen évjárat? caravan? 92 c16nz 3 ajtós 140000km Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 nincsen ezért nem tudok fsz-ról írni ezért gondolok az agr kiiktatására hogy ez segíthet vagy nem nem tudom Alapjárati motor? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 sziasztok kérdésem szerintetek miért van az hogy 5-10 km után pörög a motor az astrámban mondjuk ez nem téli jelenség inkább ez már régebbi pl nyáron is mondhanti 1 tank=325 km hogyan gondolod/érted azt, hogy pörög, ha üresben mész, kikuplungolsz... akkor pörög, bőg fel? Vagy egyéb esetben is van gond vele? Mennyit mész vele a fridzsiderben? Azért kérdem mert én most igen sok rövid vezetéssel is olyan 8,6 literre hoztam a formát....(és közben volt több üresben járatás, bőgetés ....főleg az egy hónap nem használat után!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
symontemplar Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 1 tank=325 km az azt jelenit: 15 L/100Km :lol: ez simán a duplája, sőt több a normálisnak, nem csak EGR gondod van ott szerintem (sajnos :lol:) ) Milyen motorkódu autód van? mennyi km? milyen évjárat? caravan? megoldás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 megoldás? passzolok... még a hideg tél sem magyarázat ilyen fogyira (főleg, hogy nyáron is ennyi volt neked) Injektorral nem lehet gond? :lol: Valaki benzines segítsen neki!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Szerintem ez inkább lamdba gond lesz,a felvillanás is amiatt van,de ezt a fogyasztás topikban,mert irgum burgum lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
symontemplar Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 hogyan gondolod/érted azt, hogy pörög, ha üresben mész, kikuplungolsz... akkor pörög, bőg fel? Vagy egyéb esetben is van gond vele? Mennyit mész vele a fridzsiderben? Azért kérdem mert én most igen sok rövid vezetéssel is olyan 8,6 literre hoztam a formát....(és közben volt több üresben járatás, bőgetés ....főleg az egy hónap nem használat után!) nem bőg csak pörög olyan mintha nehezen akarni fel melegedni és úgy gondolom hogy a fogyasztást beszéljük a fogyasztás topikban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
alcsaba Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 valaki árulja el nekem, hogy mi okozhatja, hogy tiszta olajos a hűtővizem. Mikor ma letekertem a tartály kupakját majdnem elájultam. kb 1cm vastagon áll benne a fekete olaj. Novemberben cseréltem rajta hengerfejtömítést. Mind a 3 hengernél gátrepedéses, de bemérettem egy szakival aki azt mondta, hogy bőven elmegy még vele. Meg, ha annyira átrepedne a gát akkor az lenne, hogy forralja a vizet meg összedolgozik a két szelep. Ott nem tud belemenni az olaj a hűtővízbe.... Valaki homályosítson már fel kérem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 valaki árulja el nekem, hogy mi okozhatja, hogy tiszta olajos a hűtővizem. Mikor ma letekertem a tartály kupakját majdnem elájultam. kb 1cm vastagon áll benne a fekete olaj. Novemberben cseréltem rajta hengerfejtömítést. Mind a 3 hengernél gátrepedéses, de bemérettem egy szakival aki azt mondta, hogy bőven elmegy még vele. Meg, ha annyira átrepedne a gát akkor az lenne, hogy forralja a vizet meg összedolgozik a két szelep. Ott nem tud belemenni az olaj a hűtővízbe.... Valaki homályosítson már fel kérem! Egyértelműen összedolgozik a vízkörrel az olajos részleg... Gátrepedéses, és elmegy még bőven??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 nem bőg csak pörög olyan mintha nehezen akarni fel melegedni és úgy gondolom hogy a fogyasztást beszéljük a fogyasztás topikban :lol: Mondtam,hogy lamdaszonda probléma lesz,de kivillogtatás után többet fogsz tudni. Ez inkább a motor topikba való! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Gátrepedéses, és elmegy még bőven??? :lol: :lol: Na igen, és három hengernél.Hmm. Komoly szerelőő. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Gátrepedéses, és elmegy még bőven??? :lol: :lol: Jó szerelő lehet az ilyen! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Na igen, és három hengernél.Hmm. Komoly szerelőő. :lol: Lehet hogy csak tömítés , vagy nem? :lol: Végülis nem hazudott a szerelő, egy darabig még biztos elmegy. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Lehet hogy csak tömítés , vagy nem? :lol: Végülis nem hazudott a szerelő, egy darabig még biztos elmegy. :lol: :lol: :( :D Akár még hazáig is :D :D :D (2 liter olajjal, és egy fél tartálynyi vízzel) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Lehet hogy csak tömítés , vagy nem? :lol: Végülis nem hazudott a szerelő, egy darabig még biztos elmegy. :( Ha tényleg gátas,akkor vagy hegeszteti/nyomáspróba vagy kuka.Egy kilómétert sem megy úgy. Szal az ilyen szerelő...@#&>@>đĐ[nyát! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
symontemplar Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 oké megnéztem kibogarásztam és kijött a 13 -as kód ami Lambda szonda – nincs feszültségváltozás ilyenkor mi a helyzet lövésem nincsen mert még azt sem tudom hogy hol van Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 oké megnéztem kibogarásztam és kijött a 13 -as kód ami Lambda szonda – nincs feszültségváltozás ilyenkor mi a helyzet lövésem nincsen mert még azt sem tudom hogy hol van Nem ezt pofázom már régóta? Csere! Vagy gyári vagy Bosch!Mást ne! Vétel helye autósbolt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Nem ezt pofázom már régóta? Csere! Vagy gyári vagy Bosch!Mást ne! Vétel helye autósbolt! Elhelyezése, kipuffogócső. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 milyen eszkozzel es modon lehet az "kibogaraszni"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
symontemplar Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Nem ezt pofázom már régóta? Csere! Vagy gyári vagy Bosch!Mást ne! Vétel helye autósbolt!gondolom a kipufogótoroknál található a Lambda szonda Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 gondolom a kipufogótoroknál található a Lambda szonda Lemaradtam róla milyen a motorod, de általában a leömlő után a kipufcsőben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts