astrásgyerek Elküldve Február5, 2010 Elküldve Február5, 2010 jól gondolom,h termosztát cseréhez a vezérműszíjat is le kell szedni? GYÍK-ban ezt keresd: 2.1.2 Vezérlés csere 1,4-1,6 literes 8 szelepes motorokhoz (C/X14NZ/SE, C/X16NZ/SE/SZ/SZR) komplett leírást találsz :rolleyes:
Guest gorbi Elküldve Február5, 2010 Elküldve Február5, 2010 jól gondolom,h termosztát cseréhez a vezérműszíjat is le kell szedni? Ha a tiédről van szó (14SE), akkor igen, jól gondolod.
zotya975 Elküldve Február5, 2010 Elküldve Február5, 2010 jól gondolom,h termosztát cseréhez a vezérműszíjat is le kell szedni? Én nem szedtem le, csak kitekertem a csavart a vez.műszíj tárcséából, és óvatosan lehúztam a tárcsát, úgy hogy a szíj ne lazuljon fel, ne tudjon lent elmászni. Aztán kitekertem az alsó burkolat két csavarját a HF-ből, és azt elhajlítva hozzá tudtam férni a termosztáthoz. Nem mondom, hogy a lgprofibb megoldás, de gyorsabb, mintha vezérlést kellene állítani. Azért persze összejelöltem fent a tárcsát, és a szíjat alkoholos filcel, és összerakás után párszor átforgattam kézzel, hogy allul-fellül jelen maradt-e.
astrásgyerek Elküldve Február5, 2010 Elküldve Február5, 2010 igen igen, íme a diesel egy újabb jó tulajdonsága :rolleyes: izzasztó termosztátcsere :D miért is? :D ÍME mire megengedtem az a 3 db csavart :lol: max csak a sorrenddel lehetett volna gondom... érdekes, hogy benzinesnél milyen macerásra oldották meg :P
zotya975 Elküldve Február5, 2010 Elküldve Február5, 2010 igen igen, íme a diesel egy újabb jó tulajdonsága :rolleyes: izzasztó termosztátcsere :D miért is? :D ÍME mire megengedtem az a 3 db csavart :lol: max csak a sorrenddel lehetett volna gondom... érdekes, hogy benzinesnél milyen macerásra oldották meg :P Holnap tervezem cserélni a céges Boxeren a termosztátot, mert Egerbe menet -14 fokban Pestre kezdett kiolvadni az első-oldalsó ablak. Amúgy gondolkodtam már hogy összeházasítók két termosztátcsonkot, és kihozom a vezérlés alól az enyémet. Végülis lehet alut heggeszteni nemigaz?
m_petya Elküldve Február5, 2010 Elküldve Február5, 2010 Holnap tervezem cserélni a céges Boxeren a termosztátot, mert Egerbe menet -14 fokban Pestre kezdett kiolvadni az első-oldalsó ablak. Amúgy gondolkodtam már hogy összeházasítók két termosztátcsonkot, és kihozom a vezérlés alól az enyémet. Végülis lehet alut heggeszteni nemigaz? Nem is rossz ötlet. Várom a fejleményeket, aztán alkotok én is :rolleyes:
astrásgyerek Elküldve Február5, 2010 Elküldve Február5, 2010 Holnap tervezem cserélni a céges Boxeren a termosztátot, mert Egerbe menet -14 fokban Pestre kezdett kiolvadni az első-oldalsó ablak. Amúgy gondolkodtam már hogy összeházasítók két termosztátcsonkot, és kihozom a vezérlés alól az enyémet. Végülis lehet alut heggeszteni nemigaz? csak el ne felejtsd szabadalmaztatni :rolleyes:
Guest gorbi Elküldve Február5, 2010 Elküldve Február5, 2010 csak el ne felejtsd szabadalmaztatni :rolleyes: 1054 BP., Garibaldi u. 2. :D
zotya975 Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 csak el ne felejtsd szabadalmaztatni :D Most mér, igaz hogy elméletileg nem kell gyakran cserélni, nekem pölö egy év alatt 3X. Szerintem elszúrt dolog volt a vezérlés alá tenni a termosztátot, és nem mindegy, hogy a szíjjal kell mókolni, vagy két csavar mint a szerencséseknek. :rolleyes: Csak nem tudom, hogy változik-e valamit a nyitás, ha nem a HF-ben lesz a termosztát, hanem egy csőben tőle mondjuk 10 centire.
astrásgyerek Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 Most mér, igaz hogy elméletileg nem kell gyakran cserélni, nekem pölö egy év alatt 3X. Szerintem elszúrt dolog volt a vezérlés alá tenni a termosztátot, és nem mindegy, hogy a szíjjal kell mókolni, vagy két csavar mint a szerencséseknek. :rolleyes: Csak nem tudom, hogy változik-e valamit a nyitás, ha nem a HF-ben lesz a termosztát, hanem egy csőben tőle mondjuk 10 centire. teljesen igazad van! nem volt egy okos dolog ilyen nehezen hozzáférhető helyre tenni :P egyszerűen nem is értem :P de hogy lesz-e baja? nézd csak meg a dieselnél.... ott sem a hengerfejben van :D de hátha elmondanák a többiek is a véleményüket a témában :D de azért nekün sem olyan egyszerű s dolog mint gondolod.... nem 2 csavar van, hanem 3, és egy bilincs :D :lol: :D
Morfin Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 Üdv! Asszem nagy hülyeséget csináltam! Kiakartam cserélni a hőjeladót a blokkban de mikor tekertem bele az újat beleszakadt felöntöttem vízzel nemeresztett de nem tudom hogy lehetne kiszedni belőle a töröttet ez most befolyásol valamit azonkívül hogy a mutató kivan feküdve?
Tiv. Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 teljesen igazad van! nem volt egy okos dolog ilyen nehezen hozzáférhető helyre tenni :D egyszerűen nem is értem :D de hogy lesz-e baja? nézd csak meg a dieselnél.... ott sem a hengerfejben van :D de hátha elmondanák a többiek is a véleményüket a témában :D de azért nekün sem olyan egyszerű s dolog mint gondolod.... nem 2 csavar van, hanem 3, és egy bilincs :rolleyes: :P :lol: Én nagyon leegyszerűsítettem a dolgot. Nem bántottam a bilincset, csak a csavarokat tekertem ki. Kb.felére csökkent a termosztát csere ideje. :P Ja, és hűtőviz nem folyt ki több , max 1-2 deci.
FPepe Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 Üdv! Asszem nagy hülyeséget csináltam! Kiakartam cserélni a hőjeladót a blokkban de mikor tekertem bele az újat beleszakadt felöntöttem vízzel nemeresztett de nem tudom hogy lehetne kiszedni belőle a töröttet ez most befolyásol valamit azonkívül hogy a mutató kivan feküdve? Az egy-, vagy a kétvezetékes jeladóról van szó?
Alex0403 Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 igen igen, íme a diesel egy újabb jó tulajdonsága :rolleyes: izzasztó termosztátcsere :D miért is? :D ÍME mire megengedtem az a 3 db csavart :lol: max csak a sorrenddel lehetett volna gondom... érdekes, hogy benzinesnél milyen macerásra oldották meg :P A 16 szelepeseknél már nem macerás...sőt :P
Tompecs Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 Most mér, igaz hogy elméletileg nem kell gyakran cserélni, nekem pölö egy év alatt 3X. Szerintem elszúrt dolog volt a vezérlés alá tenni a termosztátot, és nem mindegy, hogy a szíjjal kell mókolni, vagy két csavar mint a szerencséseknek. :rolleyes: Csak nem tudom, hogy változik-e valamit a nyitás, ha nem a HF-ben lesz a termosztát, hanem egy csőben tőle mondjuk 10 centire. Háj! Némelyik Renaultban a felső hűtőcsőbe van belerakva, konkrétan a gumicsőbe éa egy bilincs fogja bele, ezt azerintem te is megcsinálhatod, a lényeg, hogy ki lecsen légtelenítve rendesen, ehez elég egy kis lyuk a termosztátra 2-3mm átmérő! Mondjuk azt meg nem értem miért van ennyi gondod a termosztátokkal, utoljára a magyar kisipari szarokkal volt gondom amiket wartburgokhoz gyártottak, de azok is kibírtak egy szezont, próbáltál már másmilyen gyártmányokat is pl.:facet behr trupart gates?
astrásgyerek Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 Háj! Némelyik Renaultban a felső hűtőcsőbe van belerakva, konkrétan a gumicsőbe éa egy bilincs fogja bele, ezt azerintem te is megcsinálhatod, a lényeg, hogy ki lecsen légtelenítve rendesen, ehez elég egy kis lyuk a termosztátra 2-3mm átmérő! Mondjuk azt meg nem értem miért van ennyi gondod a termosztátokkal, utoljára a magyar kisipari szarokkal volt gondom amiket wartburgokhoz gyártottak, de azok is kibírtak egy szezont, próbáltál már másmilyen gyártmányokat is pl.:facet behr trupart gates? itt mindenki wartburggal kezdte :rolleyes: :D
Morfin Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 Az egy-, vagy a kétvezetékes jeladóról van szó? Egyvezetékes. Valószínűleg hülyeség de nem lehet ennek a tetejét visszaragasztani? csak 1 kis rugó vont benne. A hőre megváltozik benne a nyomás vagy ilyesmi?
FPepe Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 Egyvezetékes. Valószínűleg hülyeség de nem lehet ennek a tetejét visszaragasztani? csak 1 kis rugó vont benne. A hőre megváltozik benne a nyomás vagy ilyesmi? Akkor nem okoz különösebb gondot, az csak a műszernek adja a jelet. Nem nyomásváltozással műxik, hanem az ellenállása változik a hőmérséklet függvényében. Megpróbálhatod visszaragasztani, ha szerencséd van, és érintkezik belül, akár még működhet is. De hogy sikerült eltörni? Kép van róla?
Morfin Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 Akkor nem okoz különösebb gondot, az csak a műszernek adja a jelet. Nem nyomásváltozással műxik, hanem az ellenállása változik a hőmérséklet függvényében. Megpróbálhatod visszaragasztani, ha szerencséd van, és érintkezik belül, akár még működhet is. De hogy sikerült eltörni? Kép van róla? Pont tökig beletekertem de nemeréztem h megszorult volna hát nyomtam még rajt kicsit és rotty csak a feje jött le a többi bennmaradt a blokkba nemtom mért tört el ilyen könnyen vadi új meg nem is úgy téptem mint az állat. Kiv vagyok jólesz-e ha megragasztom lohtájtal.
Skorpijo Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 Hát én azért nemnagyon ragasztgatnám ha kedves a motorom. Hanem keresnék egy szakit aki kiszedi kihajtóval. és álltalában az oldószermentes ragasztók (amiket még a hő se old) ára is huzósab sokfele mint a szakbarbár munkadija. Amugy a loctajon belül milyen ragasztóra gondoltál?
Morfin Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 Hát én azért nemnagyon ragasztgatnám ha kedves a motorom. Hanem keresnék egy szakit aki kiszedi kihajtóval. és álltalában az oldószermentes ragasztók (amiket még a hő se old) ára is huzósab sokfele mint a szakbarbár munkadija. Amugy a loctajon belül milyen ragasztóra gondoltál? Nemtom mi a neve de nem fogta meg az ólcsófajta volt különbem. Esetleg valamilyen törtcsavarkihajtóval? Vagy valamilyen fémragasztóval ha beleragasztok a belsejébe valamilyen rossz csavarhúzót? Nem jut más eszembe egyenlőre ha nem muszáj nem fizetek érte mert válság van. :rolleyes: Köszönöm a segítséget!
J0hnny Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 igen igen, íme a diesel egy újabb jó tulajdonsága :rolleyes: izzasztó termosztátcsere :P miért is? :D ÍME mire megengedtem az a 3 db csavart :lol: max csak a sorrenddel lehetett volna gondom... érdekes, hogy benzinesnél milyen macerásra oldották meg :P Csak a C14/16NZ és C14/16SE-nél gázos a csere! :D
J0hnny Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 Nemtom mi a neve de nem fogta meg az ólcsófajta volt különbem. Esetleg valamilyen törtcsavarkihajtóval? Vagy valamilyen fémragasztóval ha beleragasztok a belsejébe valamilyen rossz csavarhúzót? Nem jut más eszembe egyenlőre ha nem muszáj nem fizetek érte mert válság van. :rolleyes: Köszönöm a segítséget! Síkban tört el vagy kilóg valamennyi a blokkból?
Morfin Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 Síkban tört el vagy kilóg valamennyi a blokkból? Síkban mert már kiszedtem volna valahogy ha van rajta fogás. :rolleyes:
J0hnny Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 Síkban mert már kiszedtem volna valahogy ha van rajta fogás. :rolleyes: Próbálj rajta hidegvágóval vagy egy üthető csavarhúzóval egy nútot képezni és kitekerni csavarhúzóval.
Recommended Posts