Peti85 Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Sziasztok! Na úgy fest megoldódni látszik a rejtélyes fulladozás, leállás.... nem kapott elég levegőt a motor....nem akarom elkiabálni, de úgy fest most jó... Így nem kellett az ECU csere... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Sziasztok! Na úgy fest megoldódni látszik a rejtélyes fulladozás, leállás.... nem kapott elég levegőt a motor....nem akarom elkiabálni, de úgy fest most jó... Így nem kellett az ECU csere... és ez hogy derült ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 és ez hogy derült ki? Úgy hogy a srác elkezdett a vákumcsövekkel variálni...és egyik csövet levette és akkor csak picit fulladt de nem állt le....aztán utána 1 és 1/4ed fordulatot csavart ki valami csavaron a folytószelepházon...és úgy fest jó ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Úgy hogy a srác elkezdett a vákumcsövekkel variálni...és egyik csövet levette és akkor csak picit fulladt de nem állt le....aztán utána 1 és 1/4ed fordulatot csavart ki valami csavaron a folytószelepházon...és úgy fest jó ... A C14NZ pillangórése gyárilag kalibrált. teljesen csukott állapotban sem állhat le a motor, van mellette megkerülő furat (ami valószínűleg el van nálad tömődve, a teljes befecskendezőrészt szét kell szedni, és elpucolni). ugyan ilyennel szívok most, alapjárat szabályzó hibát dobált, illetve melegről visszahűlve nem indult. alapjárat léptetőmotor, gyújtás új. a hiba a motorvezérlő computer csatlakozójánál van, finoman feszítve minden rendben, egyből kap tápot a compu, és az alapjárat is tökéletes. ma compucsere, utána átforrasztás, a lábaknál lehet a kontakthiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 A C14NZ pillangórése gyárilag kalibrált. teljesen csukott állapotban sem állhat le a motor, van mellette megkerülő furat (ami valószínűleg el van nálad tömődve, a teljes befecskendezőrészt szét kell szedni, és elpucolni). ugyan ilyennel szívok most, alapjárat szabályzó hibát dobált, illetve melegről visszahűlve nem indult. alapjárat léptetőmotor, gyújtás új. a hiba a motorvezérlő computer csatlakozójánál van, finoman feszítve minden rendben, egyből kap tápot a compu, és az alapjárat is tökéletes. ma compucsere, utána átforrasztás, a lábaknál lehet a kontakthiba. Alapjáraton elpötyörgött....csak gázfröccsre üresben mikor vissza esett a fordulat leállt. Hát nem tudom....nálam most ez így működik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Úgy hogy a srác elkezdett a vákumcsövekkel variálni...és egyik csövet levette és akkor csak picit fulladt de nem állt le....aztán utána 1 és 1/4ed fordulatot csavart ki valami csavaron a folytószelepházon...és úgy fest jó ... Én úgy tudtam nincs ott semmi amit lehetne állítani. Legalábbis én még nem találkoztam vele. Nem láttad mit tekergetett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 elég romos a motorom jövő héten kidobálom a dugókat, már csak kíváncsiságból is hanem levettem a kopogás szenzort(ezt villogtatta ki a szervízlámpa) 2 vezetékes van benne de most a bontóban csak 3 vezetékes volt nincs visszatéve a helyére, csak rá van dugva a rendszerre kérdés: ezért áll le mindig a gép?? kiveszem sebességből vagy visszaváltok lassabban (pl útkereszteződés) mindig leáll de ha beindítom van rendes alapjárat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Én úgy tudtam nincs ott semmi amit lehetne állítani. Legalábbis én még nem találkoztam vele. Nem láttad mit tekergetett? A folytószelep tengej ahova feltámaszkodik alap állásba az végülis egy csavar ami süjesztett fejü és gyárilag levan dugózva. Ha kiveszed a dugót tudod állitani a pillangó állást mint a ladákon és a régebi kocsikon az alapjárat csavar Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 kicsit kijeb nyitotta a pillangót, de ha mégiscsak ecu csere lessz akkor lessz a meglepi me feledésbe merül és nemtudják majd miért pörög mint állat Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Egy átlagos egy olcsó és egy középkat. autó vezérlésének cseréje - szettben :szíj +görgő, pumpa , 1 liter fagyálló, 3 liter desztviz, mint anyag +1 ékszíj az kb hogy árazódik egy márkaszervízben ,egy átlagos maszeknál, egy olcsó szerelőnél és baráti áron de munkadíjat számolva? Nyomjatok egy pár bontásos árat. DE nem 20 évvel ezelőttieket. Kiváncsi vagyok a szórodásra. Amúgy kaptam ajánlatot F Astra gyári vezérműszíjra (görgővel együtt ) 15.399 ért, vagy GATES-t 14.918 ért. Szerintetek melyik a jobb? Plusz még ugye a pumpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Egy átlagos egy olcsó és egy középkat. autó vezérlésének cseréje - szettben :szíj +görgő, pumpa , 1 liter fagyálló, 3 liter desztviz, mint anyag +1 ékszíj az kb hogy árazódik egy márkaszervízben ,egy átlagos maszeknál, egy olcsó szerelőnél és baráti áron de munkadíjat számolva? Nyomjatok egy pár bontásos árat. DE nem 20 évvel ezelőttieket. Kiváncsi vagyok a szórodásra. Amúgy kaptam ajánlatot F Astra gyári vezérműszíjra (görgővel együtt ) 15.399 ért, vagy GATES-t 14.918 ért. Szerintetek melyik a jobb? Plusz még ugye a pumpa. Nekem olajcserével (+ 3 szűrő) és komplett vezérlés cserével (szíj, feszítőgörgő, szimmeringek, vízpumpa) került munkadíjjal együtt 33 ropiba a művelet tavaly áprilisban. Continental szíj. Többinek a márkáját nem tudom. Amúgy ebben még benne volt a teljes átnézés és szervó olaj feltöltése is, mivel előtte két hónappal vettem meg. A motorolajat vittem csak én, amit előző tulaj hagyott rám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 kicsit kijeb nyitotta a pillangót, de ha mégiscsak ecu csere lessz akkor lessz a meglepi me feledésbe merül és nemtudják majd miért pörög mint állat Csere ECUval ugyan azt játszotta el...szóval ezért volt az hogy nem az ECU-t cseréljük...+ az alapjáratom semmit nem emelkedett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Én úgy tudtam nincs ott semmi amit lehetne állítani. Legalábbis én még nem találkoztam vele. Nem láttad mit tekergetett? Ha jól láttam azt a csavart ami az alapjárati mellett van: http://kepfeltoltes.hu/view/090919/Fot_018...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Köszönöm a választ... Hogy miért kérdeztem? Az aláírásomban szereplő másik autó - a japán ...és innentől kezdve lehet tudni hogy nem olcsó hozzá semmi sem: még a levegő is többe kerül rajta- kapott új vezérlést szóval a vízpumpa tömszelence szétment (egyébként a bele igen jó állapotban volt, rozsda nulla, csapágy ok), a feszgörgő kicsit lötyögött már, és gyanús volt a kora az egésznek, (kb 5-6 éve volt állítólag egy szíj cserélve...2000 ért na az ékszíj lehetett csak...azóta semmi komoly ellenőrzés/szerelés nem volt kivétel amire én vittem, fékpad, futópad, futóműbeállítás, fékolajcsere, gyertyák, olaj, olaj- és légszűrő csere...stb...stb)- na ezért ha már szét volt bontva : vezérműszíjastól csere minden. Anyag: 21.200 szállítással együtt (ami egy igen jó ár) Mitsuboshi szíj, japán görgő és pumpa- khhm jó pénz. Munka: 10 kereken[kockázat ára- és nem is vitatom, ], ebben egy generátor ékszíj,1l alubarát fagyálló, (+ 1et meg dvízet én adtam, ), motor felbakolás+ fellógatás...kis drukk, hogy könnyen megy -e(Lajosbá annyit mondott, hogy nem volt olyan nehéz mint félt tőle.)170.500 kmnél nullázunk vezérlésfutást. Az igazság az hogy a C14NZ van kb 5-10 E km-re a vezérléscserétől, csak pénz legyen rá (spóroltam rá, de azért az asszony is dobhatna bele.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Ha jól láttam azt a csavart ami az alapjárati mellett van: http://kepfeltoltes.hu/view/090919/Fot_018...ltoltes.hu_.jpg Azt én is nézegettem már, de ki volt öntve valamivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Azt én is nézegettem már, de ki volt öntve valamivel. Nekem szabadon volt....tudod nem tudom az előző tulaj mit alkotott...de már kezd a motorterem úgy ahogy kinézni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Azt én is nézegettem már, de ki volt öntve valamivel. Az a jó, mert akkor még nem tekergette boldog, boldogtalan. Ha már valakinek hiányzik a csavar fedele, akkor lehet gyanakodni, miért nyúltak bele ilyen "csúnya" módon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Nekem szabadon volt....tudod nem tudom az előző tulaj mit alkotott...de már kezd a motorterem úgy ahogy kinézni... Valszeg egy korábbi szakszerűtlen "olcsó javítás" szívatott idáig. Puszi az előző tulajnak. Ez szinte kivédhetetlen. Reméljük összáll most már a kicsike. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Szép napot mindenkinek. Három kérdésem van, talán tudtok választ vagy infot. Az ECU-ra fel lehet-e tölteni ujra a szoftvert Az előgyujtást lehet-e kalibrálni az ECU-ba,hogy más tartományba dolgozzon (ezt azért kérdem mert van egy ecu amit ingyen oda vánnának csak az előgyujtás szabályzása van megbolondulva) A hf csavarokat huztamár le valaki nem fokba mérve,hanem nyomaték-ba. Vagyis a 60fokos lehuzás menyi Nm lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 A hf csavarokat huztamár le valaki nem fokba mérve,hanem nyomaték-ba. Vagyis a 60fokos lehuzás menyi Nm lehet? Igazából úgy van előírva, hogy mondjuk 25Nm+3X60fok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atiss Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Sziasztok! Ma ahogy hajtom a gépet Semmi nesz egyszercsak leáll.Ujjraindít semmi. Bevontatás szerelőhöz. Mire mondja húha ez vezérműszíj szakadás!!!! :rolleyes: Azt mondta motorbontással kezd <_< majd szelepcsere ... Mégis kb mány db 10000resre számítsak??? És még ilyenkor mit érdemes cserélni ha már megbontja. Az autó 1.4nz 145000km-rel. Válaszotokat köszönöm!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Sziasztok! Ma ahogy hajtom a gépet Semmi nesz egyszercsak leáll.Ujjraindít semmi. Bevontatás szerelőhöz. Mire mondja húha ez vezérműszíj szakadás!!!! <_< Azt mondta motorbontással kezd :D majd szelepcsere ... Mégis kb mány db 10000resre számítsak??? És még ilyenkor mit érdemes cserélni ha már megbontja. Az autó 1.4nz 145000km-rel. Válaszotokat köszönöm!! Akár sétálhatnátok a Zotyával kézenfogva. :rolleyes: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Sziasztok! Ma ahogy hajtom a gépet Semmi nesz egyszercsak leáll.Ujjraindít semmi. Bevontatás szerelőhöz. Mire mondja húha ez vezérműszíj szakadás!!!! :rolleyes: Azt mondta motorbontással kezd <_< majd szelepcsere ... Mégis kb mány db 10000resre számítsak??? És még ilyenkor mit érdemes cserélni ha már megbontja. Az autó 1.4nz 145000km-rel. Válaszotokat köszönöm!! Nekem 50 ropi volt a bontott HF+ síkolás, tömítések vezérlésszett, olaj, hűtővíz, termosztát, szűrők. Szét kell szedni, megnézni mi sérült. Esélyes, hogy a szelepek görbültek, esetleg himba törött-e. Ha már szét van szedve érdemes cserélni a termosztátot, még ha semmi baja sincs, 3-4 ezer forint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atiss Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 nah akkor marad még a számlap beépítés :rolleyes: most akkor ez egy kicsit le fogja húzni a számlát!! jövőhéten kapja szét azt mindta fehív hogy kbmennyi lesz! Majd megírom miből űszom meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Sziasztok! Ma ahogy hajtom a gépet Semmi nesz egyszercsak leáll.Ujjraindít semmi. Bevontatás szerelőhöz. Mire mondja húha ez vezérműszíj szakadás!!!! :rolleyes: Azt mondta motorbontással kezd <_< majd szelepcsere ... Mégis kb mány db 10000resre számítsak??? És még ilyenkor mit érdemes cserélni ha már megbontja. Az autó 1.4nz 145000km-rel. Válaszotokat köszönöm!! Szerintem előtte megérne egy sűrítési csúcsnyomás mérést. Új szíjat fel és csak annyira összerakni, hogy mérni lehessen. Ez munkaidő szempontjából kb 20 perc többletet jelent akkor ha esetleg a hf-et még is csak le kell szedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts