Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

Karcsi azt mondta, hogy a vez tengely nem más a c14nz, és se között.

Az nekem nagyon faca lenne, mert akkor nem adom el a cuccokat az Nz-ből! De az a gond, hogy ezt még soha nem láttam, pedig kerestem, táblázattal a gyár álltal alátámasztva. Na de eszembe ötlött valami, mindjárt meg is lépem a dolgot a tudakozódás iránt! :huh:

Megosztás:

Ma voltam szervizben kiolvastatni a hibát, és kidobta hogy lambda szonda Mj. (szórványos). Zöldkártyán össze-vissza ugrált a lambda értéke.. egyébként bakkecske üzemmódban rángat az autó stb...

Ha már a ő maga is kidobta a hibát akkor bizonyára tényleg a lambda lehet a ludas? Rámértünk és semmi feszt. nem ad ki a szonda, épp hogy csak annyi jelet hogy az ECU érzékeli hogy ott van.

Remélem ha kicserélem a szondát akkor jó lesz mert ha utána is rángatni fog meg lefulladni akkor.. :huh:

Megosztás:

Ma voltam szervizben kiolvastatni a hibát, és kidobta hogy lambda szonda Mj. (szórványos). Zöldkártyán össze-vissza ugrált a lambda értéke.. egyébként bakkecske üzemmódban rángat az autó stb...

Ha már a ő maga is kidobta a hibát akkor bizonyára tényleg a lambda lehet a ludas? Rámértünk és semmi feszt. nem ad ki a szonda, épp hogy csak annyi jelet hogy az ECU érzékeli hogy ott van.

Remélem ha kicserélem a szondát akkor jó lesz mert ha utána is rángatni fog meg lefulladni akkor.. :huh:

De csak eredeti gyárit vegyél hozzá!!!

Megosztás:

Szerelő ismerősömmel beszéltem, ő a Hans-Pries szondát mondta.. Igazából 6 hónap garit ad rá a gyártó, és kb. jövő júliusig van tervbe, hogy megtartom a kocsit.

Kicsit sokallom a 30 valahány ezres szondát :huh:

és egyszer 16 ezer, utána 30ezer jó lesz? :lol:

esetek 80%ában nem válik be a nem gyári szonda.

Megosztás:

Észrevettem, ha megállok dugóban fölmegy a a vizem 95 fokra, és természetesen elkezd menni a ventillátorom..

De ez szép és jó:-)

De sok "dugózás" után fogy a hűtővizem..

Kb. 1 hét után a tágulásiból lemegy 2 ujjnyi.

Ha normálisan autózok, nem megy föl 95-96 körülire akkor úgy vettem észre nincs vízfogyásom.

Mi lehet a baj ?

Megosztás:

ma rábéztem az olajszintre, és eléggé szomorú lettem.

nemrég még fentről a második egységbe is belefolyt... most meg már fentről 3 üreslett... ráöntöttem kb fél litert, most a fentről legelső őrublika üres.

5ezer km van benne csere óta.

ugyebár cseepg a főteng szimeringem... meg ha a másik 5ezer alatt is így fogyasztja,a kkor kb egy litert eszik mg 10ezr alatt...

ez nem épp kevés...

:huh:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.