zotya975 Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 brekeke írta: Nekem ezt úgy magyarázták annak idején, hogy a sebességváltások közötti rángatás csökkentésére van kitalálva. Sokan szeretnek kényelmes tempóban kapcsolgatni. Arra vannak a szinkrongyűrük nem?
Tápiószecső Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 zotya975 írta: Arra vannak a szinkrongyűrük nem? A szinkrongyűrű a körmöskapcsoló és a fogaskerék kapcsolódás előtti fordulatszámának kiegyenlítésére szolgál.
1.6 16v Elküldve Július12, 2009 Elküldve Július12, 2009 1.6 16v írta: Hali. Opel16v Te nagy tudója vagy az x16xel-nek. Menyibe fáj egy generál? . Megtaláltam @full motorgenerál (250-300e ft), ami után azonban kap újabb 100000km-t a motor, mintha új lenne. @ Nem jó hir
opel16v Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 1.6 16v írta: Te nagy tudója vagy az x16xel-nek. Menyibe fáj egy generál? Sok dologtól függ... - te intézed-e a dolgokat, futkozol a hengerfejjel, hozod az alkatrészeket, stb... - mennyiért csinálják meg a szerelői munkát - mennyi lesz a gépműhelyes meló - kell-e pl új hidrotőke szett Ez alapján 200-300 közé lehet saccolni a teljes generált. Persze ha nem márkaszervíz csinálja, mert az min 2x szorzó :)
1.6 16v Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 opel16v írta: Sok dologtól függ... - te intézed-e a dolgokat, futkozol a hengerfejjel, hozod az alkatrészeket, stb... - mennyiért csinálják meg a szerelői munkát - mennyi lesz a gépműhelyes meló - kell-e pl új hidrotőke szett Ez alapján 200-300 közé lehet saccolni a teljes generált. Persze ha nem márkaszervíz csinálja, mert az min 2x szorzó :( Gondolom generál lesz belölle, mert elvittem a norautoba zöldkártyára szombaton, és elhajtottak mint a legyet, mert olyan rossz értékeket mértek. Nem adta meg a zk-t, majd elviszem a szerelömhöz, kiváncsi vagyok mit mond, ha mégis generál, akkor jó lenne 200 alatt meguszni. :)
opel16v Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 1.6 16v írta: Gondolom generál lesz belölle, mert elvittem a norautoba zöldkártyára szombaton, és elhajtottak mint a legyet, mert olyan rossz értékeket mértek. Nem adta meg a zk-t, majd elviszem a szerelömhöz, kiváncsi vagyok mit mond, ha mégis generál, akkor jó lenne 200 alatt meguszni. :) Ha mindenképpen generál, akkor egy FONTOS jó tanács: ne akard mindenáron olcsón megúszni. Mert az lesz a legdrágább a végén. Inkább akkor szedj össze kis pénzt még, és úgy állj neki. Csakis úgy érdemes. És csak olyan szerelővel, aki nagyon vágja a témát, és csakis olyan gépműhelyben legyen a blokk, főtengely és a hf (fontos hogy ez is!) felújítva, akik "évszázados" referenciákkal bírnak. Ezek a drágábbak általában, de ezek ritkán rontják el... és egy elrontott blokk miatt úszhat az egész, motorcsere lehet a vége.
wzsolt_1.6_16V Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 1.6 16v írta: Gondolom generál lesz belölle, mert elvittem a norautoba zöldkártyára szombaton, és elhajtottak mint a legyet, mert olyan rossz értékeket mértek. Nem adta meg a zk-t, majd elviszem a szerelömhöz, kiváncsi vagyok mit mond, ha mégis generál, akkor jó lenne 200 alatt meguszni. :) Katalizátorod milyen állapotban van? Nem lehet, hogy csak az a rossz?
biviel Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 1.6 16v írta: Gondolom generál lesz belölle, mert elvittem a norautoba zöldkártyára szombaton, és elhajtottak mint a legyet, mert olyan rossz értékeket mértek. Nem adta meg a zk-t, majd elviszem a szerelömhöz, kiváncsi vagyok mit mond, ha mégis generál, akkor jó lenne 200 alatt meguszni. :) Sziasztok! Mi volt pontosan rossz benne? CO? Mekkora volt, stb.? Engem is erdekel a dolog, mert nekem is epphogy atment zoldkartyan, a muszaki vizsgan is mérték 1.5 eve kb. es akkor is mar eleg rosszak voltak az ertekei sajnos... :( x16xel motor. Magas CO mit jelent, lehet az "csak" katalizator gond, hogy lehet azt kizarni a hibaforrasok kozul? Tul dusra kepezi a kevereket az nem lehet? lambda szonda lampam neha vilagit. a lambda szondatol a motor fele van/volt egy kis, pici repedes, amit elvileg heggesztessel javitottak, arra gondoltam mi van, ha ott kap kis levegok a lambda soznda es ezert rossz jelet ad, ami miatt tul dusra kepzodik a keverekem, ami miatt a CO is magas a kipufogonal. Lehet ez, vagy valami mas, "rossz" a motor? Mi okoz magas CO-t altalaban? Koszi! Udv.
kispit Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 Sziasztok kedves márkatársak! Már fordultam hasonló problémával hozzátok az elmúlt hónapok alatt és-ha teljesen nem is,de-a probléma megszűnni látszódott.Ma azonban olyan történt ami még soha:ki kellett szállni az autóból és a város közepén vészvillogóval félretolni a járművet. Szóval a jelenség hasonló a korábban észleltekhez-csak durvább.Tehát meleg nyári délután autózgatok a dolgaimat intézve,elindulok-megállok-vásárolok-elindulok stb,stb...No problem,minden flott.Aztán kb. egyórányi lóti-futi után elindulok és néhány méter után a motor gyengül,fordulat esik.Padlógáz-motor élénkül,de nagyon lassan-majd a pirosnál megállok és a motor STOP,ettől kezdve hasztalan indítózás-se kép,se hang. Itt következett a félretolás.Motortérben rémült matatás,tanksapka le-fel(u.i. volt rá példa,hogy hegesztés miatti tankbolygatás után ha levettem a fedelet-mindegy mennyi a naftaszint-nagy szusszanás kíséretében engedett a sapka). Tehát tanácstalanul keresgéltem,hiszen a szűrőt nemrég cserélték-kb. 2E. km-és a Hf. felújítása óta tényleg semmi gond a vassal...Most viszont két hosszabb nyári utazás előtt ismét gondterhes lettem.A jármű öt-tíz perc várakozás után végül is pöccre elindult és néhány fulladozó,hörgő méter után szépen hazahozott,de...Elinduljak-e több száz kilóméteres útra(persze,hogy javítás nélkül nem)és mi lehet a hiba oka? Tehát újra a segítségeteket kérem nagy tisztelettel,ti mire gondoltok,mit ajánlatok. Tisztelettel: 'kispit' -c14nz,'93.
Novy Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 biviel írta: Sziasztok! Mi volt pontosan rossz benne? CO? Mekkora volt, stb.? Engem is erdekel a dolog, mert nekem is epphogy atment zoldkartyan, a muszaki vizsgan is mérték 1.5 eve kb. es akkor is mar eleg rosszak voltak az ertekei sajnos... :) x16xel motor. Magas CO mit jelent, lehet az "csak" katalizator gond, hogy lehet azt kizarni a hibaforrasok kozul? Tul dusra kepezi a kevereket az nem lehet? lambda szonda lampam neha vilagit. a lambda szondatol a motor fele van/volt egy kis, pici repedes, amit elvileg heggesztessel javitottak, arra gondoltam mi van, ha ott kap kis levegok a lambda soznda es ezert rossz jelet ad, ami miatt tul dusra kepzodik a keverekem, ami miatt a CO is magas a kipufogonal. Lehet ez, vagy valami mas, "rossz" a motor? Mi okoz magas CO-t altalaban? Koszi! Udv. amiket leírtál, azok sorba, meg az x16xe- xel motorok 200ezer környékén haldokolnak általában, és akkor a szétkopott belső a magas co oka.
Ati G Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 Sziasztok! Egy hozzáértő segítségére lenne szükségem. Arról lenne szó hogy van egy opel f astra 1.4 8 szelep GL 60 lóérős motorral ám azt hallottam hogy van f astrába ugyanígy 1.4 8 szelep SI 85 ló aminek a hengerfeje tökéletesen ráillik erre a GL-re és egy hézagállítás után kész a 85 lovas kocsi. Tudni szeretném hogy ez igaz e és hogy csak ennyi vele a teendő. Mert ha igen ritka gyorsan hengerfejcsere lesz:D Válaszokat előre is köszi!
Novy Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 Ati G írta: Sziasztok! Egy hozzáértő segítségére lenne szükségem. Arról lenne szó hogy van egy opel f astra 1.4 8 szelep GL 60 lóérős motorral ám azt hallottam hogy van f astrába ugyanígy 1.4 8 szelep SI 85 ló aminek a hengerfeje tökéletesen ráillik erre a GL-re és egy hézagállítás után kész a 85 lovas kocsi. Tudni szeretném hogy ez igaz e és hogy csak ennyi vele a teendő. Mert ha igen ritka gyorsan hengerfejcsere lesz:D Válaszokat előre is köszi! hézag állítás?? :) egyébként olvass vissza, le van írva részletesen :( hf comp kábelek csövek
epk947 Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 Ati G írta: Sziasztok! Egy hozzáértő segítségére lenne szükségem. Arról lenne szó hogy van egy opel f astra 1.4 8 szelep GL 60 lóérős motorral ám azt hallottam hogy van f astrába ugyanígy 1.4 8 szelep SI 85 ló aminek a hengerfeje tökéletesen ráillik erre a GL-re és egy hézagállítás után kész a 85 lovas kocsi. Tudni szeretném hogy ez igaz e és hogy csak ennyi vele a teendő. Mert ha igen ritka gyorsan hengerfejcsere lesz:D Válaszokat előre is köszi! Írd be alul a keresőbe az "SI-re alakítás" kereső szavakat és millió találatot kapsz. Ezerszer kivesézték már e fórumon. Nem néztem, de az is lehet, hogy a GYIK-ben is megtalálod. Jó böngészést! (Egy tanács: először mindig próbálj olvasni a témáról, azután kérdezz, mert a válaszadóknak már zsibbad az ujjuk! :) ) De itt egy konkrét hsz: http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=116997
Ati G Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 Egy abszolut nem hozzáértő emberke vagyok nekem csak pénzem lenne hogy SI-re alakításhoz és ezért kérdem mi kell hozzá és hogy oldható meg hogy ne 60 lóval előzgessek a 85 ló megbízhatóbb lenne.Egy türelmes hozzáértő fórumozó leírhatná nekem :) Köszi
Novy Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 Ati G írta: Egy abszolut nem hozzáértő emberke vagyok nekem csak pénzem lenne hogy SI-re alakításhoz és ezért kérdem mi kell hozzá és hogy oldható meg hogy ne 60 lóval előzgessek a 85 ló megbízhatóbb lenne.Egy türelmes hozzáértő fórumozó leírhatná nekem :) Köszi türelmesen kresgess :( 100-150 ezer környéki összeg, főleg, ha nem tecsinálod. alkatrész beszerzési ártól függően.
epk947 Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 Ati G írta: Egy abszolut nem hozzáértő emberke vagyok nekem csak pénzem lenne hogy SI-re alakításhoz és ezért kérdem mi kell hozzá és hogy oldható meg hogy ne 60 lóval előzgessek a 85 ló megbízhatóbb lenne.Egy türelmes hozzáértő fórumozó leírhatná nekem :) Köszi Úgy látom te egy fél magyar nemes vagy: "nem írok, nem olvasok" helyett: csak írok, de nem olvasok! Sőt keresésre is másokat noszogatsz. Hát akkor olvass: http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=117146
1.6 16v Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 biviel írta: Sziasztok! Mi volt pontosan rossz benne? CO? Mekkora volt, stb.? Engem is erdekel a dolog, mert nekem is epphogy atment zoldkartyan, a muszaki vizsgan is mérték 1.5 eve kb. es akkor is mar eleg rosszak voltak az ertekei sajnos... :) x16xel motor. Magas CO mit jelent, lehet az "csak" katalizator gond, hogy lehet azt kizarni a hibaforrasok kozul? Tul dusra kepezi a kevereket az nem lehet? lambda szonda lampam neha vilagit. a lambda szondatol a motor fele van/volt egy kis, pici repedes, amit elvileg heggesztessel javitottak, arra gondoltam mi van, ha ott kap kis levegok a lambda soznda es ezert rossz jelet ad, ami miatt tul dusra kepzodik a keverekem, ami miatt a CO is magas a kipufogonal. Lehet ez, vagy valami mas, "rossz" a motor? Mi okoz magas CO-t altalaban? Koszi! Udv. Hali. Két CO érték van ezen a papiron amit kaptam. 850-es fordulaton, CO: 0.61 gyári érték 0.5 lambda 1.024 CO2:13.7 HC ppm 174 2890-es fordulaton, CO: 0.65 gyári érték 0.3 lambda 1.025 CO2:13.6 HC ppm 162 remélem jókat irtam, mert nem értek hozzá.
epk947 Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 1.6 16v írta: Hali. Két CO érték van ezen a papiron amit kaptam. 850-es fordulaton, CO: 0.61 gyári érték 0.5 lambda 1.024 CO2:13.7 HC ppm 174 2890-es fordulaton, CO: 0.65 gyári érték 0.3 lambda 1.025 CO2:13.6 HC ppm 162 remélem jókat irtam, mert nem értek hozzá. Ez bukta.
broncse Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 kispit írta: Sziasztok kedves márkatársak! Már fordultam hasonló problémával hozzátok az elmúlt hónapok alatt és-ha teljesen nem is,de-a probléma megszűnni látszódott.Ma azonban olyan történt ami még soha:ki kellett szállni az autóból és a város közepén vészvillogóval félretolni a járművet. Szóval a jelenség hasonló a korábban észleltekhez-csak durvább.Tehát meleg nyári délután autózgatok a dolgaimat intézve,elindulok-megállok-vásárolok-elindulok stb,stb...No problem,minden flott.Aztán kb. egyórányi lóti-futi után elindulok és néhány méter után a motor gyengül,fordulat esik.Padlógáz-motor élénkül,de nagyon lassan-majd a pirosnál megállok és a motor STOP,ettől kezdve hasztalan indítózás-se kép,se hang. Itt következett a félretolás.Motortérben rémült matatás,tanksapka le-fel(u.i. volt rá példa,hogy hegesztés miatti tankbolygatás után ha levettem a fedelet-mindegy mennyi a naftaszint-nagy szusszanás kíséretében engedett a sapka). Tehát tanácstalanul keresgéltem,hiszen a szűrőt nemrég cserélték-kb. 2E. km-és a Hf. felújítása óta tényleg semmi gond a vassal...Most viszont két hosszabb nyári utazás előtt ismét gondterhes lettem.A jármű öt-tíz perc várakozás után végül is pöccre elindult és néhány fulladozó,hörgő méter után szépen hazahozott,de...Elinduljak-e több száz kilóméteres útra(persze,hogy javítás nélkül nem)és mi lehet a hiba oka? Tehát újra a segítségeteket kérem nagy tisztelettel,ti mire gondoltok,mit ajánlatok. Tisztelettel: 'kispit' -c14nz,'93. Én méretnék egy AC nyomást kiszerelt AC-vel. Megjáratják jó alaposan, 10 perc alatt kiderül egy hozzáértőnek, ha már kezd haldoklani. Nekem eléggé üzemanyag problémának tűnik. Azért mikor ilyen van nézd meg, hogy szikra van-e indítózásnál, hogy a gyújtást ki lehessen zárni. De ha nem rángat, csak elerőtlenedig, akkor inkább AC. A szisszenés még mindig megvan? Mert ha igen, akkor a tank nem kap friss levegőt, és az AC vákumot csinál. Ez is lehet a gyenge üzemanyagnyomás oka.
broncse Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 1.6 16v írta: Hali. Két CO érték van ezen a papiron amit kaptam. 850-es fordulaton, CO: 0.61 gyári érték 0.5 lambda 1.024 CO2:13.7 HC ppm 174 2890-es fordulaton, CO: 0.65 gyári érték 0.3 lambda 1.025 CO2:13.6 HC ppm 162 remélem jókat irtam, mert nem értek hozzá. Az a CO nem annyira kirívóan magas, főleg, ha ennyire maga a lambdája. Nekem rossz lambdával, de jó motorral simán volt magasabb! Meg rossz katalizátorral is bőven felette volt, szóval még az is lehet a lamdbán kívül gázos... Egy lambda cserét megérne próbaképp, ha már tudjuk, hogy rossz és jönnek rá a hibakódok. Persze előtte meg kell nézni, hogy valóban nem kap-e frisslevegőt valahol, ami miatt fals jelet ad. Vagy a testelését is meg lehetne mérni. Más. Elég sok olyan hely van, ahol lehet szerezni még így is zöldkártyát. Nem szerencsés, de a javításig is járni kell valahogy.
brezsó Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 kispit írta: Sziasztok kedves márkatársak! ... .Aztán kb. egyórányi lóti-futi után elindulok és néhány méter után a motor gyengül,fordulat esik.Padlógáz-motor élénkül,de nagyon lassan-majd a pirosnál megállok és a motor STOP,ettől kezdve hasztalan indítózás-se kép,se hang. Itt következett a félretolás.Motortérben rémült matatás,tanksapka le-fel(u.i. volt rá példa,hogy hegesztés miatti tankbolygatás után ha levettem a fedelet-mindegy mennyi a naftaszint-nagy szusszanás kíséretében engedett a sapka). Tehát tanácstalanul keresgéltem,hiszen a szűrőt nemrég cserélték-kb. 2E. km-és a Hf. felújítása óta tényleg semmi gond a vassal...Most viszont két hosszabb nyári utazás előtt ismét gondterhes lettem.A jármű öt-tíz perc várakozás után végül is pöccre elindult és néhány fulladozó,hörgő méter után szépen hazahozott,de...Elinduljak-e több száz kilóméteres útra(persze,hogy javítás nélkül nem)és mi lehet a hiba oka? Tehát újra a segítségeteket kérem nagy tisztelettel,ti mire gondoltok,mit ajánlatok. Tisztelettel: 'kispit' -c14nz,'93. Én meg csak fújom a magamét...gyújtásmodul - ha még nem cserélted..vagy valamelyik kontakt/vezeték hibája a morotérben.. Persze lehet AC hiba is, de mivel erre én is gyanakodtam és nem az volt a baj nem tartom a legvalószinűbbnek. Lehet a hall jeladó is a gyújtáselosztó alatt, illetve az az alatt/mögött van egy nagy csati amelyik egy lemezre van eredetileg felfogatva...az a csati is lehet gyanús.. Nekem dettó ilyenek voltak anno és a gyújtásmodul cseréje hozta el a megváltást.. :) Volt olyan is, hogy több száz kilóméteren keresztül semmi baj nem volt, de olyan is, hogy néhány száz méteren többször is lefulladt ugyanigy...
deuxopel Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Sziasztok! ujkent regisztraltam a forumban, elnezest, ha olyat irok, kerdezek, ami mar szerepel valamely oldalon, hosszasan kerestem de nem talatam valaszt a problemamra. van egy oreg '92-es evjaratu C14NZ motoros astram, a motorban ora szerint 202ezer km van. nehany napja ha leallitom akkor felforr a viz a blokkban. autopalyan, varosban, hegymenetben nem jelentkezik a problema, csak mikor leallitom, a vizszint megfelelo, a homero jelado, es a muszer is jo, kicsereltem mindkettot. masik problemam, egy '98-as evjaratu X14XE motoros astra, egy hete vettem, hazafele, az elso utjan megadta magat. autopalyan az elso kb.100km-en nem volt gond, majd hazaerve az utolso kb. 10km-es szakaszon emelkedore fel elment az ero, kicsit emelkedett a vizhofok. otthagytam, majd elkerulve a problemat, inkabb hazavontattam. elso megallapitasok: nem megy a 3. henger > gyertyakat felcsereltem, nincs megoldas kicsereltem a gyertyakabeleket > nincs megoldas kompressziot nem mertem (eddig), de nem pofog az olajterbe, azonban olaj van a szivocsoben melegiti az vizet (gondolom megadta magat a tomites) a motor hibat jelez, a kod 1405 (EGR szelep) valosag lehet-e a szererlo allitasa, hogy a 16 szelepes opel motornal egy olyan bevonat van a szelepeket, ami ha vizzel erintkezik, akkor azonnal tonkreteszi a szelepet? ilymodon a tomitescsere eseten a szelepeket is ki kell cserelni. megkoszonom a valaszokat tisztelettel: csaba
brezsó Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 deuxopel írta: Sziasztok! ujkent regisztraltam a forumban, elnezest, ha olyat irok, kerdezek, ami mar szerepel valamely oldalon, hosszasan kerestem de nem talatam valaszt a problemamra. van egy oreg '92-es evjaratu C14NZ motoros astram, a motorban ora szerint 202ezer km van. nehany napja ha leallitom akkor felforr a viz a blokkban. autopalyan, varosban, hegymenetben nem jelentkezik a problema, csak mikor leallitom, a vizszint megfelelo, a homero jelado, es a muszer is jo, kicsereltem mindkettot. masik problemam, egy '98-as evjaratu X14XE motoros astra, ................. tisztelettel: csaba Üdv itt! Jól tetted, hogy regisztráltál, jó hely ez! :P Honnan veszed észre, hogy forr a viz? Rendesen bugyog mint a fazékban? :( Jó a kiegyenlitő tartályon a sapi? Mert a motor leállitása után még emelkedik a motor/vizhő egy ideig mivel nem megy a pumpa, de akkor sem szabadna forrnia mivel nyomás alatt van a rendszer - persze ha minden rendben van - és nyugodtan mehet 100*C fölé is. Talán, rossz esetben, lehet hengerfejtömités hiba is, de ehhez nem értek és akkor azért hamarabb fogyna a viz is... :) Az X14XE meg passz..majd jönnek a szakik.. :hiya: ... szerk.: Jut eszembe! Ha hengerfejtömitést cserélsz, mindenképp érdemes rendbe tenni magát a hengerfejet és igy a szelepeket/szelepfészkeket is......
opel16v Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 deuxopel írta: valosag lehet-e a szererlo allitasa, hogy a 16 szelepes opel motornal egy olyan bevonat van a szelepeket, ami ha vizzel erintkezik, akkor azonnal tonkreteszi a szelepet? ilymodon a tomitescsere eseten a szelepeket is ki kell cserelni. na ez csúsztatás :) tömítésed szinte tuti hogy rossz, ezért hf-et mindenképpen le kell kapni, többi meg akkor kiderül :(
pszilaj Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 deuxopel írta: Sziasztok! ujkent regisztraltam a forumban, elnezest, ha olyat irok, kerdezek, ami mar szerepel valamely oldalon, hosszasan kerestem de nem talatam valaszt a problemamra. van egy oreg '92-es evjaratu C14NZ motoros astram, a motorban ora szerint 202ezer km van. nehany napja ha leallitom akkor felforr a viz a blokkban. autopalyan, varosban, hegymenetben nem jelentkezik a problema, csak mikor leallitom, a vizszint megfelelo, a homero jelado, es a muszer is jo, kicsereltem mindkettot. masik problemam, egy '98-as evjaratu X14XE motoros astra, egy hete vettem, hazafele, az elso utjan megadta magat. autopalyan az elso kb.100km-en nem volt gond, majd hazaerve az utolso kb. 10km-es szakaszon emelkedore fel elment az ero, kicsit emelkedett a vizhofok. otthagytam, majd elkerulve a problemat, inkabb hazavontattam. elso megallapitasok: nem megy a 3. henger > gyertyakat felcsereltem, nincs megoldas kicsereltem a gyertyakabeleket > nincs megoldas kompressziot nem mertem (eddig), de nem pofog az olajterbe, azonban olaj van a szivocsoben melegiti az vizet (gondolom megadta magat a tomites) a motor hibat jelez, a kod 1405 (EGR szelep) valosag lehet-e a szererlo allitasa, hogy a 16 szelepes opel motornal egy olyan bevonat van a szelepeket, ami ha vizzel erintkezik, akkor azonnal tonkreteszi a szelepet? ilymodon a tomitescsere eseten a szelepeket is ki kell cserelni. megkoszonom a valaszokat tisztelettel: csaba Erre csak azt tudom mondani, h könyv szerint a kipufogó szelepekben (benne) található nátrium töltet, a jobb hővezetőképesség matt. Ha eltörik a szelepszár, akkor van az, h ha vizet ér akkor elég keményen hidrogén gáz fejlődik és maró anyag keletkezik a vízben. De bevonat nincs rajta. A többire nem tom a választ.
Recommended Posts