J0hnny Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 de aki megszokott egy benyás gépet nemigen fog TD F astrát venni, ha számít neki a dinamika :) , főleg nem egy 16v-s gép után :P Nem ültél te még jó dízelben! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Mostanában nem nyomom neki 2000 fölé csak emelkedôn. Sík úton a 2000 elég neki. :) Nem teszel jót vele hosszú távon,melegen tessék forgatni a motort 3000-4000 közé ha kell,ha sokszor megy alacsony fordulaton csak lekormolsz mindent belül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Nem teszel jót vele hosszú távon,melegen tessék forgatni a motort 3000-4000 közé ha kell,ha sokszor megy alacsony fordulaton csak lekormolsz mindent belül. Errôl beszélek, csak sík útfelületen nem tolok oda neki. Eléggé dimbes-dombos Erdélyország, emelkedőkön 3000 -eket szokott kapni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Erről volt egyszer egy nagyon jó cikk, hogy többet árt a motornak, ha alapjáraton járatják és/vagy melegítik. Szerk.: Meg is találtam Én csak addig szoktam inditás után helyben járatni, amíg kikapcsol a szekunderlevegő befúvó akarmi.... utána kapja az ívet.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Én csak addig szoktam inditás után helyben járatni, amíg kikapcsol a szekunderlevegő befúvó akarmi.... utána kapja az ívet.. :) én meg addig, amíg bekötöm az övet, és nyugiba megyek vele egyből. JOHnny eddig jó dízel astrába még nem ültem, ami adott volna olyan élményt, mint egy x14xe Laleeéba ültem, és az egy átlagos állapotó 10en éves astra, 1.7 dr ha jól emlékszem, és kellemesebb volt, mint gondoltam. viszont az 1.9 tdi Paccatok, meg a skodák, az nem gyenge, na meg a seatok ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 gondom van :) jövök hazafelé, szaggat rángat a motort, erősen pörgetve csúsztatott kuplunggal tudtam hazajönni, és leállítás után, csak hosszú tekerésre indult be járt fulladozva vagy 10mp ig és leált, utána már be se indult. hibalámpa nincs víz nem olajos olaj nem habos kézzel tekerve rendesen mozog a főtengely csattogást, recsegést nem hallottam. szerintetek? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 gondom van :) jövök hazafelé, szaggat rángat a motort, erősen pörgetve csúsztatott kuplunggal tudtam hazajönni, és leállítás után, csak hosszú tekerésre indult be járt fulladozva vagy 10mp ig és leált, utána már be se indult. hibalámpa nincs víz nem olajos olaj nem habos kézzel tekerve rendesen mozog a főtengely csattogást, recsegést nem hallottam. szerintetek? :( Üzemanyagszűrő csere és nézd meg nincs-e valahol dugulás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Üzemanyagszűrő csere és nézd meg nincs-e valahol dugulás. megvana hiba :( ettől eccerűbb :) (elméleti hiba csak, kívi vagyok ki mire tippel. ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 megvana hiba :P ettől eccerűbb :( (elméleti hiba csak, kívi vagyok ki mire tippel. ) elfelejtettél tankolni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 elfelejtettél tankolni :) erre gondoltam, de nincs ilyen hiba kb ezt okozná, ha kitankolnék, csak nem érnék haza, max az utca aljáról, 30méter kb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 megvana hiba :P ettől eccerűbb :( (elméleti hiba csak, kívi vagyok ki mire tippel. ) Most mindenki mondjon egy tippet, és te majd holnap reggel megmondod a frankót? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Most mindenki mondjon egy tippet, és te majd holnap reggel megmondod a frankót? :) ja de Breki már megmondta, mi lenne a hiba oka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 ja de Breki már megmondta, mi lenne a hiba oka. Nekem meg nem múkodik a Hátsó kapaszkodó-világítás, kitalálod mi a hiba? :hiya: Ma sikerült ismét szenvedni a beindulással... 1 órás állás után 2 izzítás, után se indultunk be... :( kezd haldokolni a gépezet. Valakinek van ötlete hogy honnan lehet/érdemes komplett motort szerezni bele? :) (jó tudom, ebbe az autóba egyáltalán szerezni sem érdemes, de érdekelne hogy tudtok e valamit) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Nekem meg nem múkodik a Hátsó kapaszkodó-világítás, kitalálod mi a hiba? :hiya: Ma sikerült ismét szenvedni a beindulással... 1 órás állás után 2 izzítás, után se indultunk be... :( kezd haldokolni a gépezet. Valakinek van ötlete hogy honnan lehet/érdemes komplett motort szerezni bele? :) (jó tudom, ebbe az autóba egyáltalán szerezni sem érdemes, de érdekelne hogy tudtok e valamit) :P Szegény ribi elkurvult, már indulni sem akar? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Nekem meg nem múkodik a Hátsó kapaszkodó-világítás, kitalálod mi a hiba? :hiya: Ma sikerült ismét szenvedni a beindulással... 1 órás állás után 2 izzítás, után se indultunk be... :( kezd haldokolni a gépezet. Valakinek van ötlete hogy honnan lehet/érdemes komplett motort szerezni bele? :) (jó tudom, ebbe az autóba egyáltalán szerezni sem érdemes, de érdekelne hogy tudtok e valamit) :P németből hoznak neked abba is több bontó is foglakozik ilyennel, hogy kompletten behoznakkocsit kintről, és itthon szétbontva eladják őket. pl első körben bontóban érdeklődj körbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
L.Gábor Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy a x20xev motorról milyen véleményetek van?Nem tuning szempontból hanem megbízhatóság meg élettartam szempontól.Mert valaki azt mondja hogy a c20xe jobb de valaki meg hogy hamar meg lehet ölni! Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Most akkor végülis mi volt a gond Novyy? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Most akkor végülis mi volt a gond Novyy? :) semmi, csak kíváncsi voltam ki mit mond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 semmi, csak kíváncsi voltam ki mit mond. Bazze te kialudtad-e magad rendesen? :) :( :P Mond, hogy nem úgy van ahogyan én értettem.....(kitaláltad, hogy közvéleménykutatást tarts??? :hiya: :lol: :D :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Bazze te kialudtad-e magad rendesen? :) :( :P Mond, hogy nem úgy van ahogyan én értettem.....(kitaláltad, hogy közvéleménykutatást tarts??? :hiya: :lol: :D :D ) elméleti tréning :D am még nem kizárt, hogy ez elő is idéződik... eléggé kevés benin lehet benne, vagy 10kmet fekvő mutatóval kocsikáztam :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 elméleti tréning :) am még nem kizárt, hogy ez elő is idéződik... eléggé kevés benin lehet benne, vagy 10kmet fekvő mutatóval kocsikáztam :( Hadd tegyem fel a kérdést. Mielôtt ezt kitaláltad, Dr. House-t néztél????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Hadd tegyem fel a kérdést. Mielôtt ezt kitaláltad, Dr. House-t néztél????? életemben vagy 5 részt láttam :) mielőtt ezt kitaláltam, akkor álltam be a garázsba :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 életemben vagy 5 részt láttam :) mielőtt ezt kitaláltam, akkor álltam be a garázsba :( A báránkák meg a farkas mesére emlékszel-e még pajzán kiskorodból??? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 semmi, csak kíváncsi voltam ki mit mond. Na B+ azt hittem már kiismertelek. :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 elméleti tréning :) am még nem kizárt, hogy ez elő is idéződik... eléggé kevés benin lehet benne, vagy 10kmet fekvő mutatóval kocsikáztam :( Az még nem ok a majréra. Én tök fekvő benzinszint mutatóval még 70 km-t tudok autózni (ha nem előzgetek.....). :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts