Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

Nem teszel jót vele hosszú távon,melegen tessék forgatni a motort 3000-4000 közé ha kell,ha sokszor megy alacsony fordulaton csak lekormolsz mindent belül.

Errôl beszélek, csak sík útfelületen nem tolok oda neki. Eléggé dimbes-dombos Erdélyország, emelkedőkön 3000 -eket szokott kapni :)

Megosztás:

Én csak addig szoktam inditás után helyben járatni, amíg kikapcsol a szekunderlevegő befúvó akarmi....

utána kapja az ívet.. :)

én meg addig, amíg bekötöm az övet, és nyugiba megyek vele egyből.

JOHnny eddig jó dízel astrába még nem ültem, ami adott volna olyan élményt, mint egy x14xe

Laleeéba ültem, és az egy átlagos állapotó 10en éves astra, 1.7 dr ha jól emlékszem, és kellemesebb volt, mint gondoltam.

viszont az 1.9 tdi Paccatok, meg a skodák, az nem gyenge, na meg a seatok ...

Megosztás:

gondom van :)

jövök hazafelé, szaggat rángat a motort, erősen pörgetve csúsztatott kuplunggal tudtam hazajönni, és leállítás után, csak hosszú tekerésre indult be járt fulladozva vagy 10mp ig és leált, utána már be se indult.

hibalámpa nincs

víz nem olajos

olaj nem habos

kézzel tekerve rendesen mozog a főtengely

csattogást, recsegést nem hallottam.

szerintetek? :(

Megosztás:

gondom van :)

jövök hazafelé, szaggat rángat a motort, erősen pörgetve csúsztatott kuplunggal tudtam hazajönni, és leállítás után, csak hosszú tekerésre indult be járt fulladozva vagy 10mp ig és leált, utána már be se indult.

hibalámpa nincs

víz nem olajos

olaj nem habos

kézzel tekerve rendesen mozog a főtengely

csattogást, recsegést nem hallottam.

szerintetek? :(

Üzemanyagszűrő csere és nézd meg nincs-e valahol dugulás.

Megosztás:

ja

de Breki már megmondta, mi lenne a hiba oka.

Nekem meg nem múkodik a Hátsó kapaszkodó-világítás, kitalálod mi a hiba? :hiya:

Ma sikerült ismét szenvedni a beindulással... 1 órás állás után 2 izzítás, után se indultunk be... :( kezd haldokolni a gépezet. Valakinek van ötlete hogy honnan lehet/érdemes komplett motort szerezni bele? :) (jó tudom, ebbe az autóba egyáltalán szerezni sem érdemes, de érdekelne hogy tudtok e valamit) :P

Megosztás:

Ma sikerült ismét szenvedni a beindulással... 1 órás állás után 2 izzítás, után se indultunk be... :( kezd haldokolni a gépezet. Valakinek van ötlete hogy honnan lehet/érdemes komplett motort szerezni bele? :) (jó tudom, ebbe az autóba egyáltalán szerezni sem érdemes, de érdekelne hogy tudtok e valamit) :P

Szegény ribi elkurvult, már indulni sem akar? :lol:

Megosztás:

németből hoznak neked abba is

több bontó is foglakozik ilyennel, hogy kompletten behoznakkocsit kintről, és itthon szétbontva eladják őket.

pl első körben bontóban érdeklődj körbe.

Megosztás:

Bazze te kialudtad-e magad rendesen? :) :( :P

Mond, hogy nem úgy van ahogyan én értettem.....(kitaláltad, hogy közvéleménykutatást tarts??? :hiya: :lol: :D :D )

elméleti tréning :D

am még nem kizárt, hogy ez elő is idéződik...

eléggé kevés benin lehet benne, vagy 10kmet fekvő mutatóval kocsikáztam :P

Megosztás:

elméleti tréning :)

am még nem kizárt, hogy ez elő is idéződik...

eléggé kevés benin lehet benne, vagy 10kmet fekvő mutatóval kocsikáztam :(

Az még nem ok a majréra. Én tök fekvő benzinszint mutatóval még 70 km-t tudok autózni (ha nem előzgetek.....). :P

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.