Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
de aki megszokott egy benyás gépet nemigen fog TD F astrát venni, ha számít neki a dinamika :) , főleg nem egy 16v-s gép után :P

Nem ültél te még jó dízelben! :(

Elküldve
Mostanában nem nyomom neki 2000 fölé csak emelkedôn. Sík úton a 2000 elég neki. :)

Nem teszel jót vele hosszú távon,melegen tessék forgatni a motort 3000-4000 közé ha kell,ha sokszor megy alacsony fordulaton csak lekormolsz mindent belül.

Elküldve
Nem teszel jót vele hosszú távon,melegen tessék forgatni a motort 3000-4000 közé ha kell,ha sokszor megy alacsony fordulaton csak lekormolsz mindent belül.

Errôl beszélek, csak sík útfelületen nem tolok oda neki. Eléggé dimbes-dombos Erdélyország, emelkedőkön 3000 -eket szokott kapni :)

Elküldve
Erről volt egyszer egy nagyon jó cikk, hogy többet árt a motornak, ha alapjáraton járatják és/vagy melegítik.

Szerk.: Meg is találtam

Én csak addig szoktam inditás után helyben járatni, amíg kikapcsol a szekunderlevegő befúvó akarmi....

utána kapja az ívet.. :)

Elküldve
Én csak addig szoktam inditás után helyben járatni, amíg kikapcsol a szekunderlevegő befúvó akarmi....

utána kapja az ívet.. :)

én meg addig, amíg bekötöm az övet, és nyugiba megyek vele egyből.

JOHnny eddig jó dízel astrába még nem ültem, ami adott volna olyan élményt, mint egy x14xe

Laleeéba ültem, és az egy átlagos állapotó 10en éves astra, 1.7 dr ha jól emlékszem, és kellemesebb volt, mint gondoltam.

viszont az 1.9 tdi Paccatok, meg a skodák, az nem gyenge, na meg a seatok ...

Elküldve

gondom van :)

jövök hazafelé, szaggat rángat a motort, erősen pörgetve csúsztatott kuplunggal tudtam hazajönni, és leállítás után, csak hosszú tekerésre indult be járt fulladozva vagy 10mp ig és leált, utána már be se indult.

hibalámpa nincs

víz nem olajos

olaj nem habos

kézzel tekerve rendesen mozog a főtengely

csattogást, recsegést nem hallottam.

szerintetek? :(

Elküldve
gondom van :)

jövök hazafelé, szaggat rángat a motort, erősen pörgetve csúsztatott kuplunggal tudtam hazajönni, és leállítás után, csak hosszú tekerésre indult be járt fulladozva vagy 10mp ig és leált, utána már be se indult.

hibalámpa nincs

víz nem olajos

olaj nem habos

kézzel tekerve rendesen mozog a főtengely

csattogást, recsegést nem hallottam.

szerintetek? :(

Üzemanyagszűrő csere és nézd meg nincs-e valahol dugulás.

Elküldve
Üzemanyagszűrő csere és nézd meg nincs-e valahol dugulás.

megvana hiba :(

ettől eccerűbb :)

(elméleti hiba csak, kívi vagyok ki mire tippel. )

Elküldve
elfelejtettél tankolni :)

erre gondoltam, de nincs ilyen hiba

kb ezt okozná, ha kitankolnék, csak nem érnék haza, max az utca aljáról, 30méter kb.

Elküldve
megvana hiba :P

ettől eccerűbb :(

(elméleti hiba csak, kívi vagyok ki mire tippel. )

Most mindenki mondjon egy tippet, és te majd holnap reggel megmondod a frankót? :)

Elküldve
Most mindenki mondjon egy tippet, és te majd holnap reggel megmondod a frankót? :)

ja

de Breki már megmondta, mi lenne a hiba oka.

Elküldve
ja

de Breki már megmondta, mi lenne a hiba oka.

Nekem meg nem múkodik a Hátsó kapaszkodó-világítás, kitalálod mi a hiba? :hiya:

Ma sikerült ismét szenvedni a beindulással... 1 órás állás után 2 izzítás, után se indultunk be... :( kezd haldokolni a gépezet. Valakinek van ötlete hogy honnan lehet/érdemes komplett motort szerezni bele? :) (jó tudom, ebbe az autóba egyáltalán szerezni sem érdemes, de érdekelne hogy tudtok e valamit) :P

Elküldve

Ma sikerült ismét szenvedni a beindulással... 1 órás állás után 2 izzítás, után se indultunk be... :( kezd haldokolni a gépezet. Valakinek van ötlete hogy honnan lehet/érdemes komplett motort szerezni bele? :) (jó tudom, ebbe az autóba egyáltalán szerezni sem érdemes, de érdekelne hogy tudtok e valamit) :P

Szegény ribi elkurvult, már indulni sem akar? :lol:

Elküldve

németből hoznak neked abba is

több bontó is foglakozik ilyennel, hogy kompletten behoznakkocsit kintről, és itthon szétbontva eladják őket.

pl első körben bontóban érdeklődj körbe.

Elküldve

sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy a x20xev motorról milyen véleményetek van?Nem tuning szempontból hanem megbízhatóság meg élettartam szempontól.Mert valaki azt mondja hogy a c20xe jobb de valaki meg hogy hamar meg lehet ölni!

Előre is köszi!

Elküldve
semmi, csak kíváncsi voltam ki mit mond.

Bazze te kialudtad-e magad rendesen? :) :( :P

Mond, hogy nem úgy van ahogyan én értettem.....(kitaláltad, hogy közvéleménykutatást tarts??? :hiya: :lol: :D :D )

Elküldve
Bazze te kialudtad-e magad rendesen? :) :( :P

Mond, hogy nem úgy van ahogyan én értettem.....(kitaláltad, hogy közvéleménykutatást tarts??? :hiya: :lol: :D :D )

elméleti tréning :D

am még nem kizárt, hogy ez elő is idéződik...

eléggé kevés benin lehet benne, vagy 10kmet fekvő mutatóval kocsikáztam :P

Elküldve
elméleti tréning :)

eléggé kevés benin lehet benne, vagy 10kmet fekvő mutatóval kocsikáztam :(

Hadd tegyem fel a kérdést. Mielôtt ezt kitaláltad, Dr. House-t néztél?????

Elküldve
Hadd tegyem fel a kérdést. Mielôtt ezt kitaláltad, Dr. House-t néztél?????

életemben vagy 5 részt láttam :)

mielőtt ezt kitaláltam, akkor álltam be a garázsba :(

Elküldve
életemben vagy 5 részt láttam :)

mielőtt ezt kitaláltam, akkor álltam be a garázsba :(

A báránkák meg a farkas mesére emlékszel-e még pajzán kiskorodból??? :P

Elküldve
elméleti tréning :)

eléggé kevés benin lehet benne, vagy 10kmet fekvő mutatóval kocsikáztam :(

Az még nem ok a majréra. Én tök fekvő benzinszint mutatóval még 70 km-t tudok autózni (ha nem előzgetek.....). :P

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.