opel16v Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Vagy lehet érzékeli a nitrós palackokat, és készül a száguldásra ;) Szerintem te túl sokat nézel TV-t :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MagyiZ Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Ki kellene villogtatni a hibakódot/kat kezdetnek. Elvittem már oda is,nem talált a diagnosztikás hibát..aszonta ha csak felvillan az nem jelent hibát,csak ha folyamatosan ég.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MagyiZ Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Lambda hiba. Okés,köszi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Elvittem már oda is,nem talált a diagnosztikás hibát..aszonta ha csak felvillan az nem jelent hibát,csak ha folyamatosan ég.. Általában hosszabb hiba esetén tárolja a rendszer a hibát. Ha csak pillanatokra történik, azt nem tárolja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Okés,köszi... Ha cseréled, szigorúan csak gyárira!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 C18NZ-nél, ha szakad, vagy ugrik a szíj, akkor nem akad össze a vezérlés? Egyik ismerősöm vett egy C18NZ Astrát vasárnap és ma már nem indult. Odaértem, hallottam hogy furcsán teker. Levettük a vezérléstakarót és elég foghíjas volt a szíj... Remélem nem akad össze, különben abban is mehet a motorcsere... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 C18NZ-nél, ha szakad, vagy ugrik a szíj, akkor nem akad össze a vezérlés? Egyik ismerősöm vett egy C18NZ Astrát vasárnap és ma már nem indult. Odaértem, hallottam hogy furcsán teker. Levettük a vezérléstakarót és elég foghíjas volt a szíj... Remélem nem akad össze, különben abban is mehet a motorcsere... ;) Azt nem tudom, hogy összeér-e, de sztem nem kel egyből motorcserére gondolni. Szedjétek le a hf-t, és meglátjátok, hogy mit művelt. Zotyának mikor elszakadt, "csak" a hf-t cseréltük, meg persze a szokásos dolgokat (szíj, feszítő, vízpumpa, stb). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Azt nem tudom, hogy összeér-e, de sztem nem kel egyből motorcserére gondolni. Szedjétek le a hf-t, és meglátjátok, hogy mit művelt. Zotyának mikor elszakadt, "csak" a hf-t cseréltük, meg persze a szokásos dolgokat (szíj, feszítő, vízpumpa, stb). Olcsóbban veszek egy C20NE-t, mint amennyiből rendberakható a C18NZ. ;) Egyszer volt szerencsém egy 18SE, vagy SEH-hoz A Omegában, aminek az olajtól elfogytak a fogai és átfordult. Arra is csak egy új szíj kellett és kész. Pedig annak nagyobb a sűrítése. Ez indításnál ugrott át, de nem akadt, nem csilingelt, kopogott semmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Olcsóbban veszek egy C20NE-t, mint amennyiből rendberakható a C18NZ. ;) Egyszer volt szerencsém egy 18SE, vagy SEH-hoz A Omegában, aminek az olajtól elfogytak a fogai és átfordult. Arra is csak egy új szíj kellett és kész. Pedig annak nagyobb a sűrítése. Ez indításnál ugrott át, de nem akadt, nem csilingelt, kopogott semmi... az is más mint mikor vkinek 120nál ugrik össze Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Ha van hely a szelepek és a dugók között, akkor tökmindegy mikor ugrik át, indításnál, vagy 6000-es fordulaton. ;) Kicsid idegesítő, de egy új szíj és mehet tovább. Amennyiben nem lesz hajlandó rendesen járni új szíjjal, azaz a szelepek is kaptak, akkor valószínűleg repül a motor. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Ha van hely a szelepek és a dugók között, akkor tökmindegy mikor ugrik át, indításnál, vagy 6000-es fordulaton. ;) Kicsid idegesítő, de egy új szíj és mehet tovább. Amennyiben nem lesz hajlandó rendesen járni új szíjjal, azaz a szelepek is kaptak, akkor valószínűleg repül a motor. :lol: hát így is lehet javítani :lol: papírok meg kit érdekelnek mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 hát így is lehet javítani ;) papírok meg kit érdekelnek mi? :lol: Annál az autónál teljesen mindegy. :lol: Egyik haver anyjának kell és csak tanyára és boltba járnak vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Annál az autónál teljesen mindegy. :lol: Egyik haver anyjának kell és csak tanyára és boltba járnak vele. Arra nem kéne egy C18NZ, elég lenne egy ilyen is! http://209.85.129.132/search?q=cache:ZAdmy...=clnk&gl=hu ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 A nyoccelepesesek arra pont jók. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 A nyoccelepesesek arra pont jók. ;) a nagy sárba meg kell a köbcenti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
here Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Hali Lali Papi! x16xel-ben hogy lehetne a hideginditás utáni 1500-1600as fordulatot lecsökkenteni? egyáltalán normális dolog ez ? ;) 2-4 mp ig felpörög és utánna beáll az 1100as "szivatós" majd később a 800as alapjárat... viszont néha észlelhető alapjáraton egy kis motor rángatózás, nagyon pici a fordulaton nem is észlelhető, csakis a remegésből Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Hali Lali Papi! x16xel-ben hogy lehetne a hideginditás utáni 1500-1600as fordulatot lecsökkenteni? egyáltalán normális dolog ez ? ;) 2-4 mp ig felpörög és utánna beáll az 1100as "szivatós" majd később a 800as alapjárat... viszont néha észlelhető alapjáraton egy kis motor rángatózás, nagyon pici a fordulaton nem is észlelhető, csakis a remegésből Próbáld meg megtisztítani az alapjárati motort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Próbáld meg megtisztítani az alapjárati motort. azon is van alapjárati moci? pótlevegő tolattyú? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 azon is van alapjárati moci? pótlevegő tolattyú? Mittomén. ;) Persze hogy van. Nem C14NZ. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Mittomén. ;) Persze hogy van. Nem C14NZ. :lol: én se tudom pontosan, de asszem hogy a nem központisokba így hívják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 én se tudom pontosan, de asszem hogy a nem központisokba így hívják. Van benne. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Mittomén. ;) Persze hogy van. Nem C14NZ. :lol: C14NZ-n is van. Szerintem mindegyik ilyen Bosch-rendszerű injektoroson van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 C14NZ-n is van. Szerintem mindegyik ilyen Bosch-rendszerű injektoroson van. ;) Nézz már az aláírásomra Stefi. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 nem az a kérdés hogy van e benne ;) hanem az hogy alapjárati motornak vagy pótlevegő tolattyúnak hívják? én az utóbbira szavazok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Hali Lali Papi! x16xel-ben hogy lehetne a hideginditás utáni 1500-1600as fordulatot lecsökkenteni? egyáltalán normális dolog ez ? ;) 2-4 mp ig felpörög és utánna beáll az 1100as "szivatós" majd később a 800as alapjárat... viszont néha észlelhető alapjáraton egy kis motor rángatózás, nagyon pici a fordulaton nem is észlelhető, csakis a remegésből Nem lehet, ilyen. Nincs benne szivató, ECU vezérli, melegen megy le 800 körülire. Alapjárati motor tisztogatás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts