Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Igen, csak a belevaló gyertyák között vannak különböző márkák. De ha NGK a gyári akkor azt veszek.

Az alvázszám bogarászás meg most így hirtelen magas. Majd holnap megnézem mit tudok kideríteni belőle, mert már nincs kedvem a hidegben az alvázszámot kajtatni. :) Köszi a segítséget. :D

Hidegben? A forgalmiban is benne van :huh:

Elküldve
Hidegben? A forgalmiban is benne van :huh:

és az szerintetek hol van? Nem hordom a zsebemben. Kint van a kocsimban. :D :D

Nekem nem lett motor cserélve ebben a kocsiban amióta nálam van, sőt előtte sem. :)

Elküldve
és az szerintetek hol van? Nem hordom a zsebemben. Kint van a kocsimban. :D :)

Nekem nem lett motor cserélve ebben a kocsiban amióta nálam van, sőt előtte sem. :huh:

felújítva?

Elküldve
felújítva?

Még az sem... Egyenlőre össze kéne raknom annyira hogy el tudjak közlekedni vele kompressziómérésre. Aztán utánna kiderül hogy mi lesz vele. :huh:

Elküldve
Még az sem... Egyenlőre össze kéne raknom annyira hogy el tudjak közlekedni vele kompressziómérésre. Aztán utánna kiderül hogy mi lesz vele. :huh:

miért volt akkor szétszedve?

de valami neked is volt vele nem?

Elküldve
miért volt akkor szétszedve?

de valami neked is volt vele nem?

Valami volt. Összetörtem. Azzal a lendülettel elindult egy full full full full full felújítás. Kasztni, fényezés kész. Motor futómű van hátra. :D DióhéJban. :huh:

Szerkesztve, csak azé me esspézoli beszót. :)

Elküldve
Valami volt. Összetörtem. Azzal a lendülettel elindult egy full full full full full felújítás. Kasztni, fényezés kész. Motor futómű van hátra. :D DióhéJban. :huh:

Szerkesztve, csak azé me esspézoli beszót. :D

jaa hát sajnálatos ok a felújításra de sok sikert hozzá :)

Elküldve
ÚÚÚ. :huh: Én kérek elnézést.

Hengerátmérő = D

Lökethossz = L

Lökettérfogat = ((Dnégyzet * PI) / 4) * L

FHP= felső holtpont

AHP= alsó holtpont

Káros tér = a dugattyú FHP helyzetében a dugattyú felett maradó tér, természetesen zárt szelepekkel

:) :D :D

Elküldve
Backi,de ha az hiányzik,az önindítója honnan kap tápot? :huh:

Ha az nincs rajta, akkor az tuti nem is megy :) gondolom most esett le neki, nem volt eddig ilyen :D

Elküldve
De azt mondja,hogy a gépsas hibátlan! :huh:

Akkó vagy másik vezeték megy rá, vagy ez a generátoré és nincs töltése éppen,

vagy ott a környéken qrva nagy a térben az energiasűrűség :)

Elküldve
Akkó vagy másik vezeték megy rá, vagy ez a generátoré és nincs töltése éppen,

vagy ott a környéken qrva nagy a térben az energiasűrűség :)

Te aztán igazi szakbarbár vagy! :huh:

Elküldve
az elalszik akkor is, ha nincs rajta a nagy piros kábel :huh:

nem sokat mesélt, de gondolom csak feltűnne neki, ha nem lenne töltés, előbb utóbb lemerülne az aksija.

Elküldve
most hogy nem használja? :)

valamiből kimaradtam akkor leet, de nem emlékszem erre hogy nem használja.. na majd csak jön lassan

és mesél mi is van :huh:

Elküldve
Ha az nincs rajta, akkor az tuti nem is megy :huh: gondolom most esett le neki, nem volt eddig ilyen :)

Kép szerint erősen le volt szigetelve a vége ergó, egy használaton kívüli kábel. Lehet, hogy egy törött vezeték, amit nehezebb volt kioperálni mint leszigetelni, főleg ha eladásra készült.... :D

Elküldve
Kép szerint erősen le volt szigetelve a vége ergó, egy használaton kívüli kábel. Lehet, hogy egy törött vezeték, amit nehezebb volt kioperálni mint leszigetelni, főleg ha eladásra készült.... :huh:

Igen. Valamint mondta is, hogy semmi problémát nem érzett, indul a kocsi rendesen, töltés van.

Elküldve
Igen. Valamint mondta is, hogy semmi problémát nem érzett, indul a kocsi rendesen, töltés van.

Hát én már csak végigbogarásznám a motorteret, honnan jön. Kapcsolási rajzon nem lehetne megkeresni a szín, meg az átmérő alapján?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.