Zsolthy Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Legközelebb a megfelelő topicba írd a kérésed, mert ez nem motor téma. :) Hacsak nem akarsz így hadat üzenni a moderátoroknak. :huh: BOCSÁNAT Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Én pl egy 14nz-t is kipróbálnék kíváncsiságból. C14NZ-re vagy sima 14NZ-re gondoltál,mert nem mindegy. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 C14NZ-re vagy sima 14NZ-re gondoltál,mert nem mindegy. :huh: C14NZ-re gondoltam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 C14NZ-re gondoltam. :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 :huh: Erre most igazán nem tudok mit írni. (Szóval emiatt a hozzászólás miatt sokan hülyének néznek majd engem.) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Erre most igazán nem tudok mit írni. (Szóval emiatt a hozzászólás miatt sokan hülyének néznek majd engem.) :huh: A 14NZ karbis motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 A 14NZ karbis motor. Tudom hogy olyan is volt. De a napszemüveges szmájlidra akkorsem tudok semmit írni. Pedig szerettem volna valami igazán frappánsat....de így csak egy idióta offra futotta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 A 14NZ karbis motor. LOOOOL Az a 14NV, de ne mond el senkinek. :huh: Vergaser Pierburg 2 E 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 LOOOOL Az a 14NV, de ne mondd el senkinek. :) Ezért csodálkoztam én is a kérdésen :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 LOOOOL Az a 14NV, de ne mond el senkinek. :huh: Vergaser Pierburg 2 E 3 Na tessék,én is tévedhetek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Apropó, vannak még valami maradékok? Én a fényszórókra/indexekre gondoltam, régebben hirdetted. Szia brezso! Szerintem Te összekevertél valakivel, nekem az Nz-s cuccok vannak csak eladóba! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 LOOOOL Az a 14NV, de ne mond el senkinek. :huh: Vergaser Pierburg 2 E 3 Hogy ha már itt tartunk,te olyanról hallottál-e már: C14SEL,C16SV/LZ/SEI/SEL stb stb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Hogy ha már itt tartunk,te olyanról hallottál-e már: C14SEL,C16SV/LZ/SEI/SEL stb stb. :) Most már hiába. Lebőgtél, nem tudod visszaállítani a tekintélyed. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Most már hiába. Lebőgtél, nem tudod visszaállítani a tekintélyed. :) Hát ha összeszámolnám ki hányszor bőgött itt már le...fuuuuúúú :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Most már hiába. Lebőgtél, nem tudod visszaállítani a tekintélyed. :D volt neki? :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 volt neki? :) :huh: Előtem volt. :D Eddig. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Azt hiszem ezek után nyugtalanul fogok aludni,mert Zotya előtt elveszítettem a nem létező tekintélyem,mert egyszer álmos fejjel hibáztam.Anyááááám.Öngyi leszek rögtön! :huh: Inkább nem írom le,amit még gondolok,mert sértődés lesz belőle. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Azt hiszem ezek után nyugtalanul fogok aludni,mert Zotya előtt elveszítettem a nem létező tekintélyem,mert egyszer álmos fejjel hibáztam.Anyááááám.Öngyi leszek rögtön! :) Inkább nem írom le,amit még gondolok,mert sértődés lesz belőle. :D Kizárt dolog, de tépjünk ezzel, innen mert seggeberúgnak offolásért. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Azt hiszem ezek után nyugtalanul fogok aludni,mert Zotya előtt elveszítettem a nem létező tekintélyem,mert egyszer álmos fejjel hibáztam.Anyááááám.Öngyi leszek rögtön! :huh: Inkább nem írom le,amit még gondolok,mert sértődés lesz belőle. :) Azért csak óvatosan a szomi-depi-öngyi dolgokkal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Azt hiszem ezek után nyugtalanul fogok aludni,mert Zotya előtt elveszítettem a nem létező tekintélyem,mert egyszer álmos fejjel hibáztam.Anyááááám.Öngyi leszek rögtön! :huh: Inkább nem írom le,amit még gondolok,mert sértődés lesz belőle. :) Azért csak óvatosan a szomi-depi-öngyi dolgokkal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Azt hiszem ezek után nyugtalanul fogok aludni,mert Zotya előtt elveszítettem a nem létező tekintélyem,mert egyszer álmos fejjel hibáztam.Anyááááám.Öngyi leszek rögtön! :huh: Inkább nem írom le,amit még gondolok,mert sértődés lesz belőle. :) Ezt nem tudom mi a rákért csinálta a gép. Sorry. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Ezt nem tudom mi a rákért csinálta a gép. Sorry. Te sem vagytok skizofrének? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Hogy ha már itt tartunk,te olyanról hallottál-e már: C14SEL,C16SV/LZ/SEI/SEL stb stb. :huh: C14SEL=nem hallottam még róla (ami nem jelenti azt, hogy nincs, vagy van) C16SV=nincs, de 16SV van (szürke Kadettemben ilyen motor volt) C16LZ=van C16SEI=van C16SEL=nem hallottam még róla (ami nem jelenti azt, hogy nincs, vagy van) De nem is erről volt igazán szó. Te azt állítottad, hogy a 14NZ karburátoros, pedig a Z a központi injektor jelölése a motorkódban. A V pedig a karburátoré. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 C14SEL=nem hallottam még róla (ami nem jelenti azt, hogy nincs, vagy van) C16SV=nincs, de 16SV van (szürke Kadettemben ilyen motor volt) C16LZ=van C16SEI=van C16SEL=nem hallottam még róla (ami nem jelenti azt, hogy nincs, vagy van) De nem is erről volt igazán szó. Te azt állítottad, hogy a 14NZ karburátoros, pedig a Z a központi injektor jelölése a motorkódban. A V pedig a karburátoré. Z16SE is van. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Z16SE is van. :) Van, de Ő nem sorolta fel. Az stb-be ugyan sok minden belefér, de engedd meg, hogy minden motort ne soroljak fel. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts