FPepe Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 :rolleyes: Miért ennyien megvagyunk egy új nélkül. :) Az lehet, de ujj nélkül nehezebb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Ma Hajnalban 5-kor megint tapogattam a hűtőmet. 10 km megtétele után a vízfokmérőnél a mutató a kék közepén volt még csak. Kinyitva a motorháztetőt. a vetillátor lapátja között langyos volt a hűtő, a fölső gumicsővel együtt. De a hűtő másik fele hideg volt. Tehát már részlegesen keringett a víz.. Szerintem attól mert ez dízil, nem feltétlenül kellene ilyen lassan melegednie. Cseréljek termosztátot ? Érdemes cserélni,fogyasztást nálad nem növeli meg észrevehetően.6EFt körül van az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Annyit beszéltek a bödönről hogy én is beiktatok egyet ha lesz hozzá türelmem elkésziteni :rolleyes: . Szerintem is hasznos lehet. Főleg ha a kondenzvizet is csökkenti a kipuffban. Ma biinditottam hogy kicsit melegedjen amig berakodunk a csomagtartóba és csak lestem hogy mennyi vizet "prüszköl"... ha másért nem akkor ezért is hasznosnak találnám a dolgot. Na meg persze számomra elég meggyőzőek az epk indokai, tapasztalatai is. Amúgy meg ha nem árt akkor meg miért ne lehetne kipróbálni!? Az is lehet hogy jót tesz :D Azért a zotya projektjét még megvárom aztán lekoppintom. :) :) :) Vagy megkérem hogy gyártson nekem is egyet :D :D :D Ennek nincs köze a kartergázhoz. Az a kipuffbban kicsapódó víz. Ezen nem segít a bödön. Régen rossz lenne ha annyi víz a motorból fröcsögne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Annyit beszéltek a bödönről hogy én is beiktatok egyet ha lesz hozzá türelmem elkésziteni :rolleyes: . Szerintem is hasznos lehet. Főleg ha a kondenzvizet is csökkenti a kipuffban. Ma biinditottam hogy kicsit melegedjen amig berakodunk a csomagtartóba és csak lestem hogy mennyi vizet "prüszköl"... ha másért nem akkor ezért is hasznosnak találnám a dolgot. Na meg persze számomra elég meggyőzőek az epk indokai, tapasztalatai is..... Ennek nincs köze a kartergázhoz. Az a kipuffbban kicsapódó víz. Ezen nem segít a bödön. Régen rossz lenne ha annyi víz a motorból fröcsögne. :D szerintem meg ha kiszűri a kartergázból akkor oda is kevesebb jut, kevesebb csapódik ki ..a csökkentésen volt a lényeg, úgy is irtam, látod? :D De távol álljon tőlem vitába szállni, nagyon keveset értek én a technikai dolgokhoz/dolgokból :) :) Csak amolyan "paraszti" ésszel gondoltam igy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Ez nem vita, csak megjegyeztem. :rolleyes: Ne sértődj meg. :) Nézd meg a vadiuj autókat, vadiuj, rozsdamentes kipuffjuk csak ugy dönti a vizet indulás után. Nem hiszem hogy kartergáz gondjuk lenne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Ez nem vita, csak megjegyeztem. :rolleyes: Ne sértődj meg. :) Nézd meg a vadiuj autókat, vadiuj, rozsdamentes kipuffjuk csak ugy dönti a vizet indulás után. Nem hiszem hogy kartergáz gondjuk lenne. :) áááá, ugyan már! :D :) szerk.:Ti azért vagytok hogy én okosabb legyek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 áááá, ugyan már! :) :) szerk.:Ti azért vagytok hogy én okosabb legyek! :D :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 áááá, ugyan már! :) :rolleyes: szerk.:Ti azért vagytok hogy én okosabb legyek! :) Ezt inkább úgy mondanám,hogy jószívüek vagyunk,mert a jótanács januártól nálunk is 1500 lesz kézfogással együtt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Ezt inkább úgy mondanám,hogy jószívüek vagyunk,mert a jótanács januártól nálunk is 1500 lesz kézfogással együtt! :) :) :rolleyes: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Ezt inkább úgy mondanám,hogy jószívüek vagyunk,mert a jótanács januártól nálunk is 1500 lesz kézfogással együtt! :) :rolleyes: :) :) Karcsi meggazdagodna. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 :) :) :) Karcsi meggazdagodna. :D Ugyanmár! Zotyának már így is számlára javítja a caravant,sőt még a szervízkönyvbe is nyom pecsétet. :D De most komolyan!Gondolj bele Tiv,hány embernek spóroltunk itt meg már súlyos ezreket,hogy nem a márkaszervízbe vitte a gépet! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Ugyanmár! Zotyának már így is számlára javítja a caravant,sőt még a szervízkönyvbe is nyom pecsétet. :) De most komolyan!Gondolj bele Tiv,hány embernek spóroltunk itt meg már súlyos ezreket,hogy nem a márkaszervízbe vitte a gépet! :) Ez nekem eszembe sem jutott. Nem vagyok én ilyen. :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Érdemes cserélni,fogyasztást nálad nem növeli meg észrevehetően.6EFt körül van az ára. Körbekérdeztem néhány autósboltot termo után. Japán termosztát 15 ezer.. Gates termo 5 ezer körüli. Ha tavaly olyan 2 ezer körülit vettem az vajon milyen lehetett ??? Már nem emlékszem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Ugyanmár! Zotyának már így is számlára javítja a caravant,sőt még a szervízkönyvbe is nyom pecsétet. :D De most komolyan!Gondolj bele Tiv,hány embernek spóroltunk itt meg már súlyos ezreket,hogy nem a márkaszervízbe vitte a gépet! :) Szó se róla, én is itt kaptam a legtöbb segitséget és nem a szervizekben(ott semmit, még hasonlót sem mondtak mint itt)!!! Azóta is örömmel jövök ide mert rendesek voltatok velem annak ellenére hogy tök újoncként terheltelek benneteket és az autóm sem fuldokol már :rolleyes: :) :) Tetszik ez a (virtuális) társaság(mert én nem ismerek senkit sem személyesen). Jaj, elérzékenyülök a végén Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Az lehet, de ujj nélkül nehezebb :) :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 :rolleyes: szerintem meg ha kiszűri a kartergázból akkor oda is kevesebb jut, kevesebb csapódik ki ..a csökkentésen volt a lényeg, úgy is irtam, látod? :) Igaz! A kartergázszűrőm használata előtt még nyáron is köpte a vizet rendesen, télről pedig ne is beszéljünk! Most meg -8 fokban indítok, semmi csattogás, semmi kopogás előlről, és ha a kezem a kipufhoz teszem, nem lesz vizes! Tetszenek nekem ezek a beszólások olyanoktól akik még nem is láttak ilyet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Tetszik ez a (virtuális) társaság(mert én nem ismerek senkit sem személyesen). Jaj, elérzékenyülök a végén Látnád mi van,amikor összejön ez a társaság élőben! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Igaz! A kartergázszűrőm használata előtt még nyáron is köpte a vizet rendesen, télről pedig ne is beszéljünk! Most meg -8 fokban indítok, semmi csattogás, semmi kopogás előlről, és ha a kezem a kipufhoz teszem, nem lesz vizes! Tetszenek nekem ezek a beszólások olyanoktól akik még nem is láttak ilyet.... :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Ugye nem azt mondod hogy a kartergáz vizmennyisége folyik a kipufogóból? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Ugyanmár! Zotyának már így is számlára javítja a caravant,sőt még a szervízkönyvbe is nyom pecsétet. :) De most komolyan!Gondolj bele Tiv,hány embernek spóroltunk itt meg már súlyos ezreket,hogy nem a márkaszervízbe vitte a gépet! :rolleyes: Plussz a márkaszervizesek hálája is örökké üldözni fog, csak utol ne érjen. :D Amúgy én már fórumozás előtt elkezdtem a kocsijavítást. Kicseréltem pölö az AC-pumpát. Azóta se jó. :) :) De persze a legtöbbet itt tanultam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Ugye nem azt mondod hogy a kartergáz vizmennyisége folyik a kipufogóból? :rolleyes: Miért szerinted honnan jönne a víz? A tecsós benzinből? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Miért szerinted honnan jönne a víz? A tecsós benzinből? :rolleyes: pedig a benzinből jön. ugyanis égéstermék. kukk itt, Szabó Misi nem téved:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 pedig a benzinből jön. ugyanis égéstermék. kukk itt, Szabó Misi nem téved:D Szabó Misi alias Cliff? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 Miért szerinted honnan jönne a víz? A tecsós benzinből? :) :rolleyes: :) Jó legyen igazad. De a motorba hogy kerülne annyi víz ami a kipuffokbol folyik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 pedig a benzinből jön. ugyanis égéstermék. kukk itt, Szabó Misi nem téved:D Jön persze, de azzal nem tudunk mit kezdeni, ellenben a kartergázból kiszűrhetjük, és akkor nem lesz annyi a kipufban., és nem rontja a hatásfokot sem. Várjál, mer egyszerre írunk. :rolleyes: Hát csak a benzinből, és a kartergázból jöhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts