Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

ja igen

aki megcsinálta az Se dolgot

sokkal jobb lett az autó, jobban megyerősebb gyorsabb, jobban gyorsul?

sajna nekem még nem volt szerencsém kiróbálni egyet se :rolleyes: de egyismerős autószerelő kipróbált már többet is állítólag, és állítása szerint semmivel se megy jobban... valahogy ezt nem akarom elhinni.

Megosztás:

ja igen

aki megcsinálta az Se dolgot

sokkal jobb lett az autó, jobban megyerősebb gyorsabb, jobban gyorsul?

sajna nekem még nem volt szerencsém kiróbálni egyet se :rolleyes: de egyismerős autószerelő kipróbált már többet is állítólag, és állítása szerint semmivel se megy jobban... valahogy ezt nem akarom elhinni.

Hidd el sokkal jobban megy!!! Nekem 3000 fölött szeret "ÉLNI"!!!

A tesómnak egy Alfa 33-a van 1.4ie (90le) és amikor vezette az Astrát (akkor még NZ volt) azt mondta, hogy:

-nyomom a gázt, de nem megyünk.

mondom én:

-hát ez van.

Amikor átalakította SE-re (Ő az én szerelőm!), és kipróbálta az első mondta az volt:

-B@zdmeg, ez jobb mint az enyém!

És akkor még csak az NZ benzinpumpája volt benne! (0.7bar, asszem)

Kicseréltük a 3bar-ra, és nem talált szavak!

Megosztás:

fogyi hogy alakult?

Nekem egy kicsit megnött, mert tolom mint az állat!

Én az autót nem csak vezetem, hanem ki is használom!

De volt, hogy mentünk kb 400km és "több mint a fele" megmaradt a benyának! És ebbe volt, város és autópálya!

Igaz akkor nem toltam neki max 100-110km/h-val mentünk. És F10 váltóm van.

Megosztás:

hát hogy NEKED megfelel e vagy sem... bár másnak a féklámpám indoka is megfelelt...

na szal ha nincs katalizátro vaamivel erősebb a verda...és néha jólenne ha ez a 60 lovacska is könnyebben vágtázna...pl előzéskor, mert néha sietni kell :rolleyes:

és nemigazán tennék ugy mint a récerek ...a cityben, hogyhuh nekem már nincs katalizátorom minek is az...

még titkolnám is... és érdeklődő rendőr szemek ellen is van elképzelésem :)

Megosztás:

Szia Novvy!

Én csak ennyit mondok arra, hogy milyen volt az átalakitás után a különbség, pedig akkor még nem is ébred fel az összes lovacska benne, de azóta!

Tehát hazafelé csak egy dolog volt az arcomra írva :) :D :D :D :D :D

Igen? Én meg azt hittem, hogy ez.: :rolleyes: :) :)

Megosztás:

hát hogy NEKED megfelel e vagy sem... bár másnak a féklámpám indoka is megfelelt...

na szal ha nincs katalizátro vaamivel erősebb a verda...és néha jólenne ha ez a 60 lovacska is könnyebben vágtázna...pl előzéskor, mert néha sietni kell :rolleyes:

és nemigazán tennék ugy mint a récerek ...a cityben, hogyhuh nekem már nincs katalizátorom minek is az...

még titkolnám is... és érdeklődő rendőr szemek ellen is van elképzelésem :)

Te tényleg azt hiszed, hogy érzékelhető mértékben dobna a 60 lovon? Ááámindegy.

Az eredeti kijelentés az volt, hogy ha egyszer saját kocsid lesz...

Ha saját kocsid lesz olyat kell választani teljesítményben ami megfelelő. Szerintem. Egy erős autó kattal is erős, és nélküle sem erősebb sokkal.

(az összehasonlítást a normálisan működő katokkal értem nem az olyanokkal, amiken a gamma sugarak sem tudnak már áthatolni)

Megosztás:

figyu kb 20 km otán csinálja vagy ha álló hejzetben kicsit pörgetem fordulaton!!! kb 5 másodpercre leállítom és ujra jó akár 20 km ig is amúgy rove 10w40 olajt használok!!! na most mit mondasz!!!

Meg kéne méretni , hogy mikor mennyi az olajnyomás, "azt mondom".

Amúgy ha alapjáraton nem csinálja, lehet a nyomásszabályzó akadozik.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.