opel16v Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Sztem az astrában (versenyótóóóóóó). :lol: Ott a pont! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Esetleg a szivargyújtó részénél...lényegében aki nem használja oda akár két műszer is elfér... Én azért azt nem szedném szét. Azért javasoltam az oszlopra valót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Én azért azt nem szedném szét. Azért javasoltam az oszlopra valót. Az oszlopon olyan japánkeménytuningos beütése van, nekem azért nem szimpi. Én inkább a szolid, diszkrét dolgokat szeretem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Az oszlopon olyan japánkeménytuningos beütése van, nekem azért nem szimpi. Én inkább a szolid, diszkrét dolgokat szeretem. :lol: Kinek a pap, kinek a paplan. Én meg inkább nem faragnám szét a középkonzolt. Mégha az alsó traktusban kéne is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Kinek a pap, kinek a paplan. Én meg inkább nem faragnám szét a középkonzolt. Mégha az alsó traktusban kéne is. Még ötletelek kicsit itt magamban...szeretem a kihívásokat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Még ötletelek kicsit itt magamban...szeretem a kihívásokat. :lol: Ötletelj csak, ráérsz. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 És magát az olajnyomás órát hova tennéd? Xray befabrikált 3 műszert a hamutartó helyére, szerintem nem rossz megoldás. Persze oda egy műszert berakni nem érdemes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Sziasztok! ha szemben állok az autóval akkor ballról jobbra haladva mi a hengerek sorszámozása. A gyujtás miatt kérdezem, mert gyenge agyammal nem jelöltem össze a kábeleket mielött levettem. A trafón ugye ott van a számozás, de akkor hogy is vannak sorba a hengerek? 1-2-3-4 (balról-jobbra) Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Az ékszíjtárcsától a váltó fele 1-4, gyújtási sorrend hengerszámokban: 1-3-4-2 legalábbis általában. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Na most lett elegem az opel féle ecotech marhaságokból.Corsa megint 47-es hibát dobott,ha jól nézem az EGR pozíció hiba,szal lefogom zárni azt a szart.Pedig múltkor kapott egy majdnem újat a bontóból és mégis... Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Na most lett elegem az opel féle ecotech marhaságokból.Corsa megint 47-es hibát dobott,ha jól nézem az EGR pozíció hiba,szal lefogom zárni azt a szart.Pedig múltkor kapott egy majdnem újat a bontóból és mégis... Szia JOhnny! Mi van a düzi-vel csak nem félre lett rakva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Szia JOhnny! Mi van a düzi-vel csak nem félre lett rakva? Itthon van kímélő üzemmódban,a családnál. A Corsa a járkálós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Van olyan gondom, hogy kb 10-15 km-t kell megtenni amég a vízhőfok mutatolya kimozdul. Meghalt volna a termosztátom?????? Ja és a fűtésem se az igazi. Tegnap még semmi baja se volt. Ma beültem az autóba, mentem, és azt hittem, hogy az óra nem jó mert már máskor sokkal hamarabb elindult a mutató.A termosztátot merre találom??? Nehéz, bonyolult kicserélni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Van olyan gondom, hogy kb 10-15 km-t kell megtenni amég a vízhőfok mutatolya kimozdul. Meghalt volna a termosztátom?????? Ja és a fűtésem se az igazi. Tegnap még semmi baja se volt. Ma beültem az autóba, mentem, és azt hittem, hogy az óra nem jó mert már máskor sokkal hamarabb elindult a mutató.A termosztátot merre találom??? Nehéz, bonyolult kicserélni?? Igen nehéz, le kell bontani hozzá a vezérlést. De jobb kicserélni, mint egész télen így járkálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Na most lett elegem az opel féle ecotech marhaságokból... Kell neked bengás kócmóc!!! :P :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Hát nekem rá van kötegelőzve a bukócsőre, de gondolom ez nálad nem jáccik :lol: Hát igen. Mi szerelni szoktunk, nem kókányolni ( WD40, kábelkötegelő, powertape ragasztó :lol: ) üdv, Dr. Genya :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Van olyan gondom, hogy kb 10-15 km-t kell megtenni amég a vízhőfok mutatóJa kimozdul. Meghalt volna a termosztátom?????? Ja és a fűtésem se az igazi. Tegnap még semmi baja se volt. Ma beültem az autóba, mentem, és azt hittem, hogy az óra nem jó mert már máskor sokkal hamarabb elindult a mutató.A termosztátot merre találom??? Nehéz, bonyolult kicserélni?? Most cseréltem termosztátot,ugyan ilyen hibák miatt.92fokon nyit most és 98-on indul a venti. Köszi Vktr! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 A "4. generációs" kartergázszűrőm :lol: (3 réteg szivacs van benne) olyan jó hatásfokkal működik, hogy már 1670 km alatt összeszedett 2,5 dl trutymót (vizes olajelmulziót) a befőttes üvegembe! http://kepfeltoltes.hu/081129/3_r_teg_sziv...ltoltes.hu_.jpg [megj: 1. generáció -> szivacs nélkül, csavarokkal. 2. generáció -> 1 réteg szivacs csavarok nélkül. 3. generáció -> 2 réteg szivaccsal. 4. generáció 3 réteg szivaccsal. :lol: ] Az 5. generációs szűrőm egy perforált lemezpár közé fogja fogni a szivacsot. Ha a jelenlegi leválasztási hatásfokkal számolok, akkor 10000 km alatt 1,5 liter trutyit fogok kiválasztani a kartergázból. Gondoljunk csak bele! Egy olajcsere intervallum alatt másfél liter! Kíváncsi lennék azokra a kollégákra akik beszerelték a "bödönt", hogy mennyit gyűjtöttek már össze? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 A "4. generációs" kartergázszűrőm :lol: (3 réteg szivacs van benne) olyan jó hatásfokkal működik, hogy már 1670 km alatt összeszedett 2,5 dl trutymót (vizes olajelmulziót) a befőttes üvegembe! Csöppnyi kíváncsiságérzetemtől vezérelve érdeklődnék, hogy a frissen elkészült löttyöt kiöntöd vagy a szomszéd macsekjának adod ebédre? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Csöppnyi kíváncsiságérzetemtől vezérelve érdeklődnék, hogy a frissen elkészült löttyöt kiöntöd vagy a szomszéd macsekjának adod ebédre? :lol: Nálam sok mosóbenzin, koszos hígító, fáradt olaj és néha trutyi is keletkezik, amit olajos kannában gyűjtök, és ha megtelt, akkor leadom a benzinkútnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Kell neked bengás kócmóc!!! :lol: :lol: :) :P Khm,....khm....mi van a bengásokkal?! :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Ha a jelenlegi leválasztási hatásfokkal számolok, akkor 10000 km alatt 1,5 liter trutyit fogok kiválasztani a kartergázból. Gondoljunk csak bele! Egy olajcsere intervallum alatt másfél liter! Kíváncsi lennék azokra a kollégákra akik beszerelték a "bödönt", hogy mennyit gyűjtöttek már össze? Nekem 1.5l simán összejönne akár 5000Km alatt is,elég jó a hatásfoka a bödönnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Khm,....khm....mi van a bengásokkal?! :lol: :lol: Csak annyi, hogy fölöslegesen agyon vannak variálva. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Csak annyi, hogy fölöslegesen agyon vannak variálva. :lol: De legalább mennek is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 De legalább mennek is. :) Ez az! Fogjunk össze! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts