spzoli Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 ha nincs jó nyomás, nem áll össze a megfelelő AFR, és nem fog beröffenni a moci :lol: akkor a köv kérdés h van e vkinek kölcsönbe, megfelelő acja? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 na megoldódott. nemtudom mi volt a baja, kapott megint egy kis féktisztitot, és utána járt magától... szóval múkoggy van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 A kartergáz szűrőmből 3000 km megtétele után 2,5 dl trutyit öntöttem ki. Ez 20 napja volt. Akkor beszereltem még egy réteg szivacsot a jobb leválasztás érdekében, és most 1232 km után már annyi trutyi gyűlt össze mint előtte 2200 km után (kb. 1,5 dl). Lásd kép: http://kepfeltoltes.hu/081116/PCV_Jar_08.1...ltoltes.hu_.jpg Szóval a hatásfok javulásnak köszönhetően összesen már 4 dl jött le a 4200 km alatt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Na ez lesz a corsában a gyári cső helyére rakva: /img] 1500Ft Nekem egyelőre ez lett az asztrába a gyári csővel! :lol: :lol: :) http://kepfeltoltes.hu/081116/gumi_sz_v_cs...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081116/Sz_v_cs__suf...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 A kartergáz szűrőmből 3000 km megtétele után 2,5 dl trutyit öntöttem ki. Ez 20 napja volt. Akkor beszereltem még egy réteg szivacsot a jobb leválasztás érdekében, és most 1232 km után már annyi trutyi gyűlt össze mint előtte 2200 km után (kb. 1,5 dl). Lásd kép: Szóval a hatásfok javulásnak köszönhetően összesen már 4 dl jött le a 4200 km alatt. :o Böööeee! :lol: Már megtanulhatnám, hogy a kartergázszűrős képeket ne nyissam meg kaja közben! Nekem egyelőre ez lett az asztrába a gyári csővel! :) :P :P Én is azzal kezdtem a kocsi vásárlása után cseréltem a levegőszűröt, és levéve azt a gumiharmonikát tapasztaltam hogy az biza likas! Szigszallag? Az olyan gagyi! Irány az Opal bolt, újat bele! 4000 pízt kértek azért a szarért, a gumigyárban a melós meg 5 fityingért fröccsönti darabját! :lol: Aztán a multkor a bontóban meg azon tapostunk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Én is azzal kezdtem a kocsi vásárlása után cseréltem a levegőszűröt, és levéve azt a gumiharmonikát tapasztaltam hogy az biza likas! Előbb utóbb a meleg olaj-levegő keveréke meg a rezgés szépen tönkre teszi, bár nekem nincs (még) szűrő beiktatva de havonta leveszem azt a csodálatos csövecskét és szépen áttörölgetem egy amúgy is kukába szánt ronggyal. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 A kartergáz szűrőmből 3000 km megtétele után 2,5 dl trutyit öntöttem ki. Ez 20 napja volt. Akkor beszereltem még egy réteg szivacsot a jobb leválasztás érdekében, és most 1232 km után már annyi trutyi gyűlt össze mint előtte 2200 km után (kb. 1,5 dl). Lásd kép: http://kepfeltoltes.hu/081116/PCV_Jar_08.1...ltoltes.hu_.jpg Szóval a hatásfok javulásnak köszönhetően összesen már 4 dl jött le a 4200 km alatt. :lol: Azt te szerkesztetted oda? Olyan mint egy befőttesüveg tele romlásnak indult virslivel.. :P :lol: Hova kerül/ mit művel az a trutyi ha nincs szűrő? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Azt te szerkesztetted oda? Olyan mint egy befőttesüveg tele romlásnak indult virslivel.. :) :lol: Hova kerül/ mit művel az a trutyi ha nincs szűrő? :lol: Hát vissza a motorban, persze egy része lerakódik a pillangószelepnél, és mivel ez a víz-trutyi-egyéb keverék nem vmi jól ég rontja a hatásfokot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Hát vissza a motorban, persze egy része lerakódik a pillangószelepnél, és mivel ez a víz-trutyi-egyéb keverék nem vmi jól ég rontja a hatásfokot. ..és ha én valami szivaccsal megtömöm a csövét...az nem elég? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 ..és ha én valami szivaccsal megtömöm a csövét...az nem elég? :lol: :lol: És hova folyik amit kiszűr a szivacs? Jobb azt leválasztani. Persze én okoskodok, azt még nekem sincs! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Kell valami ülepítőszerűség, hogy ne jusson tovább az a retkes létyó, egy szimpla szivacs karcsú hozzá. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 És hova folyik amit kiszűr a szivacs? Jobb azt leválasztani. Persze én okoskodok, azt még nekem sincs! Jogos! Akkor talán beiktathtaó egy átlátszó üzemenyagszűrő is...valahol, valamin láttam olyant amelyik amolyan ülepitőtartályként is szuperált..vagy traktoron láttam és az a vizet különitette el a gázolajtól?! :lol: - homályosak az emlékeim, de ha jó és hasznos dolog akkor utánajárok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Sziasztok! Meg lett ejtve a rég várt vezérlés csere. Hát gyerekek volt meglepetés bőven. pl: A vezérműszíj feldélből kitörtek a csavarok, a szerelő a vízpumpa csavarokat csak melegítve tudta kiszedni! A fagyálló folyadékról ne is beszéljünk. És az volt a vicces hogy nem volt már benne csavar de a vízpumpa nem akart kijönni. Ugyan ez volt a termosztáttal is az is ragaszkodó volt :lol: Pár kép: Vízpumpa 1 Vízpumpa 2 Block belül 5 éves fagyálló volt benne! Fagyálló folyadék Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Sziasztok! Meg lett ejtve a rég várt vezérlés csere. Hát gyerekek volt meglepetés bőven. pl: A vezérműszíj feldélből kitörtek a csavarok, a szerelő a vízpumpa csavarokat csak melegítve tudta kiszedni! A fagyálló folyadékról ne is beszéljünk. És az volt a vicces hogy nem volt már benne csavar de a vízpumpa nem akart kijönni. Ugyan ez volt a termosztáttal is az is ragaszkodó volt :lol: Pár kép: Vízpumpa 1 Vízpumpa 2 Block belül 5 éves fagyálló volt benne! Fagyálló folyadék Csak azt nem értem, hogy milyen szabályzatot sértettem meg amikor a képeidet akartam megnézni! Emiatt blokkolnak engem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Csak azt nem értem, hogy milyen szabályzatot sértettem meg amikor a képeidet akartam megnézni! Emiatt blokkolnak engem? Lehet a felugró ablakok vannak tiltva? Vagymostmivan? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Csak azt nem értem, hogy milyen szabályzatot sértettem meg amikor a képeidet akartam megnézni! Emiatt blokkolnak engem? Ott van valami. Reggel én meg tudtam nézni, de most nekem sem megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Ott van valami. Reggel én meg tudtam nézni, de most nekem sem megy. Nekem azt írja ki a fejlécen, hogy: az oldal teljes tartalmának megtekintéséhez további bővítmények szükségesek.... Már este elkezdet jelezni, hogy Adobe Flash Player frissítése szükséges, megtettem, de mégsem működik jópár honlap. Csak a bosszúság! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Azt te szerkesztetted oda? Olyan mint egy befőttesüveg tele romlásnak indult virslivel.. :) :lol: Hova kerül/ mit művel az a trutyi ha nincs szűrő? :lol: Írd be a lap alján a keresőbe, hogy kartergáz szűrő, és meglátod, hogy mivan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Sziasztok! Na bent van az új kábel, nem sokat mentem azóta vele, de egy biztos, hogy amikor beraktam kipróbáltam fordulaton is és ugy tünt mintha az a kis kimaradozás megszünt volna. Remélem sikerült egy kicsit elöbre lépnem a dologban, mert nagyon örülnék ha vége lenne ennek a találgatásnak, mivel eddig tökéletes volt a masina a régi motorral. Tápiószecső- Válaszom annyi, hogy talán ez volt az oka annak a bizonyos fogyi emelkedésnek (remélem) és nem az, hogy be van-e vezetve a kipufról a meleg vagy sem,az biztos, hogy a gyári rendszereknél jobb nincs, de azért szerintem az egy kicsit hamarabb adja le a höt mint egy akkora alu öntvény + a blok! Most ismét egy teszt folyamat kezdődik, bár egyre kevesebbet megyek a kocsival és egyre hidegebb az idő is, de azért nagyon kiváncsi leszek. Amint lesz adatom számszerüleg a 7,5lit/100Km után rögtön megosztom veletek! Üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Böööeee! :lol: Már megtanulhatnám, hogy a kartergázszűrős képeket ne nyissam meg kaja közben! Én is azzal kezdtem a kocsi vásárlása után cseréltem a levegőszűröt, és levéve azt a gumiharmonikát tapasztaltam hogy az biza likas! Szigszallag? Az olyan gagyi! Irány az Opal bolt, újat bele! 4000 pízt kértek azért a szarért, a gumigyárban a melós meg 5 fityingért fröccsönti darabját! :lol: Aztán a multkor a bontóban meg azon tapostunk! :) Hááát én bóóódog lennék ha csak 4000 pízt kérnének az én szívócsövemért.... Nem tudom még az árát, de több mint a duplájára saccolom. Ha a hűtőcsövemre gondolok, ami egy síma cső csak megtekerve mint a malacfarok az a márgaszervííízben 6000 pezó. Csergőnél is több mint 3 ezer... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Hááát én bóóódog lennék ha csak 4000 pízt kérnének az én szívócsövemért.... Nem tudom még az árát, de több mint a duplájára saccolom. Ha a hűtőcsövemre gondolok, ami egy síma cső csak megtekerve mint a malacfarok az a márgaszervííízben 6000 pezó. Csergőnél is több mint 3 ezer... Bontottban nem gondolkodtál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Bontottban nem gondolkodtál? Nem nagy esélyem van rá, mert ezzel a motorkóddal Mo-n nem volt ker. forgalomban, ezért kevés C20 NE Astra van. Azok is öregek a gumicsövükkel együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Nem nagy esélyem van rá, mert ezzel a motorkóddal Mo-n nem volt ker. forgalomban, ezért kevés C20 NE Astra van. Azok is öregek a gumicsövükkel együtt. Hát igen a nagyság átka! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 ...de azért szerintem az egy kicsit hamarabb adja le a höt mint egy akkora alu öntvény + a blok! ... Ebben egyetértek. A szükségesség viszont más kérdés, de majd meglátod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Hááát én bóóódog lennék ha csak 4000 pízt kérnének az én szívócsövemért.... A Csergőben konkrétan 6242Ft-ot kérnek érte (cikkszám: 08 36 771) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts