Szaszagsi Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Csavar van benne. Ugy szerinted meg fog indulni, ha már így sem akar? Hát ha igy sem akar akkor már ugy is mindegy neki legrosszabb esetben el kell vágni tőben kifurni új menet aztán kész! Esetleg még megpróbálhatjátok megütögetni a csavart hátha ugy enged egy kicsit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Én szedtem egyszer szét egy diesel Magirus blokkot, amibe 4 hengerfej csavar beleszakadt, de nem tőben, és utána már viszonylag könnyen kijöttek. Sajna ez előfordul. Én is mendenképp a türelmes ütögetést próbálnám kitartóan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Hát akkor szenvedünk még egy sort aztán végső megoldás a szakítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Ütögetéssel az a baj hgy rohadt szar helyen van és nem lehet hozzaférni ütögetni sajna. Még vízkőoldot mondtak hogy csepegtessünk a csavarra, de nem nagyon bízok benne. Valoszínű marad a szakítás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaszagsi Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Hát akkor szenvedünk még egy sort aztán végső megoldás a szakítás. Ha csak nem találtok valami olyan szerelőt aki elöző életében nőgyógyász volt és kipufogón keresztül fel tudja ujitani a hengerfejet!:-))) Ennek kicsi az esélye tehát marad a kalapács! Sok sikert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 :) :D :lol: Kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Ütögetéssel az a baj hgy rohadt szar helyen van és nem lehet hozzaférni ütögetni sajna. Még vízkőoldot mondtak hogy csepegtessünk a csavarra... :lol: :shock: :shock: :shock: Érdekes. Esetleg a jól bevált fogkrém??? :) :D Szeretem a hasonló ötleteket. Valami rúddal pedig megérné megütögetni. És azért mondom, hogy türelmesen, mert nekem volt hogy a 100-dik ütés után lazult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaszagsi Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 :shock: :shock: :shock: Érdekes. Esetleg a jól bevált fogkrém??? :) :D Szeretem a hasonló ötleteket. Valami rúddal pedig megérné megütögetni. És azért mondom, hogy türelmesen, mert nekem volt hogy a 100-dik ütés után lazult. Te aztán egy igazán türelmes ember vagy (100 ütés)!! Én kb 20at vernék rá amiböl 2 tuti hogy a kezemre menne ha szar helyen van utánna merev szár vas cső aztán reccs!!! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Hát igen. Türelem az már ilyen helyzetben nem igen van. Haver már majdnem körberugdosta tegnap este :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 miva töki a gsivel? sikerült már eladni? ezexerint ugrott a múltkori vevőd? jah és thx a képeket :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Hát igen. Türelem az már ilyen helyzetben nem igen van. Haver már majdnem körberugdosta tegnap este :) na olyankor kell abbahagyni. Ha elfogy a türelem, akkor el kell pakolni, bemenni, zabálni egy jót, rákuporodni asszonyra, és másnap lehet folytatni a türelmes szerelést. (A mosdást ki ne hagyd) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 na olyankor kell abbahagyni. Ha elfogy a türelem, akkor el kell pakolni, bemenni, zabálni egy jót, rákuporodni asszonyra, és másnap lehet folytatni a türelmes szerelést. (A mosdást ki ne hagyd) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 én azért 1-2 sört beiktatnék a tuti kúra éérdekében :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 :occasion5: :occasion5: :occasion5: :occasion5: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaszagsi Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 miva töki a gsivel? sikerült már eladni? ezexerint ugrott a múltkori vevőd? jah és thx a képeket :wink: Még nem ugrott csak kicsit macerás a tag aztán nehéz ügy a hitel neki! És te hogy állsz a morcositással???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Most keresem amegfelelő embert hozzá és csinálom nekije a helyet :wink: Mjd kiderül milyen lesz 8) csak egyszerre akarom hekkelni más lakatosmunkákkal 1ütt és van ami még beszerzés alatt :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaszagsi Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Most keresem amegfelelő embert hozzá és csinálom nekije a helyet :wink: Mjd kiderül milyen lesz 8) csak egyszerre akarom hekkelni más lakatosmunkákkal 1ütt és van ami még beszerzés alatt :idea: Milyen hely kell hozzá????????? Nekem csak a motorháztető kellett!!! :) :D Vagy mást is akarsz morcositani?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 Sziasztok! Valaki megtudná mondani, hogy milyen menet van a C14NZ olajnyomás kapcsolóján ? Vettem egy olajnyomásmérőt amin 1/8-27 NPTF menet van nem tudom, hogy kell-e hozzá átalakító. help me! Udi as Astra Fx Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 Uncsitesom ferjenek van egy 92-es astraja. C14NZ Eleg fura dolgokat muvel mostaban. Pl:gazadasra nem reagal,elozes kozben megtorpan,leall es nehezen indithato utana,alapjarat hol magas,hol alacsony es ehhez hasonlo tunetek. Mit kell cserelni? Mi lehet a hiba forrasa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 Uncsitesom ferjenek van egy 92-es astraja. C14NZ Eleg fura dolgokat muvel mostaban. Pl:gazadasra nem reagal,elozes kozben megtorpan,leall es nehezen indithato utana,alapjarat hol magas,hol alacsony es ehhez hasonlo tunetek. Mit kell cserelni? Mi lehet a hiba forrasa? Elsőként az alapjáratmotort, pillangószelep környékét, és még valami, ami most nem jut eszembe - :roll: - ki kellne tisztogatni féktisztitó spray közreműködésével. Ezek eléggé el tudnak koszolodni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 ....és még valami, ami most nem jut eszembe - :roll: -.... Fojtószelep-ház. Asszem :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Jól jutott az eszedbe... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Kicsit beteg lett a masina! Nagy füst meg minden szép kék(szeretem a kék színt de füstbe deselnél kicsit gáz) aztán ma szerelőnél már nem akart elindulni. Azt mondta hengerfej repett el. Ugye nem az a baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Ugye nem az a baja. Hát reméljük a legjobbakat, hogy valami más lesz a problematic :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts