Tápiószecső Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 remélem az 14é megfelelő lesz, de arra meg aztmondták h keveset nyom. :lol: Ki mondta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Ki mondta? csergőbe meg egy opelszalonos kontakt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 csergőbe meg egy opelszalonos kontakt :lol: Kíváncsi leszek majd én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Kíváncsi leszek majd én is. az a baj h nem tudom milyennek kéne lenni, és valszeg nem fog annyira feltünni ha az 14é van benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 az a baj h nem tudom milyennek kéne lenni, és valszeg nem fog annyira feltünni ha az 14é van benne Én nehezen tudnám elképzelni, hogy más lenne ha a számok ugyanolyanok rajta. Ha pedig kevés anyagot kap, akkor nem is járhat túl szépen a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Én nehezen tudnám elképzelni, hogy más lenne ha a számok ugyanolyanok rajta. Ha pedig kevés anyagot kap, akkor nem is járhat túl szépen a motor. egyenlőre jussak el odáig h járjon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Ebben a tisztítókütyüben tudtok mérni áteresztést is? Meg nézni szórásképet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Ebben a tisztítókütyüben tudtok mérni áteresztést is? Meg nézni szórásképet? :lol: hát nemhiszem, ez csak egy kád, amit berezonáltat az ultrahang..nemtom hogyirjam. semmi xtra. csak egy kád :lol: 10*20cm kb Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 10*20cm kb Csak ekkora? Akkor vesekövet nem lehet vele kirázatni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Csak ekkora? Akkor vesekövet nem lehet vele kirázatni? :) kisebb sörhasat bele lehet gyömöszölni...aztán kiderül mennyire hatásos :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 hát nemhiszem, ez csak egy kád, amit berezonáltat az ultrahang..nemtom hogyirjam. semmi xtra. csak egy kád :lol: 10*20cm kb Azt hittem ez a mosó lötty keresztül megy az injektoron. :lol: Én voltam eltévedve, azt hittem egyben van azzal ami a videón is látszik. Szerezzetek már be egy ilyet is. :) Úgy az igazi ha tudjátok mérni előtte-utána a dolgokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Azt hittem ez a mosó lötty keresztül megy az injektoron. :lol: a kád felvan töltve vízzel(mégse benzint pazaroljunk) és egy beföttes üvegben van benzin és ebben úsznak a srácok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Innen azért lehetne válogatni. :lol: :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Innen azért lehetne válogatni. :P :P :lol: :o Nagyon fanatikus gyűjtő lehetett az illető! :lol: :lol: :) ...hihetelen..honnan jött annyi össze!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Azt hittem ez a mosó lötty keresztül megy az injektoron. :lol: Én voltam eltévedve, azt hittem egyben van azzal ami a videón is látszik. Szerezzetek már be egy ilyet is. :lol: Úgy az igazi ha tudjátok mérni előtte-utána a dolgokat. 4-8 db C20NE injektor pucolásáról lenne szó (benzinben, vagy kerozinban, vagy etanolban, ami oldja a cuccot, talán közben kattogtatni sem ártana...) az átfolyásmérő se nagy dolog, kell egy injektorhíd, egy kanna, egy NE AC, egy nyomásszabályzó, és négy kalibrál mérőcső, egy stopperrel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 az átfolyásmérő se nagy dolog, kell egy injektorhíd, egy kanna, egy NE AC, egy nyomásszabályzó, és négy kalibrál mérőcső, egy stopperrel. És mivel hajtod meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 És mivel hajtod meg? Hát gondolom a benyát az AC-vel, az AC-t meg akkuról. Vagy hülyeséget írtam? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 4-8 db C20NE injektor pucolásáról lenne szó (benzinben, vagy kerozinban, vagy etanolban, ami oldja a cuccot, talán közben kattogtatni sem ártana...) az átfolyásmérő se nagy dolog, kell egy injektorhíd, egy kanna, egy NE AC, egy nyomásszabályzó, és négy kalibrál mérőcső, egy stopperrel. hát figy...beledobhatjuk, nem tart semeddig...de semmilyen hatásos eredményt nem igérhetek...bár nekem 2felkelt a sírból ugyh csak használ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Hát gondolom a benyát az AC-vel, az AC-t meg akkuról. Vagy hülyeséget írtam? :lol: Az injektor meg ha gondolja kinyit, nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Az injektor meg ha gondolja kinyit, nem? :lol: hát miközbe úszkál a benzinbe, hadd szikrázzon egy kicsit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 hát miközbe úszkál a benzinbe, hadd szikrázzon egy kicsit :lol: 5V kell neki, nem nagyon szokott szikrázni:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 12V-ról mennek (ill amennyit tölt a generátor) az injektorok, és negatív kapcsolójellel vezéreltek (azaz a vezérlő földre húzza a másik bokájukat :lol: ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 12V-ról mennek Én is így tudom. Viszont olyat is hallottam, hogy állandóra bekötni nem egy életbiztosítás az injektor szempontjából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Én is így tudom. Viszont olyat is hallottam, hogy állandóra bekötni nem egy életbiztosítás az injektor szempontjából. Hívjuk segítségül a fizikatudományt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazso Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Sziasztok! Segítségeteket kérném. X16XEL-es atsrája van a feleségemnek. Most, hogy kicsit hűvösebb van, hideg motorral igen nehezen indul. Csak általában a 3. próbálkozásra. Beindul, de azonnal le is áll. Hol keressem a probléma okozóját? Van ebbe valami automata szivató, vagy valami hasonló. Nyáron elsőre indul, semmi gond vele. Segítségeteket köszönöm előre is. Üdv: Bazsó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts