Sonique Gsi 16V Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 A kettő versenyében csakis az anyagon való spórolás jön elő az ár tekintetében... Úgyhogy a haverod lehet hogy rövidebben megúszta egy tizessel a dolgot, viszont két év múlva már rohad a rosszabb minőségű anyag, míg a másik mondjuk 4 évig bírja... :lol: Szerintem munkadíjban nagyon hasonlóan állnak. Dudásban Nekem az a szimpibb, hogy nem igyexik minden áron megfogni a kuncsaftot, nem adja alább a minőségi munka igényét. Szívesen megmutatom majd az új kipufogórendszerem bárkinek, szerintem meggyőző lesz (made by DudásDob). Persze nem akarom alacsonyítani Janóékat sem, biztos Ők is szépen dolgoznak, bár Nekem még nincs személyes tapasztalatom velük. Tápiószecső! Ebben igazad van. Két teli tank után máshogy szól már a dob. :D Hat Jano dob rol nekem csak jo tapasztalataim vannak .. nem akarnak ök minden aron ügyfelet fogni egyszerüen reklam minden cégnek kell és egyébiránt a standard dobok nem savállo acélbol készülnek de lehet olyat is kérni .. az az igazság hogy amennyit fizettem a középdobomért és amennyi garit kaptam rá szerintem tökéletese 18ho gari szal egy savállo dob el van mig ki nem ég a belseje a sima meg 3-4 évig .. egyébb irant meg nem hinném hogy sokkal jobban lenne a dudas mivel a 2 cég kb ugyan az a kategoria .. mind2 helyen voltam már egyébb irant lehet hogy nekem azért jobb a jano féle mert ugye ismerös höz viszem mindig :))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Micsoda átverések mennek itt hajnalok-hajnalán... :)Aki hülye haljon meg. Illetve a jelen esetre vetítve : aki szarkasztikus megjegyzéssel bombázza a másikat, az figyeljen arra mit és hogyan ír, illetve belépett-e a fórumba. :D Na Nekem ehhez már nincs kompetenciám, jóccakát... :lol: Neked is. Persze aztán mindjárt írod, hogy nem hagyunk aludni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Chip ügyben ki a nagyokos??????? 2.0 16v Szeretnék bele chipet, de eddig mindegyik cégről csak rosszat hallottam. Ki tud segíteni???????? Köszi Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Nekem 3 hét múlva írják majd át a paramétereket, ha meglesz és jól csinálták, akkor megosztom Veled az emberke elérhetőségét. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Madison Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Nekem 3 hét múlva írják majd át a paramétereket, ha meglesz és jól csinálták, akkor megosztom Veled az emberke elérhetőségét. :lol: Ha meg nem jól írták át, akkor felállok melléd a Ladámmal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Segitségre lenne szükségem mi az istenért fogyszthat sokat egy astra gsi c20xe olyan 11-11,5 körül van mikor nem nyomom neki és a termosztát és a motorhöfok jelado és tökletes .. mi lehet még a fogyasztas növekedés oka ????? Nekem is c20xe astra gsi-im van.És nekem a hideg ellenére 8 max 9 litert fogyaszt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Nekem is c20xe-m van és 8-9 lityó nekem is a fogyim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Öcsi_8V Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Chip ügyben ki a nagyokos??????? 2.0 16v Szeretnék bele chipet, de eddig mindegyik cégről csak rosszat hallottam. Ki tud segíteni???????? Köszi Üdv.: Atommanó Én tavaly már voltam egynél. Első benyomásra Tudnak valamit. Általuk nagyon sokat tudtam meg a gépemről. Most fognak új szoftvert beletenni. Ha kész átadom tapasztalatomat. Üdv: Öcsi_8V Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 hat ezek direct cukkolnak :twisted: tudom mennyi lenne a normalis de nekem 10-11,5 szokik lenni és nem tom mi a bibi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 nem nézetted még meg a lambdaszondád??? nekem miután kicserélték 1 litert csökkent a fogyasztásom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 nem nézetted még meg a lambdaszondád??? nekem miután kicserélték 1 litert csökkent a fogyasztásom... uj a lambda szonda gyári GM uj a motorhömérséklet jelado a termosztat is jo ... pill szelep kitisztatva alapjaratit még nme tudtam mert nem tom ki venni mert hiányzik az S alaku kéz :)) én még mindig légtömegméröre gyanakszom de 2 öt ki probaltam és az is ugyan olyan volt mint az enyém alapjaraton 0,56 CO emelt alapjarat 0,65-,074 de ezt mer mind le irtam ide ... és sajna senki nem mondott semmi okostat .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 uj a lambda szonda gyári GM uj a motorhömérséklet jelado a termosztat is jo ... pill szelep kitisztatva alapjaratit még nme tudtam mert nem tom ki venni mert hiányzik az S alaku kéz :)) én még mindig légtömegméröre gyanakszom de 2 öt ki probaltam és az is ugyan olyan volt mint az enyém alapjaraton 0,56 CO emelt alapjarat 0,65-,074 de ezt mer mind le irtam ide ... és sajna senki nem mondott semmi okostat .. Sonique Gsi 16V Befecskendezőszelep? Nézték már? Ha igen, és írtad is akkor storno.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Szizso kartárs mond valamit! :) Próbáltál már injektortisztítót? Lehet hogy ragadnak a b.szelepek, és ezért több anyag szökik át... Érdemes kipróbálni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Szizso kartárs mond valamit! :) Próbáltál már injektortisztítót? Lehet hogy ragadnak a b.szelepek, és ezért több anyag szökik át... Érdemes kipróbálni. :lol: injector tisztito és szeleptisztito is bele került már már csak a befecskendezési idöt lehetne nezni .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 SXP, szerintem te elég lendületesen jársz, annyira nem rossz pestre az a 11 l. Mondjuk 10 reálisabb lenne, de... Na jó, befogom, mert máig nem tudom, mennyit fogyaszt a kocsim :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 Hi! Nekem 10,5-öt eszik a gép, de Pesten, dugókban ez szerintem teljesen normális egy ilyen autótól. Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 injector tisztito és szeleptisztito is bele került már már csak a befecskendezési idöt lehetne nezni .. Sonique Gsi 16V Akkor nehéz a lábad. :lol: Befecskendezési időkön mit akarsz nézni? Az bele van írva a motorvezérlő számítógépedbe és kísz. Vagy valami fogyasztásra optimalizált chiptuningra gondolsz? :) :lol: :D Még arra gondolnék, hogy valamelyik b.szelep rossz, de akkor valószínűleg "dadogna", vagy nem járna simán a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február19, 2004 Megoszt Elküldve Február19, 2004 Köszike a segitséget a gyertyacsere megoldotta a gondom Köszi mégegyszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február23, 2004 Megoszt Elküldve Február23, 2004 Na vigyazzunk, ha SXP-nek 11-et eszik, az lehet, hogy telleg sok. Tegnap elott osszedobtam a kilometerorat, ma reggel pedig atautoztam dugoban a varost. Elotte nullaztam a computert, kivancsan vartam az eredmenyt. Fullfull dugo, lexarabb, amit honapok ota lattam, es a bc szerint 11.5 lett az atlagfogyasztasom. Mondjuk finoman kezeltem a kocsit, de olyanokat alltam a dugoban, hogy neha aszittem megerne leallitani a motort.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 Az inditomotor kiszerelese nagy mutatvany? Hideg inditaskor az inditomotor a motor beindulasa utan is kapcsolatban marad a motorral "nem huz vissza a bendix". Ezt lehet javitani hazilag? Vagy bizzam ra valakire? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 Elég babra munka, és vékony kéz kell hozzá. :) Legalábbis nálam a 16 szelepesnél. Felülről nem is lehet hozzáférni, csak alulról, kicsit bűvészkedve. Szerintem ha nem akarsz magadnak rosszat, vidd el egy műhelybe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 hol lehet kompressziót méretni??? vagy van esetleg vkinek cucca hozzá???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 hol lehet kompressziót méretni??? vagy van esetleg vkinek cucca hozzá???? Kompresszió mérő állomáson :) Egyébként a Sztrádában biztosan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 Üdv, akkor az indítómotornak nem állok neki itthon. A másik a kilométerórám. Menet közben cicceg, sebességgel arányosan. Kiszedtem a műszert a kocsiból, a fordszámmérő és a benzin-hűtővízfok közül kioperáltam a sebességmérőt is, ha jobbra-balra rázogatom, akkor cicceg. Le fel rázogatom, semmi hangja. Mi a baja? Köszi És mi az a W=1111? A zindex meg monnyon le, másfél év, mire el tudok küldeni egy hoozzászólást... Ott rohadjanak meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február24, 2004 Megoszt Elküldve Február24, 2004 én ma tankoltam, 90 százalékban vidéken mentem és 7.5 litert evett a gsim Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts