Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

cs lenne egy kérdésem.

fogy a hűtőfolyadékom 2 hét alatt kb 2cm-t megy lejjebb. de szivárgást nem látok sehol. ha hf tömítés lenne a gyertyákon észre lehetne venni ilyen kis mennyiséget? hengerfej tömítés meg kb 2hónapja lett cserélve. :D gyürü törés volt. ;)

Megosztás:

cs lenne egy kérdésem.

fogy a hűtőfolyadékom 2 hét alatt kb 2cm-t megy lejjebb. de szivárgást nem látok sehol. ha hf tömítés lenne a gyertyákon észre lehetne venni ilyen kis mennyiséget? hengerfej tömítés meg kb 2hónapja lett cserélve. ;) gyürü törés volt. :P

Ha külsőleg nem látsz semmit akkor szerintem nézd meg az olajszintet és ha más szine van vagy sok az olaj a gépbe akkor a tömítés nem jól tömít! és akkor csak oda mehetett! :D

Megosztás:

Ha külsőleg nem látsz semmit akkor szerintem nézd meg az olajszintet és ha más szine van vagy sok az olaj a gépbe akkor a tömítés nem jól tömít! és akkor csak oda mehetett! ;)

néztem már az olajat is de ott sem volt semmi. lehet hogy akkor szívárog valahol csak nem vettem észre :D .

pedig jo lenne megtalálnom mert ha nem akkor elég sokba lesz a fagyállóm a télen.

Megosztás:

néztem már az olajat is de ott sem volt semmi. lehet hogy akkor szívárog valahol csak nem vettem észre :D .

pedig jo lenne megtalálnom mert ha nem akkor elég sokba lesz a fagyállóm a télen.

Hát igen :S nem olcsó játék egy kis szivárgás :S kérdezz még körbe van is tok jóarc aki többet tud esetleg mint én ;) nekem ez volt a tippem :P

Megosztás:

cs lenne egy kérdésem.

fogy a hűtőfolyadékom 2 hét alatt kb 2cm-t megy lejjebb. de szivárgást nem látok sehol. ha hf tömítés lenne a gyertyákon észre lehetne venni ilyen kis mennyiséget? hengerfej tömítés meg kb 2hónapja lett cserélve. :D gyürü törés volt. ;)

Vízpumpánál szokott menet közben kicsit szivárogni, ha már öregebb. Volt cserélve rendesen a vezérléssel együtt?

Egyébként ha a hf levétele után nem raktatok új csavarokat, és nem lett síkolva a hf, akkor simán lehet hogy megint

ott lesz a bibi.

Megosztás:

Vízpumpánál szokott menet közben kicsit szivárogni, ha már öregebb. Volt cserélve rendesen a vezérléssel együtt?

Egyébként ha a hf levétele után nem raktatok új csavarokat, és nem lett síkolva a hf, akkor simán lehet hogy megint

ott lesz a bibi.

lett aha. csak hengerfej csavarok nem. talán attol. a gyertyákon nem lehetne meg látni?

Megosztás:

Kinyomnád a szemét? Aki egy 1,4-es 60lovas autót is vagy 5. nekifutásra mert tiltásig tolni? :D :D :D :D :P

De megvolt nem? :P Most meg nézegetek, mert 450km-nél üresedik a tank. ;) Különben is azért merek hangoskodni, mert tudom hogy úgyse adják a kezembe. Álmodozni lehet nem? :D

Megosztás:

Nálam igen. (vagyis a kocsimnál)

Na igen :S tavaj volt ezzel az autóval az első telem és megijedtem mert semmi gáz nélkül 70et ment 2.ba gáz nélkül :D mondom mi az isten? ;) aztán olvastam róla hogy nagyhidegben a fordulatot felviszi 2500ig kb hogy le ne fulladjon meg az aksi töltése megmaradjon 14.4-en! mondom akkor jó! furcsa egy eset de megszokható!

Megosztás:

De megvolt nem? :D Most meg nézegetek, mert 450km-nél üresedik a tank. :D Különben is azért merek hangoskodni, mert tudom hogy úgyse adják a kezembe. Álmodozni lehet nem? :D

Hát ne mis tudtam hogy tesztpilóták is írnak ide a fórumra :D én nem vamzerkodok csak ha valaki beáll mellém :P vagy akármi amúgy nem :D:D ;) :P :D :D

Megosztás:

Na igen :S tavaj volt ezzel az autóval az első telem és megijedtem mert semmi gáz nélkül 70et ment 2.ba gáz nélkül :D mondom mi az isten? ;) aztán olvastam róla hogy nagyhidegben a fordulatot felviszi 2500ig kb hogy le ne fulladjon meg az aksi töltése megmaradjon 14.4-en! mondom akkor jó! furcsa egy eset de megszokható!

De én szerintem ez nem normális dolog, hogy ennyit pörögjön alapjáraton. És amikor megállsz a piros jelzésnél, addig leállítod vagy mi? Mert ilyen fordulaton zabál rendesen. Mondjuk nekem is szokta ezt csinálni, ilyenkor nincs más hátra "resetelek" egyet és visszaáll a 900-as fordulatra.

Megosztás:

De én szerintem ez nem normális dolog, hogy ennyit pörögjön alapjáraton. És amikor megállsz a piros jelzésnél, addig leállítod vagy mi? Mert ilyen fordulaton zabál rendesen. Mondjuk nekem is szokta ezt csinálni, ilyenkor nincs más hátra "resetelek" egyet és visszaáll a 900-as fordulatra.

ha pirosra kerül a sor akkor lassítanék kinyomom a kuplongot és lefullad mihelyt kinyomtam a kuplongot és alig akar ujra éledni a motor :S nah és az mi ? :D ;) :S :P

Megosztás:

ha pirosra kerül a sor akkor lassítanék kinyomom a kuplongot és lefullad mihelyt kinyomtam a kuplongot és alig akar ujra éledni a motor :S nah és az mi ? :D ;) :S :P

Biztos van itt olyan aki tudja rá a megoldást. De ha neked jó hogy 2.-ba 70-nel mész alapjáraton...

Megosztás:

Biztos van itt olyan aki tudja rá a megoldást. De ha neked jó hogy 2.-ba 70-nel mész alapjáraton...

nekem nem jó azért is írtam, csak tavaj megszoktam de idén nem akarok már ugy járkálni és azér is jöttem fel ide hogy amiket nem értek (van pár apróság) hogy fényt derítsek rájuk!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.