szobikari Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Biztos pukkant nem csak elrepedt, mert öreg volt? Miért, ha valami már öreg, akkor az törvényszerű, hogy elreped? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Miért, ha valami már öreg, akkor az törvényszerű, hogy elreped? :lol: Ne kötöszköggyé. :lol: Nem mondtam ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Csere? :lol: Mindenesetre érdekes, nem kellene ott akkora nyomásnak lenni. Biztos pukkant nem csak elrepedt, mert öreg volt? :lol: Nem pukkand de lik van rajta és nem hasadás :lol: Megyek is veszek egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Ne kötöszköggyé. :lol: Nem mondtam ilyet. Csak azért nem fejtem ki álláspontom ( mely alapjaiban rengetné meg a tied :lol: ), mert OFF lennék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Nálam (C16NZ) vezérléscserénél,konkrétan mely alkatrészeket kell cserélni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Nálam (C16NZ) vezérléscserénél,konkrétan mely alkatrészeket kell cserélni? :lol: Vezérműszíj, feszítőgörgő, vízpumpa, és ha nem akarsz úgy járni mint én, akkor termosztát. Nem tudom, generátor szíjat kell-e, de szerintem nem árt azt sem. És ugyan nem vezérlés,de én cserélnék levegőszűrőt is akkor már :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Vezérműszíj, feszítőgörgő, vízpumpa, és ha nem akarsz úgy járni mint én, akkor termosztát. Nem tudom, generátor szíjat kell-e, de szerintem nem árt azt sem. És ugyan nem vezérlés,de én cserélnék levegőszűrőt is akkor már :lol: . Ja. :lol: Bővebben: ezeket kell/érdemes cserélni, és nem szabad lespórolni a vízpumpát, vagy a termosztátot, mert ahogy a mondás tartja - A rest kétszer fárad - :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Vezérműszíj, feszítőgörgő, vízpumpa, és ha nem akarsz úgy járni mint én, akkor termosztát. Nem tudom, generátor szíjat kell-e, de szerintem nem árt azt sem. És ugyan nem vezérlés,de én cserélnék levegőszűrőt is akkor már :lol: . És ami a legfontosabb, hogy a vezérműszíj gyári vagy Gates legyen, a vízpumpából és a feszítőgörgőből pedig csak a gyári ajánlott! Nem olcsó, de sokkal többe kerül, ha szakad a szíj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Köszi a hozzászólásokat,gyári lesz minden. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Ja. :lol: Bővebben: ezeket kell/érdemes cserélni, és nem szabad lespórolni a vízpumpát, vagy a termosztátot, mert ahogy a mondás tartja - A rest kétszer fárad - :D :lol: Vagy rossz esetben később többszörösét fizeti ki a megspórolt összegnek :lol: :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Köszi a hozzászólásokat,gyári lesz minden. :lol: Vízpumpa lehet nyugodtan SKF! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli100 Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Sziasztok, kérdésem lenne a hűtővíz melegedéssel kapcsolatosan. Most lett cserélve az autón termosztát és hőgomba is mert előtte nagyon melegedett a hűtővíz városban, országúton pedig túlságosan visszahűlt. A csere után országúton rendben van (92fok), de amint beérek városba megyek 3-4 jelzőlámpás kereszteződést a víz azonnal felmegy 100fokra. Ott persze bekapcsol a venti és visszahűl 90fokra. De ez normális? Ennyire melegszik ha egyszer kétszer megállok, elindulok vele. A motor C14NZ. A víz pedig nem fogy, nem olajos. Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Sziasztok, kérdésem lenne a hűtővíz melegedéssel kapcsolatosan. Most lett cserélve az autón termosztát és hőgomba is mert előtte nagyon melegedett a hűtővíz városban, országúton pedig túlságosan visszahűlt. A csere után országúton rendben van (92fok), de amint beérek városba megyek 3-4 jelzőlámpás kereszteződést a víz azonnal felmegy 100fokra. Ott persze bekapcsol a venti és visszahűl 90fokra. De ez normális? Ennyire melegszik ha egyszer kétszer megállok, elindulok vele. A motor C14NZ. A víz pedig nem fogy, nem olajos. Üdv! Így jó, nyugodj meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli100 Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Így jó, nyugodj meg! Rendben! Akkor megnyugszok! :lol: Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 JA-ja ,így a jó!Akkor lehet majd izgulni,ha nem indul be a venti! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Vízpumpa lehet nyugodtan SKF! :lol: Majdnem egy az ára sőtt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 JA-ja ,így a jó!Akkor lehet majd izgulni,ha nem indul be a venti! :lol: Nyugi, ez nem Skoda! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Na egy ilyen karter lecsapató nem is lenne rossz... Lehet ilyet házilag is készíteni vajon? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Na egy ilyen karter lecsapató nem is lenne rossz... Lehet ilyet házilag is készíteni vajon? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Na egy ilyen karter lecsapató nem is lenne rossz... Lehet ilyet házilag is készíteni vajon? :lol: Igen lehet állj neki most rögtön , és csinálj midjárt kettőt. Várj diktálom a cimem.... :lol: Amugy mindenki odavan ezért a Gates szijért, nekem oan szakadt el. :lol: mindegyikből lehet hibás, de Gates-ből nem sokan írták eddig Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Amugy mindenki odavan ezért a Gates szijért, nekem oan szakadt el. :lol: A szíjszakadásnak sok oka lehet. Nem feltétlen a szíj volt a hibás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 A szíjszakadásnak sok oka lehet. Nem feltétlen a szíj volt a hibás. 80.000km után a Gates-szíjat is illett volna cserélni :lol: De ha mégis a szíj volt a ludas, macisajt számlás javítást csinált, és utána reklamált a gyártónál ( vagy valahogy így volt, nem? :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 A szíjszakadásnak sok oka lehet. Nem feltétlen a szíj volt a hibás. Persze , persze tudom, hogy én Qrtam el, nem kicsit nagyon! :lol: de oan jó másra fogni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokola Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Na egy ilyen karter lecsapató nem is lenne rossz... Lehet ilyet házilag is készíteni vajon? :lol: Én is beteszem a bödönt a kartergáz szűréséhez. Aztán meglátjuk mennyit javít a helyzeten. A. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Én is beteszem a bödönt a kartergáz szűréséhez. Aztán meglátjuk mennyit javít a helyzeten. A. Attó függ, mennyi kartelgázod van. Én most takaritottam ki azt a csövet ami felhozza a kartelgázt a szelepfedélhez, iszonyuan dzsuvás volt. Nekem bizti számitana ha szűrném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts