Tápiószecső Elküldve Augusztus25, 2008 Elküldve Augusztus25, 2008 1,3*10e-32nm Ha nem hiszed, járj utána :lol: De melyik? És a másik? :lol:
Tápiószecső Elküldve Augusztus25, 2008 Elküldve Augusztus25, 2008 kissebek mint a fékFOLYADÉKé az biztos mivel kisebb a viszkozitása. A viszkozitás ilyen egyértelmű kapcsolatban van a molekulamérettel?
farkas Elküldve Augusztus25, 2008 Elküldve Augusztus25, 2008 alap. nem tudom miröl beszélünk még mindig? én többet ehhez nem szolok már semmit.
farkas Elküldve Augusztus25, 2008 Elküldve Augusztus25, 2008 inkább mondjátok meg hogy sima egysoros kijelző vagy milyen. :lol: ki tud-e jelezni hőfokot? az érzékelőjének gondolom termisztor. mekkora az ellenállása külömböző hőfokon. :lol: kösz mindenkinek. tudom nem ide valo de most már mindegy :lol:
yooccoo Elküldve Augusztus25, 2008 Elküldve Augusztus25, 2008 ha csak úgy be tud menni, akkor nyomás hatására miért nem jön ki? :lol: remélem azért érzed, hogy ez így sántít ...
farkas Elküldve Augusztus25, 2008 Elküldve Augusztus25, 2008 :lol: :lol: hmm nem tudom de majd ha találkozok az idén a fazonnal akkor majd fel vetem neki ezeket a kérdéseket :lol:
epk947 Elküldve Augusztus25, 2008 Elküldve Augusztus25, 2008 Nekem ezt mondta a Skoda szerviz vezetője. lehet hogy te tudod jobban. de mi is az a "meglőhetös"?? Ja és bocs A "meglőhetős" a meglehetős népies változata! :lol: Egyébként a "fékolaj" témát a "Fék" rovatban folytattam.
Tápiószecső Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 Calibra 16V leömlő jó C14SE-re??? Valószínűleg nem. Miért lenne az?
Radó Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 sziasztok!úgy néz ki kezd megoldodni a problémám(Nehéz hideg indítás,alapjárat ingadozás),cseréltem egy vízhőfokjeladót meg egy ac relét.90%ban indul is az autó hideg motornál,kivétel:ha tüző napon parkolok elsőre nem kapja el,csak második indítozásra.Ez miért lehet??Gondoltam arra is nem-e a számítógépét zavarja meg??? Ja és még egy észrevétel:(igaz ez elektromos)gyújtás nélkül bekapcsolom a magnot(nem gyári)nem jön be az óra+hőmérséklet.miért?eddig pedig ment,gyújtásra viszont bejön minden,eddig a dátum nem szokott.Köszi előre is.
zocsa Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 Sziasztok! Olvasgattam visszafelé a topicot és lenne egy kérdésem. Az gondot jelent ha a vízhőfok mutató meg sem közelíti menet közben a 90-et? Csak ha állok,akkor megy fel 90-110 közé és ott valahol kapcsol a venti. A képen, városban 50 km/h körül mentem már vagy 20 perce:
afonya Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 Sziasztok! Olvasgattam visszafelé a topicot és lenne egy kérdésem. Az gondot jelent ha a vízhőfok mutató meg sem közelíti menet közben a 90-et? Csak ha állok,akkor megy fel 90-110 közé és ott valahol kapcsol a venti. A képen, városban 50 km/h körül mentem már vagy 20 perce: http://zocsa001.extra.hu/20080826.jpg Tán cseréld ki a termosztátot. :lol: :lol: :lol:
zocsa Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 Tán cseréld ki a termosztátot. :D :D :lol: Köszi a választ. Tehát akkor ez így rossz. :lol: Csak az a baj,hogy nem tudom,hol van,meg hogy néz ki. :D Egyébként mi az ára kb.? :lol:
afonya Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 Köszi a választ. Tehát akkor ez így rossz. :lol: Csak az a baj,hogy nem tudom,hol van,meg hogy néz ki. :D Egyébként mi az ára kb.? :lol: Valahol a vezérműszíj környékén kell lennie, de majd jönnek a bengás mágusok és pontosan behatárolják. Az ára Kb 2-5e pénz lehet, és szerintem érdemes gyárit venni belőle, pláne ha tényleg a szíj alatt van. :lol:
FPepe Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 Valahol a vezérműszíj környékén kell lennie, de majd jönnek a bengás mágusok és pontosan behatárolják. Az ára Kb 2-5e pénz lehet, és szerintem érdemes gyárit venni belőle, pláne ha tényleg a szíj alatt van. :lol: Így van, ezeknél a motoroknál van a legrosszabb helyen, le kell venni hozzá a vezérműszíjat, és a vezérműtengelyről a fogaskereket, meg a vezérműszíjburkolat hátsó darabját is. De érdemes kicserélni, mert így jobban kopik a motor, és többet is fogyaszt, télen pedig nem lesz fűtésed. Valóban a gyári, vagy pl. Gates ajánlott tömítéssel együtt.
zotya975 Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 Köszi a választ. Tehát akkor ez így rossz. :lol: Csak az a baj,hogy nem tudom,hol van,meg hogy néz ki. :lol: Egyébként mi az ára kb.? :lol: Én most cseréltem, bocs cseréltettem. Az a baj, hogy le kell venni hozzá a vezérmüszijtárcsát, és nekem pl. gumis lőtte le légkulcsal ugy rá volt szorulva. Pontosan 1650ft volt a márkát nem tudom. Kicserélni 2 perc, csak le kell bontani a vezérlést. Legalábbis az enyémen. :D Ugyanez volt a bajom, és a cserével megszünt.
zocsa Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 Valahol a vezérműszíj környékén kell lennie, de majd jönnek a bengás mágusok és pontosan behatárolják. Az ára Kb 2-5e pénz lehet, és szerintem érdemes gyárit venni belőle, pláne ha tényleg a szíj alatt van. :lol: Köszi,meg is jött az első "bengás mágus" :lol: Így van, ezeknél a motoroknál van a legrosszabb helyen, le kell venni hozzá a vezérműszíjat, és a vezérműtengelyről a fogaskereket, meg a vezérműszíjburkolat hátsó darabját is. De érdemes kicserélni, mert így jobban kopik a motor, és többet is fogyaszt, télen pedig nem lesz fűtésed. Valóban a gyári, vagy pl. Gates ajánlott tömítéssel együtt. Köszi,akkor vezérléssel együtt lesz cserélve,az is esedékes nemsokára. :lol:
zocsa Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 Én most cseréltem, bocs cseréltettem. Az a baj, hogy le kell venni hozzá a vezérmüszijtárcsát, és nekem pl. gumis lőtte le légkulcsal ugy rá volt szorulva. Pontosan 1650ft volt a márkát nem tudom. Kicserélni 2 perc, csak le kell bontani a vezérlést. Legalábbis az enyémen. :lol: Ugyanez volt a bajom, és a cserével megszünt. Nem vészes ára van,ha meg úgyis szétkapják... Legalább spórolok egy kis munkadíjat. :lol:
zotya975 Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 Nem vészes ára van,ha meg úgyis szétkapják... Legalább spórolok egy kis munkadíjat. :lol: Tanulj az én hibámból, elkutyáltam a vezszijcserét , elszakadt 50 ezer volt csak az anyagköltség ha már bontottunk cseréltünk mindent. Ha időben cseréltem volna most gazdagabb lennék 25-30 ezer forintal. :lol: Nem tudom minek örülök. :lol:
zocsa Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 .. Nem tudom minek örülök. :lol: :lol: Én csak az előző tulaj állítására hagyatkozhatom,hogy 180e-nél volt cserélve,most lassan 225 lesz benne, de nem várok tovább max 1 hónap és csere. (most elnyaraltuk a casht)
zotya975 Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 :lol: Én csak az előző tulaj állítására hagyatkozhatom,hogy 180e-nél volt cserélve,most lassan 225 lesz benne, de nem várok tovább max 1 hónap és csere. (most elnyaraltuk a casht) Én is ugy voltam vételkor, hogy majd megkeresem az előző tulajt, majd a jövő héten, majd a jövő pénteken, aztán a srác aki segitett olajat cserélni megnézte, és azt mondta hogy nem új de nem is szorul azonnali cserére. Erre 2000km -el később elszakadt. Ez van. :lol:
hening Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 Nem értem miért nem hallgattok a másikra. Nem véletlenül hangoztatjuk, hogy vétel után a lehető leghamarabb vezérlést, és olajat kell cserélni. :lol:
epk947 Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 :lol: Én csak az előző tulaj állítására hagyatkozhatom,hogy 180e-nél volt cserélve,most lassan 225 lesz benne, de nem várok tovább max 1 hónap és csere. (most elnyaraltuk a casht) Ha nincs cash, kérj kölcsön, vagy jobban jársz, ha addig a kocsit pihenteted. Abból nem lesz baj! :lol:
Silver79 Elküldve Augusztus27, 2008 Elküldve Augusztus27, 2008 Sziasztok! Ma reggel vettem észre hogy elpukkant a karter gáz csövem.Elég nagy lyuk lett rajta.Tiszta olaj a motortér. Kosz is ment valszinű bele.Mi a teendő?
Tápiószecső Elküldve Augusztus27, 2008 Elküldve Augusztus27, 2008 Ma reggel vettem észre hogy elpukkant a karter gáz csövem.Elég nagy lyuk lett rajta.Tiszta olaj a motortér. Kosz is ment valszinű bele.Mi a teendő? Csere? :lol: Mindenesetre érdekes, nem kellene ott akkora nyomásnak lenni. Biztos pukkant nem csak elrepedt, mert öreg volt?
Recommended Posts