epk947 Elküldve Augusztus20, 2008 Elküldve Augusztus20, 2008 szar a klímám nem dolgozik együt a motoral!70%kevesebb a motor teljesítménye!álitólag gyári hibás az öszes 2008 as modell!szervíz nem birja megcsinálni! Ezt a -70% ot bizonyítani is tudod? Volt teljesítmény mérés? Ha igen akkor nem az eladón, meg a szakszervízen kell elverni a port, hanem az Opel vezérképviseleten. Ilyen esetben autócsere a minimum. Annó tizenvalahány éve az egyik kollégám kétszer cseréltett komplett motort a Skodájában, mert kissé nedvedzett a blokk (nem folyt, csak olajfoltos volt). A vezérképviseletnél intézte.
bb-16v Elküldve Augusztus21, 2008 Elküldve Augusztus21, 2008 Két tippem van: - az AC-pumpád állásában visszaengedi a nyomást a tankba, ilyenkor levegő kerül a rendszerbe, és amíg azt kinyomja az innjektorokon keresztül, addig nem indul be. - a másik lehetőség az lenne, hogy a motorhőfok-jeladód vacakol, melegebbnek mutatja motort, mint valójában, így kevés üzemanygagot kap a hidegindításhoz. És ezt a teszter kimutathatja vagy csak tippelgetni lehet, s körbecseréltetik velem az egész autót?
Szitamanó Elküldve Augusztus21, 2008 Elküldve Augusztus21, 2008 És ezt a teszter kimutathatja vagy csak tippelgetni lehet, s körbecseréltetik velem az egész autót? A motorhőfok jeladónak meg lehet mérni az ellenállását, valahol meg vannak itt hozzá az értékek. Csak vissza kell keresni :lol:. Szerk.: Na meg is van, itt olvasgass.
Driven Elküldve Augusztus21, 2008 Elküldve Augusztus21, 2008 Sziasztok Rövid kérdés: a különböző Astra F motoroknál különböző az olaj nívópálcája? Van egy olyan gyanúm hogy a legutóbbi szervizelésnél nem az került vissza bele, ami korábban benne volt. Nem áll benne szorosan, kisujjal se tart semeddig kihúzni, így nem csoda hogy kiugrott a múltkor. A nívópálca gumi szigetelésére rátekertem párszor szigszalaggal, úgy dugtam vissza, úgy már rendesen szorosan áll a helyén.
epk947 Elküldve Augusztus21, 2008 Elküldve Augusztus21, 2008 Még valami: motorháztetőd nem fakult meg? Állítólag némelyik Opelnál (2 liter felett) megfakul a motor hőjétől. Nekem csúnya matt, de folyamatosan dolgozom rajta, lassan lejön az a pár mikron, s visszajön a metálfény rá :lol: Motortól nem félek, tudom, hogy volt gyűrűzés 10 ezerrel ezelőtt, középső dugattyúk cserélve, vezérműszíj + bordásszíj csere, meg sok egyéb javítás. Előző tulaj elég nagyot szívott vele. Széjjelhajtva vette meg, 450e -ért, meg még vagy 400-at (ha nem félmilliót beleölt), szal eléggé rendbe lett téve. Megy, mint a golyó, a CD felszereltsége nagyon tetszik, teljes mértékben meg vagyok vele elégedve, az én igényeimnek tökéletesen elég. Köszi a tapasztalatokat + a képeket Nekem nem fakult meg a motorháztetőm. Szerintem az enyém eredeti fényezésű volt amikor megvettem, mert rohadt. Én csak a 3 sárvédőt és a küszöböket fújattam át, azokat amikhez hozzá kellett nyúlni. http://kepfeltoltes.hu/080821/13_010_www.k...ltoltes.hu_.jpg A kocsi 1 hónapig volt lakatosnál, fényezőnél és motorszervízben ahol a motor és a futómű teljes átvizsgálás után minden szükségest megkapott. az 1 hónap alatt 500 ezer ment rá, de utána lett egy biztos autóm amivel a nyugdíjazásom után azóta is nyugodtan dolgozhatok.
Johnny82 Elküldve Augusztus21, 2008 Elküldve Augusztus21, 2008 Sziasztok. Milyen gyertyákat ajánlotok C14SE-be. Márka és típusszám érdekelne. Köszi
J0hnny Elküldve Augusztus21, 2008 Elküldve Augusztus21, 2008 Sziasztok. Milyen gyertyákat ajánlotok C14SE-be. Márka és típusszám érdekelne. Köszi NGK N1-BPR5ES (860Ft) Bosch B1-14R-8DU (870Ft)
Johnny82 Elküldve Augusztus21, 2008 Elküldve Augusztus21, 2008 NGK N1-BPR5ES (860Ft) Bosch B1-14R-8DU (870Ft) Köszi a segítséget, szerintem az NGK-t választom. (nem ára miatt :lol: )
zotya975 Elküldve Augusztus22, 2008 Elküldve Augusztus22, 2008 Közben szétkaptam a régi hengerfejet és itt van egy görbült kipufszelep.: :lol: jó mi ?
Tápiószecső Elküldve Augusztus22, 2008 Elküldve Augusztus22, 2008 ... jó mi ? Én inkább TDK-t használok. :lol:
Szitamanó Elküldve Augusztus22, 2008 Elküldve Augusztus22, 2008 Én inkább TDK-t használok. :D Én meg Verbatim-ot :lol: . Bár "gyári" is van egy "kevés" :lol: :lol: .
zotya975 Elküldve Augusztus22, 2008 Elküldve Augusztus22, 2008 Én inkább TDK-t használok. :lol: Asszony vette. De derékszögnek viszonyítási alapul pont jó volt. Amúgy mint a régi reklámban.: ne a nőt nézd, a tapétát! :lol:
Petya_1106 Elküldve Augusztus23, 2008 Elküldve Augusztus23, 2008 Jóreggelt! Olyan kérdésem lenne, hogy mióta megvettem az autót nem öntöttem utána a fékfolyadéknak és nem is cseréltem még le eddig, viszont már vészesen közelít a minimum szinthez, és most se szeretném lecserélni, viszont fogalmam sincs miféle folyadék lehet benne(Dot3-Dot4?) Gondolom Dot4 kéne bele ugye? A kettő keverhető egymással, ha esetleg az előző tulaj olyat tett bele? Köszi!
Tápiószecső Elküldve Augusztus23, 2008 Elküldve Augusztus23, 2008 Olyan kérdésem lenne, hogy mióta megvettem az autót nem öntöttem utána a fékfolyadéknak és nem is cseréltem még le eddig, viszont már vészesen közelít a minimum szinthez, és most se szeretném lecserélni, viszont fogalmam sincs miféle folyadék lehet benne(Dot3-Dot4?) Gondolom Dot4 kéne bele ugye? A kettő keverhető egymással, ha esetleg az előző tulaj olyat tett bele? Köszi! Dot4. Miért akarod keverni? Cseréld le teljesen.
epk947 Elküldve Augusztus23, 2008 Elküldve Augusztus23, 2008 Dot4. Miért akarod keverni? Cseréld le teljesen. Mééér, hát mééér? Mer a fék nem fontos! Azt se tudja szegény, hogy mikor cserélték, ki cserélte, alig van benne fékfolyadék... hát mééér? :lol: Egyébként a motor rovatba tartozik a fékfolyadék is.....
Petya_1106 Elküldve Augusztus23, 2008 Elküldve Augusztus23, 2008 Mert akkor le kell légteleníteni a rendszert, és az már macerás (két emberes, alámászni az autónak) egyszerűbb utántölteni :lol: Dot4. Miért akarod keverni? Cseréld le teljesen.
epk947 Elküldve Augusztus23, 2008 Elküldve Augusztus23, 2008 Mert akkor le kell légteleníteni a rendszert, és az már macerás (két emberes, alámászni az autónak) egyszerűbb utántölteni :lol: Ja, igaz is, erre nem is gondoltam! Aztán egy szép meleg nyári napon lefelé a Mátrából ellevegősödik a féked, és a kanyarban meglepődsz!
Petya_1106 Elküldve Augusztus23, 2008 Elküldve Augusztus23, 2008 Mitől levegősödne fel, ha optimális szintre töltöm fel? Vagy a régi fékolaj hajlamos magától fellevegősödni? Vagy a keverés miatt? Ja, igaz is, erre nem is gondoltam! Aztán egy szép meleg nyári napon lefelé a Mátrából ellevegősödik a féked, és a kanyarban meglepődsz!
epk947 Elküldve Augusztus23, 2008 Elküldve Augusztus23, 2008 Mitől levegősödne fel, ha optimális szintre töltöm fel? Vagy a régi fékolaj hajlamos magától fellevegősödni? Vagy a keverés miatt? Azért mert a fékfolyadék idővel magába "szívja" a levegő páratartalmát, és az víz formájában jelen lesz a fékrendszerben. Hosszú lejtőkön, sok fékezés után (főleg meleg időben) ez a víz felforr, és gőz formájában "levegőssé" teszi a rendszert. Aztán csak azt veszed észre, hogy a fékpedál nem ott fog ahol megszoktad, hanem rosszabb esetben lepadlózol és nem történik semmi. Ezért kell (ajánlatos) évente fékfolyadékot cserélni. /de ha nem évente, legalább másfél év után úgy, hogy a meleg idő beállta előtt./
krisz22 Elküldve Augusztus23, 2008 Elküldve Augusztus23, 2008 Ezt a -70% ot bizonyítani is tudod? Volt teljesítmény mérés? Ha igen akkor nem az eladón, meg a szakszervízen kell elverni a port, hanem az Opel vezérképviseleten. Ilyen esetben autócsere a minimum. Annó tizenvalahány éve az egyik kollégám kétszer cseréltett komplett motort a Skodájában, mert kissé nedvedzett a blokk (nem folyt, csak olajfoltos volt). A vezérképviseletnél intézte. szia!ezt hogy tudta elérni!general motort nem igazán érdekli!
krisz22 Elküldve Augusztus23, 2008 Elküldve Augusztus23, 2008 Elég furán hangzik. Ezt több szervíz is visszaigazolta? Utánanéztél a neten is? Valószínűleg, akkor világszerte többezren járnak hasonló cipőben. Én az ő tapasztalataikat keresném meg. :lol: álítólag 12000 ren vannak!de még nem találtam senkit!már dolgozom a visszaigazolásokon!!
Tápiószecső Elküldve Augusztus23, 2008 Elküldve Augusztus23, 2008 Mert akkor le kell légteleníteni a rendszert, és az már macerás (két emberes, alámászni az autónak) egyszerűbb utántölteni :lol: A fékfolyadékot kétévente illik cserélni. Bár ezt elég kevesen teszik meg szerintem. Vidd el egy szervízbe, ahol van erre speckó készülék. Ott nem kell aláfeküdnöd.
epk947 Elküldve Augusztus23, 2008 Elküldve Augusztus23, 2008 szia!ezt hogy tudta elérni!general motort nem igazán érdekli! Nem válaszoltál arra, hogy honnan tudod, hogy a teljesítményed 70%-os csak? Megmérték? Megméretted? Ha igen, és erről van igazolásod is, akkor ezzel mész a GM-hez és írsz egy reklamációt. A kollégám is ezt tette a Skoda vezérképviseletnél. Nem a szervízzel kell veszekedni! Ha nem végeztek ilyet, de biztosan tudod, érzed a teljesítményhiányt, akkor leméreted itt: http://teljesitmenymeres.hu/ ! ...és viszed a papírt a GM vezérképviseletnek.
pjoc Elküldve Augusztus23, 2008 Elküldve Augusztus23, 2008 Jóreggelt! Olyan kérdésem lenne, hogy mióta megvettem az autót nem öntöttem utána a fékfolyadéknak és nem is cseréltem még le eddig, viszont már vészesen közelít a minimum szinthez, és most se szeretném lecserélni, viszont fogalmam sincs miféle folyadék lehet benne(Dot3-Dot4?) Gondolom Dot4 kéne bele ugye? A kettő keverhető egymással, ha esetleg az előző tulaj olyat tett bele? Köszi! Érdemes lenne megnézni a betétek állapotát is, mert ha a minimum körül van a fékolajszint, és nem ereszt egy munkahengered sem akkor a betétek is igen kopottak lehetnek, emiatt több fékolaj van a munkahengerben és kevés felül a tartályban.
krisz22 Elküldve Augusztus24, 2008 Elküldve Augusztus24, 2008 Nem válaszoltál arra, hogy honnan tudod, hogy a teljesítményed 70%-os csak? Megmérték? Megméretted? Ha igen, és erről van igazolásod is, akkor ezzel mész a GM-hez és írsz egy reklamációt. A kollégám is ezt tette a Skoda vezérképviseletnél. Nem a szervízzel kell veszekedni! Ha nem végeztek ilyet, de biztosan tudod, érzed a teljesítményhiányt, akkor leméreted itt: http://teljesitmenymeres.hu/ ! ...és viszed a papírt a GM vezérképviseletnek. szia!holnap megyek méretni!!nem nehéz észrevenni,ha bicajal lenyomnak ha megy a klímám!!!!szóval nagyon rossz!!!
Recommended Posts