hening Elküldve Augusztus14, 2008 Elküldve Augusztus14, 2008 E! adott egy magnum féle gázgyorsítós 50-es kipuff, csak hátsódob, ennek a hangerejét akarom csökkenteni, amennyire csak lehet. utánaérdeklődtem egy helyi szervízben, milyen dobokkal tudnak szolgálni: Feroz (lengyel): hátsó: 16e, közép: 14e Zara (olasz): hátsó: 31e, közép: 17e Bosal: hátsó: 41e, közép: 22e melyik a legésszerűbb megoldás szerintetek? esetleg kuka az egész jelenlegi, és vegyek full gyárit? Szeva elveszett ember. Én a full gyárit venném, de a te döntésed. :lol:
yooccoo Elküldve Augusztus14, 2008 Elküldve Augusztus14, 2008 én közép+hátsót 29-ért vettem a csergőben valami olasz vagy francia volt, már nem emlékszem
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2008 Elküldve Augusztus14, 2008 E! adott egy magnum féle gázgyorsítós 50-es kipuff, csak hátsódob, ennek a hangerejét akarom csökkenteni, amennyire csak lehet. utánaérdeklődtem egy helyi szervízben, milyen dobokkal tudnak szolgálni: Feroz (lengyel): hátsó: 16e, közép: 14e Zara (olasz): hátsó: 31e, közép: 17e Bosal: hátsó: 41e, közép: 22e melyik a legésszerűbb megoldás szerintetek? esetleg kuka az egész jelenlegi, és vegyek full gyárit? Ember! Minél hangosabb annál jobb! Hagyd úgy ahogy van! :lol:
powerup Elküldve Augusztus14, 2008 Elküldve Augusztus14, 2008 E! adott egy magnum féle gázgyorsítós 50-es kipuff, csak hátsódob, ennek a hangerejét akarom csökkenteni, amennyire csak lehet. utánaérdeklődtem egy helyi szervízben, milyen dobokkal tudnak szolgálni: Feroz (lengyel): hátsó: 16e, közép: 14e Zara (olasz): hátsó: 31e, közép: 17e Bosal: hátsó: 41e, közép: 22e melyik a legésszerűbb megoldás szerintetek? esetleg kuka az egész jelenlegi, és vegyek full gyárit? Nálunk van eredeti Walker és gyári is. Kérj rá árajánlatot: www.autocomponent.t-online.hu :lol: Klubtagoknak 10 % kedvezmény. :lol:
Tápiószecső Elküldve Augusztus14, 2008 Elküldve Augusztus14, 2008 Az lehet, hogy neki nem lenne ennyi a fogyija, de azt a rosz termosztátot akkor is ki kell cserélni. :lol: Amíg jó idő van. Én is így vélekedem a dolgokról. :lol:
Tápiószecső Elküldve Augusztus14, 2008 Elküldve Augusztus14, 2008 adott egy magnum féle gázgyorsítós 50-es kipuff, csak hátsódob, ennek a hangerejét akarom csökkenteni, amennyire csak lehet. utánaérdeklődtem egy helyi szervízben, milyen dobokkal tudnak szolgálni: Feroz (lengyel): hátsó: 16e, közép: 14e Zara (olasz): hátsó: 31e, közép: 17e Bosal: hátsó: 41e, közép: 22e melyik a legésszerűbb megoldás szerintetek? esetleg kuka az egész jelenlegi, és vegyek full gyárit? Ha valamelyik kamrás, akkor az. (gondolom a mostani átmenő) De ha eddig nem volt középdob és eztán lesz, akkor az is tompít valamit. Katot nem írtál, ha az sincs akkor az is hozhatna.
Kösze Elküldve Augusztus14, 2008 Elküldve Augusztus14, 2008 Ember! Minél hangosabb annál jobb! Hagyd úgy ahogy van! :lol: :lol: amikor taposom (ritkán), jó is, de napi 80km-en át fárasztó hallgatni. és akkor is bőg, ha nem tolom nagyon, mindenki azt hiszi körülöttem, hogy ökörködök... Ha valamelyik kamrás, akkor az. (gondolom a mostani átmenő) De ha eddig nem volt középdob és eztán lesz, akkor az is tompít valamit. Katot nem írtál, ha az sincs akkor az is hozhatna. no ezt nem tudom. a mostani tényleg átmenő. kat nincs. azzal kicsúsznék szerintem a keretből, max. 50ből szeretném megoldani a kérdést, minimum 2-3 évre.
Kösze Elküldve Augusztus14, 2008 Elküldve Augusztus14, 2008 én közép+hátsót 29-ért vettem a csergőben valami olasz vagy francia volt, már nem emlékszem de az nem 50-es volt, ugyi? Szeva elveszett ember. Én a full gyárit venném, de a te döntésed. :lol: háj! :lol: az 45ös tudtommal, akkor csöveket is be kell szereznem...
Tápiószecső Elküldve Augusztus14, 2008 Elküldve Augusztus14, 2008 az 45ös tudtommal, akkor csöveket is be kell szereznem... Szerintem a gsi gyári 50-es, yooccoo viszont valószínű 45-öst vett. Én azért rákérdeznék egy bontóban mi mennyi. Vagy Dini-t kérdezd meg hátha van neki éppen és olcsón megszámítja neked. :lol:
coupe Elküldve Augusztus14, 2008 Elküldve Augusztus14, 2008 no ezt nem tudom. a mostani tényleg átmenő. kat nincs. azzal kicsúsznék szerintem a keretből, max. 50ből szeretném megoldani a kérdést, minimum 2-3 évre. Ha nincs katalizátor akkor annak a helyére is kellene egy dob,mert a gyárit hamar szét tudja b@szni....... :lol: Én is most cseréltettem vissza a 60ast gyárira......
coupe Elküldve Augusztus14, 2008 Elküldve Augusztus14, 2008 Szerintem a gsi gyári 50-es, yooccoo viszont valószínű 45-öst vett. Én azért rákérdeznék egy bontóban mi mennyi. Vagy Dini-t kérdezd meg hátha van neki éppen és olcsón megszámítja neked. :lol: 45ös a Gsi kipufogója
Tápiószecső Elküldve Augusztus14, 2008 Elküldve Augusztus14, 2008 45ös a Gsi kipufogója Hmm. Nem gondoltam volna. De meg is kavarodtam, mert az 1.4nek azt hittem 45, de az meg 40 lesz csak.
donpepe Elküldve Augusztus14, 2008 Elküldve Augusztus14, 2008 Végül is akkor elnagyolva lehet mondani, hogy csak a köbcentiben van különbség, mert a működése végül is ugyanaz, csak a más méretű motorhoz más méretű (méretezésű) cuccok kellenek. Emiatt -a kérdés eredeti felvetőjét megelőzve- nem is lehet az Si-t GSi-síteni. Donpepe remélem elégedett! :lol: na ez volt a kérdésem. Nem szándékozom a Si-met GSi-re alakitani. (mert már lényegében GSi, csak egy 1.4-es GSI :lol:) Viccet félretéve akkor az helytáló hogy az "Si" a "Sport Injection"-nek a röviditése?
Tápiószecső Elküldve Augusztus14, 2008 Elküldve Augusztus14, 2008 Viccet félretéve akkor az helytáló hogy az "Si" a "Sport Injection"-nek a röviditése? Szerintem Sequential Injection.
Szitamanó Elküldve Augusztus15, 2008 Elküldve Augusztus15, 2008 Azt mi szabályozza, hogy a motor honnan szívja a levegőt? :lol: Nekem mindig a meleg levegőt szívja a leömlő felől, de gondolom ez nem normális...
Guest Sanci Elküldve Augusztus15, 2008 Elküldve Augusztus15, 2008 ...Viccet félretéve akkor az helytáló hogy az "Si" a "Sport Injection"-nek a röviditése? Ha jól emléxek igen de ha a H Kadettklub fórumán az extrák közt körbenézel megtalálod a pontos leírást...
yooccoo Elküldve Augusztus15, 2008 Elküldve Augusztus15, 2008 Azt mi szabályozza, hogy a motor honnan szívja a levegőt? :lol: Nekem mindig a meleg levegőt szívja a leömlő felől, de gondolom ez nem normális... hőmérséklet-érzékelő
Szitamanó Elküldve Augusztus15, 2008 Elküldve Augusztus15, 2008 hőmérséklet-érzékelő És az hol van? A légszűrő házban?
Tápiószecső Elküldve Augusztus15, 2008 Elküldve Augusztus15, 2008 Azt mi szabályozza, hogy a motor honnan szívja a levegőt? Nekem mindig a meleg levegőt szívja a leömlő felől, de gondolom ez nem normális... Viszont vákuummal van vezérelve a légszűrő elejében lévő terelőlap. Húzd le, 30 fokban biztos nincs rá szükség.
Szitamanó Elküldve Augusztus15, 2008 Elküldve Augusztus15, 2008 Viszont vákuummal van vezérelve a légszűrő elejében lévő terelőlap. Húzd le, 30 fokban biztos nincs rá szükség. Aha, azt néztem hogy a vákuum az állandó rajta, ezért nem értettem, hogy akkor mi alapján tud nyitni-zárni? De ha van benne valami hőmérő bizgentyű, akkor már értem asszem :lol: . Nem fog falsot szívni a motor ha lehúzom? Vagy ledugózzam?
Tápiószecső Elküldve Augusztus15, 2008 Elküldve Augusztus15, 2008 Aha, azt néztem hogy a vákuum az állandó rajta, ezért nem értettem, hogy akkor mi alapján tud nyitni-zárni? De ha van benne valami hőmérő bizgentyű, akkor már értem asszem :lol: . Nem fog falsot szívni a motor ha lehúzom? Vagy ledugózzam? Azt nem tudom pontosan mi alapján nyit-zár, de valahogy hőmérsékletfüggő kell legyen. A vákuumvezetéket ha lehúzod dugózd le, de azt nem feltétlen kell lehúzni. A kipufról menő csövet szedd le. Egyúttal nézd meg, hogy a terelőlap tud-e mozogni. Nekem annak idején azt hiszem be volt szorulva.
Szitamanó Elküldve Augusztus15, 2008 Elküldve Augusztus15, 2008 Azt nem tudom pontosan mi alapján nyit-zár, de valahogy hőmérsékletfüggő kell legyen. A vákuumvezetéket ha lehúzod dugózd le, de azt nem feltétlen kell lehúzni. A kipufról menő csövet szedd le. Egyúttal nézd meg, hogy a terelőlap tud-e mozogni. Nekem annak idején azt hiszem be volt szorulva. Mozogni tud, mert ha lehúzom a vákuum csövet, akkor átvált, és elölről szívja a "hideg" levegőt. De majd lehet szétszedem, és megnézem közelebbről :lol: . Köszi
Lacee Elküldve Augusztus15, 2008 Elküldve Augusztus15, 2008 szerintem 50-es... nekem legalábbis 50-es és feltételezem hogy gyári... 45ös a Gsi kipufogója
Szitamanó Elküldve Augusztus15, 2008 Elküldve Augusztus15, 2008 Tudom sokat kérdezek, de remélem azért nem olyan nagy baj :lol: . Máshonnan nem várhatok választ :lol: . Szóval. Honnan tudja az ECU, hogy mikor van már elég vákuum a fékrásegítőben? Mert ha jól vettem ki az eddigiekből, akkor azért nagyobb a fordulatszám megállás után, hogy legyen elég vákuum a fékezéshez. Vagy rosszul értelmeztem valamit? Ha nem, akkor van köze ehhez annak a szélvédő aljánál lévő kis fekete "egység"-nek, amire 3 cső csatlakozik, és ebből az egyik a fékrásegítő csövétől jön? (Közben gondolkoztam, asszem visszapróbálom a régi motorhőfok jeladót, hátha az adta meg magát... :lol: )
hening Elküldve Augusztus16, 2008 Elküldve Augusztus16, 2008 Tudom sokat kérdezek, de remélem azért nem olyan nagy baj :lol: . Máshonnan nem várhatok választ :lol: . Szóval. Honnan tudja az ECU, hogy mikor van már elég vákuum a fékrásegítőben? Mert ha jól vettem ki az eddigiekből, akkor azért nagyobb a fordulatszám megállás után, hogy legyen elég vákuum a fékezéshez. Vagy rosszul értelmeztem valamit? Ha nem, akkor van köze ehhez annak a szélvédő aljánál lévő kis fekete "egység"-nek, amire 3 cső csatlakozik, és ebből az egyik a fékrásegítő csövétől jön? (Közben gondolkoztam, asszem visszapróbálom a régi motorhőfok jeladót, hátha az adta meg magát... :lol: ) Az a tankszellőzéshez tartozik. De ugyanott a tűzfalon van a MAP szenzor, amibe 1 vákumcső megy, és 3 vezeték (barna, zöld, fek/feh). Az viszont a folytószelepházról veszi a vákumot.
Recommended Posts